2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Diyete devam etmen gerek cnm. Ben de dun sordum aclik toklugun iyi cikmasi diyet iyi gidiyor az seker alarak kontrol altinda tutuyosun demek. Diyeti birakip normale doncez demek dglmis. Doguma kadar diyet dewam yani doktorum oyle dedi

Merhaba. Benimde dun 27+5di. 984 gram. Doktor gayet iyi dedi. Ben kucuk degilmi kac gun geri fln diye sordum. Her insanin boyu kilosu ayni degilki sinirlar icerisinde bebek hicbi sorun yok dedi. Seninki de ii bence doktor tedbir amacli takibe almistir damarlardan dolayi ki daha ii bence kendini daha guvende hisstmelisin. Hic canini sikma kontrollu bi sekilde hersey yolunda gidecek ins

Maşallah gayet iyi canım damar 2 olduğu için takip etmek istemiştir stres yapma

Bende bugün dahiliyeye gittim şuan insülin başlamaya gerek yok dedi güzel gidiyor şekerin zaten doğumuna birşey de kalmamış dedi dikkat etmeye devam edicem 9 unda doktor randevum var bebeğin gelişimine göre diyet yada insülin dedi 29. Haftada gittiğimde bebeğim 1036 gr çıkmıştı doktor biraz karın çevresi küçük diyeti çok ağır vermiş diyetisyenin dedi sonra bende diyetisyeni bırakıp kendim devam ettim şekerim normal düzeyde sürekli ölçüyorum. Bakalım 9 unda oğlum ne durumda olacak 33. Haftadamda oluyorum 9 unda

Son 3 ay ayda kaç kilo alınıyor acaba arkadaşlar doktor ayda 2 kg gibi almak gerek demişti

Selam kızlar
Oğlumdan kalma travel sistem bebek arabam var onun puseti için minder ve puset örtüsü almak istiyorm alan deneyen yada marka önerisi olan var mı?

Merhaba kızlar bende bayramdan önce tahiil vermiştim kan değerlerim düşük hamileliğin başından beri o pek yükselmedi ilaçta kullanmama rağmen ama bebekte en son gittiğimde haftasıyla uyumluydu sıkıntı yoktu ama ikidir tahlillerde açlık şekerim düşük çıkıyor ilkinde 66 idi sonkinde 60 çıkmış ama bir önceki gün evde cihazla ölçtüğümde de 77 idi anlayamadım bu durumu doğum doktorumda dahiliyeye görün demiş basına gelen var mı acaba çözümü ne oluyor

Selam kızlar
Oğlumdan kalma travel sistem bebek arabam var onun puseti için minder ve puset örtüsü almak istiyorm alan deneyen yada marka önerisi olan var mı?

Canım ben minder ve puset örtüsünü Bee Collection diye bir markadan aldım. Hatta müslin bez filan da aldım aynı yerden, istersen inceleyebilirsin.

Hayirlisi canim bol su ic meyve yiyebilirsin birde havuc suyu diye biliyorum. Hic bir sikinti olmaz allahin izniyle

Canım ben suyu fazlalasiyo diye biliyordum
Bende seker olunca su fazlaligi oluyir diye biliyorum
Bence kilosu boyu gayet iyi sikma sakin canini. Doktorlar hep olumsuz konusuyor riski biraz ustlerinden atmak icin
Evdeki cihazlar normal.lab tahlillerine gore daha fazla cikariyormus sanirim dahiliye doktoru oyle demisti. Birde bir onceki gun yediklerinle de alakali olabilir. Benim hamileligin bi doneminde tokluk kan sekerim 71 cikmisti doktor dusuk olmasi bizim icin onemli degil yuksek olursa sikinti demisti. Muhtemelen kan sekerin hizli dusuyor. Kan sekerini kontrollu dusuren seyler yemende fayda olabilir.

Bende yarım saatten fazla ayakta durursam böyle sorunlar oluyor ve çok yorgun hissediyorum bu aralar

Bugün biraz dolastm aynı sorun bnde de var eve geldım uzanıyrm canm

Evet canim yorulunca alt kisimda degisik bir baski oluyor. Bazen tekmeler can yakici oluyor. Bu durumlarda hemen ya yavas yurumeye yada dinlenmeye calisiyorum.

Bende yarım saatten fazla ayakta durursam böyle sorunlar oluyor ve çok yorgun hissediyorum bu aralar

Bende de oluyor evde uzanınca canım sıkılıyor dışarı çıkmak istiyorum dışarı çıkarsam yürümeye başlayınca ağırlık hissediyorum ve yoruluyorum eve dönmek istiyorum

Bende öyleyim canım. Adim bile atamıyorum öyle olunca batma gibi oluyo sanki durki pirtlicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…