- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ah doğru benimki ekim başı senin ta sonu olsun canım Allah kolaylık versin2-3 de değil kız 32 ye daha 6 hafta varTabi çok değil yine de. Bakalım gebeliğim kolay ilerlerse çalışırim belki de. Aday memur olduğum için ücretsiz izin alamayabilirim belki, o yüzden doğumdan sonraya ne kadar vakit kalırsa o kâr
Çok gecmiş olsn canımVay be 1.000 sayfa olmuş bugün hastanede yattığımı yaklaşık 3 litre serum aldığımı ishalim kusmamın durmadığını covid testimin negatif çıktığını ekleyeyim şuraya kızımın hastalığı bulaştı bana tam o toparlanıyor derken kendim hastanelere düştüm dikkat edin aman kendinize bi iki saate serumum biter inşallah taburcu olurum
Değerım cok iyi canım nasıl gorunmedi acaba13 gün sonra bu kadar yükseldi
Doktorlar malesef ki bizim ruh halimizden anlamiyor. Her gidene direk dis gebelik olabilir diye teshis koyuyorlar cok sacma ama. Bu sureci iyice zorlastiriyorlar. Ben kan testi yaptirmadim ama cok netti 4 gun sonra gitmistim. Goremiyorum dedi. Kan testi ile takip edelim duruma gore karar veririz dedi. Sonra tam muayeneyi bitirirken a kucuk bi kese varmis dedi. Sonrada kese kucuk diye o hafta gecmedi banaBen görmemesine kızmadım ki beta sonucu cikmadan dış ve gebelik anlattı kafam çok karıştı birde sonuç çıkmasa bile 3 4 gibi gel dedi saatlerce dışarda kaldım basım ağrıdı yoruldum gittim sonuç yok yarın sabah gel muayene dedi
Çok sağol canım Allah razı olsunÇok gecmiş olsn canım
Kızlar bugün o kadar saçma şeylere ağladım ki .Ağladıktan sonra oturup eşimle kendime güldüm .Bu ağlamalar başlarda olmuyor muydu yayabancı bir sanatçı yaşlandı diye ağladım .Hani bir hayranlığım falan da yok .Abuk sabuk şeylere duygulanıyorum .Dün de voleybol maçını sunan adam çok heyecanlı sunuyor diye ağladım .Lohusalık benim için çok zor geçecek gibi gelmeye başladı
Bnm 8. Haftaya kadar karnımdan net gorunmedi hep alttan bakıldıDoktorlar malesef ki bizim ruh halimizden anlamiyor. Her gidene direk dis gebelik olabilir diye teshis koyuyorlar cok sacma ama. Bu sureci iyice zorlastiriyorlar. Ben kan testi yaptirmadim ama cok netti 4 gun sonra gitmistim. Goremiyorum dedi. Kan testi ile takip edelim duruma gore karar veririz dedi. Sonra tam muayeneyi bitirirken a kucuk bi kese varmis dedi. Sonrada kese kucuk diye o hafta gecmedi bana
Canim ben 10 haftalik olana kadar alttan muayneyle kontrol etti daha net ve saglikli goruntu oluyor diye keske baktirsaydin alttan kese varsa gozukurduKizlar doktor regl den önce beta 85 çıktı dedim keseyi goremedi beta 85 çok yüksek değil dedi eger yukselmediyse dış gebelik olabilir alttan muayene ederim dedi çok korktum dış gebelik olunca ne yapılır ve alttan muayene olmadım ondan da korktum birileri birşey yazsın
Benim diğer hamileliklerimde de son zamanlarda ağlıyordum hep, yavaştan benimde başladı sanırım bu psikoloji, eskiden üzülüp ağladığım bir konu vardı, ben eskiden bunun için ağlıyordum diye ağladım bugünKızlar bugün o kadar saçma şeylere ağladım ki .Ağladıktan sonra oturup eşimle kendime güldüm .Bu ağlamalar başlarda olmuyor muydu yayabancı bir sanatçı yaşlandı diye ağladım .Hani bir hayranlığım falan da yok .Abuk sabuk şeylere duygulanıyorum .Dün de voleybol maçını sunan adam çok heyecanlı sunuyor diye ağladım .Lohusalık benim için çok zor geçecek gibi gelmeye başladı
Aynı benBenim diğer hamileliklerimde de son zamanlarda ağlıyordum hep, yavaştan benimde başladı sanırım bu psikoloji, eskiden üzülüp ağladığım bir konu vardı, ben eskiden bunun için ağlıyordum diye ağladım bugünbu hamilelik çok garip bir olay
