Canım cevremde alanlar çok memnunddu onların önerisiyle aldim bende . Gerçekten ebebege göre fiyatı çok çok uygunmusben evde katlanır temizlik kovası kullanıyorum çeyizime almıştım ama çok memnun kalmadım azıcık baskıda yamuluyor bunlarda öyle olur diye almadım.
Ben de muslin bez, battaniye, yarım kollu badilerden, ağız mendili, askı birde emzik aldım daha önce Chicconun 3-6 6-12 aylık olanı almıştım. Babynesti beğenmedim. Banyo setini önceden almıştım.Canım cevremde alanlar çok memnunddu onların önerisiyle aldim bende . Gerçekten ebebege göre fiyatı çok çok uygunmus
Müslin bezler cok güzeldi. Sadece çok renk yoktu . Arabali kuzulu olanı aldimBen de muslin bez, battaniye, yarım kollu badilerden, ağız mendili, askı birde emzik aldım daha önce Chicconun 3-6 6-12 aylık olanı almıştım. Babynesti beğenmedim. Banyo setini önceden almıştım.
Aldıkça alasım geliyor çoğu vardı aslında bi daha almayacağım deyip görünce dayanamıyorum.
Ben de muslin bez, battaniye, yarım kollu badilerden, ağız mendili, askı birde emzik aldım daha önce Chicconun 3-6 6-12 aylık olanı almıştım. Babynesti beğenmedim. Banyo setini önceden almıştım.
Aldıkça alasım geliyor çoğu vardı aslında bi daha almayacağım deyip görünce dayanamıyorum.
Ben de arabalı olanı aldım bi tane, var almıştım daha önce de işte dayanamadımMüslin bezler cok güzeldi. Sadece çok renk yoktu . Arabali kuzulu olanı aldim
Benim gereksizlerim o kadar çok ki.Ben iki tane aldım penye battaniye gereksiz mi oldu acaba?
Valla canım.battaniyeler çok kullanılıyo. Ikinci.bebektede kullanırsinBenim gereksizlerim o kadar çok ki.İki battaniye bende çok değil Genelde daha doğmadan hediye geldi, ben de beğendiklerimi- özendiklerimi aldım. Her şey çok fazla gibi ama kullanırım diye düşünüyorum.
Cuma vaktinde kapatiyor canim. Herhalde 13.00-14.00 arasi olabilir tam saat konusunda emin olamasam daBnde bim gününü unutanlardanım
Öğle arası için cuma gunlerı kacta kapanıyodu ki bı bakıp gelsemm
Sen ek gidaya da gecmissin canimBen tüm gece uyumadığım için sabah eve gelince bayılmışım, o yüzden sabah gidemedim. Biraz önce şansımı deneyeyim ne kaldıysa onu alırım artık dedim ve sonuç olarak aldıklarım:
-Katlanır çamaşır sepeti
-İkili cam biberon
-İkili body
-Nevresim takımı
-Müslin bez
-Biberon fırçası
-Cam meyve rendesi
-İkili pijama altı
-Ağız bezi
-Mama tabağı ve silikon mama önlüğü
-Priz koruyucu
-Amigurumi kiti (Bu planımda yoktu)
Şu anne yanı yatağı gibi olan şeye de baktım ama kocaman geldi bana. Zaten evden her şeyi atmaya çalışıyorum o yüzden hiç yanaşmadımKatlanır küvet için kasiyer “Onlar çok iyi değil, çatlakları filan oluyor” dedi, hatta bir tanesi de iade edilmiş çatlağı olduğu için, alamayanlar üzülmesin o yüzden
Canım var olan ne varsa almışsın zatenBen tüm gece uyumadığım için sabah eve gelince bayılmışım, o yüzden sabah gidemedim. Biraz önce şansımı deneyeyim ne kaldıysa onu alırım artık dedim ve sonuç olarak aldıklarım:
-Katlanır çamaşır sepeti
-İkili cam biberon
-İkili body
-Nevresim takımı
-Müslin bez
-Biberon fırçası
-Cam meyve rendesi
-İkili pijama altı
-Ağız bezi
-Mama tabağı ve silikon mama önlüğü
-Priz koruyucu
-Amigurumi kiti (Bu planımda yoktu)
Şu anne yanı yatağı gibi olan şeye de baktım ama kocaman geldi bana. Zaten evden her şeyi atmaya çalışıyorum o yüzden hiç yanaşmadımKatlanır küvet için kasiyer “Onlar çok iyi değil, çatlakları filan oluyor” dedi, hatta bir tanesi de iade edilmiş çatlağı olduğu için, alamayanlar üzülmesin o yüzden
Ben almıştım önceki zamanlarda canım, kaliteli duruyor, kullanırım inşallahKızlar bim kuyruğuna girdiniz mi. Anne yani yatagida dusunuyorum sizce alimmi
Cok geçmiş olsun canım.
Lansinoh ebebek ve joker de şu an indirimde
Geçmiş olsun canım
Ay gecmis olsun canim ya cok dikkat etmek gerekiyor
Yeni evin hayırlı olsun canım güle güle oturun bebişinle inşallahçok geçmiş olsun tek gitme bi yere artık ağırlaşmaya başladık
Çok teşekkür ederim kızlar.gecmiş olsun canım sıcaklarda gercekten cikmak zor insanin basi donebilir dikkat et bizde edelim kolay gelsin ev yerlestirmede
Bence değil canım. Penye battaniye hem hastane çıkışında hemde evde lazım olur diye düşünüyorum.Ben iki tane aldım penye battaniye gereksiz mi oldu acaba?
Canım sorma kendimi kaybettim içerisini de boş görünceSen ek gidaya da gecmissin canim
Ben sadece muslin bez aldim
Çok iyi değil canım almasan da olur. Mama önlüğünü anca yeni ek gıdaya başladığın zamanlar çok kısa kullanabiliyorsun ama baya kolları filan olan önlükler var asıl onlar güzel. Ben yine gaza geldiğim için aldım tabii kiCanım var olan ne varsa almışsın zatensilikon mama önlüğünü bulamadım ben nasıl iyi miydi?
Cam meyve rendesini alacaktım ablam getirmişti. Onları çok beğeniyorum
Bu arada kardeşim de gidip bir güzel aynılarından almış Bursa'da bana sürpriz olsun diye.
kızlar cehaletimi maruz görün, neden cam meyve rendesi diye özel bir şey var bebekler için? Normal rende, ya da bız bızzz lar, mutfak robotu olmuyor mu?Canım var olan ne varsa almışsın zatensilikon mama önlüğünü bulamadım ben nasıl iyi miydi?
Cam meyve rendesini alacaktım ablam getirmişti. Onları çok beğeniyorum
Bu arada kardeşim de gidip bir güzel aynılarından almış Bursa'da bana sürpriz olsun diye.
Aynı şeyi bende merak ettimkızlar cehaletimi maruz görün, neden cam meyve rendesi diye özel bir şey var bebekler için? Normal rende, ya da bız bızzz lar, mutfak robotu olmuyor mu?
Küçük olanlarda aşırı küçüktü küçükler kalmıştı almadım ben iade edebilirsiniz ama nasılsa büyüyecekler sorun olmaz büyük olmasınınpijamalar buyukmus 12 ay dikkat etmedim aldim geri mi versem acaba ? iade aliniyormus cok yoktu pijama dikkat etmeden almisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?