2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimki son zamanlarda o kadar kudurdu ki “Bu çocuk bu kadar harekete çöp gibi doğacak herhalde” diyorum. Haftaya kontrole gideceğiz bakalım ne durumda beyefendi
Aynen canım onu ben de düşünmüyor değilim. Genel olarak da çocuğa pek oyuncak almayı düşünmüyorum ileride zaten ama bu bebeği biraz rahatlatıyor diye çok tavsiye edilince favorilemiştim ben de. İşim gereği çocuk oyunu ile ilgili bazı eğitimlere de katılmıştım, çocuklara oyuncak yerine her evde bulunabilecek kartonlar vs basit şeyler verilirse bu tarz bir oyunun çocuğun beyin gelişimi için daha faydalı olduğunu öğrenmiştim. O yüzden modern oyuncaklardan almaya karşıyım şimdilik.

Evet ya cidden çok kudurdu benimki de bazen acıtıyo artık tekmeleri

Aynı şeyi yazacaktım ki smile yazmıs
Bazen pışpışlamaktan damağınız kuruyo amaa frekans işi benımde aklımı karıstrdığı için fav lıstemden cıkaramasamdaaklımdan cıkarmaya gayret edıyorm
Öyle ki bazı geceler bebek ağlarken eşimi pıspıslıyodum uykusuzluktan arada agzına emzik vermısliğimde var

Kızlar ya bibs ve oioi markalarından hangısını tercıh edeceksinizz
Yoksa gideyım bebedor mu alaym oğlum avent emmemiş 4-5 markayı çöp yapmıstı sadece bebedor alıyodu
Acaba bı tane alıp denesek mi yoksa rengarenk alsam mı onun derdındeym bende

benimkide gün içinde hiç uyumuyor sanki hareket halinde hep :) maşallah diyelim yavrularımıza hareket etmeseler daha kötü en azından ben iyiyim mesajı veriyorlar :)

Annem ucuzdan başla dedi bana avent alacaktım yoksa wee almıştım eşime haber vermek için onu veririm herhalde

Ya kızlar ben nefes alamıyorum karnım neredeyse hiç büyümedi bebekcim de maşallah hafta olarak önde gidiyormuş büyümesi içime doğru büyüyor herhalde

ama nefes almakta çok zorlanıyorum özellikle dışarı çıkmam gerektiyse ve maskeyi 10 dakika bile taktıysam gün boyu akciğerim ağrıyor, bayılacak gibi oluyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Canım Bibs marka kauçuk olduğu için bebeğin ağzının şeklini alıyor, ayda 1 değiştirmek gerekiyormuş onu. Bir arkadaşım da pek memnun kalmamıştı ama detayını tam bilmiyorum. Emzik de biraz bebek bezi gibi, bebeğin hangisini beğeneceğini bilemiyorsun o yüzden bence bir tane alıp dene, sonra bakarsın. Benim bir yeğenim de hiç emzik almadı, ne zaman deneseler öğürüyordu Öyle de olabilir o yüzden bence acele etme.

bnde ucuzdan mı baslasam ki
Ama baksana canım nasıl güzellllllll

Hahah bence suan almaktqn ziyade basa cikamazsak denemek daha mi mantikli acaba.
Ben bibs dusunuyorum canim acikcasi. Oioi nin emzik yorumlarinda sert oldugu yazilmis. Birde avent in bir modelini cok ovmusler cok denenmis hic bi emzigi almayan cocuklae onu almis fln. Ama bibs in ucu kaucuk oldugu icin bana nedense daha sicak geliyor
Evet canim sicakta maske hic takilmiyor zaten birde cabuk yoruluyoruz artik. Mecbur kalmadikca evden cikmiyorum ama calisanlar icin cok zor bir durum

27. Haftada hala karnın çok çıkmadiysa maşallah diyorum

Evet canim sicakta maske hic takilmiyor zaten birde cabuk yoruluyoruz artik. Mecbur kalmadikca evden cikmiyorum ama calisanlar icin cok zor bir durum
Evet gerçekten bu haftalarda çalışmak zor. Çalışmak değil de öyle sıcak var ki maske takmak ölüm gibi, çoğu zaman çıkarmak zorunda kalıyorum mümkün değil çünkü

Anladım çok teşekkürler

Canım yüksek çıkmış ya. Benim 149 çıkmıştı

İçe doğru büyüyor evladım zaten zayıfım nereye sığıyor bilmiyorum
Ben de zayıfım , zayıfların içerde boşluğu olur mu ki acaba genelde zayıfların pat diye çıkıyor. Ama eğer çalışıyorsanız falan çok çıkmamasi daha iyi

Gerek yok gerek yok aksine bırak yorumu yapasım geldi size ve yaptım sizi anliyorum yorumunuz bana çok tatlı geldi bi an bende oyleydim başta şu u bunu herşeyi almak istiyordum daha çocuk iki aylıktı odayı yapıyordum ama şu an 7 biticek alti tane ağız mendili ve bi takımi hastane cıkisi dışında birseyim yok bu rahatlıkla en son dogurucam perişan olucam ilk bebek olunca insan çok tecrübesiz oluyor ya kendi adıma diyim allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip estin insallahgerekk yok gerekkk yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…