2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Pazartesi kendi doktoruma gitcem. Sağlık oCagindaki aile hekimi tahlileri istemişti. Kendi doktorum pazartesi zaten bakcak. Ona gore o derse kullanırım. Genellikle sağlık ocagindaki tahliller doğru çıkmıyor demişti benim doktorum o yüzden biraz güvenmedim

Hadi ya. Ben kendi doktoruma deyince yaptır getir demişti. Perşembede benim kontrolüm var bide o baksın bakalım ne diyecek artık.

Hadi ya. Ben kendi doktoruma deyince yaptır getir demişti. Perşembede benim kontrolüm var bide o baksın bakalım ne diyecek artık.
Troidim benim sağlık ocağında yaptigimda yüksek çıkmıştı bana dahiliyeye git demişti. Sonra kendi doktorum gitme buraya gel burda yapak tahlil diyince orda normal cıktı

Ben yapıyorum. Kollarım çok morardı bacağa geçtim o ara kollarım iyileşti. Bacaklar morarmaya başlayınca kola geçeceğim.
Bacagin hangi kismina yapiyorsun acaba. Ben ilk defa bu aksam bacagima yaptim da saglik ocagindaki hemsire bacagini 3 e böl ortada kalan kisma yapilcak dedi. Yani orta bolumun ust kismina yaptim ama cok acidi

Bugün idrar tahlili verdim lökosit 8 -9 cıktı dr 7 günlük fitil verdi ama kullanmakta kararsizim kullanan oldumu bu süreçte fitil.
Ben 3 gün kullanmıştım gece yatarken canım. Trivag mı ne öyle birşey di yanlış hatırlamıyorsam. Bittikten sonra 2 gün yoğun yeşil akıntım olmuştu, sonra normale dönmüştü. Enfeksiyonu söküp atmıştı sanırım.

Bacagin hangi kismina yapiyorsun acaba. Ben ilk defa bu aksam bacagima yaptim da saglik ocagindaki hemsire bacagini 3 e böl ortada kalan kisma yapilcak dedi. Yani orta bolumun ust kismina yaptim ama cok acidi
Orta bölümün üst kısmı sert olur dış yan yüzeyine. Sağlık ocağına gittim ebe gösterdi aynen öyle yaptım koldan daha iyi.Elinle kontrol ettiğinde yumuşak bir kısım eline geliyor oraya yaptık. Kas olan kısım sert oluyor.

Troidim benim sağlık ocağında yaptigimda yüksek çıkmıştı bana dahiliyeye git demişti. Sonra kendi doktorum gitme buraya gel burda yapak tahlil diyince orda normal cıktı
Sağlık ocağına güvenmeyeyim mı şimdi bilemedim ya. Kendi doktoruma göstersem daha iyi o zaman canım.
Bugün idrar tahlili verdim lökosit 8 -9 cıktı dr 7 günlük fitil verdi ama kullanmakta kararsizim kullanan oldumu bu süreçte fitil.
Bana da başta fitil dedi ben kullanamam deyince ilaç yazdı paket 7 günlüktü 5 gün kullan dedi.

Sağlık ocağına güvenmeyeyim mı şimdi bilemedim ya. Kendi doktoruma göstersem daha iyi o zaman canım.

Bana da başta fitil dedi ben kullanamam deyince ilaç yazdı paket 7 günlüktü 5 gün kullan dedi.
Canım valla benim doktor sağlık ocağında yaptırma dedi . Ama aule hekimi illem yapcan diyo

Sizin de mı lökosit değeriniz fazla idi. Kac çıkmıştı. Ne bileyim tedirgin oldum vajinaya fitil koyarken birşeyleri tetikler mı diye.
Canım gebelerde hep bu sorun var. Biz fazla takiyoz. Neden böyle çıktığınida bir prof şöyle demişti. Idrar yaparken akıntıyla karıştığı için enfeksiyon gibi görünüyormus. Enfeksiyonun zaten belirtisi oluyo ateş kusma falan gibj

Canım Mahallenin En Mutlu Bebeği ile Bilinçli Bebek kitaplarını inceleyebilirsin. Yenidoğan bakımı ile ilgili zoom eğitimleri daha faydalı oluyor gerçi. Ben de olabildiğince katılıyorum, emzirmeyi, banyoyu vs her şeyi çok güzel anlatıyorlar hepsinde.
30 haftalık oldum 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
27. haftadayım en son 8 kiloydum ama bayramda Allah ne verdiyse yediğim için şimdi durum ne bilmiyorum Haftaya doktor kontrolüm var, yarın sabah tartılıcam çok çıkarsa bu hafta biraz diyet yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…