2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben aynı durumdayım hata dün bile eşim bana kızıyor diyor sen oynayınca oyandı oynamayınca ay oynamadı ne istiyorsun bu çocuktan diyor şu an bile zipzip hep oynuyor artık ayakta yada oturarak fark etmiyor hep zıplayıp duruyor

Kızlar hastane cantasına bıberon yada türevi(kaşık biberon vs) koyalım mı konusu gecmıstı yaİnsta annesütüdoktoru dıye bı sayfa var takıp etmek ısteyenler için cpk faydalı bilgiler paylasıyo bunu da oradan yakaladım

Eklentiler

• 3705DDBF-18D5-4A49-B732-6FF828BD8AEA.webp
    105,2 KB · Görüntüleme: 79
Ben de zayıfım , zayıfların içerde boşluğu olur mu ki acaba genelde zayıfların pat diye çıkıyor. Ama eğer çalışıyorsanız falan çok çıkmamasi daha iyi

Yok çalışmıyorum şu an ama kendim kendime sığamadım o nereye sığıyor bilmiyorum bu sıcakta

Kızlar selam, şimdi kontrolden geldik çok tekme atıyor, sürekli WC ye gidiyorum dedim, meğer onlar tekme degil karaymış, kafası asagidaymis kafa atıp duruyor bebeğin kafası aşağı dönen var mı? Doktor erken doğum riski yok dedi takılma dedi ama sizde nasıl durumlar?

Boyu haftasıyla uyumlu, kilosu ise iki hafta önde gidiyor şuanda. Rahim ağzı uzunluguda iyi durumda.
.
Ayaklarıma kramp girmiyor magnezyum içmiyorum dedim yinede icmemi söylediler

V
Valla canım ilk doğumda çok tecrubesizdim koymadım. Ama en ilki onun konulması lazımlazimmis . Simdi tecrube kesinlikle ilkin onu koycam birde sut sagma pompasi

Kesinlikle evde yapılabilen ya da eğitici oyuncak alınmalı. Özeniyoruz alıyoruz ama mantıklı olan gelişimi açısından yararlı olanları tercih etmeliyiz.
V

Valla canım ilk doğumda çok tecrubesizdim koymadım. Ama en ilki onun konulması lazımlazimmis . Simdi tecrube kesinlikle ilkin onu koycam birde sut sagma pompasi
O çantanın içine o kadar şeyi nasıl sığdıracağız şu an onu düşünüyorum

Bizim tosbik makat pozisyonunda döner dedi doktor bakalım bücür ne yapacak daha 10 hafta var gerçi bi öncekinde de yatay pozisyondaydı yayılmış yatıyordu

Reactions: The
Canım benim eşyalar . Bebek çantası bide kabin bOy valize yeterli geldi icine yiyicek icicekte siğiyo

V

Hepımızın yasanmıslıkları bırbırınden farklıİnşaAllah kolaycacık emerler ve bızde besleyebılırız
Oğlumda koymamıstm ılk asamada ememeyınce kucuk bı sırıngayla mınık mınık damlatmjstk agzına

benimde oğlum 3 ay emmedi hep biberon verdim

Heh aynen işte ayaktayken falan da çok net hissediyorum artık sağlıklı olsunlar da hissedebilmek çok daha güzel tabi ki

Heh aynen işte ayaktayken falan da çok net hissediyorum artık sağlıklı olsunlar da hissedebilmek çok daha güzel tabi ki
Evet bende de bu hafta oldu bu normalde ayaktayken, iş yaparken falan hissetmezdim. İlla ki bı oturmam, uzanmam gerekirdi ama artık gerekmiyor. Ama böylesi kesinlikle çok daha iyi çok şükür. İnsan endişelenmiyor, keyfi yerine geliyor:)

Ay benim benim canım kafa geliş dedi doktor. Kafa atıyor ve azıcık bi sıvı alsam hemen lavaboya ve vuruyor aşşağıdan kafasıyla. ayakları ve kollarıyla da yanlarıma vuruyor göbek deliğimin üstünde tüm vücut oymadı mı maşallah ben sarsılıyorum

Kızlar meme ucundan sıvı gelen var mı? Bugün sağ meme ucumdan sıvı geldi. Ucunu çok hafif sıktım emin olmak için gerçekten geldi. Doktoruma sordum çok normal dedi. Ama endişelendim ben

Canım benim eşyalar . Bebek çantası bide kabin bOy valize yeterli geldi icine yiyicek icicekte siğiyo
Ben kendime de bebeğe de çanta hazırlayacağım ama böyle tek tek bakınca sanki sığmaz gibi daha hazırlamadım, ne zaman hazırlamak gerekir acaba
Dün kontrolüm vardı 37 cm . 1 kg 400 gr ölçümlerimiz hiçbir sıkıntı yok ddi yürüyüş yap dedi . Bide Bikaç tahlil istedi yarın yaptıracağım
Aynı günlerdeyiz sanırım. Benim de 1200 kg 40.04 cm. Galiba benim oğlan biraz uzuncana olacak

Benim en basindan beri var ama nasil diyim ucunda birikiyor kurumus halde goruyorum
Ya ben daha ilk kez bugün gördüm. Evde sütyen takmıyorum tişörtüme bişey döktüm zannettim. Tabi yeri de tam meme ucu şüphelendim sürekli kontrol ettim bişey yok. Sonra iğne deliği gibi kızarıklık gördüm çok hafif sıktım baktım sıvı geliyo bıraktım hemen. Normal dedi doktor internette de normal yazıyo ama korktum yine de 30+5 im.

Kızlar meme ucundan sıvı gelen var mı? Bugün sağ meme ucumdan sıvı geldi. Ucunu çok hafif sıktım emin olmak için gerçekten geldi. Doktoruma sordum çok normal dedi. Ama endişelendim ben
Canım normal ama elleme daha, sıkınca filan rahmi de uyarmış oluyormuşsun çünkü. Son haftalara kadar göğüsleri ellememek gerekiyormuş o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…