Canım ben yatak odasına oyun parkı koyucam . Salona da bitane küçük beşik koycamkucuk ucuz bi besik salonada almak gerekiyor mu yiksa yatagina mi goturup yatiriyorsunuz orada mi bekliyorsunuz
Öncelıkle eşini tebrık ediyormkizlar gunduz bebek salonda nerede uyuyor ? yataktan ayri bi sey aliyor musunuz yoksa ana kucagi ve ya koltukta mi uyuyor eşim surekli bunu soruyor
Aynen benim de öyle oluyorKızlar günaydın. Ya dişleriniz fırçalarken kanıyor mu? Benim 3.ayda falan başladı kanamaya göremiyordum neresi kanıyor ama artık son zamanlarda resmen birkaç farklı noktada kanamalar var ve görüyorumDiş fırçalarımı değiştirdim sert mi şu mu bu mu diye. Yumuşak,orta sertlikte aldım şarjlısını aldım diş macunlarının envai çeşidini kullandım. Doğal olanı buldum ama yok arkadaş yine kanamaya engel olamadım hatta fazlalaştı
Kızlar selam, şimdi kontrolden geldikçok tekme atıyor, sürekli WC ye gidiyorum dedim, meğer onlar tekme degil karaymış, kafası asagidaymis kafa atıp duruyor bebeğin kafası aşağı dönen var mı? Doktor erken doğum riski yok dedi takılma dedi ama sizde nasıl durumlar?
Boyu haftasıyla uyumlu, kilosu ise iki hafta önde gidiyor şuanda. Rahim ağzı uzunluguda iyi durumda.
.
Ayaklarıma kramp girmiyor magnezyum içmiyorum dedim yinede icmemi söylediler
Merhaba arkadaşlar,
Kısmetse ben de ekim ayı ortası ya da sonunda doğum yapacağım. Henüz hastane çantamı hazırlamadım. Burada konuşulduysa da bakma fırsatım olmadı. Hazırlayan arkadaşlarım varsa paylaşabilir misiniz gerekli olan şeylerin listesini acaba? İlk doğumum olacağı için pek bilmiyrum açıkçası ne lazım olur ne gereklidir diye. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba burda bulamazsanız eğer youtube'da hastane çantası hazırlayanlar video koymuşlar onlara da bakabilirsiniz hatta doğumdan sonra koyanlar var onlar daha iyi "bunu aldım ama hiç lazım olmadı" vs gibi açıklayanlar daha faydalı oluyor.Merhaba arkadaşlar,
Kısmetse ben de ekim ayı ortası ya da sonunda doğum yapacağım. Henüz hastane çantamı hazırlamadım. Burada konuşulduysa da bakma fırsatım olmadı. Hazırlayan arkadaşlarım varsa paylaşabilir misiniz gerekli olan şeylerin listesini acaba? İlk doğumum olacağı için pek bilmiyrum açıkçası ne lazım olur ne gereklidir diye. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Kuzum bende 1.5 ayı geçkindir belki 2 ay oldu kan ve idrar vermedim. Enfeksiyon azcık vardı zaten, şase vermişti bıktığım için içmedim. Ama akıntı rengim koyulaştı, bazen yeşil oluyor bazen sarı. Muhtemelen arttı enfeksiyonum, belki de ondan vardır şişlik bilemiyorumaile hekimi mi değiştirdim, ağustosun 5inde değişiyormuş. Değişince gideceğim hemen
Hiçbir fikrim olmadığı için şimdiden elimde en azından bir listem olsun istiyorum. Ne olur ne olmaz. Fırsat buldukça yavaş yavaş alırım sonra. Çok teşekkürler yanıtınız içinHazırlamak için daha erken değil mi ki?
Daha alışverişi tamamlamadım
Videolardan izlediğim kadarıyla listemi hazırladım ama daha hazırlamak için vakit vareksik varsa ekleyebilirsiniz arkadaşlar
1 hastane çıkışı
2 tane 5li takım
3-4 zıbın
İçlik(kruvaze olanlar var ya)
2-3 Çorap
Battaniye(1 penye, 1 örgü hava şartlarına bağlı tabi)
Mama-Biberon(süt geldi gelmedi stresine girmek istemiyorum herkesin kendi tercihi elbette)
Bez
Islak mendil
Kendim için de
2 pijama
Eve dönüş için eşofman
Emzirme atleti
Çorap
Depend
Lansinoh göğüs kremi
Şarj aleti
Buzdolabı poşeti (Kare kare kesip her Emzirmeden sonra meme ucuna kapatılmasını tavsiye ettiler)
Evet ben de elzem olanlara göre bir liste oluşturmak istiyordum. Gereksiz şeylere para harcamaktansa. Çok teşekkür ederim öneriniz için, youtube’a da bakayımMerhaba burda bulamazsanız eğer youtube'da hastane çantası hazırlayanlar video koymuşlar onlara da bakabilirsiniz hatta doğumdan sonra koyanlar var onlar daha iyi "bunu aldım ama hiç lazım olmadı" vs gibi açıklayanlar daha faydalı oluyor.