Sana yine kan testi ile takip demiş benim HCG görmeden dış gebelik diye anlattı artı sürekli alttan muayene diye tutturdu ben istemiyorum o yüzden özele gidicem o kadar tepem attı ki farzet gidemezsin doğurana kadar gitmiycemDoktorlar malesef ki bizim ruh halimizden anlamiyor. Her gidene direk dis gebelik olabilir diye teshis koyuyorlar cok sacma ama. Bu sureci iyice zorlastiriyorlar. Ben kan testi yaptirmadim ama cok netti 4 gun sonra gitmistim. Goremiyorum dedi. Kan testi ile takip edelim duruma gore karar veririz dedi. Sonra tam muayeneyi bitirirken a kucuk bi kese varmis dedi. Sonrada kese kucuk diye o hafta gecmedi bana
Teşekkür ederim canım HCG ilk önce gelse ondan sonra olumsuz dış gebelik anlatsa daha iyi olur ve alttan muayene şart mı ısrar neden ben kasilirim biliyorum herkes ayni değil ki tepem atık dünden bu yanaÇok gecmiş olsn canım
Değerım cok iyi canım nasıl gorunmedi acaba
bebek her gorunmediğinde dr karın aklına ılk gelen dıs gebelık oluyo hıc kafana takma özelde bı kez muayene ol gorunecektr inşaAllah
İnşallah canım dün ağlama krizine girdim korktum birde ilaç mı vericem dedim özele gitmek için bekliycem 5 haftaya bu hafta sonu biticek 7 haftada mi gitsemCanım diş gebelik falan degildir . Benimde 6 haftada kese göründü
Canım Bi özele görün mutlaka. İnşallah güzel haberler alırsınCanım artık kesin bilgi bebek benimle 27069 çıktı çok şükür özelde bir doktora gidicem böyle sersefil oldum akşama kadar kalabalık arti sabah 8 de evden çıktım akşam 8 de döndüm
Ben henüz Ankaradayım canım. Cuma günü evime gidiyorum inşallah. Ben pek aileci olmadığım için bazen yalnızlık güzel bile geliyordu. Özgür hissediyordum kendimi ama hamilelikte öyle olmadı tabi. Annemi çok istedim yanında, son aylarda yine olmayacak bakalımAllah razı olsun canım. Sen de şehir değişikliği yaptın , kolay alisabiliyor musun ya. Şu an eşim de yok ben kendimi çok yalnız hissediyorumcaktirmamaya çalışıyorum ama ailemin olduğu yerden ayrılmak çok koydu
Pompanın kalitesi tabiki önemli ama düzenli emzirme ya da sağımla az olan süt artacaktır zaten.sütün yoğunluğuna göre almamız gereken pompa vs de değişir mi acaba ? süt az gelse de her pompanın gücü yeter mi çekmeye
şaşrdım mı asla
Kız kardesımle goruntulü konusurken oğlum karnıma elıni koydukardesımde dedi abla acaba bebekten sohbet kıskandı mı dedi basladım aglamaya uzunca bı süre
Annem isme karar verdınız mı dedi secemıyoruz diye agladımdaha bı cok sey
Benim diğer hamileliklerimde de son zamanlarda ağlıyordum hep, yavaştan benimde başladı sanırım bu psikoloji, eskiden üzülüp ağladığım bir konu vardı, ben eskiden bunun için ağlıyordum diye ağladım bugünbu hamilelik çok garip bir olay
Başlarda alttan muayenesiz olmaz ki, keşke bu kadar inat etmeseydiniz. Başlarda hep alttan muayene oldum ben, en iyi oradan anlaşılıyor.Teşekkür ederim canım HCG ilk önce gelse ondan sonra olumsuz dış gebelik anlatsa daha iyi olur ve alttan muayene şart mı ısrar neden ben kasilirim biliyorum herkes ayni değil ki tepem atık dünden bu yana
Ki yoksa dedim duygusalim dedi dış gebelik tehlikeli ağlama krizine girdim yoruldum bekle akşama kadar git sabah gel der insan
Özele gidicem gidemedim hiç gitmiycem bunaldım
Ben anne yanı için bu rahat olur diye düşündüm önü kademeli oluşunu beğendim görsel pek şık değil amaYatak nasıl alacaksınız acaba gerçekte kullanılıyor mu yoksa yanınız da mı uyuyor bebek?
Ben maltofer kullanıyorum, demir mg az ama sadece bu dokunmuyor banaGünaydın arkadaşlar kan ilacı markası ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?