Hayırlı olsun canım yeni iş yeni arkadaşlar insalalh en kısa zamanda izbe de ayrilirsinBen de bugün ise başladım kızlar. Dua edin bana da
İnşallah canim doğum iznine kadar çalışacağım bakalım nasipseHayırlı olsun canım yeni iş yeni arkadaşlar insalalh en kısa zamanda izbe de ayrilirsin
Doktor öyle söyledi valla kuzum. Doğum pozisyonuna gelmek üzere, artık tekmeyi yanlardan yersin dedi. Eli ayağı herşeyiyle vurur dediYanlardan vurunca kafası aşağıda mı demekmiş canım? Ben de önceden hep aşağıda hissediyordum tekmelerini, 2 haftadır filan ya göbek deliğimin üstünde ya da yanlarda hissediyorum. Gerçi benimki hala küçük, belki pozisyonunu değiştirip duruyordur, o da olabilir
Canım benim 3126 beta ile karından görememişti doktor. Bana da dış gebelik olabilir dedi, alttan bakınca keseyi direk gördü. Bazen cihazın kalitesinden, ya da karın bölgesinin yağından filan karından gözükmeyebiliyor kese.Yok canım göremedi dış gebelik olabilir dedi beta tekrar bakılacak dedi
Allah kolaylık versin canım, çok güzel geçsin inşallahBen de bugün ise başladım kızlar. Dua edin bana da
Beta sonucu çıktı 27069 çıktı özel de gidicem doktora artık dış gebelik falan çok kafamı karıştırdı üzüldüm akşama kadar bekletti sefil oldumCanım bende de öyle oldu malesef 2 hafta sonra gel dedi belki kese dolu olur dedi ,gittim de yine kese boş tü kanamam da llolmadi ilk düşük böyle kürtajla oldubebek başka yere tutunmuş keseye girmemiş dış gebelik olmus
Canım artık kesin bilgi bebek benimle 27069 çıktı çok şükür özelde bir doktora gidicem böyle sersefil oldum akşama kadar kalabalık arti sabah 8 de evden çıktım akşam 8 de döndümDoktor öyle söyledi valla kuzum. Doğum pozisyonuna gelmek üzere, artık tekmeyi yanlardan yersin dedi. Eli ayağı herşeyiyle vurur dedibenimde ara sıra dönüyor gibi, ama hep sola vuruyor genellikle sıpa. Poposu yukarıda
Canım benim 3126 beta ile karından görememişti doktor. Bana da dış gebelik olabilir dedi, alttan bakınca keseyi direk gördü. Bazen cihazın kalitesinden, ya da karın bölgesinin yağından filan karından gözükmeyebiliyor kese.
Allah kolaylık versin canım, çok güzel geçsin inşallah
Ayyy yerim o sıpayı, maşallahDoktor öyle söyledi valla kuzum. Doğum pozisyonuna gelmek üzere, artık tekmeyi yanlardan yersin dedi. Eli ayağı herşeyiyle vurur dedibenimde ara sıra dönüyor gibi, ama hep sola vuruyor genellikle sıpa. Poposu yukarıda
Maşallah canım değerin ne güzel artmış gözün aydın. Aynen özelde makinalar da daha iyidir, güzel haberler alırsın inşallah bundan sonrasında daCanım artık kesin bilgi bebek benimle 27069 çıktı çok şükür özelde bir doktora gidicem böyle sersefil oldum akşama kadar kalabalık arti sabah 8 de evden çıktım akşam 8 de döndüm
Allah razı olsun canım. Sen de şehir değişikliği yaptın , kolay alisabiliyor musun ya. Şu an eşim de yok ben kendimi çok yalnız hissediyorumAllah kolaylık versin canım, çok güzel geçsin inşallah
Hadi hayırlı olsun canım bol bereketli kazançların olsun doğum iznine de bir şey kalmadı 2-3 hafta kadar tabi 37ye kadar çalışmazsanBen de bugün ise başladım kızlar. Dua edin bana da
2-3 de değil kız 32 ye daha 6 hafta varHadi hayırlı olsun canım bol bereketli kazançların olsun doğum iznine de bir şey kalmadı 2-3 hafta kadar tabi 37ye kadar çalışmazsan
85 degilmiydi ilk sonucunuz acaba ? Ne kadar surede bukadar yukseldi. Bencede bi ozele gidin devlette cihazlarda eskidir. Umarim hayirli haberler alirsiniz.Beta sonucu çıktı 27069 çıktı özel de gidicem doktora artık dış gebelik falan çok kafamı karıştırdı üzüldüm akşama kadar bekletti sefil oldum
13 gün sonra bu kadar yükseldi85 degilmiydi ilk sonucunuz acaba ? Ne kadar surede bukadar yukseldi. Bencede bi ozele gidin devlette cihazlarda eskidir. Umarim hayirli haberler alirsiniz.
