- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Canım sana bişey soracağım. Şimdi 26 haftamda yapılan şeker yüklemesinde
Açlık 94
75 gr şeker yüklemesinden bir saat sonra190
Diğeri de 102 çıktı
Şimdi sorum şu dün 28+3 oldum ve sağlık ocağında kan verdim
açlık 80 çıktı
Bugün de tokluk 120 çıktı
Ne oluyor şimdi ben kontrol altına mı almış oluyorum. doktor her iki değerime de iyi dedi başka bi nedenden dolayıda başka soru sormadım. ben sadece meyveyi ( muz hariç) ve tatlıyı kestim. Ekmek yemek vs geri herşeyi yiyorum. Ondan mı böyle düşük iyi çıktı yoksa hep mi böyleydi. Şeker yüklemesinde o zaman neden böyle çıktı? Ay bilmemek ne kötü. Cuma günü endokrin’e randevum var o zamana kadar meraktayım.
Merhaba arkadaşlar 29+3 oldum bende. Pazartesi dr a gittim benim bebeğimin kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar var. Ayrıntılı da öğrendik diğer organlarında sıkıntı görülmedi. Bu zamana kadar kilosu boyu iyi gidiyor du Dün doktor alt sınırda takipbe alacağız 15 gün sonra yine gel dedi . 1.370 gr 38 cm boyu dua edin nolur herşey yolunda gitsin
Maşallah gayet iyi canım damar 2 olduğu için takip etmek istemiştir stres yapmaMerhaba arkadaşlar 29+3 oldum bende. Pazartesi dr a gittim benim bebeğimin kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar var. Ayrıntılı da öğrendik diğer organlarında sıkıntı görülmedi. Bu zamana kadar kilosu boyu iyi gidiyor du Dün doktor alt sınırda takipbe alacağız 15 gün sonra yine gel dedi . 1.370 gr 38 cm boyu dua edin nolur herşey yolunda gitsin
Selam kızlar
Oğlumdan kalma travel sistem bebek arabam var onun puseti için minder ve puset örtüsü almak istiyorm alan deneyen yada marka önerisi olan var mı?
Tesekkur ederm canım bakıyorm hemenCanım ben minder ve puset örtüsünü Bee Collection diye bir markadan aldım. Hatta müslin bez filan da aldım aynı yerden, istersen inceleyebilirsin.
Hayirlisi canim bol su ic meyve yiyebilirsin birde havuc suyu diye biliyorum. Hic bir sikinti olmaz allahin izniyleMerhaba arkadaşlar, bugün ö.sonra kontrolüm vardı. İlişki sırasında hafif kanamam oluyordu, doktor rahim ağzında yara oldug6nu söyledi. Ayrıca bebeğin başı çok aşağıda ve baskı yapıyor dedi rahim uzunlugu biraz kısalmış sınırda ama sorun değil dedi bu yüzden progestan verdi. Birde bebeğin suyunun biraz azaldığını söyledi . Hepsini biranda söyleyince moralim çok bozuldu. Bol bol dinlenmeli ve uzanmamı tavsiye etti. Onun dışında 27 hafta 1gunluk kızım 1100 gram ve 38 cm olmuş, ultrasonda biraz daha ilerde 28. Haftada gözüküyor. Umarım bebeğim erken gelmezilk defa gebelikte böyle şeylerle karşılaşıyorum tavsiyelerinize açığım arkadaşlar.
