H&m zibinlari çok tatlı oluyor, bana da çok geldi başkalarındanKızlar bımden pek bişey bulamadm gecen gun lcw da bebek kıyafetlerınde ve nevresım takımında indirim vardı
bimden cıkıp avmye gittimbı tane nevresım takımı aldım fıyatlar 49-59 arasıydı ve cok guzel modeller vardı bakmak isteyenlere tavsıye edılır birde gitmişken h&mden de 0-1 aylık 2 li zıbın aldım 19.90 a düşmüş
Bızde 34 u gecmeyınce kımse bısey almıyo canım yaH&m zibinlari çok tatlı oluyor, bana da çok geldi başkalarından
Hediye olarak değil canımBızde 34 u gecmeyınce kımse bısey almıyo canım yasuan sadece benım aldıklarım var
Annemde 34-35 olsn dıye beklıyo eskıler mı boyle bılemedım
Geçmiş olsun canım şişkinlik benim parmaklar da hep var ama bu son 2 gecedir hiç yatamıyorum sağa sola dönüyorum yastık koyuyorum bacak arama karnımın kenarına olmuyor sgriyor karnım belim ağrıyor nefes alamıyorum gece daralıyorm uykum kaçıyor sanırım geldi artık bu anları hergin yaşamak doguma kadarKızlar şişkinlik yaşayan var mı? İki üç gündür ayaklarım davul gibi şiş resmen. Ayak bileklerim kocaman, öyle şişmiş ki bastırınca hamura bastırmış gibi göçüyor içinesabah da ellerim şişmiş, alyansımı zor çıkardım, morarmış parmağım nasıl geçecek bu ödem kızlar ya
Bende daha almadım ya 34 haftalar gibi alırım birde Türkiye'den KV gil bana birkaç takım hastane çıkışı yollayacaklar bakalım ne zaman yollar ona göre Alaçam eksikleriBızde 34 u gecmeyınce kımse bısey almıyo canım yasuan sadece benım aldıklarım var
Annemde 34-35 olsn dıye beklıyo eskıler mı boyle bılemedım
Valla canım çok normal . Doğumdan sonra yavaş yavaş geçmişti benim şuanda başladı ödemler öyle tuzluca yememeeme ragmenKızlar şişkinlik yaşayan var mı? İki üç gündür ayaklarım davul gibi şiş resmen. Ayak bileklerim kocaman, öyle şişmiş ki bastırınca hamura bastırmış gibi göçüyor içinesabah da ellerim şişmiş, alyansımı zor çıkardım, morarmış parmağım nasıl geçecek bu ödem kızlar ya
Gecmis olsun cnim yyaKızlar dün şükürler olsun ki taşındım amasyaya. Annem, eşim ve kayınvalidem ile ev yerleştiriyoruz. Dün onlar evde iş yaparken bende markete indim ufak tefek birşeyler almak için. Hava öyle sıcak ki başım mı döndü, ayağım mı takıldım anlayamadım, binanın önündeki rampada düştüm. Dizlerimin üstüne çökmesem yuvarlanıp gidiyordum resmen.dizlerim şişti mosmos, ellerimin üstü parçalandı. O şokla ağlaya ağlaya birde markete gidip birşeyler aldım geri eve döndüm. Ne olduğumu eve gelince anladım resmen. İnsanlar kaldırdı yerden iyi misiniz diye. Sıcaklarda dikkat edin kızlar aman, benim gözümün önü karardı heralde ayaklarım dolaştı birbirine resmen.
Amin amin inşallah canımAminn canım benim sağlıkla hayırlısıyla gelip sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kâfi
Canım benim ellerim değil ama tüm bacaklarim şiş. Bol su içmeye çalışıyorum. Ama geçmiyor.Kızlar şişkinlik yaşayan var mı? İki üç gündür ayaklarım davul gibi şiş resmen. Ayak bileklerim kocaman, öyle şişmiş ki bastırınca hamura bastırmış gibi göçüyor içinesabah da ellerim şişmiş, alyansımı zor çıkardım, morarmış parmağım nasıl geçecek bu ödem kızlar ya
Şişkinliğin ne kadar canım bilmiyorum ama gittiğin yerde bir doktora görün istersen. Tansiyonun kaç acaba? Ödem ve tansiyon için dikkat edilmesi gerekli diye biliyorumKızlar şişkinlik yaşayan var mı? İki üç gündür ayaklarım davul gibi şiş resmen. Ayak bileklerim kocaman, öyle şişmiş ki bastırınca hamura bastırmış gibi göçüyor içinesabah da ellerim şişmiş, alyansımı zor çıkardım, morarmış parmağım nasıl geçecek bu ödem kızlar ya
Sağdan sola dönerken bile yoruluyorum yataktaGeçmiş olsun canım şişkinlik benim parmaklar da hep var ama bu son 2 gecedir hiç yatamıyorum sağa sola dönüyorum yastık koyuyorum bacak arama karnımın kenarına olmuyor sgriyor karnım belim ağrıyor nefes alamıyorum gece daralıyorm uykum kaçıyor sanırım geldi artık bu anları hergin yaşamak doguma kadargeceleri lavaboya kalkınca yuruyemyorum bel ağrısından bacakları m ağrıyor
Bende hiç tuzlu tüketmiyorum ama şiştim son birkaç gündürValla canım çok normal . Doğumdan sonra yavaş yavaş geçmişti benim şuanda başladı ödemler öyle tuzluca yememeeme ragmen
Valla nazar mı var nedir bilmiyorum son zamanlarda sıkıntı çekiyorum hepGecmis olsun cnim yyanedir bu çektiklerin yolculuk sıkıntı oldu şükür kazasız atlattın.birde bu hamile hamile halinle güneş mi çarptı kafana düştün Rabb'im korusun bebeğini
Benim ilk defa ellerim de şişti, yüzüğü zor çıkardım. Sanki deri altımdan hava üflenmiş gibi şiştimCanım benim ellerim değil ama tüm bacaklarim şiş. Bol su içmeye çalışıyorum. Ama geçmiyor.