Canim sağol sen çok güzel şeyler yazdınAyyy yerim o sıpayı, maşallahBenimki de sağa vuruyor hep, bugün dönüp duruyordu, gerçekten bazen insanı korkutuyor ama
Maşallah canım değerin ne güzel artmış gözün aydın. Aynen özelde makinalar da daha iyidir, güzel haberler alırsın inşallah bundan sonrasında da
Ben görmemesine kızmadım ki beta sonucu cikmadan dış ve gebelik anlattı kafam çok karıştı birde sonuç çıkmasa bile 3 4 gibi gel dedi saatlerce dışarda kaldım basım ağrıdı yoruldum gittim sonuç yok yarın sabah gel muayene dedi85 degilmiydi ilk sonucunuz acaba ? Ne kadar surede bukadar yukseldi. Bencede bi ozele gidin devlette cihazlarda eskidir. Umarim hayirli haberler alirsiniz.
Canım en doğrusu ultrasonda belli olur, şu an bayağı bir yükselmiş gözüküyor, “İkiz mi?” diye bile düşündümCanim sağol sen çok güzel şeyler yazdın
Değerler artık normal dimi
Canim inşallah ama senin dediğini dinleyip şuan tahminim 5 hafta program öyle diyor 2 yada 3 hafta sonra gidicem acele etmiycemCanım en doğrusu ultrasonda belli olur, şu an bayağı bir yükselmiş gözüküyor, “İkiz mi?” diye bile düşündümBen sadece başta ölçtürmüştüm tabii, bu günlerde kaç oluyor tam bilmiyorum ama arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla dış gebelik olsa bu kadar düzgün bir şekilde yükselmiyor.
Bu değerlerle ultrasonda gözükür ama denildiği gibi devlette cihazlar eski. Özele gidince net bilgiyi alırsın artık inşallah
Sana da hayırlı doğumlar diliyorum doğum normal mi sezeryanla mi zamanını haber ver dua edicem sana muhakkakCanım en doğrusu ultrasonda belli olur, şu an bayağı bir yükselmiş gözüküyor, “İkiz mi?” diye bile düşündümBen sadece başta ölçtürmüştüm tabii, bu günlerde kaç oluyor tam bilmiyorum ama arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla dış gebelik olsa bu kadar düzgün bir şekilde yükselmiyor.
Bu değerlerle ultrasonda gözükür ama denildiği gibi devlette cihazlar eski. Özele gidince net bilgiyi alırsın artık inşallah
Canım yeni yerine umarım çok çabuk alışır güzel insanlarla tanışırsın .Yeni iş ,yeni şehir ,aileden uzak kalmak hepsi zor süreçler . Ama bebişin yanında yani yalnız hissetme kendini .Uğurlu ve bereketli gelsin sizeAllah razı olsun canım. Sen de şehir değişikliği yaptın , kolay alisabiliyor musun ya. Şu an eşim de yok ben kendimi çok yalnız hissediyorumcaktirmamaya çalışıyorum ama ailemin olduğu yerden ayrılmak çok koydu
Canım diş gebelik falan degildir . Benimde 6 haftada kese göründüCanim sağol sen çok güzel şeyler yazdın
Değerler artık normal dimi
Hayırlı olsun canım, kolaylıkla geçsin inşallah izine kadar olan günlerin. Yeni iş, yeni şehir, aileden ayrılmak zor ama insan alışıyor illa. Ben de evlenirken şehir değiştirdim ki hiç aile yanından ayrılmamıştım ama çok şükür korktuğumun aksine hiç zorlanmadım. İnşallah senin de öyle olur2-3 de değil kız 32 ye daha 6 hafta varTabi çok değil yine de. Bakalım gebeliğim kolay ilerlerse çalışırim belki de. Aday memur olduğum için ücretsiz izin alamayabilirim belki, o yüzden doğumdan sonraya ne kadar vakit kalırsa o kâr
Sağol canım benim, doğum 31 Ekim gözüküyor ama öncesi mi sonrası mı olur artık göreceğizSana da hayırlı doğumlar diliyorum doğum normal mi sezeryanla mi zamanını haber ver dua edicem sana muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?