2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağol canım ben hiç anlamamıştım ikisi arasındaki farkı. O zaman sonraya bırakayım ben de, inşallah emzirme konusunda hiçbirimiz sıkıntı çekmeyiz. Diğer Haziran-Temmuz annelerine bakıyorum arada bazıları bayağı bir sorun yaşamış. Emzirme kaşığını ben de doğum çantama koyacağım bakalım.
Canım ben egzersizi boşlarsam arada o bölgeye kramp girer gibi oluyor, hemen ayağımı geriyorum (ayak parmaklarımı kendime doğru çekiyorum) anında geçiyor. Gün içinde de o hareketi yapabilirsin iyi geliyor gerçekten.

Magnezyum kullanıyor musunuz benimde aynı şekilde bacaklarımın arkasından sanki çekiştiriyorlar gibi sabaha karşı oluyor genelde magnezyum 1 kez alıyordum 2 ye çıkardı dr
Yok canım kullanmıyorum evet vala sabaha karşı oluyorum acıdan vala galiba bende sorucam doktora bana ilaç versin felç oldum
Özellikle sabahları vücudu gerince oluyordu, artık kendimi germiyorm birde magnezyum da alıyorum günde 1 kere onunda olumlu etkisi vardır diye düşünüyorum.
Evet evet ben geriyormuyum bilmlmiyotum ama uykudan birden uyanıyorum bende galiba ilaç kullanmalıyım canım
Tesekur ederim cevaplarınız için benim son bir aydır aşırı oluyor artık dayanamıyorum.gin içinde de çok acıyor gerçekten dediginiz gibi felç oldum kaldım

Ben egzersiz yaparken değil canım yatıyorum.ya sabah öyle oluyor ve böyle odungibi oluyor bacağım harket edemiyorum recep ivedik gibi etrafa saldiriyorum

Ben egzersiz yaparken değil canım yatıyorum.ya sabah öyle oluyor ve böyle odungibi oluyor bacağım harket edemiyorum recep ivedik gibi etrafa saldiriyorum

Canım benim de öyle genelde ya uyandığımda ya da yatakta uzanırken oldu Daha başında bacağını öyle gerersen geçiyo hemen. Benim hamilelik öncesi olurdu bazen, dediğin gibi resmen kıvrandırıyordu insanı ayyy resmen gözümde canlandı acısı yine. Magnezyum eksikliğinde oluyor genelde, muz yiyince ya da maden suyu içince geçiyordu

Egzersizi neden dedim, düzenli yaparsan kasları rahatlattığın için kramp riskin de azalıyor. Benim kuyruk sokumunda çok ağrım oluyordu, yogayı daha düzenli yapmaya başlayınca geçti mesela canım. Gün içinde birkaç esneme hareketi yapsak bile inanılmaz etkisi oluyor bence

Reactions: The
Ay vala hiç sorma bi dönem bekarken de bende oluyordu da binde bir bide çabuk geçiyordu bu sefer geçmiyor nerdeyse her sabah oluyor ben düzgün geremiyorum yanış gerince daha çok ağrıyor maden suyu bu aralar hiç içmiyorum muzda bir aydır ne aldım ne yedim onları bi alım bari doktora gidene kadar perişan oluyorum
Doğru doğru canım egzersiz gerçekten önemli tabi yapana benim gibi tembelsenyapamazsın ben ev de çok koşturuyorum ama egzersize zaman ayıramıyorum ya yürüyüş yapıyorum bol bol bende yapayım belki bi faydası olur canım çok tesekur ederim cevabın için

Valla demekki her cocuk farklı bende tam tersi çok sorunluymusum

Ben yanıyorum arkadaşlar eşim benim yüzümden üşüttü boğazları şişti ben yanıyorum yani uyuyamıyorum asla ben normalde yazın bile yorganı kaldrmadan yatan insan giyinmeden kapı Cam baca açık yatıyorum ve sıcaktan uyuyamıyorum ne yapcam ağustos nasıl geçicek bilmiyorum ölüyorum ya bide burası serin akşamları bayağı İstanbul’da yaşıyorum eşim üşüttü yani benim yüzümden adam antibiyotik kullanıyo

Akşam 7 de yemek yedim bide 9 gibi meyve yedim hepsi bu, suyu da çok içerim. Galiba salgın var gerçekten. Çok fena haldeyim ya, resmen tuvaletten çıkamıyorum, 2 dk sonra geri geliyorum.
Haşlanmış patates muz felan ishale cnm türk kahvesşne limon sık onu oyle ye bi yoksa çok zor ishal

Bende oyleyim malesef gece kalkıp oturma odasına geçiyroum camı kapıyı açıp yatıyorum oyle hayırlısıyla bi sağ salim doğuraydık

Evet cnm halen devam ediyor bende de mg ca pek işe yaramadı bende .. diğer hamileliğimde de olmuştu artık napim . Gece kramp giriyor resmen ağlatıyor sızısı acayip bi gerilme arka baldır çekiyorsa ters yönü hareket yapıyorum ayagımı öyle bir çözüm buldum daha önce diz altı arka baldırı ovuyordum geçmiyordu ayak bileğimle ters yönü hareket çözüyor

Ben 7/24 vantilatör karşısında yatıyorum gece bile açık bazen göz ucuyla bakıyorum çalışıyor tekrar kapatıyorum gözümü motoru yanar diye de korkmuyorum desem yalan olur ama açmayınca nefes dahi alamıyorum bende istanbuldayım havalar bi ara serinledi ama bana etki etmedi

Bu aralar salgin var heralde arkadaslar mide bulntisi ishal seklinde gecenlerde bende yasadim ama cok surmedi 2 gun kadar surdu devam etse doktora gidecektim ama kesildi suanlik kime sorsam ayni dertten muzdarip. Ben oval besikler var ya hani bir kac hale gelen onlardan aldim goruntusu hosuma gidiyor diye anne yani olarakta kullanirim diye dusundum ama sanirim biraz kullanissiz olacak esime de birsey diyemedim o o tarz almayalim demisti bende simdi kuyrugu dik tutuyorun umarim isimi gorur

Bi de diyorlar ki dogumdan önce uyuyabildigin kadar uyu uyuyamıyorummm nereme yastık koyarsam koyayim ne tarafa dönersem döneyim yokk olmuyor
Bende uyuyamiyorum. Dalamiyorum mesela 5 10 dk icinde hemen uyaniyorum ki nornalde cok uyuyan biriydim. Geceleri de en az 3 defa uyaniyorum
Kızlar bende 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Çalışabilir raporunu 31. Haftada mi almak gerek?
32.hafta diye biliyorum canim
Ben ozellikle gecen hafta hersabah oldu nerdeyse. Magnezyum u ogleden sonra iciyordum onun saatini degistirdim aksam aliyorum artik birde 2 tarafta pencere kapi aciksa o da etkiliyor diye 1 ni kapatiyorum artik suan olmuyor. Masallah diyim

Geçmiş olsun tekrardan.Gyno ferro sanolu bende hiç sevmiyorum.

Allah şifa versin canım o örtsün üstünü yani üzme kendini sen örtmüyorsun diye kendini suçlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…