Ayak parmaklarım şiş, bileklerim kocaman iki katı. Ayağımı öne doğru çekiyorum bebek bacağı gibi kat oluşuyor böyle şişlikten. Tarif edebildim sanırım. Galiba çok şişliğim ya. Böyle devam ederse bir doktora gidicem canım. Tansiyonum hep düşük çıkardı ama son zamanlarda durum ne bilmiyorum hiç.Şişkinliğin ne kadar canım bilmiyorum ama gittiğin yerde bir doktora görün istersen. Tansiyonun kaç acaba? Ödem ve tansiyon için dikkat edilmesi gerekli diye biliyorum
Bol su iciyormusun canim ? Odem olayini doktorunla gorusmende fayda var dedigin gibi daha sıkı takip gerektirebilirSağdan sola dönerken bile yoruluyorum yataktasol tarafım belimden kalçadan aşağı doğru topuğuma kadar ağrıyor. Yürürken toparlıyorum resmen, kas çekiliyor gibi oluyor ya
Bende hiç tuzlu tüketmiyorum ama şiştim son birkaç gündür
Valla nazar mı var nedir bilmiyorum son zamanlarda sıkıntı çekiyorum hepşimdi de ayak tırnağım batmış, parmaklarım öyle şişmiş ki tırnağım batmış etime artık, zonkluyor
Benim ilk defa ellerim de şişti, yüzüğü zor çıkardım. Sanki deri altımdan hava üflenmiş gibi şiştim
Ayak parmaklarım şiş, bileklerim kocaman iki katı. Ayağımı öne doğru çekiyorum bebek bacağı gibi kat oluşuyor böyle şişlikten. Tarif edebildim sanırım. Galiba çok şişliğim ya. Böyle devam ederse bir doktora gidicem canım. Tansiyonum hep düşük çıkardı ama son zamanlarda durum ne bilmiyorum hiç.
Csnim dikkst et parmaklar zaten şişiyor geçen gün benimkide öyle olmuştu parmak şişmişti birbirine yapışmıştı kuck parmagin tırnağı diğer ine batmıştı disaridsydik çıkaramadım ayakkabıyı eve gelince gördüm ne olduğunu ,Sağdan sola dönerken bile yoruluyorum yataktasol tarafım belimden kalçadan aşağı doğru topuğuma kadar ağrıyor. Yürürken toparlıyorum resmen, kas çekiliyor gibi oluyor ya
Bende hiç tuzlu tüketmiyorum ama şiştim son birkaç gündür
Valla nazar mı var nedir bilmiyorum son zamanlarda sıkıntı çekiyorum hepşimdi de ayak tırnağım batmış, parmaklarım öyle şişmiş ki tırnağım batmış etime artık, zonkluyor
Benim ilk defa ellerim de şişti, yüzüğü zor çıkardım. Sanki deri altımdan hava üflenmiş gibi şiştim
Ayak parmaklarım şiş, bileklerim kocaman iki katı. Ayağımı öne doğru çekiyorum bebek bacağı gibi kat oluşuyor böyle şişlikten. Tarif edebildim sanırım. Galiba çok şişliğim ya. Böyle devam ederse bir doktora gidicem canım. Tansiyonum hep düşük çıkardı ama son zamanlarda durum ne bilmiyorum hiç.
Ben tuzlu şeyler yemiyorum tansiyonun normal yada düşük olur yine var şişlik saadece parmaklarda eldekiler sonradan iniyor iş güç yaptıkça ayaktakiler öyle kalıyor sızlıyor sonra sıcak hararet basıyorŞişkinliğin ne kadar canım bilmiyorum ama gittiğin yerde bir doktora görün istersen. Tansiyonun kaç acaba? Ödem ve tansiyon için dikkat edilmesi gerekli diye biliyorum
Kızlar şişkinlik yaşayan var mı? İki üç gündür ayaklarım davul gibi şiş resmen. Ayak bileklerim kocaman, öyle şişmiş ki bastırınca hamura bastırmış gibi göçüyor içinesabah da ellerim şişmiş, alyansımı zor çıkardım, morarmış parmağım nasıl geçecek bu ödem kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?