Canım sana bişey soracağım. Şimdi 26 haftamda yapılan şeker yüklemesinde@Mervemirmerve bende 10 kg aldim aslinda daha alirdim da gebelik sekeri yuzunden dikkat etmeye basladim
Ben de ya çok acıyor gün içinde de ağrısı hep var ya beni de inan resmen ağlıyorum canım bende önceden çözüm bulmuştum uyku sersemi ne yapacagimi şaşırıyorum zavali eşim direk ovuyor ama fayda yok çok kötü allah yardımcımız olsunEvet cnm halen devam ediyor bende de mg ca pek işe yaramadı bende .. diğer hamileliğimde de olmuştu artık napim . Gece kramp giriyor resmen ağlatıyor sızısı acayip bi gerilme arka baldır çekiyorsa ters yönü hareket yapıyorum ayagımı öyle bir çözüm buldum daha önce diz altı arka baldırı ovuyordum geçmiyordu ayak bileğimle ters yönü hareket çözüyor
Muz ceviz diye duymustum canım kilosu 1300 iyi görünüyor gereksiz endişelenme bir şey olsa söylerdi doktorun.Kızlar bgn kontrole gittim tekerlekli sandalyeyle eşim merdivenlerden indirip çıkardı. Hakkını nasıl öderim bilmiyorum.29+4üm. Açlık tokluk bakıldı.nst bakıldı. Bebegim yaklaşık 1300 gr. Hep yattığım için kan sulandirici başladı doktorum. Bebeğimin kilosu için doktor bi sey demedi ama biraz az gibi. Wcye gidemediğim için az yiyorum. Bebegim beslenemiyor diye çok üzülüyorum.bebege kilo aldıran şeyler neler? Ne yiyeyim? Fikir verin lutfen
Bebeğinizin kilosu iyi geldi bana. Ben de bugün gittim doktora, 28+2yim 1180 gr filan dedi galiba, ve de tam olması gereken kilodaymış.Kızlar bgn kontrole gittim tekerlekli sandalyeyle eşim merdivenlerden indirip çıkardı. Hakkını nasıl öderim bilmiyorum.29+4üm. Açlık tokluk bakıldı.nst bakıldı. Bebegim yaklaşık 1300 gr. Hep yattığım için kan sulandirici başladı doktorum. Bebeğimin kilosu için doktor bi sey demedi ama biraz az gibi. Wcye gidemediğim için az yiyorum. Bebegim beslenemiyor diye çok üzülüyorum.bebege kilo aldıran şeyler neler? Ne yiyeyim? Fikir verin lutfen
Ekmeği de azaltmanız lazım normalde, ve beyaz ekmekten buğday-çavdarlı filan ekmeğe geçmeniz lazım. Ben hamburger yediğimde en çok çıktı şekerim (aletim var, ölçüyorum sürekli), beyaz ekmek çok çıkartabilir.Canım sana bişey soracağım. Şimdi 26 haftamda yapılan şeker yüklemesinde
Açlık 94
75 gr şeker yüklemesinden bir saat sonra190
Diğeri de 102 çıktı
Şimdi sorum şu dün 28+3 oldum ve sağlık ocağında kan verdim
açlık 80 çıktı
Bugün de tokluk 120 çıktı
Ne oluyor şimdi ben kontrol altına mı almış oluyorum. doktor her iki değerime de iyi dedi başka bi nedenden dolayıda başka soru sormadım. ben sadece meyveyi ( muz hariç) ve tatlıyı kestim. Ekmek yemek vs geri herşeyi yiyorum. Ondan mı böyle düşük iyi çıktı yoksa hep mi böyleydi. Şeker yüklemesinde o zaman neden böyle çıktı? Ay bilmemek ne kötü. Cuma günü endokrin’e randevum var o zamana kadar meraktayım.
