2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bizde bimden bi şeyler aldık ilk alışverişimiz2 ağız mendili, 3 adet zıbın, penye battaniye, 2li biberon, suluk biberon, emzik bide pijama takımı aldım kendime kaprili geçen haftanın ürünü sanırım 49.90 güzeldi müslin örtü alacaktım kalmamış

kızlar cehaletimi maruz görün, neden cam meyve rendesi diye özel bir şey var bebekler için? Normal rende, ya da bız bızzz lar, mutfak robotu olmuyor mu?

Canım normal rendede metalle parçaladığın için vitamin değeri düşüyor meyvelerin. O yüzden cam rende bebekler için öneriliyor, daha sağlıklı diye.

Çok geçmiş olsun canım Allah korusun iyiki yuvarlanmamışsın

Ay canım bende kasada farkettim. Geri bıraktım
Şimdi iade etmeye gittim bi tane küçük boy 3_6 ay kalmış belki biri geri getirdi onu aldım şans oldu başka bilme gitmiştim birde gecelik varmış bu bimde sabah gittiğimde yoktu 49.90 miş almadım onu

Özendim o silikona sadece diğerinden var canım Bi kaybım yok o zaman
kızlar cehaletimi maruz görün, neden cam meyve rendesi diye özel bir şey var bebekler için? Normal rende, ya da bız bızzz lar, mutfak robotu olmuyor mu?
Estağfurullah canım. Ben almadım ablam da vardı, olmasaydı alırdım ama. Camdan olması nedeniyle sağlıklı.
Meyveleri pütürsüz hale getirmek yerine ezip, ince pütürlü haliyle bırakıyor, vitamini koruyor böylece. Elinde yapıyosun, çok fazla dağınıklık olmuyor, basitçe bişey olduğu için kolayca taşınıyor. Mesela başka bı yere gittin mi at çantanın içine kullan. Ama en önemlisi sağlıklı olması, vitamini koruması.

Maşallah kızlar herkes bir şeyler almış , daha benim bebeğimin birilerinin getirdikleri dışında hiçbir şeyi yok. Ah yavrum başka bir şehirde çalışıyorum malesef birden bir şey alıp da evime de goturemem şimdilik. O yüzden bebişimin eşyaları nasipse 32. haftaya kalacak. Birkaç yere girip toplu alıp çıkmaktan başka çarem yok

Sorma bimden donattık çocukları hepsi aynı model kullanacak

Şoka da bebek ürünleri gelmiş kızlar nevresim takımo, müslin bakma imkanı olan varsa

Canım ben ona baktım da Bim’deki kadar çeşitli şeyler yoktu. Müslin bez de düz beyaz bir şeydi benim gördüğüm, Bim’inkine göre kalitesiz duruyordu. Alt açma takımı fena değildi, ağız bezi aldım bir de o kadar. Millet zıbınların paketini açıp içinden almıştı, hepsi birbirine girmişti onlardan alamadım. Aslında zıbın alınabilir oradan düzgün bulunabilirse. Yani bu paketleri yırtanları da gerçekten anlamıyorum, sabahın köründe gelip ortalığın anasını ağlatıp gidiyorlar resmen.

Aynen canım çok bi şey yoktu. Poşetin üstünde bedeni zaten yazıyo alt üst etmeye gerek yok ki, 10.30 da gitiim çoğu şey bitmişti erkenden de gidemem valla sürekli geliyor zaten aynı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…