2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bımden pek bişey bulamadm gecen gun lcw da bebek kıyafetlerınde ve nevresım takımında indirim vardı
bimden cıkıp avmye gittim bı tane nevresım takımı aldım fıyatlar 49-59 arasıydı ve cok guzel modeller vardı bakmak isteyenlere tavsıye edılırbirde gitmişken h&mden de 0-1 aylık 2 li zıbın aldım19.90 a düşmüş

H&m zibinlari çok tatlı oluyor, bana da çok geldi başkalarından

Bızde 34 u gecmeyınce kımse bısey almıyo canım ya suan sadece benım aldıklarım var
Annemde 34-35 olsn dıye beklıyo eskıler mı boyle bılemedım
Hediye olarak değil canım kuzenlerinin kıyafetlerini verdiler de bir ton şey var işte, her şeyi baştan almayayım diye. Onlardan bahsediyorum . Bana da çok bir hediye gelmedi şimdilik bizimkiler de doğuma yakın alır böyle şeyleri.

Kızlar şişkinlik yaşayan var mı? İki üç gündür ayaklarım davul gibi şiş resmen. Ayak bileklerim kocaman, öyle şişmiş ki bastırınca hamura bastırmış gibi göçüyor içine sabah da ellerim şişmiş, alyansımı zor çıkardım, morarmış parmağım nasıl geçecek bu ödem kızlar ya

Geçmiş olsun canım şişkinlik benim parmaklar da hep var ama bu son 2 gecedir hiç yatamıyorum sağa sola dönüyorum yastık koyuyorum bacak arama karnımın kenarına olmuyor sgriyor karnım belim ağrıyor nefes alamıyorum gece daralıyorm uykum kaçıyor sanırım geldi artık bu anları hergin yaşamak doguma kadar geceleri lavaboya kalkınca yuruyemyorum bel ağrısından bacakları m ağrıyor

Bızde 34 u gecmeyınce kımse bısey almıyo canım ya suan sadece benım aldıklarım var
Annemde 34-35 olsn dıye beklıyo eskıler mı boyle bılemedım
Bende daha almadım ya 34 haftalar gibi alırım birde Türkiye'den KV gil bana birkaç takım hastane çıkışı yollayacaklar bakalım ne zaman yollar ona göre Alaçam eksikleri

Valla canım çok normal . Doğumdan sonra yavaş yavaş geçmişti benim şuanda başladı ödemler öyle tuzluca yememeeme ragmen

Gecmis olsun cnim yya nedir bu çektiklerin yolculuk sıkıntı oldu şükür kazasız atlattın.birde bu hamile hamile halinle güneş mi çarptı kafana düştün Rabb'im korusun bebeğini

Son düzenleme:
Canım benim ellerim değil ama tüm bacaklarim şiş. Bol su içmeye çalışıyorum. Ama geçmiyor.

Şişkinliğin ne kadar canım bilmiyorum ama gittiğin yerde bir doktora görün istersen. Tansiyonun kaç acaba? Ödem ve tansiyon için dikkat edilmesi gerekli diye biliyorum

Sağdan sola dönerken bile yoruluyorum yatakta sol tarafım belimden kalçadan aşağı doğru topuğuma kadar ağrıyor. Yürürken toparlıyorum resmen, kas çekiliyor gibi oluyor ya
Valla canım çok normal . Doğumdan sonra yavaş yavaş geçmişti benim şuanda başladı ödemler öyle tuzluca yememeeme ragmen
Bende hiç tuzlu tüketmiyorum ama şiştim son birkaç gündür
Gecmis olsun cnim yya nedir bu çektiklerin yolculuk sıkıntı oldu şükür kazasız atlattın.birde bu hamile hamile halinle güneş mi çarptı kafana düştün Rabb'im korusun bebeğini
Valla nazar mı var nedir bilmiyorum son zamanlarda sıkıntı çekiyorum hep şimdi de ayak tırnağım batmış, parmaklarım öyle şişmiş ki tırnağım batmış etime artık, zonkluyor
Canım benim ellerim değil ama tüm bacaklarim şiş. Bol su içmeye çalışıyorum. Ama geçmiyor.
Benim ilk defa ellerim de şişti, yüzüğü zor çıkardım. Sanki deri altımdan hava üflenmiş gibi şiştim
Şişkinliğin ne kadar canım bilmiyorum ama gittiğin yerde bir doktora görün istersen. Tansiyonun kaç acaba? Ödem ve tansiyon için dikkat edilmesi gerekli diye biliyorum
Ayak parmaklarım şiş, bileklerim kocaman iki katı. Ayağımı öne doğru çekiyorum bebek bacağı gibi kat oluşuyor böyle şişlikten. Tarif edebildim sanırım. Galiba çok şişliğim ya. Böyle devam ederse bir doktora gidicem canım. Tansiyonum hep düşük çıkardı ama son zamanlarda durum ne bilmiyorum hiç.