Kızlar bgn kontrole gittim tekerlekli sandalyeyle eşim merdivenlerden indirip çıkardı. Hakkını nasıl öderim bilmiyorum.29+4üm. Açlık tokluk bakıldı.nst bakıldı. Bebegim yaklaşık 1300 gr. Hep yattığım için kan sulandirici başladı doktorum. Bebeğimin kilosu için doktor bi sey demedi ama biraz az gibi. Wcye gidemediğim için az yiyorum. Bebegim beslenemiyor diye çok üzülüyorum.bebege kilo aldıran şeyler neler? Ne yiyeyim? Fikir verin lutfen
Kuzum Allah şifanı versin bebeğin kilosu gayet normal bunun için üzülme lütfen bugün 30 haftalık bebek kilosuna baktım 1.300 - 1.500 arası yazıyorduKızlar bgn kontrole gittim tekerlekli sandalyeyle eşim merdivenlerden indirip çıkardı. Hakkını nasıl öderim bilmiyorum.29+4üm. Açlık tokluk bakıldı.nst bakıldı. Bebegim yaklaşık 1300 gr. Hep yattığım için kan sulandirici başladı doktorum. Bebeğimin kilosu için doktor bi sey demedi ama biraz az gibi. Wcye gidemediğim için az yiyorum. Bebegim beslenemiyor diye çok üzülüyorum.bebege kilo aldıran şeyler neler? Ne yiyeyim? Fikir verin lutfen
Haklısın canım. Ekmeği kesemedim işte ama dediğin ekmeklerden alıp alışmaya çalışmam gerekiyor teşekkür ederimEkmeği de azaltmanız lazım normalde, ve beyaz ekmekten buğday-çavdarlı filan ekmeğe geçmeniz lazım. Ben hamburger yediğimde en çok çıktı şekerim (aletim var, ölçüyorum sürekli), beyaz ekmek çok çıkartabilir.
İçebiliyorsaniz maden suyu için, gün aşırı içiyorum ben önceden çok olurdu artık olmuyor. Bebeğin kemik gelişimine de faydası oluyormuşKızlar günaydın hepinize size birşey sormak istiyorum bacaklarında kramp yaşayan var mi benim her sabah oluyor dizimin aşağısı ve arka taraf sanki damarlarım kopuyor saniyeler sürüyor ama o kadar kötü bi acı ki gözlerimden yaş geliyor nerdeyse her sabah bu şekilde uyanıyorum ve gün boyu bi ağrı kalıyor o bölgede sizce neyden oluyor doktora gidince sorycamda bi size sormak istedim bi vitamin eksikliği mı acaba
Canım sen dinleme onları bebek her türlü alır midende bulamazsa depolarından alır kendin için beslen belinden rahatsızdın diye hatırlıyorum kilo alıp belindeki yükü, ağrıyı çoğaltmaCevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.hannel Ben de kaan kocatepe videoları izliyorum,insanı gerçekten rahatlatıyor ama bebek küçük, bi sey yemiyorsun diye baskı yapıyorlar. İstiyorlar ki pilavlar, kizartmalar, börekler yiyeyim. Ben muz, peynir, ceviz, süt yemeye calisiyorum. Bunlar ana öğün oluyor bana. Bi de günde 1 tane maden suyu.
Aman canım hiç dinleme aynen, onlar anca sana kilo yapar, bebeğe faydası yok. Annem de bana hamileyken düşük tehlikesi yüzünden hep yatarak geçirmiş, ne kadar zor olduğunu hala anlatıyor. Tabii o zamanlar şimdiki bilinç yok 30 kilo almış neredeyse ve çok zorluk çekmiş bir de o kilolar yüzünden. Sen yine bildiğin gibi beslenmeye devam et, bebişin kilosu gayet normal.Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.hannel Ben de kaan kocatepe videoları izliyorum,insanı gerçekten rahatlatıyor ama bebek küçük, bi sey yemiyorsun diye baskı yapıyorlar. İstiyorlar ki pilavlar, kizartmalar, börekler yiyeyim. Ben muz, peynir, ceviz, süt yemeye calisiyorum. Bunlar ana öğün oluyor bana. Bi de günde 1 tane maden suyu.
