2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Günaydın arkadaşlar kan ilacı markası ne kullanıyorsunuz
Gynotardyferon kullaniyorum
Cok gecmis olsun canim. Bu ara salgin var sanirim

Geçmiş olsun, sıcaklardan ve yediğin ağır bir yemekten olmuş olabilir. Uzun sürerse doktora gitmende fayda var. Bol bol su içmeyi ihmal etme, yoksa vücudun çok susuz kalıcak.

İnşallah canım dün ağlama krizine girdim korktum birde ilaç mı vericem dedim özele gitmek için bekliycem 5 haftaya bu hafta sonu biticek 7 haftada mi gits
Hic takma kafaya sen çok erken gitmissin. Benim doktorum 6 haftada görünür demişti. Gittim o zman göründü. Sende bekle pazartesiye yada cumartesiye kadar görünür
İnşallah canım dün ağlama krizine girdim korktum birde ilaç mı vericem dedim özele gitmek için bekliycem 5 haftaya bu hafta sonu biticek 7 haftada mi gitsem

Gynotardyferon kullaniyorum

Cok gecmis olsun canim. Bu ara salgin var sanirim

Geçmiş olsun, sıcaklardan ve yediğin ağır bir yemekten olmuş olabilir. Uzun sürerse doktora gitmende fayda var. Bol bol su içmeyi ihmal etme, yoksa vücudun çok susuz kalıcak.
Akşam 7 de yemek yedim bide 9 gibi meyve yedim hepsi bu, suyu da çok içerim. Galiba salgın var gerçekten. Çok fena haldeyim ya, resmen tuvaletten çıkamıyorum, 2 dk sonra geri geliyorum.

Günaydın kızlar, yarın da Şok’ta bebek ürünleri varmış. Bim’deki kadar çeşitli değil ama yine nevresim, müslin örtü, ağız bezi için filan bir bakıcam ben.

Bu arada süt sağma makinası bir elektrikli bir de manuel mi almak gerekiyor, gördüğüm herkes öyle almış. Sadece elektrikli almayı düşünüyordum ben, bir de Mochi mi alsam yanına bilemedim.

Mochi sütü çok gelen anneler için, bir sağma makinası değil aslında. Bebeği bir memeden emzirirken diğer memeye takıyorsun, ordan dökülen sütleri topluyor. Aslında doğumda sonra ihtiyac görürsen alsan daha iyi olur. Cunku belki hiç kullanamayacaksın. Benimde 7 sene öncesinden kalma bir avent elektrikli makinam var. Şuan performansı nasıl hiç bilmiyorum. Bu yüzden e bebeğin kendi markası olan manüel pompayida alacam. Hem manüel pompanın biberonu avent ile uyumlu. Diğer çocukları meme ucundan dolayı emzirmemiştim ve sütüm çok azdı. Umarım bu sefer emzirebilirim ve sütüm yeterli olur.

Aktif bir emzirme için emzik biberonun kullanılmaması gerektiğini yeni öğrendim. Bu yüzden emzirme kaşıgi var. NE olur ne olmaz Doğum çantasına mama ile birlikte onu koymayı düşünüyorum. Çünkü her 2 oğlum da iyi beslenemediklwri için sarılıktan hastanede yatmışlardı. Kızlar bir de emzirme akademisi diye bir grup var facade. Doğumdan sonra emzirme ile ilgili ordan yararlanabiliriz.

Bi de diyorlar ki dogumdan önce uyuyabildigin kadar uyu uyuyamıyorummm nereme yastık koyarsam koyayim ne tarafa dönersem döneyim yokk olmuyor
Aynı şekildeyimvücut kendini doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyormuş doğru bi tespit aslında doğum dan sonrada uykusuz kalacağız bi süre

Bu emzirme konusu beni çok geriyor, inşallah bebeler cok cok emerler memişleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…