2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ah doğru benimki ekim başı senin ta sonu olsun canım Allah kolaylık versin

Çok gecmiş olsn canım
13 gün sonra bu kadar yükseldi
Değerım cok iyi canım nasıl gorunmedi acaba
bebek her gorunmediğinde dr karın aklına ılk gelen dıs gebelık oluyo hıc kafana takma özelde bı kez muayene ol gorunecektr inşaAllah

Doktorlar malesef ki bizim ruh halimizden anlamiyor. Her gidene direk dis gebelik olabilir diye teshis koyuyorlar cok sacma ama. Bu sureci iyice zorlastiriyorlar. Ben kan testi yaptirmadim ama cok netti 4 gun sonra gitmistim. Goremiyorum dedi. Kan testi ile takip edelim duruma gore karar veririz dedi. Sonra tam muayeneyi bitirirken a kucuk bi kese varmis dedi. Sonrada kese kucuk diye o hafta gecmedi bana

şaşrdım mı asla
Kız kardesımle goruntulü konusurken oğlum karnıma elıni koydu kardesımde dedi abla acaba bebekten sohbet kıskandı mı dedi basladım aglamaya uzunca bı süre
Annem isme karar verdınız mı dedi secemıyoruz diye agladım daha bı cok sey

Bnm 8. Haftaya kadar karnımdan net gorunmedi hep alttan bakıldı Kac kez dıs gebelık bıs gebelık va senaryosu okundu duymamazlıga verdım ama yalnz kalınca aglamaktan harap oluyodum

Canim ben 10 haftalik olana kadar alttan muayneyle kontrol etti daha net ve saglikli goruntu oluyor diye keske baktirsaydin alttan kese varsa gozukurdu

Benim diğer hamileliklerimde de son zamanlarda ağlıyordum hep, yavaştan benimde başladı sanırım bu psikoloji, eskiden üzülüp ağladığım bir konu vardı, ben eskiden bunun için ağlıyordum diye ağladım bugün bu hamilelik çok garip bir olay

Aynı ben eskiden üzüldüklerimi düşünüp bir daha üzülüp ağlıyorum beynim resmen alay ediyor sanki benimle.

Sana yine kan testi ile takip demiş benim HCG görmeden dış gebelik diye anlattı artı sürekli alttan muayene diye tutturdu ben istemiyorum o yüzden özele gidicem o kadar tepem attı ki farzet gidemezsin doğurana kadar gitmiycem

Çok gecmiş olsn canım

Değerım cok iyi canım nasıl gorunmedi acaba
bebek her gorunmediğinde dr karın aklına ılk gelen dıs gebelık oluyo hıc kafana takma özelde bı kez muayene ol gorunecektr inşaAllah
Teşekkür ederim canım HCG ilk önce gelse ondan sonra olumsuz dış gebelik anlatsa daha iyi olur ve alttan muayene şart mı ısrar neden ben kasilirim biliyorum herkes ayni değil ki tepem atık dünden bu yana
Ki yoksa dedim duygusalim dedi dış gebelik tehlikeli ağlama krizine girdim yoruldum bekle akşama kadar git sabah gel der insan
Özele gidicem gidemedim hiç gitmiycem bunaldım

Canım diş gebelik falan degildir . Benimde 6 haftada kese göründü
İnşallah canım dün ağlama krizine girdim korktum birde ilaç mı vericem dedim özele gitmek için bekliycem 5 haftaya bu hafta sonu biticek 7 haftada mi gitsem

Canım artık kesin bilgi bebek benimle 27069 çıktı çok şükür özelde bir doktora gidicem böyle sersefil oldum akşama kadar kalabalık arti sabah 8 de evden çıktım akşam 8 de döndüm
Canım Bi özele görün mutlaka. İnşallah güzel haberler alırsın
Ben henüz Ankaradayım canım. Cuma günü evime gidiyorum inşallah. Ben pek aileci olmadığım için bazen yalnızlık güzel bile geliyordu. Özgür hissediyordum kendimi ama hamilelikte öyle olmadı tabi. Annemi çok istedim yanında, son aylarda yine olmayacak bakalım

İlla ağlanacak bir şey bulunuyor yani .Hayırlısı artık yanımda mendil taşıyacağım .Özellikle araba ile giderken çok oluyor .Şarkı dinleyemiyorum resmen hareketli slow farketmiyor ağlayabiliyorum

Başlarda alttan muayenesiz olmaz ki, keşke bu kadar inat etmeseydiniz. Başlarda hep alttan muayene oldum ben, en iyi oradan anlaşılıyor.
Bir de naçizane önerim, isterseniz sizinle aynı süreçleri yaşayan bir gruba da üye olun (mart 2022 anneleri filan gibi), onlar da şimdi sizinle aynı şeyleri yaşıyorlar, daha çok yorum ve fikir alırsınız. Biz Allaha şükür ne alışverişi yapsak noktasına geldik

Yatak nasıl alacaksınız acaba gerçekte kullanılıyor mu yoksa yanınız da mı uyuyor bebek?
Ben anne yanı için bu rahat olur diye düşündüm önü kademeli oluşunu beğendim görsel pek şık değil ama

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-04-11-41-30.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2021-07-04-11-41-15.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar merhaba, bu sabah acayip mide ağrısıyla uyandım, kendimi tuvalete zor attım. Bir yandan kusuyorum bir yandan da ishalim çok fena. afedersiniz sıvı gidiyor, çıkamıyorum tuvaletten. Karnım çok ağrıyor, başım dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…