2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım geçmiş olsun bi önceki mesajını okudum. Bunu da görünce bunu alıntılayım dedim. Sen zayıftın çok hatırladığım kadarıyla beslenmene dikkat ediyorsun dimi? Tabi önemli olan bünyen zayıf olmasın. Bebek bizden ne var ne Yok topluyo. Göz kararması falan çok dikkat isteyen bi durum tansiyonla falan alakalı belki de

Tuz tüketimini minimuma indir bol da su iç. Bizim seninle aynı haftamız günümüz. Herkes beni gördüğünde daha şişmemişsin diyo böyle diye diye şişirecekler zaten beni de son düzlükteyiz ödem oluyomuş hafif tempolu yürüyüş yap eşinle falan. Doktorum öyle demişti ödemi engellemek için ya yüz ya yürüyüş yap dedi.

Bak şanlısınçünkü ilk kıyafetler hem cok guzel değil hemde asırı pahalıbızde yakın zamanlı bebiş yok:)) 6 yıl sonra ılk bebiş onun için sonrakılere benım miniğimin eşyaları kalır inşaAllah
Alyansımı 3. Aydan berı takamıyorm canım ve ayaklarım oylesıne şiş ki hepsı gebelıkten
Arkadaslar yazmıslar şişliğine tansıyon eslık etmıyosa cok sorun etme ama imkanın varsa idrarda proteın baktırabılırsn o da negatifse sadece gebelıkten der ve dinlenerek en aza ındırebılırsn
Birde bebiş büyüdükce kan hacmı artıyo bu da ani hareketlerde bas donmesi goz kararmasına sebep oluyo:) az kaldı cok şükür
Bebişlerimizi karsıladıgımız mesajlar fotograflar yakındır

Benım ara ara kanıyo canım ama gebeliğin ilk zamanlarındakı kadar yogun değil
Diş fırcası yada macunla alakalı değildir muhtemelen gebelıge baglıdır dişler gucsuzlesıyo diş eti de etkılenıyo olabilir

Muhtemelen canım diş ağrım Yok çok şükür olmaz da inşallah

Benimde kaniyor canim en basindan beri ben nornal karsiladim
Kızlarrrr
İsimler netleşti mi?
Hayirrrr

Kızlarrrr
İsimler netleşti mi?
Sanırım benim netleşti. Rüyamda gördüm ben duvara kendiliğinden yazıldı. Hiç aklımda yoktu ben Nisa istiyordum hatta karar vermiştim. Rüyamda Hüma ismini gördüm anlamı da çoook hoşuma gitti. Mutluluk getiren kuş,cennet kuşu, saadet demekmiş

Kızlarrrr
İsimler netleşti mi?
Hayır

Ben de rüyamda Emre gördüm ki hiç aklımda olmayan bir isimdi. Eşime söyledim hiç sallamadı, “Herkes her şeyi rüyasında görebilir” diyor

Aslan’a karar verir gibi olmuştuk ki babam tatilde “O ne ya öyle” diyince eşim direkt etkilendi tabii, asıl istediği isim olan Alpaslan diye tutturdu bu sefer de. Kısacası isim savaşlarımız hala devam ediyor maalesef.

Hüma ismini beğenmeyenler bana aynı öyle söyledi. Herkes herşeyi rüyasında görür rüyada görüleni koymana gerek Yok bilmem ne. Benim hoşuma da gitti bu arada iki isim hiç sevmem ben. Eşim de Masal diye tutturuyor. Masal Hüma olması yüksek ihtimal. Ben Hüma derim diyorum o da ben Masal derim diyo. Aslında savaş bizde de var çaktırma

Merhaba cnm. Yoldan geldigin icin biraz fazla sismis olabilirsin. Yola gidip geldikten sonra benimdr siskinligim cok olmustu. Sonra gecti simdi hic yok siskinlik.

