2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah canım inşallah olmaz bir daha çok kötü çünkü bende cam pencere açık yatıyorum sicaktan

Merhaba arkadaşlar, bugün ö.sonra kontrolüm vardı. İlişki sırasında hafif kanamam oluyordu, doktor rahim ağzında yara oldug6nu söyledi. Ayrıca bebeğin başı çok aşağıda ve baskı yapıyor dedi rahim uzunlugu biraz kısalmış sınırda ama sorun değil dedi bu yüzden progestan verdi. Birde bebeğin suyunun biraz azaldığını söyledi . Hepsini biranda söyleyince moralim çok bozuldu. Bol bol dinlenmeli ve uzanmamı tavsiye etti. Onun dışında 27 hafta 1gunluk kızım 1100 gram ve 38 cm olmuş, ultrasonda biraz daha ilerde 28. Haftada gözüküyor. Umarım bebeğim erken gelmez ilk defa gebelikte böyle şeylerle karşılaşıyorum tavsiyelerinize açığım arkadaşlar.

Canım benim inşallah bir sıkıntı olmaz doktorunun tavsiyelerini dinle içine sinmediyse başka doktora da görün

Dinlenenildiğin kadar dinlen . Bol su ve hergün meyve ye bebeğin suyunun artması için

Kaşar peyniri muz yumurta ve et tavuk yani protein ağırlıklı beslen günlük yoğurt ihmal etme kemikleri gelişsin OMEGA takviyesi de al Allah'ın izniyle sağ salim kucagına alırsın insallah

Neyyyy, yandık
Bugün market alışverişi yaptım, bir dünya semizotu ve marul aldım, onları ben nasıl yiyeceğim şimdi, sular bu haldeyse. Hasta oluruz hepimiz çiğ bi şeyler yersek
Sirkeli suya yatır hepsini Allah korusun bakteri parazit yuvası yeşillikler hep kesinlikle sirkeli suya yatır bir legene koy beklesin 2 3 saat . Sonra da yıkama şebeke suyu ile tekrar gelmesin parazitler. Bi tencere su kaynat soğusun onla yıka yada hazır 5 lt su ile . Aman salgın da varsa çok dikkat etmeli bnm 8 aylık gebe arkadasım idrar yolu enf dan kaybetti bebeğini

Canım şimdi eşim geldi iş yerindekilerin bi çoğunun ailesi kusma ishalmiş salgın muhtemelen şebeke suyu mu acaba nedir. Ben de istanbuldayım da
Şu an iyiyim ishal ve kusma kesildi ama karnım gurul gurul, midem ağrıyor pekte bişey yiyemedim. Akşam normal doktor kontrolüm var onu da bi söylerim hazır gitmişken. Galiba salgın var arıtma suyundan içmiştim İstanbul'da yazlıkta canım. Teyzemde de olmuştu o daha önce gitmişti. İki üç gün sürmüş. Hazır suyu bile kaynatıp içti, bana da öyle yap dedi.

Canım benim inşallah bir sıkıntı olmaz doktorunun tavsiyelerini dinle içine sinmediyse başka doktora da görün

Dinlenenildiğin kadar dinlen . Bol su ve hergün meyve ye bebeğin suyunun artması için

Eğer şekeri varsa bol meyve yememesi lazım, bilakis gebelik şekerinde bu tarz şeyler yenince bebeğin suyu azalıyor. şekerinizi ölçtürdünüz mü? Zeynnur
Hepinize teşekkür ederim, şekerim yok, bu yüzden bol meyve ve su tüketeceğim. bir sonraki kontrole kadar düzelir inş.

Canım çok geçmiş olsun. Hiç kafana takma düzelir Allahın izniyle. Bol bol su iç. Ben bide forumda Havuç suyu içmenin bebeğin suyunu artırdığını okumuştum, bir araştır istersen.

Merhaba arkadaşlar 29+3 oldum bende. Pazartesi dr a gittim benim bebeğimin kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar var. Ayrıntılı da öğrendik diğer organlarında sıkıntı görülmedi. Bu zamana kadar kilosu boyu iyi gidiyor du Dün doktor alt sınırda takipbe alacağız 15 gün sonra yine gel dedi . 1.370 gr 38 cm boyu dua edin nolur herşey yolunda gitsin

Canım çok şaşırdım doktorun gelişimin alt sınırda demesine. Bence gayet iyi boyuda kilosuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…