2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ilk oğlum 3 ay emmedi . Ben wee 'nın manuel olanıni aldim baya işime yaramisti . Şimdi gene ondan alcam

Aynı şekildeyimvücut kendini doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyormuş doğru bi tespit aslında doğum dan sonrada uykusuz kalacağız bi süre
Valla canım oğlumda ayakkta uykuya dalıyorduk . Gerçekten ilk aylar uyku diye bir şey olmuyo

Kızlar günaydın hepinize size birşey sormak istiyorum bacaklarında kramp yaşayan var mi benim her sabah oluyor dizimin aşağısı ve arka taraf sanki damarlarım kopuyor saniyeler sürüyor ama o kadar kötü bi acı ki gözlerimden yaş geliyor nerdeyse her sabah bu şekilde uyanıyorum ve gün boyu bi ağrı kalıyor o bölgede sizce neyden oluyor doktora gidince sorycamda bi size sormak istedim bi vitamin eksikliği mı acaba

Tesekkurler,32.haftam 30 ağustosa denk geliyor. 31 ağustosta okul açılıyor. Bir gün önceden alıp 31 ağustosta müdüre versem iyi olacak.
Benim de 16 ağustosa geliyor 32 hafta ama dr çalışmamı önermedi önceki gebeliğimde düşük yaşadığım için zaten ağırlaşmış olacağım birde covid yeniden artıyorken izin hakkımı kullanacağım

Valla canım oğlumda ayakkta uykuya dalıyorduk . Gerçekten ilk aylar uyku diye bir şey olmuyo
Ben bu uyku olayını anneme sordum ben uykusuzluk çekmemiştim sen gece uyanmıyordun kardeşin bi kere uyanıyordu diyor her çocuk farklı mı oluyor yoksa annem unuttu mu acaba böyle pompa vs de kullanmamışlar eskiden daha mı kolaydı şimdi daha mı zor acaba bu işler

Magnezyum kullanıyor musunuz benimde aynı şekilde bacaklarımın arkasından sanki çekiştiriyorlar gibi sabaha karşı oluyor genelde magnezyum 1 kez alıyordum 2 ye çıkardı dr

Evet canım ilk aylar zor cidden 4.ayda kesintisiz gece uykusuna geçmiştik. Biz o günden sonra rahatız inşallah yine çabucak geçeriz kesintisiz uykuya

İlk zamanlar bebek uyanmıyor ama saat kurup emzirmek lazım her iki saatte bir uyandırıyordum oğlumu 3,4 ay sonra süre uzuyor zaten

Özellikle sabahları vücudu gerince oluyordu, artık kendimi germiyorm birde magnezyum da alıyorum günde 1 kere onunda olumlu etkisi vardır diye düşünüyorum.

Bu emzirme konusu beni çok geriyor, inşallah bebeler cok cok emerler memişleri.
Inşallah, emzirmek içimde ukte kaldı, 6 ay boyunca sadece sağarak vermiştim çocuklarıma mamayla beraber. Bu sefer daha da bilincliyim. Inşallah hepimiz doyasıya emzirebiliriz yavrularımızı

Canim olmam demedim gittim muayene etmedi kararım değişti beta çıksın dedi burayada nasıl yazdım bilmiyorum ki

Günaydın arkadaşlar kan ilacı markası ne kullanıyorsunuz
Gyno ferro sanol yani mahvediyor beni kusturuyor hastaneden bi çıkayım da doktordan değiştirmesini isteyeceğim
Canım benim gibi olmuşsun bekleme git hastaneye iki gündür yatıyorum hastanedeyim
Kızlar bende 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Çalışabilir raporunu 31. Haftada mi almak gerek?
32de canım
Tesekkurler,32.haftam 30 ağustosa denk geliyor. 31 ağustosta okul açılıyor. Bir gün önceden alıp 31 ağustosta müdüre versem iyi olacak.
32+ bi günde de alabilirsin canım
Ben uyurken öyle bir giriyor ki kramp çok fena geçen iki bacağıma birden girdi felç oldum sandım bugün uygulamada böyle bir şeye denk geldim rahmin büyümesinden kaynaklı zannedersem

2022 mart anneleri diye aratın kk’da, çıkar o grup
Aynen linkini de atayım ben

İlla ağlanacak bir şey bulunuyor yani .Hayırlısı artık yanımda mendil taşıyacağım .Özellikle araba ile giderken çok oluyor .Şarkı dinleyemiyorum resmen hareketli slow farketmiyor
Aynen bulunuyor canım, şarkı, film farketmiyor ağlamak için elimizde mendille gezicez artık şu son aylarda galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…