Bol su iciyormusun canim ? Odem olayini doktorunla gorusmende fayda var dedigin gibi daha sıkı takip gerektirebilir

Şu cikan yanginlara okadar uzuluyorum ki anlatamam. Nasil olur amac ne. Guzel ulkemizde birlik beraberlik icinde yasamak varken. Neden max 60 70 yil yasadigimiz hayatta bu dusmanlik, kin, nefret. Fethiye de de yangin cikmis yani cikarilmis gece vakti yapiliyor insanlar gormesin mudahale gec olsun diye. Asla tesaduf degil.

Csnim dikkst et parmaklar zaten şişiyor geçen gün benimkide öyle olmuştu parmak şişmişti birbirine yapışmıştı kuck parmagin tırnağı diğer ine batmıştı disaridsydik çıkaramadım ayakkabıyı eve gelince gördüm ne olduğunu ,

Kız eziyet ya vsllshi sağa sola donmmek Rabb'im yardımcımız olsun inşallah azkaldi artık son yorucu haftalarimiz kalmış hergun bir sorunumuz çıkacak rsbb sonumuzu hayır iletisn hayırlısı ile bebislerimize kavusalim bakalım sabaha kadar nasıl dayancsm yatacm

Ben tuzlu şeyler yemiyorum tansiyonun normal yada düşük olur yine var şişlik saadece parmaklarda eldekiler sonradan iniyor iş güç yaptıkça ayaktakiler öyle kalıyor sızlıyor sonra sıcak hararet basıyor

Kızlar inanmayacaksınız belki ama çalışmaya başladıktan sonra pek çok şikayetim geçti kabızlık yaşıyordum mesela o geçti. Muhtemelen çok fazla oturmaktan, yatmaktan oluyordu artık bilmiyorum. Bel- sırt kamplarım geçti , bu da muhtemelen işe yürüdüğüm için veya iş yerinde sürekli zorunlu olarak yürüyüş yaptığım için geçti Gelmeden önce çok korkuyordum bu halimle nasıl çalışacağım diye ama hiç öyle olmadı çok şükür, kendimi daha iyi hissediyorum. Yani demem o ki şikayetlerinizin pek çoğu hareketsizlikten olabilir.

Canım benim de öyle, hatta geçen sene giydiğim yazlık ayakkabılarımı şu an giyemiyorum kendime sandalet alıcam artık idareten giymelik.

Daha yatarken alyansını takma, annem zamanında kestirmek zorunda kalmış o yüzden Ben de bayadır sadece dışarı çıkarken takıyorum, onda bile eve dönünce sabunlamadan çıkmıyor. Benim de tansiyonum düşük çok şükür ki, sıcaktan oluyor herhalde bol bol su içmeye çalış, ayakları da olabildiğince yüksekte tut.

Benim yazlıkta şikayetlerim bayağı bir azalmıştı oranın havası daha serin olduğu için, şimdi evdeyim ve bu sabah uyandığımda yine ayaklarımın ağrısından yürümek istemedim resmen. Bu sıcaklarda Allah hepimizin yardımcısı olsun, sıcak insanı mahvediyor gerçekten. 2. çocuk nasip olursa bu dönemleri kışa denk getirmeye çalışıcam bu da bana ders oldu

Kızlar günaydın. Ya dişleriniz fırçalarken kanıyor mu? Benim 3.ayda falan başladı kanamaya göremiyordum neresi kanıyor ama artık son zamanlarda resmen birkaç farklı noktada kanamalar var ve görüyorum Diş fırçalarımı değiştirdim sert mi şu mu bu mu diye. Yumuşak,orta sertlikte aldım şarjlısını aldım diş macunlarının envai çeşidini kullandım. Doğal olanı buldum ama yok arkadaş yine kanamaya engel olamadım hatta fazlalaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…