Bol su iciyormusun canim ? Odem olayini doktorunla gorusmende fayda var dedigin gibi daha sıkı takip gerektirebilir
Suyu fazla içemiyorum çünkü henüz buzdolabım gelmedi birkaç gün daha bakacağım canım yine çok şişerse gideceğim doktora ya.
Bende öyle çok üzülüyorum ki. Sosyal medyaya girmiyorum görmemek için, aklıma takılıyor sonra unutamıyorum
Valla dediğin gibi son aylar hep bir rahatsızlık çıkıyor. Sağ salim şu minnoşları kucağımıza alsaydık Bi
Ay maşallah canım ne güzel çok daha iyi olursun inşallah. Ben hep hareketliydim ama şişiyorum yine de. Bacak, bel, sırt ağrım da başladı. Kilodan sanırım
Benimde hep düşük çıkıyordu canım tansiyonum. Tuzda tüketmiyorum bu ara, amasya da çok sıcak ve nemli. Sıcaktan şişiyorum sanırım ya.
Ayrıca bende 2.yi kesinlikle kışa denk getireceğim bir daha yaz tövbeeeee
Ara sıra kanıyor benimde canım, hamilelikte olabiliyor diye okumuştum ama sebebini unuttum
Önceden zayıfrım, şimdi minnoş bir tombiş oldum canım tuz inan hiç tüketmiyorum bu ara. Taşınma telaşı falan derken suyu az içiyorum, buzdolabım da gelmedi hâlâ. Suyu azalttım ondan belki de. Ama bileklerimi öyle kocaman görünce korktum, sinirim bozuldu yürüyüşü çok severim ama yürüdükçe ayaklarım ağrıyor resmen.
Böyle şişlik devam ederse kesin idrar baktıracağım canım ne olur ne olmaz Allah korusun. Az kaldı Allahın izniyle, sağ salim doğuralım da şu minnoşları
Merhaba cnm. Yoldan geldigin icin biraz fazla sismis olabilirsin. Yola gidip geldikten sonra benimdr siskinligim cok olmustu. Sonra gecti simdi hic yok siskinlik.
Ondan da olabilir kuzum doğru diyorsun, ev topla düzenle falan ayaktayım sürekli. Hava da sıcak, o da etkiliyor galiba.

Ne güzel bi isimmiiş adıyla yasasın miniklermiz inşaAllah Bende 2 isimciyim cocuk ılerıde kendı secsin dıye sanırm Masal da kulaga çok hos gelıyo
Alp cok guzel aslanda baslı basına cok cok guzel İnşaAllah gonlunuze gore karar verirsnz

Aminn her biri adıyla yaşasın sağlıklı hayırlı evlat olsunlar iyi insanlarla karşılaşsınlar ama gerçekten büyüdüklerinde kendileri seçiyo ya ben bunu çevremde çok gördüm

Kedilervekitaplar canım benim de normalde tansiyonum düşük. Çarşambadan beri yüksek çıkıyor. Kendi doktorum böyle çıkarsa gebelik tansiyonu olabir dedi. Ölç devam ederse hemen gel dedi.
Sağlık ocağında çağırdılar gittim, kan idrar tahlili ve tansiyon baktılar. Aile hekimi tuzu kes su iç dedi. Bunları zaten ben de yapıyorum dedim. Ödemin var mı ya da şişkinlik dedi yok dedim.
Şimdi sonuçlara baktım, yine kanda ve idrarda enfeksiyon var. Bu enfeksiyonlar yıldırdı beni. Az çok anlıyorum tahlillerden. Antibiyotik kullanmak zorunda kalacağım galiba. Ondan da tansiyon çıkıyor olabilir. Kansızlıkta çıktı. Şimdi bi de bunun ilacını yazacak. İştah desen yok ilaçlardan, vitaminlerden kesiliyor. Tek iyi olan şekerim yok.
Çok stres yaptım pazartesi kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum.

Canım benimde aynı şekilde idrarda üreme olmuş streptococcus agalactiae diye bir bakteri üremiş yine Antibiyotik içmiştim gitmişti bu meret ama tekrar üremiş. Yine antibiyotik kullanacağım galiba

Bu idrar yolu enfeksiyonu acaba doğumdan sonra geçiyor mu? Hamilelikte artıyor diyorlar tamam ama dogurunca geçiyor mu merak ettim. Bende malesef sarı akıntı mevcut, önceki doktor hiç bakmadan direk enfeksiyon vardır dedi, ilaç da yazmadı ama ondan sonra başka bir doktora gittiğimde tahlil yaptı ve temiz çıktı. Fakat sarı akıntım devam ediyor malesef..

Canım benimde aynı şekilde idrarda üreme olmuş streptococcus agalactiae diye bir bakteri üremiş yine Antibiyotik içmiştim gitmişti bu meret ama tekrar üremiş. Yine antibiyotik kullanacağım galiba

Kızlar bilmiyorum niye oluyor? Benim hem idrarda hem kanda çıkıyor bu enfeksiyon. Bunlardan dolayı da tansiyon yüksekliği oluyormuş okudum bı yerde. Tuzlu ya da hamur işi yediğim yok zaten pek bişey yiyemiyorum normalde de. Sürekli ürüyor, yenileniyor hem kan hem idrar, bi belirti de yok idrar için akıntı, kaşıntı gibi. Sadece bişey fark ettim Kanda enfeksiyon çıkmadan önce kaşıntı ve sonrası yaralar oluyor, burnumda pıhtı gibi kan geliyor ama bunu alerjiye bağlamıştım, tesadüf mü bilmiyorum.
Bu durumdan gerçekten yıldım. Kan idrar tahlili vermeye korkar oldum. Niye tekrar ürer bu enfeksiyonlar anlamıyorum

Kandaki enfeksiyon hangi değer oluyor acaba bende kan tahlili vermiştim bi bakmak istedim değerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…