Ben bir ara baya dusundum fiyat aldim ama sonra vazgectim. Kimseden ziyade fotograf cekimi icin dusunmustum ama sonra bir yakinim dogum yapmisti bebek anne karninda su yutmus. Bebegi kuvez e almislardi. Allah korusun dedim yeterki saglikli olsun bunlari yaptirmasam da olur dedim aklimdan tamamen silindi acikcasi.Kızlar hastane süslemesi için neler düşünüyorsunuz
Crp (C-reaktif protein) canımKandaki enfeksiyon hangi değer oluyor acaba bende kan tahlili vermiştim bi bakmak istedim değerime
tesekkur ederimCrp (C-reaktif protein) canım
İdrar kesesi tam boşalamadığı için sürekli ürüyorlarmış ve bir kez bakteri üreyince zor gidiyormuşKızlar bilmiyorum niye oluyor? Benim hem idrarda hem kanda çıkıyor bu enfeksiyon. Bunlardan dolayı da tansiyon yüksekliği oluyormuş okudum bı yerde. Tuzlu ya da hamur işi yediğim yok zaten pek bişey yiyemiyorum normalde de. Sürekli ürüyor, yenileniyor hem kan hem idrar, bi belirti de yok idrar için akıntı, kaşıntı gibi. Sadece bişey fark ettim Kanda enfeksiyon çıkmadan önce kaşıntı ve sonrası yaralar oluyor, burnumda pıhtı gibi kan geliyor ama bunu alerjiye bağlamıştım, tesadüf mü bilmiyorum.
Bu durumdan gerçekten yıldım. Kan idrar tahlili vermeye korkar oldum. Niye tekrar ürer bu enfeksiyonlar anlamıyorum
Sürekli antibiyotik kullanmakta can sıkıcı. Canım crp kan için bakılıyor. Benim ilk bakılma nedeni kaşıntım vardı, alerji ve ya besin zehirlenmesi-alerjisi içindi. Yüksek çıkınca devamlı bakılmaya başlandı.İdrar kesesi tam boşalamadığı için sürekli ürüyorlarmış ve bir kez bakteri üreyince zor gidiyormuşBenim hiç crp bakılmadı hep kültüre göre enfeksiyon var dediler Acaba crp istesem mi bende
Kuzum bende 1.5 ayı geçkindir belki 2 ay oldu kan ve idrar vermedim. Enfeksiyon azcık vardı zaten, şase vermişti bıktığım için içmedim. Ama akıntı rengim koyulaştı, bazen yeşil oluyor bazen sarı. Muhtemelen arttı enfeksiyonum, belki de ondan vardır şişlik bilemiyorumKedilervekitaplar canım benim de normalde tansiyonum düşük. Çarşambadan beri yüksek çıkıyor. Kendi doktorum böyle çıkarsa gebelik tansiyonu olabir dedi. Ölç devam ederse hemen gel dedi.
Sağlık ocağında çağırdılar gittim, kan idrar tahlili ve tansiyon baktılar. Aile hekimi tuzu kes su iç dedi. Bunları zaten ben de yapıyorum dedim. Ödemin var mı ya da şişkinlik dedi yok dedim.
Şimdi sonuçlara baktım, yine kanda ve idrarda enfeksiyon var. Bu enfeksiyonlar yıldırdı beni. Az çok anlıyorum tahlillerden. Antibiyotik kullanmak zorunda kalacağım galiba. Ondan da tansiyon çıkıyor olabilir. Kansızlıkta çıktı. Şimdi bi de bunun ilacını yazacak. İştah desen yok ilaçlardan, vitaminlerden kesiliyor. Tek iyi olan şekerim yok.
Çok stres yaptım pazartesi kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum.
Ben de düşünmüyorum canımKızlar hastane süslemesi için neler düşünüyorsunuz
Ben elektrikli ana kucağı almayı düşünüyorum canım ama bebek sürekli onda durmamasi lazımmis eğimli olduğu için. O yüzden adi ne bilmiyorum ama düz, yumuşak, kenarları kapalı bir yatak var ondan var bende. Nereye gidersem bebeği de oraya götürürüm diye düşünüyorum :)kizlar gunduz bebek salonda nerede uyuyor ? yataktan ayri bi sey aliyor musunuz yoksa ana kucagi ve ya koltukta mi uyuyor eşim surekli bunu soruyor
Yok ya beşik tarzı bir şeye bence hiç gerek yok , bence bu yeterli olurkucuk ucuz bi besik salonada almak gerekiyor mu yiksa yatagina mi goturup yatiriyorsunuz orada mi bekliyorsunuz
nest baby dedikleri mi yastik gibi olan yada reflu yatagi denenBen elektrikli ana kucağı almayı düşünüyorum canım ama bebek sürekli onda durmamasi lazımmis eğimli olduğu için. O yüzden adi ne bilmiyorum ama düz, yumuşak, kenarları kapalı bir yatak var ondan var bende. Nereye gidersem bebeği de oraya götürürüm diye düşünüyorum :)
Yok ya beşik tarzı bir şeye bence hiç gerek yok , bence bu yeterli olur
evet bence de bende bundan aldim zatenYok ya beşik tarzı bir şeye bence hiç gerek yok , bence bu yeterli olur
Yeterli olur diye düşünüyorum ben canım.evet bence de bende bundan aldim zaten
Haklısın canım ne kadar az insan o kadar iyi, ben de fotoğraf çekeriz anı kalır diye kendim ufak tefek süslemeler yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artıkBen düşünmüyorum canım. Zaten vakalar çoğaldı kimse gelip gitmez zaten kimsenin gelmemesi lazım cok riskli
Aynen öyle ben de fotoğraf çekimi için istiyorum ama bilmiyorum ya bakalım kendimce bişeyler yapmak istedim ama öncelik sağlık tabii ki neler olur bilemeyiz hiçBen bir ara baya dusundum fiyat aldim ama sonra vazgectim. Kimseden ziyade fotograf cekimi icin dusunmustum ama sonra bir yakinim dogum yapmisti bebek anne karninda su yutmus. Bebegi kuvez e almislardi. Allah korusun dedim yeterki saglikli olsun bunlari yaptirmasam da olur dedim aklimdan tamamen silindi acikcasi.
Ya çok önemli değil de insan hevesleniyo işte fotoğraf çekimleri içinBen de düşünmüyorum canımya böyle bebeğim için hiçbir şey yapmıyor falan gibi görünüyorum ama kesinlikle hevessiz olduğumdan değil , ne bileyim gereksiz geliyor
Ben düğün fotoğraflarını bile çıktı almadığım için bu konuda pas hakkımı kullanıyorumYa çok önemli değil de insan hevesleniyo işte fotoğraf çekimleri için
Ana kucağı çok iş görüyor manuel el ile sallanan düz olanları iyi, yinede uzun süre olmasa da diyelim mutfakta iş yapıyorsun bir iki saat yanında uyur. Elektriklilerde rahat olur ama onlar düz oluyor mu bilmiyorum yoksa tabiki elektrikli rahat olur. Onun harici uyudumu at beşiğine:))kizlar gunduz bebek salonda nerede uyuyor ? yataktan ayri bi sey aliyor musunuz yoksa ana kucagi ve ya koltukta mi uyuyor eşim surekli bunu soruyor
Çok fuzuliye girmezsinHaklısın canım ne kadar az insan o kadar iyi, ben de fotoğraf çekeriz anı kalır diye kendim ufak tefek süslemeler yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?