Bana kullanilabilinir dendi ama neden kestiki acabaBen hamileliğin ilk haftalarında regenesis kullaniyordum . Malesef 24 haftadan sonra daha vitamin kullanmiyorum doktorum kesti gerek yok diye
Çok kilo alıyordum . O yüzden kesti canımBana kullanilabilinir dendi ama neden kestiki acaba
Git canım ben de çağırınca gittim sonuç bu işte.Kuzum bende 1.5 ayı geçkindir belki 2 ay oldu kan ve idrar vermedim. Enfeksiyon azcık vardı zaten, şase vermişti bıktığım için içmedim. Ama akıntı rengim koyulaştı, bazen yeşil oluyor bazen sarı. Muhtemelen arttı enfeksiyonum, belki de ondan vardır şişlik bilemiyorumaile hekimi mi değiştirdim, ağustosun 5inde değişiyormuş. Değişince gideceğim hemen
Ben dün hazırladım ne olur ne olmaz diyeMerhaba arkadaşlar,
Benimde öyle canım. Başı aşağıda, popo yukarıda. Popoyu mideme vurdukca aniden midem bulanıyor, kusacak gibi fena oluyorum. Bide dediğin gibi löp löp dönüyor, karnım acıyorBenimkinin de başı aşağıda bayadır hemde, ayakları midemde löp löp dönüyor sürekli anasının canı yanıyor ülserim nüksetti yıllar sonra tekmeler mideme gekdikçe
Canım meme ucuna niye poşet kapatmayı öneriyorlar acaba? İlk kez duydum, nemli tutsun yara olmasın diye mi acaba?Hazırlamak için daha erken değil mi ki?
Daha alışverişi tamamlamadım
Videolardan izlediğim kadarıyla listemi hazırladım ama daha hazırlamak için vakit vareksik varsa ekleyebilirsiniz arkadaşlar
1 hastane çıkışı
2 tane 5li takım
3-4 zıbın
İçlik(kruvaze olanlar var ya)
2-3 Çorap
Battaniye(1 penye, 1 örgü hava şartlarına bağlı tabi)
Mama-Biberon(süt geldi gelmedi stresine girmek istemiyorum herkesin kendi tercihi elbette)
Bez
Islak mendil
Kendim için de
2 pijama
Eve dönüş için eşofman
Emzirme atleti
Çorap
Depend
Lansinoh göğüs kremi
Şarj aleti
Buzdolabı poşeti (Kare kare kesip her Emzirmeden sonra meme ucuna kapatılmasını tavsiye ettiler)
Mutlaka sorucam canım, mantar enfeksiyon sıkıntılı şeyler.Mantar da benzer etkiler bırakıyor. Yeni doktorunuza onu da bi sorun isterseniz.
Gideceğim bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz canım.Git canım ben de çağırınca gittim sonuç bu işte.
Ben 10 gün önce idrar tahlili verdim enfeksiyon cıktı. Toz antibiyotik yazdı ama kullanmadımGit canım ben de çağırınca gittim sonuç bu işte.
Daha sonra tahlil verdin mi peki canım. Enfeksiyon sıkıntı bebek içinde. Geçen benim de oldu doktorum iki kere tahlil istedi 1 hafta aralıklarla çıkınca mecbur kullanacaksın dedi. 7 günlük değil de 5 güne indirdi sadece.Ben 10 gün önce idrar tahlili verdim enfeksiyon cıktı. Toz antibiyotik yazdı ama kullanmadım
MaşallahKızlar bgn kontrole gittim tekerlekli sandalyeyle eşim merdivenlerden indirip çıkardı. Hakkını nasıl öderim bilmiyorum.29+4üm. Açlık tokluk bakıldı.nst bakıldı. Bebegim yaklaşık 1300 gr. Hep yattığım için kan sulandirici başladı doktorum. Bebeğimin kilosu için doktor bi sey demedi ama biraz az gibi. Wcye gidemediğim için az yiyorum. Bebegim beslenemiyor diye çok üzülüyorum.bebege kilo aldıran şeyler neler? Ne yiyeyim? Fikir verin lutfen
Kizbende bunları yiyorum ama tık yok sanki haftasına göre eksik 100,200 GrMuz ceviz diye duymustum canım kilosu 1300 iyi görünüyor gereksiz endişelenme bir şey olsa söylerdi doktorun.
Canım bebekler ya meme üstünde Ken ystoyorlar yada ekolunds Ken hiç alıştırma sallamaya evde kimse yokken koltuğa koysbilirisn yanına yastık da köy ne olur ne olmaz diye ,derin uykuda ise yatağına götür alismasin heryerde yatmaya sessiz yerde tek yatsınkizlar gunduz bebek salonda nerede uyuyor ? yataktan ayri bi sey aliyor musunuz yoksa ana kucagi ve ya koltukta mi uyuyor eşim surekli bunu soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?