Ben hamileliğin ilk haftalarında regenesis kullaniyordum . Malesef 24 haftadan sonra daha vitamin kullanmiyorum doktorum kesti gerek yok diyeKizlar bende basladim bugun siparişe yavaştan 1 tane 5li hastane cikisi siparis verdim digerlerini yavas yavas alacam bana önerdiginiz hem uygun hemde kaliteli markalar varsa tavsiye edermisinizbir de ben vitamin alacam regnesis kullaniyod ama arkadaşim ocean mummy cok övdü sizce regnesismi ocean mummymi doktora sormayacam cunku hepsi özeldekiler anlasmali olduklari vitamin ilac vs söyluyolar fikrinizi alayim kızlar
Benim bazen çok yorulursam oluyor canım, dinlediğimde geçiyor şükür.Dun aksamdan veri ara ara aet sancısı gibi ağrı geliyor. Sali günü nst çekilmişti, sancı yoktu. Sizde de adet ağrısı gibi ağrı var mi belde ve kasiklarda?
Benim de kafası aşağıda canım, doğum pozisyonu almak üzere dedi doktor. Bende bir yudum su içsem tuvalete gidiyorum artık, bıkmış durumdayımKızlar selam, şimdi kontrolden geldikçok tekme atıyor, sürekli WC ye gidiyorum dedim, meğer onlar tekme degil karaymış, kafası asagidaymis kafa atıp duruyor bebeğin kafası aşağı dönen var mı? Doktor erken doğum riski yok dedi takılma dedi ama sizde nasıl durumlar?
Boyu haftasıyla uyumlu, kilosu ise iki hafta önde gidiyor şuanda. Rahim ağzı uzunluguda iyi durumda.
.
Ayaklarıma kramp girmiyor magnezyum içmiyorum dedim yinede icmemi söylediler
Cok geçmiş olsun canım.Kızlar dün şükürler olsun ki taşındım amasyaya. Annem, eşim ve kayınvalidem ile ev yerleştiriyoruz. Dün onlar evde iş yaparken bende markete indim ufak tefek birşeyler almak için. Hava öyle sıcak ki başım mı döndü, ayağım mı takıldım anlayamadım, binanın önündeki rampada düştüm. Dizlerimin üstüne çökmesem yuvarlanıp gidiyordum resmen.dizlerim şişti mosmos, ellerimin üstü parçalandı. O şokla ağlaya ağlaya birde markete gidip birşeyler aldım geri eve döndüm. Ne olduğumu eve gelince anladım resmen. İnsanlar kaldırdı yerden iyi misiniz diye. Sıcaklarda dikkat edin kızlar aman, benim gözümün önü karardı heralde ayaklarım dolaştı birbirine resmen.
Geçmiş olsun canımKızlar dün şükürler olsun ki taşındım amasyaya. Annem, eşim ve kayınvalidem ile ev yerleştiriyoruz. Dün onlar evde iş yaparken bende markete indim ufak tefek birşeyler almak için. Hava öyle sıcak ki başım mı döndü, ayağım mı takıldım anlayamadım, binanın önündeki rampada düştüm. Dizlerimin üstüne çökmesem yuvarlanıp gidiyordum resmen.dizlerim şişti mosmos, ellerimin üstü parçalandı. O şokla ağlaya ağlaya birde markete gidip birşeyler aldım geri eve döndüm. Ne olduğumu eve gelince anladım resmen. İnsanlar kaldırdı yerden iyi misiniz diye. Sıcaklarda dikkat edin kızlar aman, benim gözümün önü karardı heralde ayaklarım dolaştı birbirine resmen.
Ay gecmis olsun canim ya cok dikkat etmek gerekiyorKızlar dün şükürler olsun ki taşındım amasyaya. Annem, eşim ve kayınvalidem ile ev yerleştiriyoruz. Dün onlar evde iş yaparken bende markete indim ufak tefek birşeyler almak için. Hava öyle sıcak ki başım mı döndü, ayağım mı takıldım anlayamadım, binanın önündeki rampada düştüm. Dizlerimin üstüne çökmesem yuvarlanıp gidiyordum resmen.dizlerim şişti mosmos, ellerimin üstü parçalandı. O şokla ağlaya ağlaya birde markete gidip birşeyler aldım geri eve döndüm. Ne olduğumu eve gelince anladım resmen. İnsanlar kaldırdı yerden iyi misiniz diye. Sıcaklarda dikkat edin kızlar aman, benim gözümün önü karardı heralde ayaklarım dolaştı birbirine resmen.
