Canım ilk oğlum 3 ay emmedi . Ben wee 'nın manuel olanıni aldim baya işime yaramisti . Şimdi gene ondan alcamGünaydın kızlar, yarın da Şok’ta bebek ürünleri varmış. Bim’deki kadar çeşitli değil ama yine nevresim, müslin örtü, ağız bezi için filan bir bakıcam ben.
Bu arada süt sağma makinası bir elektrikli bir de manuel mi almak gerekiyor, gördüğüm herkes öyle almış. Sadece elektrikli almayı düşünüyordum ben, bir de Mochi mi alsam yanına bilemedim.
Valla canım oğlumda ayakkta uykuya dalıyorduk . Gerçekten ilk aylar uyku diye bir şey olmuyoAynı şekildeyimvücut kendini doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyormuş doğru bi tespit aslında doğum dan sonrada uykusuz kalacağız bi süre
Geçmiş olsun salgın var herhaldeKızlar merhaba, bu sabah acayip mide ağrısıyla uyandım, kendimi tuvalete zor attım. Bir yandan kusuyorum bir yandan da ishalim çok fena. afedersiniz sıvı gidiyor, çıkamıyorum tuvaletten. Karnım çok ağrıyor, başım dönüyor.
Benim de 16 ağustosa geliyor 32 hafta ama dr çalışmamı önermedi önceki gebeliğimde düşük yaşadığım için zaten ağırlaşmış olacağım birde covid yeniden artıyorken izin hakkımı kullanacağımTesekkurler,32.haftam 30 ağustosa denk geliyor. 31 ağustosta okul açılıyor. Bir gün önceden alıp 31 ağustosta müdüre versem iyi olacak.
Ben bu uyku olayını anneme sordum ben uykusuzluk çekmemiştim sen gece uyanmıyordun kardeşin bi kere uyanıyordu diyor her çocuk farklı mı oluyor yoksa annem unuttu mu acaba böyle pompa vs de kullanmamışlar eskiden daha mı kolaydı şimdi daha mı zor acaba bu işlerValla canım oğlumda ayakkta uykuya dalıyorduk . Gerçekten ilk aylar uyku diye bir şey olmuyo
Magnezyum kullanıyor musunuz benimde aynı şekilde bacaklarımın arkasından sanki çekiştiriyorlar gibi sabaha karşı oluyor genelde magnezyum 1 kez alıyordum 2 ye çıkardı drKızlar günaydın hepinize size birşey sormak istiyorum bacaklarında kramp yaşayan var mi benim her sabah oluyor dizimin aşağısı ve arka taraf sanki damarlarım kopuyor saniyeler sürüyor ama o kadar kötü bi acı ki gözlerimden yaş geliyor nerdeyse her sabah bu şekilde uyanıyorum ve gün boyu bi ağrı kalıyor o bölgede sizce neyden oluyor doktora gidince sorycamda bi size sormak istedim bi vitamin eksikliği mı acaba
Evet canım ilk aylar zor cidden 4.ayda kesintisiz gece uykusuna geçmiştik. Biz o günden sonra rahatız inşallah yine çabucak geçeriz kesintisiz uykuyaValla canım oğlumda ayakkta uykuya dalıyorduk . Gerçekten ilk aylar uyku diye bir şey olmuyo
İlk zamanlar bebek uyanmıyor ama saat kurup emzirmek lazım her iki saatte bir uyandırıyordum oğlumu 3,4 ay sonra süre uzuyor zatenBen bu uyku olayını anneme sordum ben uykusuzluk çekmemiştim sen gece uyanmıyordun kardeşin bi kere uyanıyordu diyor her çocuk farklı mı oluyor yoksa annem unuttu mu acaba böyle pompa vs de kullanmamışlar eskiden daha mı kolaydı şimdi daha mı zor acaba bu işler
Özellikle sabahları vücudu gerince oluyordu, artık kendimi germiyormKızlar günaydın hepinize size birşey sormak istiyorum bacaklarında kramp yaşayan var mi benim her sabah oluyor dizimin aşağısı ve arka taraf sanki damarlarım kopuyor saniyeler sürüyor ama o kadar kötü bi acı ki gözlerimden yaş geliyor nerdeyse her sabah bu şekilde uyanıyorum ve gün boyu bi ağrı kalıyor o bölgede sizce neyden oluyor doktora gidince sorycamda bi size sormak istedim bi vitamin eksikliği mı acaba
Uyuyan çocuğu mu uyandırıyoruz bende kendi uyanıyor sanıyordumİlk zamanlar bebek uyanmıyor ama saat kurup emzirmek lazım her iki saatte bir uyandırıyordum oğlumu 3,4 ay sonra süre uzuyor zaten
Inşallah, emzirmek içimde ukte kaldı, 6 ay boyunca sadece sağarak vermiştim çocuklarıma mamayla beraber. Bu sefer daha da bilincliyim. Inşallah hepimiz doyasıya emzirebiliriz yavrularımızıBu emzirme konusu beni çok geriyor, inşallah bebeler cok cok emerler memişleri.
