2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla canım bu haftalarda artık hazırlamaya başla. Çok ağırlasinca biraz zorlanabilirsin Allah muhafaza erken gelme durumu olursa O zman daha zor olur

Kızlar meme ucundan sıvı gelen var mı? Bugün sağ meme ucumdan sıvı geldi. Ucunu çok hafif sıktım emin olmak için gerçekten geldi. Doktoruma sordum çok normal dedi. Ama endişelendim ben
Benim eğecek sol göğsümde oldu bi baktım kendiliğinden bi sıvı bi damla falandı canım sıkmadım ama korktum bi ara erken doğuma neden oluyormuş diye ama sonra bi yazıda okudum çok normalmiş doktor haklı endiselenme

Bende erken doğumdan korktum canım. Ya hayırlısıyla sağlıkla kucaklasakta evhamlı olmak ne zor bayılıyorum soğukkanlı insanlara

Canım normal ama elleme daha, sıkınca filan rahmi de uyarmış oluyormuşsun çünkü. Son haftalara kadar göğüsleri ellememek gerekiyormuş o yüzden.
Öyleymiş ben rahmin uyarıldığını yeni öğrendim sayılır. Zaten hiç ellemiyorum sadece çok fazla kaşınıyordu uçları ay bazen çıldırıyodum. Kaşımamaya çalışıyordum. Bugün sıkmazdım zaten de emin olmak için işte meme ucundan mı geldi yoksa bişey mi döktüm diye. Dokunmuyorum bile valla Allah korusun erken doğumdan korkuyorum zaten.

Valla canım bu haftalarda artık hazırlamaya başla. Çok ağırlasinca biraz zorlanabilirsin Allah muhafaza erken gelme durumu olursa O zman daha zor olur
Ay ben anne yanı beşik dışında daha hiç bi şey almadımmmm, napıcam bilmiyorum.
Artık bu haftasonu başlıyorum alışverişe.

Masallah erkekler öyle oluyor

Ay ben anne yanı beşik dışında daha hiç bi şey almadımmmm, napıcam bilmiyorum.
Artık bu haftasonu başlıyorum alışverişe.
Başla başla erkenden hazırlamak en doğrusu . Zaten tamamlanmasi yıkanması kurutmasi ütulenmesi valize konması baya zaman alıyor çok ağırlasmadan hazırlamak en iyisi . Ben bide eylülde şimdi okullar açılıyo diğer oğlumla ugrasicam bide dedim önceden hazır olsun

Bende erken doğumdan korktum canım. Ya hayırlısıyla sağlıkla kucaklasakta evhamlı olmak ne zor bayılıyorum soğukkanlı insanlara
Yok yok korkma allah'ın izniyle birşey olmaz amin inşallah sağlıkla gelsinler vala annelik öyle insan herşeyden korkuyor hep dua içindeyim vala evlat bam başka bilmiyorum soğuk kanlı olmak çok zor ama bazı insanlar rahat olabiliyor mesela çok takmıyor ama herkes bir olmuyor sağlıkla gelirler inşallah canim

Aminn canım benim sağlıkla hayırlısıyla gelip sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kâfi

Arkadaşlar merhaba ilk doğumumdan tecrübeyle artık gögüs uçlarınıza krem sürmeye başlayın . Bebek ilk çektiğinde çok can yakıyor esnemesi ve yara olmaması için şimdiden başlamak gerek
Hadi ya erken degilmi. Iki hafta öncesi başlarım dedim . Peki hangi kremi kullanıyorsunuz siz

Kızlar gereksiz mi bilmiyorum ama biberon sterilizatörü alacak mısınız? Annem her zamanki gibi “Ne gerek var??!!” diyor, tecrübeli annelerden fikir almak isterim bu konuda

Bende kararsiz kaldim bu konuda. Sadece biberon dgl emzik gogus pompasi ucu suluk dislik fln da sterilize ediliyo ya o yuzden mantikli geliyo. Suyun kaynama sicakligi belli. Sterilizatorler daha yuksrk sicakliga cikiyor basincin etkisiyle. Bi mantikli geliyo bi cok esya olcak diyorum bilemiyorum yani

Oioi markasinin yorumlarina olumsuz seyler yazmis tecrubeli anneler cnm. Hepsinden alma bence deneye deneye devam edersin. Ben philips aventin bi tane biberenonu bi de ikili emzigini aldim. Baska almiycam simdilik dogumdan snra gerek olursa alirim diye dusunuyorum

Benimki de ayni kafasi asagida cnm. Cok sik tuvalete gudiyorum. Erken dgm fln hic aklina bike getirme cnm. Doktorum cok normal dedi.

Canım benim eşyalar . Bebek çantası bide kabin bOy valize yeterli geldi icine yiyicek icicekte siğiyo

Masalah cantani hazirlamissin. Ben de hazirlamak istiyorum bi an once eksikleri tamamlayabilirsem ins. Bi gun cok hevesli oluyorum arastiriyorum bikac bisi siparis veriyorum. Bi gun hic bakmak bile istemiyorum. Bi gunum bi gunumu tutmuyo ki su isleri bitirsem

Çok heyecanlı güzel tatlı telâşlar ya

Kizlar gogus ucu kremi icin lansinoh mu oneriliyordu. Gecen instgramda dogum yapmis biri tahin in uzerinde biriken yag in cok iyi geldigini yarayi hemen iyilestirdigini soylemisti deneyen varmi bilmiyirum ama bana dogal oldugu icin daha mantikli geldi acikcasi

Ben de bunu denemeyi düşünüyorum canim

Genelde Lansinoh öneriliyor canım, alternatif olarak Incia ve Mustela markaları da öneriliyor. Göğüs ucu kreminin silinmeyen cinsten olmasına dikkat etmek lazım, silmene gerek kalmadan da bebek emebilmeliymiş. Bir de sürmeye 35-36. haftadan sonra başlayın diyorlar, henüz erken bence.

Bu arada ben de yazlıktan eve dönüyorum otobüsle. Gece yolculuğu nasılsa yatar uyurum diyordum ama arkamdaki kız tam 1,5 saattir telefonla konuşuyor, kulaklık da taksam duyuyorum ağlamak üzereyim artık. “Kız sus artık sussss” diye bağırıcam birazdan Aman daha yolculuk molculuk istemem normalde de çekilmiyor, hamileyken hiç çekilmiyormuş

Kizlar bende basladim bugun siparişe yavaştan 1 tane 5li hastane cikisi siparis verdim digerlerini yavas yavas alacam bana önerdiginiz hem uygun hemde kaliteli markalar varsa tavsiye edermisiniz bir de ben vitamin alacam regnesis kullaniyod ama arkadaşim ocean mummy cok övdü sizce regnesismi ocean mummymi doktora sormayacam cunku hepsi özeldekiler anlasmali olduklari vitamin ilac vs söyluyolar fikrinizi alayim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…