bana çok kaba geldi elime aldım da sonra geri bıraktım sanki dağılacakmış gibiydi yatak emin olamadım,nevresim takımı müslin bez küçük biberon aldımKızlar bim kuyruğuna girdiniz mi. Anne yani yatagida dusunuyorum sizce alimmi
Yeni evin hayırlı olsun canım güle güle oturun bebişinle inşallahKızlar dün şükürler olsun ki taşındım amasyaya. Annem, eşim ve kayınvalidem ile ev yerleştiriyoruz. Dün onlar evde iş yaparken bende markete indim ufak tefek birşeyler almak için. Hava öyle sıcak ki başım mı döndü, ayağım mı takıldım anlayamadım, binanın önündeki rampada düştüm. Dizlerimin üstüne çökmesem yuvarlanıp gidiyordum resmen.dizlerim şişti mosmos, ellerimin üstü parçalandı. O şokla ağlaya ağlaya birde markete gidip birşeyler aldım geri eve döndüm. Ne olduğumu eve gelince anladım resmen. İnsanlar kaldırdı yerden iyi misiniz diye. Sıcaklarda dikkat edin kızlar aman, benim gözümün önü karardı heralde ayaklarım dolaştı birbirine resmen.
aldım ben yatağı penye battaniye ve muslin bezi de aldım emzik vs..Kızlar bim kuyruğuna girdiniz mi. Anne yani yatagida dusunuyorum sizce alimmi
pijamalar buyukmus 12 ay dikkat etmedim aldim geri mi versem acaba ? iade aliniyormus cok yoktu pijama dikkat etmeden almisimBende birazdan çıkcam bime biberon emzik müslin ağız bezi alt pijamaları düşünüyorum almayı. hiç bi şey almadım daha oğlumdan hepsi var.
bende üstünde yazmıyordu ne kadardır büyüktür illa giydiririm diye aldım 12-18 çıktı :)pijamalar buyukmus 12 ay dikkat etmedim aldim geri mi versem acaba ? iade aliniyormus cok yoktu pijama dikkat etmeden almisim
gecmiş olsun canım sıcaklarda gercekten cikmak zor insanin basi donebilir dikkat et bizde edelim kolay gelsin ev yerlestirmedeKızlar dün şükürler olsun ki taşındım amasyaya. Annem, eşim ve kayınvalidem ile ev yerleştiriyoruz. Dün onlar evde iş yaparken bende markete indim ufak tefek birşeyler almak için. Hava öyle sıcak ki başım mı döndü, ayağım mı takıldım anlayamadım, binanın önündeki rampada düştüm. Dizlerimin üstüne çökmesem yuvarlanıp gidiyordum resmen.dizlerim şişti mosmos, ellerimin üstü parçalandı. O şokla ağlaya ağlaya birde markete gidip birşeyler aldım geri eve döndüm. Ne olduğumu eve gelince anladım resmen. İnsanlar kaldırdı yerden iyi misiniz diye. Sıcaklarda dikkat edin kızlar aman, benim gözümün önü karardı heralde ayaklarım dolaştı birbirine resmen.
benimkide öyle hepsi öyleydi sanırım :)bende üstünde yazmıyordu ne kadardır büyüktür illa giydiririm diye aldım 12-18 çıktı :)
Bende begenmedim almadım yabana çok kaba geldi elime aldım da sonra geri bıraktım sanki dağılacakmış gibiydi yatak emin olamadım,nevresim takımı müslin bez küçük biberon aldım
Ben kova sepet maşrapa iki tane müslin bez mama önlüğü güvelik ürünleri. Yatağı almadım vazgectim gereksiz yer kaplar diyealdım ben yatağı penye battaniye ve muslin bezi de aldım emzik vs..
burda da kova sepet masrapayi cok aldilar hatta bir kac bim gezenler var gelip sordular ben almadim bilemedimBen kova sepet maşrapa iki tane müslin bez mama önlüğü güvelik ürünleri. Yatağı almadım vazgectim gereksiz yer kaplar diye
ben evde katlanır temizlik kovası kullanıyorum çeyizime almıştım ama çok memnun kalmadım azıcık baskıda yamuluyor bunlarda öyle olur diye almadım.burda da kova sepet masrapayi cok aldilar hatta bir kac bim gezenler var gelip sordular ben almadim bilemedim
Fiyatı çok iyidi . Vede çok güzeldi yer kaplamiyo keşke alsaydınburda da kova sepet masrapayi cok aldilar hatta bir kac bim gezenler var gelip sordular ben almadim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?