Evet uykudan uyanıp emziriyordum. hemşirelerde 2 saate uyandırıp emzirin demişti değilse sarılık olma ihtimalleri var yetersiz beslenmedenUyuyan çocuğu mu uyandırıyoruz bende kendi uyanıyor sanıyordum
Canim olmam demedim gittim muayene etmedi kararım değişti beta çıksın dedi burayada nasıl yazdım bilmiyorum kiBaşlarda alttan muayenesiz olmaz ki, keşke bu kadar inat etmeseydiniz. Başlarda hep alttan muayene oldum ben, en iyi oradan anlaşılıyor.
Bir de naçizane önerim, isterseniz sizinle aynı süreçleri yaşayan bir gruba da üye olun (mart 2022 anneleri filan gibi), onlar da şimdi sizinle aynı şeyleri yaşıyorlar, daha çok yorum ve fikir alırsınız. Biz Allaha şükür ne alışverişi yapsak noktasına geldik
Gyno ferro sanol yani mahvediyor beni kusturuyor hastaneden bi çıkayım da doktordan değiştirmesini isteyeceğimGünaydın arkadaşlar kan ilacı markası ne kullanıyorsunuz
Canım benim gibi olmuşsun bekleme git hastaneye iki gündür yatıyorum hastanedeyimKızlar merhaba, bu sabah acayip mide ağrısıyla uyandım, kendimi tuvalete zor attım. Bir yandan kusuyorum bir yandan da ishalim çok fena. afedersiniz sıvı gidiyor, çıkamıyorum tuvaletten. Karnım çok ağrıyor, başım dönüyor.
32de canımKızlar bende 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Çalışabilir raporunu 31. Haftada mi almak gerek?
32+ bi günde de alabilirsin canımTesekkurler,32.haftam 30 ağustosa denk geliyor. 31 ağustosta okul açılıyor. Bir gün önceden alıp 31 ağustosta müdüre versem iyi olacak.
Ben uyurken öyle bir giriyor ki kramp çok fena geçen iki bacağıma birden girdi felç oldum sandım bugün uygulamada böyle bir şeye denk geldim rahmin büyümesinden kaynaklı zannedersemKızlar günaydın hepinize size birşey sormak istiyorum bacaklarında kramp yaşayan var mi benim her sabah oluyor dizimin aşağısı ve arka taraf sanki damarlarım kopuyor saniyeler sürüyor ama o kadar kötü bi acı ki gözlerimden yaş geliyor nerdeyse her sabah bu şekilde uyanıyorum ve gün boyu bi ağrı kalıyor o bölgede sizce neyden oluyor doktora gidince sorycamda bi size sormak istedim bi vitamin eksikliği mı acaba
Hangi model hangi marka bu acaba?
2022 mart anneleri diye aratın kk’da, çıkar o grupCanim olmam demedim gittim muayene etmedi kararım değişti beta çıksın dedi burayada nasıl yazdım bilmiyorum ki
Aynen linkini de atayım ben2022 mart anneleri diye aratın kk’da, çıkar o grup
Aynı beneskiden üzüldüklerimi düşünüp bir daha üzülüp ağlıyorum beynim resmen alay ediyor sanki
Aynen bulunuyor canım, şarkı, film farketmiyor ağlamak içinİlla ağlanacak bir şey bulunuyor yani .Hayırlısı artık yanımda mendil taşıyacağım .Özellikle araba ile giderken çok oluyor .Şarkı dinleyemiyorum resmen hareketli slow farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?