2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben hamileliğin ilk haftalarında regenesis kullaniyordum . Malesef 24 haftadan sonra daha vitamin kullanmiyorum doktorum kesti gerek yok diye

Dun aksamdan veri ara ara aet sancısı gibi ağrı geliyor. Sali günü nst çekilmişti, sancı yoktu. Sizde de adet ağrısı gibi ağrı var mi belde ve kasiklarda?
Benim bazen çok yorulursam oluyor canım, dinlediğimde geçiyor şükür.
Benim de kafası aşağıda canım, doğum pozisyonu almak üzere dedi doktor. Bende bir yudum su içsem tuvalete gidiyorum artık, bıkmış durumdayım

Kızlar dün şükürler olsun ki taşındım amasyaya. Annem, eşim ve kayınvalidem ile ev yerleştiriyoruz. Dün onlar evde iş yaparken bende markete indim ufak tefek birşeyler almak için. Hava öyle sıcak ki başım mı döndü, ayağım mı takıldım anlayamadım, binanın önündeki rampada düştüm. Dizlerimin üstüne çökmesem yuvarlanıp gidiyordum resmen. dizlerim şişti mosmos, ellerimin üstü parçalandı. O şokla ağlaya ağlaya birde markete gidip birşeyler aldım geri eve döndüm. Ne olduğumu eve gelince anladım resmen. İnsanlar kaldırdı yerden iyi misiniz diye. Sıcaklarda dikkat edin kızlar aman, benim gözümün önü karardı heralde ayaklarım dolaştı birbirine resmen.

Cok geçmiş olsun canım.

Lansinoh ebebek ve joker de şu an indirimde
Geçmiş olsun canım

Ay gecmis olsun canim ya cok dikkat etmek gerekiyor

Yeni evin hayırlı olsun canım güle güle oturun bebişinle inşallah çok geçmiş olsuntek gitme bi yere artık ağırlaşmaya başladık

Bende birazdan çıkcam bime biberon emzik müslin ağız bezi alt pijamaları düşünüyorum almayı. hiç bi şey almadım daha oğlumdan hepsi var.

Bende birazdan çıkcam bime biberon emzik müslin ağız bezi alt pijamaları düşünüyorum almayı. hiç bi şey almadım daha oğlumdan hepsi var.
pijamalar buyukmus 12 ay dikkat etmedim aldim geri mi versem acaba ? iade aliniyormus cok yoktu pijama dikkat etmeden almisim

gecmiş olsun canım sıcaklarda gercekten cikmak zor insanin basi donebilir dikkat et bizde edelim kolay gelsin ev yerlestirmede

Ben kova sepet maşrapa iki tane müslin bez mama önlüğü güvelik ürünleri. Yatağı almadım vazgectim gereksiz yer kaplar diye
burda da kova sepet masrapayi cok aldilar hatta bir kac bim gezenler var gelip sordular ben almadim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…