Valla canim bu surecte sanirim bir defa da sikintili ciksa deger yedigimize ictigimize dikkat etmemiz lazim sanirim cunku yeterli insulin uretememe veya dengeleyememe gibi bir durum sanirim. Ben simdi eve aldigim cihaz ile kontrol ediyorum. Kontrollu olarak tatli ve hamurisi yiyorum ama bazi yediklerim daha hizli yukseltiyor mesela. Internetten arastirmistim glisemik endeksi yuksek gidalar hizli yukseltiyor.Canım sana bişey soracağım. Şimdi 26 haftamda yapılan şeker yüklemesinde
Açlık 94
75 gr şeker yüklemesinden bir saat sonra190
Diğeri de 102 çıktı
Şimdi sorum şu dün 28+3 oldum ve sağlık ocağında kan verdim
açlık 80 çıktı
Bugün de tokluk 120 çıktı
Ne oluyor şimdi ben kontrol altına mı almış oluyorum. doktor her iki değerime de iyi dedi başka bi nedenden dolayıda başka soru sormadım. ben sadece meyveyi ( muz hariç) ve tatlıyı kestim. Ekmek yemek vs geri herşeyi yiyorum. Ondan mı böyle düşük iyi çıktı yoksa hep mi böyleydi. Şeker yüklemesinde o zaman neden böyle çıktı? Ay bilmemek ne kötü. Cuma günü endokrin’e randevum var o zamana kadar meraktayım.
Kızlar bgn kontrole gittim tekerlekli sandalyeyle eşim merdivenlerden indirip çıkardı. Hakkını nasıl öderim bilmiyorum.29+4üm. Açlık tokluk bakıldı.nst bakıldı. Bebegim yaklaşık 1300 gr. Hep yattığım için kan sulandirici başladı doktorum. Bebeğimin kilosu için doktor bi sey demedi ama biraz az gibi. Wcye gidemediğim için az yiyorum. Bebegim beslenemiyor diye çok üzülüyorum.bebege kilo aldıran şeyler neler? Ne yiyeyim? Fikir verin lutfen
Canım şimdi eşim geldi iş yerindekilerin bi çoğunun ailesi kusma ishalmişBen İstanbuldayım canım hazır su kullanıyoruz zaten. Daha iyiyim şu an akşam devam ederse gideceğim hastaneye.
Çok teşekkür ederim canım dediğin gibi yediklerimizle değerlendirmek lazım. Sabah bende normal ekmek 2 haşlanmış yumurta salata domates zeytin peynir yemiştim 120 çıktıValla canim bu surecte sanirim bir defa da sikintili ciksa deger yedigimize ictigimize dikkat etmemiz lazim sanirim cunku yeterli insulin uretememe veya dengeleyememe gibi bir durum sanirim. Ben simdi eve aldigim cihaz ile kontrol ediyorum. Kontrollu olarak tatli ve hamurisi yiyorum ama bazi yediklerim daha hizli yukseltiyor mesela. Internetten arastirmistim glisemik endeksi yuksek gidalar hizli yukseltiyor.
Mesela dun sabah kahvaltida domates salatalik peynir kasar tereyagli yumurta ve ek olarak firinda pismis misirunlu borek tarzi bsy yedim. Kalinligi 1 parmak dusun 3 dilim kadar. 1 saat sonra kan sekerim 151 di
Bu sabah 2 dilim su boregi peynir kasar domates salatalik haslanmis yumurta yedim 129 cikti.
Yani sanirim kontrollu gitmemiz gerek hersekilde. Dahiliye doktorumla paylasiyorum haftada 1 gunluk olcumlerimi. 30.haftadan sonra seker daha yukseliyor bu sekilde kontrollu gidersen eger 30 dan sonraya fayda saglar dedi
Neyyyy, yandıkCanım şimdi eşim geldi iş yerindekilerin bi çoğunun ailesi kusma ishalmişsalgın muhtemelen şebeke suyu mu acaba nedir. Ben de istanbuldayım da
Sirkeli suda beklet canımNeyyyy, yandık
Bugün market alışverişi yaptım, bir dünya semizotu ve marul aldım, onları ben nasıl yiyeceğim şimdi, sular bu haldeyse. Hasta oluruz hepimiz çiğ bi şeyler yersek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?