Ilk etapta herkez bunu aliyi bende aldim ama çok gereksizkızlar cehaletimi maruz görün, neden cam meyve rendesi diye özel bir şey var bebekler için? Normal rende, ya da bız bızzz lar, mutfak robotu olmuyor mu?
Ay canım bende kasada farkettim. Geri bıraktımpijamalar buyukmus 12 ay dikkat etmedim aldim geri mi versem acaba ? iade aliniyormus cok yoktu pijama dikkat etmeden almisim
kızlar cehaletimi maruz görün, neden cam meyve rendesi diye özel bir şey var bebekler için? Normal rende, ya da bız bızzz lar, mutfak robotu olmuyor mu?
Ben hiç küçük göremedim belki ben bakana kadar almışlardıKüçük olanlarda aşırı küçüktü küçükler kalmıştı almadım ben iade edebilirsiniz ama nasılsa büyüyecekler sorun olmaz büyük olmasının
Çok geçmiş olsun canım Allah korusun iyiki yuvarlanmamışsınKızlar dün şükürler olsun ki taşındım amasyaya. Annem, eşim ve kayınvalidem ile ev yerleştiriyoruz. Dün onlar evde iş yaparken bende markete indim ufak tefek birşeyler almak için. Hava öyle sıcak ki başım mı döndü, ayağım mı takıldım anlayamadım, binanın önündeki rampada düştüm. Dizlerimin üstüne çökmesem yuvarlanıp gidiyordum resmen.dizlerim şişti mosmos, ellerimin üstü parçalandı. O şokla ağlaya ağlaya birde markete gidip birşeyler aldım geri eve döndüm. Ne olduğumu eve gelince anladım resmen. İnsanlar kaldırdı yerden iyi misiniz diye. Sıcaklarda dikkat edin kızlar aman, benim gözümün önü karardı heralde ayaklarım dolaştı birbirine resmen.
Şimdi iade etmeye gittim bi tane küçük boy 3_6 ay kalmış belki biri geri getirdi onu aldım şans oldu başka bilme gitmiştim birde gecelik varmış bu bimde sabah gittiğimde yoktu 49.90 miş almadım onuAy canım bende kasada farkettim. Geri bıraktım
Özendim o silikona sadece diğerinden var canımCanım sorma kendimi kaybettim içerisini de boş görünce
Çok iyi değil canım almasan da olur. Mama önlüğünü anca yeni ek gıdaya başladığın zamanlar çok kısa kullanabiliyorsun ama baya kolları filan olan önlükler var asıl onlar güzel. Ben yine gaza geldiğim için aldım tabii ki
Estağfurullah canım.kızlar cehaletimi maruz görün, neden cam meyve rendesi diye özel bir şey var bebekler için? Normal rende, ya da bız bızzz lar, mutfak robotu olmuyor mu?
Güle güle kullan canım iyi yaptınKızlar sizden gaza geldim bende gittim BİM e :) nevresim takımı biberon emzik peluş yastık aldım
Sorma bimden donattık çocukları hepsi aynı model kullanacakMaşallah kızlar herkes bir şeyler almış , daha benim bebeğimin birilerinin getirdikleri dışında hiçbir şeyi yok. Ah yavrumbaşka bir şehirde çalışıyorum malesef birden bir şey alıp da evime de goturemem şimdilik. O yüzden bebişimin eşyaları nasipse 32. haftaya kalacak. Birkaç yere girip toplu alıp çıkmaktan başka çarem yok
Sorma bimden donattık çocukları hepsi aynı model kullanacak
AminHayırlı uğurlu olsun herkese, sağlıkla kullanırlar inşallah
Amin inşallah canımHayırlı uğurlu olsun herkese, sağlıkla kullanırlar inşallah
Ben çarşamba baktım gelmemişti bizim şoklara belki sonradan gelmişse ne zaman gördün?Şoka da bebek ürünleri gelmiş kızlar nevresim takımo, müslin bakma imkanı olan varsa
Şoka da bebek ürünleri gelmiş kızlar nevresim takımo, müslin bakma imkanı olan varsa
Nette gördüm mağazaya gitmedim..Ben çarşamba baktım gelmemişti bizim şoklara belki sonradan gelmişse ne zaman gördün?
Aynen canım çok bi şey yoktu. Poşetin üstünde bedeni zaten yazıyo alt üst etmeye gerek yok ki, 10.30 da gitiim çoğu şey bitmişti erkenden de gidemem valla sürekli geliyor zaten aynı şeylerCanım ben ona baktım da Bim’deki kadar çeşitli şeyler yoktu. Müslin bez de düz beyaz bir şeydi benim gördüğüm, Bim’inkine göre kalitesiz duruyordu. Alt açma takımı fena değildi, ağız bezi aldım bir de o kadar. Millet zıbınların paketini açıp içinden almıştı, hepsi birbirine girmişti onlardan alamadım. Aslında zıbın alınabilir oradan düzgün bulunabilirse. Yani bu paketleri yırtanları da gerçekten anlamıyorum, sabahın köründe gelip ortalığın anasını ağlatıp gidiyorlar resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?