2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar hastane süslemesi için neler düşünüyorsunuz
Ben bir ara baya dusundum fiyat aldim ama sonra vazgectim. Kimseden ziyade fotograf cekimi icin dusunmustum ama sonra bir yakinim dogum yapmisti bebek anne karninda su yutmus. Bebegi kuvez e almislardi. Allah korusun dedim yeterki saglikli olsun bunlari yaptirmasam da olur dedim aklimdan tamamen silindi acikcasi.

İdrar kesesi tam boşalamadığı için sürekli ürüyorlarmış ve bir kez bakteri üreyince zor gidiyormuş Benim hiç crp bakılmadı hep kültüre göre enfeksiyon var dediler Acaba crp istesem mi bende

İdrar kesesi tam boşalamadığı için sürekli ürüyorlarmış ve bir kez bakteri üreyince zor gidiyormuş Benim hiç crp bakılmadı hep kültüre göre enfeksiyon var dediler Acaba crp istesem mi bende
Sürekli antibiyotik kullanmakta can sıkıcı. Canım crp kan için bakılıyor. Benim ilk bakılma nedeni kaşıntım vardı, alerji ve ya besin zehirlenmesi-alerjisi içindi. Yüksek çıkınca devamlı bakılmaya başlandı.

Kuzum bende 1.5 ayı geçkindir belki 2 ay oldu kan ve idrar vermedim. Enfeksiyon azcık vardı zaten, şase vermişti bıktığım için içmedim. Ama akıntı rengim koyulaştı, bazen yeşil oluyor bazen sarı. Muhtemelen arttı enfeksiyonum, belki de ondan vardır şişlik bilemiyorum aile hekimi mi değiştirdim, ağustosun 5inde değişiyormuş. Değişince gideceğim hemen

kucuk ucuz bi besik salonada almak gerekiyor mu yiksa yatagina mi goturup yatiriyorsunuz orada mi bekliyorsunuz

kizlar gunduz bebek salonda nerede uyuyor ? yataktan ayri bi sey aliyor musunuz yoksa ana kucagi ve ya koltukta mi uyuyor eşim surekli bunu soruyor
Ben elektrikli ana kucağı almayı düşünüyorum canım ama bebek sürekli onda durmamasi lazımmis eğimli olduğu için. O yüzden adi ne bilmiyorum ama düz, yumuşak, kenarları kapalı bir yatak var ondan var bende. Nereye gidersem bebeği de oraya götürürüm diye düşünüyorum :)

kucuk ucuz bi besik salonada almak gerekiyor mu yiksa yatagina mi goturup yatiriyorsunuz orada mi bekliyorsunuz
Yok ya beşik tarzı bir şeye bence hiç gerek yok , bence bu yeterli olur

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-31-15-01-24-583_com.android.chrome.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 49
nest baby dedikleri mi yastik gibi olan yada reflu yatagi denen

Reactions: The
Ben düşünmüyorum canım. Zaten vakalar çoğaldı kimse gelip gitmez zaten kimsenin gelmemesi lazım cok riskli
Haklısın canım ne kadar az insan o kadar iyi, ben de fotoğraf çekeriz anı kalır diye kendim ufak tefek süslemeler yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık

Aynen öyle ben de fotoğraf çekimi için istiyorum ama bilmiyorum ya bakalım kendimce bişeyler yapmak istedim ama öncelik sağlık tabii ki neler olur bilemeyiz hiç

Ben de düşünmüyorum canım ya böyle bebeğim için hiçbir şey yapmıyor falan gibi görünüyorum ama kesinlikle hevessiz olduğumdan değil , ne bileyim gereksiz geliyor
Ya çok önemli değil de insan hevesleniyo işte fotoğraf çekimleri için

kizlar gunduz bebek salonda nerede uyuyor ? yataktan ayri bi sey aliyor musunuz yoksa ana kucagi ve ya koltukta mi uyuyor eşim surekli bunu soruyor
Ana kucağı çok iş görüyor manuel el ile sallanan düz olanları iyi, yinede uzun süre olmasa da diyelim mutfakta iş yapıyorsun bir iki saat yanında uyur. Elektriklilerde rahat olur ama onlar düz oluyor mu bilmiyorum yoksa tabiki elektrikli rahat olur. Onun harici uyudumu at beşiğine:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…