Kabızlık yapıyor bazen bazen de yapmıyor anlamadım bende kan tahlilini vermiştin?Az önce gittim değişti canım ferrum verdi umarım bu dokunmaz bari demirim çok düşmüş
Sağ ol canımGeçmiş olsun salgın var herhalde
Türk kahvesi içmiyorum yasak, patatesi denerim, sağ ol canımHaşlanmış patates muz felan ishale cnm türk kahvesşne limon sık onu oyle ye bi yoksa çok zor ishal
Çok geçmiş olsun salgın mı bilmiyorum ama ben de aynı bu şekilde zehirlenmiştim. Kıymadan dolayı olmuştu benimki. Bebeğe hiç bir zararı yokmuş eğer hastaneye gitme imkanın varsa gidip serum alabilirsin vücut susuz kaldığı içinAkşam 7 de yemek yedim bide 9 gibi meyve yedim hepsi bu, suyu da çok içerim. Galiba salgın var gerçekten. Çok fena haldeyim ya, resmen tuvaletten çıkamıyorum, 2 dk sonra geri geliyorum.
Ben de öyleyim çok sıcak basıyo yazın battaniyeyle yatan ben üstümü asla örtmüyorum her yer açık uyuyorum. Benim eşim de dün sabah çok üşüdüm üstümü ört diyorBen yanıyorum arkadaşlar eşim benim yüzümden üşüttü boğazları şişti ben yanıyorum yani uyuyamıyorum asla ben normalde yazın bile yorganı kaldrmadan yatan insan giyinmeden kapı Cam baca açık yatıyorum ve sıcaktan uyuyamıyorum ne yapcam ağustos nasıl geçicek bilmiyorum ölüyorum ya bide burası serin akşamları bayağı İstanbul’da yaşıyorum eşim üşüttü yani benim yüzümden adam antibiyotik kullanıyo
Ben de ferro sanol duodenal kullanıyorum beni etkilemedi hiç. Demirin düştüyse takviyenin yanında bi de ıspanak ye derim canım mevsimi değil ama yine market manavlarda demetle satılıyor ya al bi demet bi tanede yufkaAz önce gittim değişti canım ferrum verdi umarım bu dokunmaz bari demirim çok düşmüş
Toparlanır inşallah canım sen kendine dikkat et can taşıyorsun Allah korusunNe bileyim üzüldüm adamı göz göre göre yaz günü hasta ettim diye
Ah kabızlığa razıyım kusmasam bi hayırlısıyla ilacıKabızlık yapıyor bazen bazen de yapmıyor anlamadım bende kan tahlilini vermiştin?
Sulardanmış canım arıtma kullanıyoruz dedim arıtma mikrobu bakteriyi süzer de virüsü süzmez dedi canım kesinlikle yaz aylarında hazır suya geçmelisin dedi doktor canımU UcanSupurge evet geçen sen de demiştin şimdi aklıma geldi. Eşimi bekliyorum. Ne dediler sana tam olarak ?
Sağ ol canım
Türk kahvesi içmiyorum yasak, patatesi denerim, sağ ol canım
Ferro sanol da kullandım canım midem çok hassa o da bulantı yapıyordu vegaferon dokunmadı da onun da dozajı yüksekmiş vermedi bi ferrumu dene dedi bakalım artıkBen de ferro sanol duodenal kullanıyorum beni etkilemedi hiç. Demirin düştüyse takviyenin yanında bi de ıspanak ye derim canım mevsimi değil ama yine market manavlarda demetle satılıyor ya al bi demet bi tanede yufkabas içine ıspanağı gözleme yap kendine. Hem yemek gibi çok pişmemiş olduğu için içindeki vitamin mineralleri salmamış oluyo. Hem ciddi bi demir deposu. Haftada 1-2 ye öyle kısa zamanda yükselir inşallah
ben de aynı ilaçtan kullanıyorum, bir de doktor bana bu ilacı alırken suyun içine biraz limon sık demişti (C vitamini ile beraber alındığında daha iyi emiliyormuş). Bunu da tavsiye ederim kızlar. Ben son 2 haftadır yazlıkta olduğum için bütün bu ritüellerimi salladımBen de ferro sanol duodenal kullanıyorum beni etkilemedi hiç. Demirin düştüyse takviyenin yanında bi de ıspanak ye derim canım mevsimi değil ama yine market manavlarda demetle satılıyor ya al bi demet bi tanede yufkabas içine ıspanağı gözleme yap kendine. Hem yemek gibi çok pişmemiş olduğu için içindeki vitamin mineralleri salmamış oluyo. Hem ciddi bi demir deposu. Haftada 1-2 ye öyle kısa zamanda yükselir inşallah
62 ile kalmıştım bende şimdi 67,5-68 değişiyorKızlar kilo durumunuz ne alemdeben 9 kilo almışım bile 27 buçuk haftada maşallahım var kocaman bi göbek
Bende 1 ay vegaferon kullandim ama benim hgb degerim kullandigim halde cok dusmustu ve karaciger degerlerim sikintili cikmisti. Doktor onu biraktirdi baska verdi bu ayki tahlilleri merak ediyorum bakalimToparlanır inşallah canım sen kendine dikkat et can taşıyorsun Allah korusun
Ah kabızlığa razıyım kusmasam bi hayırlısıyla ilacı
Sulardanmış canım arıtma kullanıyoruz dedim arıtma mikrobu bakteriyi süzer de virüsü süzmez dedi canım kesinlikle yaz aylarında hazır suya geçmelisin dedi doktor canım
Ferro sanol da kullandım canım midem çok hassa o da bulantı yapıyordu vegaferon dokunmadı da onun da dozajı yüksekmiş vermedi bi ferrumu dene dedi bakalım artık
Aynen canım ben de onu kullandığım halde düştü İnşallah yükselir biz hamilelerin normalin iki katı ihtiyacımız varmış onun da dozajı düşük geliyormuş karaciğerinde ne gibi bir sıkıntı vardı canım ?Bende 1 ay vegaferon kullandim ama benim hgb degerim kullandigim halde cok dusmustu ve karaciger degerlerim sikintili cikmisti. Doktor onu biraktirdi baska verdi bu ayki tahlilleri merak ediyorum bakalim
O ilaca baslamadan once kan degerlerim normal seviyedeeydi. Bu karacigerle alakali alt ast degerleri var ya onlar benim gebelikte de dahil hep normal sinirlardaydi hatta minimumda. Gecen ayki tahlillerde hepsi maximum sinirlari katlamis.Aynen canım ben de onu kullandığım halde düştü İnşallah yükselir biz hamilelerin normalin iki katı ihtiyacımız varmış onun da dozajı düşük geliyormuş karaciğerinde ne gibi bir sıkıntı vardı canım ?
