Gynotardyferon kullaniyorumGünaydın arkadaşlar kan ilacı markası ne kullanıyorsunuz
Cok gecmis olsun canim. Bu ara salgin var sanirimKızlar merhaba, bu sabah acayip mide ağrısıyla uyandım, kendimi tuvalete zor attım. Bir yandan kusuyorum bir yandan da ishalim çok fena. afedersiniz sıvı gidiyor, çıkamıyorum tuvaletten. Karnım çok ağrıyor, başım dönüyor.
Geçmiş olsun, sıcaklardan ve yediğin ağır bir yemekten olmuş olabilir. Uzun sürerse doktora gitmende fayda var. Bol bol su içmeyi ihmal etme, yoksa vücudun çok susuz kalıcak.Kızlar merhaba, bu sabah acayip mide ağrısıyla uyandım, kendimi tuvalete zor attım. Bir yandan kusuyorum bir yandan da ishalim çok fena. afedersiniz sıvı gidiyor, çıkamıyorum tuvaletten. Karnım çok ağrıyor, başım dönüyor.
Hic takma kafaya sen çok erken gitmissin. Benim doktorum 6 haftada görünür demişti. Gittim o zman göründü. Sende bekle pazartesiye yada cumartesiye kadar görünürİnşallah canım dün ağlama krizine girdim korktum birde ilaç mı vericem dedim özele gitmek için bekliycem 5 haftaya bu hafta sonu biticek 7 haftada mi gits
İnşallah canım dün ağlama krizine girdim korktum birde ilaç mı vericem dedim özele gitmek için bekliycem 5 haftaya bu hafta sonu biticek 7 haftada mi gitsem
Bu güzelmişAntikolik PP Biberon Wee Baby 142 Zürafa Beyaz 125ml 62,97 TL yerine 38,11 TL
Böyle bisey mi almalı acaba?Biberon Çeşitleri - Bebek Biberon Seti Fiyatları - n11
Biberon ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Biberon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İnşallah canim doğum iznine kadar çalışacağım bakalım nasipse
Ben e bebekten aldım anne yanı, kendi markaları, 30% indirim vardı, hatta buraya da yazmıştım. Yalnız hala kutusunu açmadım, bilmiyorum nasılBen anne yanı için bu rahat olur diye düşündüm önü kademeli oluşunu beğendim görsel pek şık değil ama
Gynotardyferon kullaniyorum
Cok gecmis olsun canim. Bu ara salgin var sanirim
Akşam 7 de yemek yedim bide 9 gibi meyve yedim hepsi bu, suyu da çok içerim. Galiba salgın var gerçekten. Çok fena haldeyim ya, resmen tuvaletten çıkamıyorum, 2 dk sonra geri geliyorum.Geçmiş olsun, sıcaklardan ve yediğin ağır bir yemekten olmuş olabilir. Uzun sürerse doktora gitmende fayda var. Bol bol su içmeyi ihmal etme, yoksa vücudun çok susuz kalıcak.
Ferro sanol duodenal kullanıyorum ben (demir ilacı galiba bu, ayrıca bir kan ilacım yok)Günaydın arkadaşlar kan ilacı markası ne kullanıyorsunuz
Mochi sütü çok gelen anneler için, bir sağma makinası değil aslında. Bebeği bir memeden emzirirken diğer memeye takıyorsun, ordan dökülen sütleri topluyor. Aslında doğumda sonra ihtiyac görürsen alsan daha iyi olur. Cunku belki hiç kullanamayacaksın. Benimde 7 sene öncesinden kalma bir avent elektrikli makinam var. Şuan performansı nasıl hiç bilmiyorum. Bu yüzden e bebeğin kendi markası olan manüel pompayida alacam. Hem manüel pompanın biberonu avent ile uyumlu. Diğer çocukları meme ucundan dolayı emzirmemiştim ve sütüm çok azdı. Umarım bu sefer emzirebilirim ve sütüm yeterli olur.Günaydın kızlar, yarın da Şok’ta bebek ürünleri varmış. Bim’deki kadar çeşitli değil ama yine nevresim, müslin örtü, ağız bezi için filan bir bakıcam ben.
Bu arada süt sağma makinası bir elektrikli bir de manuel mi almak gerekiyor, gördüğüm herkes öyle almış. Sadece elektrikli almayı düşünüyordum ben, bir de Mochi mi alsam yanına bilemedim.
GünaydınGünaydın arkadaşlar kan ilacı markası ne kullanıyorsunuz
32, 37 arası alınıyor çalışabilir raporu 32+1 de alabilirsinizKızlar bende 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Çalışabilir raporunu 31. Haftada mi almak gerek?
32.haftada diye yazıyor internetteKızlar bende 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Çalışabilir raporunu 31. Haftada mi almak gerek?
Aynı şekildeyimBi de diyorlar ki dogumdan önce uyuyabildigin kadar uyuuyuyamıyorummm nereme yastık koyarsam koyayim ne tarafa dönersem döneyim yokk olmuyor
32, 37 arası alınıyor çalışabilir raporu 32+1 de alabilirsiniz
Tesekkurler,32.haftam 30 ağustosa denk geliyor. 31 ağustosta okul açılıyor. Bir gün önceden alıp 31 ağustosta müdüre versem iyi olacak.32.haftada diye yazıyor internette
Bu emzirme konusu beni çok geriyor, inşallah bebeler cok cok emerler memişleri.Aktif bir emzirme için emzik biberonun kullanılmaması gerektiğini yeni öğrendim. Bu yüzden emzirme kaşıgi var. NE olur ne olmaz Doğum çantasına mama ile birlikte onu koymayı düşünüyorum. Çünkü her 2 oğlum da iyi beslenemediklwri için sarılıktan hastanede yatmışlardı. Kızlar bir de emzirme akademisi diye bir grup var facade. Doğumdan sonra emzirme ile ilgili ordan yararlanabiliriz.
Hangi model hangi marka bu acaba?Ben anne yanı için bu rahat olur diye düşündüm önü kademeli oluşunu beğendim görsel pek şık değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?