Bende seker olunca su fazlaligi oluyir diye biliyorumCanım ben suyu fazlalasiyo diye biliyordum
Bence kilosu boyu gayet iyi sikma sakin canini. Doktorlar hep olumsuz konusuyor riski biraz ustlerinden atmak icinMerhaba arkadaşlar 29+3 oldum bende. Pazartesi dr a gittim benim bebeğimin kordonunda 3 damar olması gerekirken 2 damar var. Ayrıntılı da öğrendik diğer organlarında sıkıntı görülmedi. Bu zamana kadar kilosu boyu iyi gidiyor du Dün doktor alt sınırda takipbe alacağız 15 gün sonra yine gel dedi . 1.370 gr 38 cm boyu dua edin nolur herşey yolunda gitsin
Evdeki cihazlar normal.lab tahlillerine gore daha fazla cikariyormus sanirim dahiliye doktoru oyle demisti. Birde bir onceki gun yediklerinle de alakali olabilir. Benim hamileligin bi doneminde tokluk kan sekerim 71 cikmisti doktor dusuk olmasi bizim icin onemli degil yuksek olursa sikinti demisti. Muhtemelen kan sekerin hizli dusuyor. Kan sekerini kontrollu dusuren seyler yemende fayda olabilir.Merhaba kızlar bende bayramdan önce tahiil vermiştim kan değerlerim düşük hamileliğin başından beri o pek yükselmedi ilaçta kullanmama rağmen ama bebekte en son gittiğimde haftasıyla uyumluydu sıkıntı yoktu ama ikidir tahlillerde açlık şekerim düşük çıkıyor ilkinde 66 idi sonkinde 60 çıkmış ama bir önceki gün evde cihazla ölçtüğümde de 77 idi anlayamadım bu durumu doğum doktorumda dahiliyeye görün demiş basına gelen var mı acaba çözümü ne oluyor
Toplam 6 diyorlar canım ortalama. Dediğin gibi oluyor yani ikişer kiloSon 3 ay ayda kaç kilo alınıyor acaba arkadaşlar doktor ayda 2 kg gibi almak gerek demişti
Bende yarım saatten fazla ayakta durursam böyle sorunlar oluyor ve çok yorgun hissediyorum bu aralarKızlar bugün çok yoruldum resmen aşağı doğru çok baskı var zaten plesantam aşağıda böyle olanınız var mı? Ayaklarıyla tepiniyor sanki ama canım acıyor en aşağıda ne bileyim tek benim mi öyle?
Bugün biraz dolastm aynı sorun bnde de varKızlar bugün çok yoruldum resmen aşağı doğru çok baskı var zaten plesantam aşağıda böyle olanınız var mı? Ayaklarıyla tepiniyor sanki ama canım acıyor en aşağıda ne bileyim tek benim mi öyle?
Evet canim yorulunca alt kisimda degisik bir baski oluyor. Bazen tekmeler can yakici oluyor. Bu durumlarda hemen ya yavas yurumeye yada dinlenmeye calisiyorum.Kızlar bugün çok yoruldum resmen aşağı doğru çok baskı var zaten plesantam aşağıda böyle olanınız var mı? Ayaklarıyla tepiniyor sanki ama canım acıyor en aşağıda ne bileyim tek benim mi öyle?
Bende yarım saatten fazla ayakta durursam böyle sorunlar oluyor ve çok yorgun hissediyorum bu aralar
Bende de oluyor evde uzanınca canım sıkılıyor dışarı çıkmak istiyorum dışarı çıkarsam yürümeye başlayınca ağırlık hissediyorum ve yoruluyorum eve dönmek istiyorumKızlar bugün çok yoruldum resmen aşağı doğru çok baskı var zaten plesantam aşağıda böyle olanınız var mı? Ayaklarıyla tepiniyor sanki ama canım acıyor en aşağıda ne bileyim tek benim mi öyle?
Bu ben geçen bebek arabasıyla çıktım kızımla süremiyordum resmenBende de oluyor evde uzanınca canım sıkılıyor dışarı çıkmak istiyorum dışarı çıkarsam yürümeye başlayınca ağırlık hissediyorum ve yoruluyorum eve dönmek istiyorum
Bıseyi itmeye cekmeye tasımaya hiç cesaretım yokBu ben geçen bebek arabasıyla çıktım kızımla süremiyordum resmen
3 buçuğa yaklaşıyor 15 kilo civarında küçük danamBıseyi itmeye cekmeye tasımaya hiç cesaretım yokmınık abla kac yasında
Bende öyleyim canım. Adim bile atamıyorum öyle olunca batma gibi oluyo sanki durki pirtlicakKızlar bugün çok yoruldum resmen aşağı doğru çok baskı var zaten plesantam aşağıda böyle olanınız var mı? Ayaklarıyla tepiniyor sanki ama canım acıyor en aşağıda ne bileyim tek benim mi öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?