Evet c vitamini Demir emilimini arttırıyor. Ben arada şase c vitaminleri varya onu bölüyorum tek şaseyi 4-5 gün suya karıştırıp o şekilde içiyorum demir ilacını.ben de aynı ilaçtan kullanıyorum, bir de doktor bana bu ilacı alırken suyun içine biraz limon sık demişti (C vitamini ile beraber alındığında daha iyi emiliyormuş). Bunu da tavsiye ederim kızlar. Ben son 2 haftadır yazlıkta olduğum için bütün bu ritüellerimi salladımartık evime döndüğüm için çok mutluyum, kayınvalide yanında yazlığın bile bi anlamı yok
Aaa ben de epey kullandım onuO ilaca baslamadan once kan degerlerim normal seviyedeeydi. Bu karacigerle alakali alt ast degerleri var ya onlar benim gebelikte de dahil hep normal sinirlardaydi hatta minimumda. Gecen ayki tahlillerde hepsi maximum sinirlari katlamis.
Mesela alt degerim 6 ydi vegaferonu kullandigim ay 38 e cikmisti.
Bu tam kan sayiminda ki degerlerimin hepsi de nornal sinirlardaydi. Orada da 5 6 deger dusmus veya yukselmis. Ben tamamen o ilaca bagladim bu sebeple.
Yani bilmiyorum belki bende oyle bir etki yapmistir sadece. Sen test yaptirmismiydin varmiydi gariplik. Bu hafta ben test yaptircam bakayim duzelme varmi yoksa yine degerlerim farklimiAaa ben de epey kullandım onuAllah sonumuzu hayreylesin bi sağ Salim gelseydi bebeklerimiz
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun salgın mı bilmiyorum ama ben de aynı bu şekilde zehirlenmiştim. Kıymadan dolayı olmuştu benimki. Bebeğe hiç bir zararı yokmuş eğer hastaneye gitme imkanın varsa gidip serum alabilirsin vücut susuz kaldığı içinBen su içsem onu da çıkarıyodum içtiğim su da durmuyordu içimde sıvı kaybı bebeğe zarar sadece. Ama bu tarz durumlardan etkilenmezlermiş doktor öyle söylemişti bana. Biraz rahatlayınca ev yoğurdu, haşlanmış patates, muz falan yiyebilirsin. Mideni çok yormadan tekrar geçmiş olsun
Ben İstanbuldayım canım hazır su kullanıyoruz zaten. Daha iyiyim şu an akşam devam ederse gideceğim hastaneye.Toparlanır inşallah canım sen kendine dikkat et can taşıyorsun Allah korusun
Ah kabızlığa razıyım kusmasam bi hayırlısıyla ilacı
Sulardanmış canım arıtma kullanıyoruz dedim arıtma mikrobu bakteriyi süzer de virüsü süzmez dedi canım kesinlikle yaz aylarında hazır suya geçmelisin dedi doktor canım
Ferro sanol da kullandım canım midem çok hassa o da bulantı yapıyordu vegaferon dokunmadı da onun da dozajı yüksekmiş vermedi bi ferrumu dene dedi bakalım artık
benim kayinvalide rahmetli oldu gecen sene ama kayinpeder kayinvalide aratmaz ben gitmedim yanlarina bu sene ama diger gelin ve esimin kardesi gitmislerdi yaslilar ailemle vakit gecireyim diye dusunuyor insan ama hep bi zorluk cikartiyor yoruyor insanlari neden boyle bilmem karakter meselesi herhalde iyi gecinen kayinpeder kayinvalide de vardir belkiben de aynı ilaçtan kullanıyorum, bir de doktor bana bu ilacı alırken suyun içine biraz limon sık demişti (C vitamini ile beraber alındığında daha iyi emiliyormuş). Bunu da tavsiye ederim kızlar. Ben son 2 haftadır yazlıkta olduğum için bütün bu ritüellerimi salladımartık evime döndüğüm için çok mutluyum, kayınvalide yanında yazlığın bile bi anlamı yok
28+4 canım 4.5 kilo ben aldım. bebeğimde 1.5 kilo olmuş bugün öğrendimKızlar kilo durumunuz ne alemdeben 9 kilo almışım bile 27 buçuk haftada maşallahım var kocaman bi göbek
Yok canım baktırmamıştımYani bilmiyorum belki bende oyle bir etki yapmistir sadece. Sen test yaptirmismiydin varmiydi gariplik. Bu hafta ben test yaptircam bakayim duzelme varmi yoksa yine degerlerim farklimi
Aman bol sıvı tüket canım benim kusmam hiç durmuyorduBen İstanbuldayım canım hazır su kullanıyoruz zaten. Daha iyiyim şu an akşam devam ederse gideceğim hastaneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?