Pazartesi kendi doktoruma gitcem. Sağlık oCagindaki aile hekimi tahlileri istemişti. Kendi doktorum pazartesi zaten bakcak. Ona gore o derse kullanırım. Genellikle sağlık ocagindaki tahliller doğru çıkmıyor demişti benim doktorum o yüzden biraz güvenmedimDaha sonra tahlil verdin mi peki canım. Enfeksiyon sıkıntı bebek içinde. Geçen benim de oldu doktorum iki kere tahlil istedi 1 hafta aralıklarla çıkınca mecbur kullanacaksın dedi. 7 günlük değil de 5 güne indirdi sadece.
Hadi ya. Ben kendi doktoruma deyince yaptır getir demişti. Perşembede benim kontrolüm var bide o baksın bakalım ne diyecek artık.Pazartesi kendi doktoruma gitcem. Sağlık oCagindaki aile hekimi tahlileri istemişti. Kendi doktorum pazartesi zaten bakcak. Ona gore o derse kullanırım. Genellikle sağlık ocagindaki tahliller doğru çıkmıyor demişti benim doktorum o yüzden biraz güvenmedim
Troidim benim sağlık ocağında yaptigimda yüksek çıkmıştı bana dahiliyeye git demişti. Sonra kendi doktorum gitme buraya gel burda yapak tahlil diyince orda normal cıktıHadi ya. Ben kendi doktoruma deyince yaptır getir demişti. Perşembede benim kontrolüm var bide o baksın bakalım ne diyecek artık.
Ben yapıyorum. Kollarım çok morardı bacağa geçtim o ara kollarım iyileşti. Bacaklar morarmaya başlayınca kola geçeceğim.Kizlar kan sulandiriciyi bacaktan yapan varmi ?
Ewt canım gece N ay 7 günlük bende fitil kullandim.Bugün idrar tahlili verdim lökosit 8 -9 cıktı dr 7 günlük fitil verdi ama kullanmakta kararsizim kullanan oldumu bu süreçte fitil.
Bacagin hangi kismina yapiyorsun acaba. Ben ilk defa bu aksam bacagima yaptim da saglik ocagindaki hemsire bacagini 3 e böl ortada kalan kisma yapilcak dedi. Yani orta bolumun ust kismina yaptim ama cok acidiBen yapıyorum. Kollarım çok morardı bacağa geçtim o ara kollarım iyileşti. Bacaklar morarmaya başlayınca kola geçeceğim.
Ben 3 gün kullanmıştım gece yatarken canım. Trivag mı ne öyle birşey di yanlış hatırlamıyorsam. Bittikten sonra 2 gün yoğun yeşil akıntım olmuştu, sonra normale dönmüştü. Enfeksiyonu söküp atmıştı sanırım.Bugün idrar tahlili verdim lökosit 8 -9 cıktı dr 7 günlük fitil verdi ama kullanmakta kararsizim kullanan oldumu bu süreçte fitil.
Orta bölümün üst kısmı sert olur dış yan yüzeyine. Sağlık ocağına gittim ebe gösterdi aynen öyle yaptım koldan daha iyi.Elinle kontrol ettiğinde yumuşak bir kısım eline geliyor oraya yaptık. Kas olan kısım sert oluyor.Bacagin hangi kismina yapiyorsun acaba. Ben ilk defa bu aksam bacagima yaptim da saglik ocagindaki hemsire bacagini 3 e böl ortada kalan kisma yapilcak dedi. Yani orta bolumun ust kismina yaptim ama cok acidi
Sizin de mı lökosit değeriniz fazla idi. Kac çıkmıştı. Ne bileyim tedirgin oldum vajinaya fitil koyarken birşeyleri tetikler mı diye.Ewt canım gece N ay 7 günlük bende fitil kullandim.
Sağlık ocağına güvenmeyeyim mı şimdi bilemedim ya. Kendi doktoruma göstersem daha iyi o zaman canım.Troidim benim sağlık ocağında yaptigimda yüksek çıkmıştı bana dahiliyeye git demişti. Sonra kendi doktorum gitme buraya gel burda yapak tahlil diyince orda normal cıktı
Bana da başta fitil dedi ben kullanamam deyince ilaç yazdı paket 7 günlüktü 5 gün kullan dedi.Bugün idrar tahlili verdim lökosit 8 -9 cıktı dr 7 günlük fitil verdi ama kullanmakta kararsizim kullanan oldumu bu süreçte fitil.
Doktorum fitilin hiç bir zararı yok dedi . Ewt canım fazlaydı 20 lerdeydiSizin de mı lökosit değeriniz fazla idi. Kac çıkmıştı. Ne bileyim tedirgin oldum vajinaya fitil koyarken birşeyleri tetikler mı diye.
Canım valla benim doktor sağlık ocağında yaptırma dedi . Ama aule hekimi illem yapcan diyoSağlık ocağına güvenmeyeyim mı şimdi bilemedim ya. Kendi doktoruma göstersem daha iyi o zaman canım.
Bana da başta fitil dedi ben kullanamam deyince ilaç yazdı paket 7 günlüktü 5 gün kullan dedi.
Canım gebelerde hep bu sorun var. Biz fazla takiyoz. Neden böyle çıktığınida bir prof şöyle demişti. Idrar yaparken akıntıyla karıştığı için enfeksiyon gibi görünüyormus. Enfeksiyonun zaten belirtisi oluyo ateş kusma falan gibjSizin de mı lökosit değeriniz fazla idi. Kac çıkmıştı. Ne bileyim tedirgin oldum vajinaya fitil koyarken birşeyleri tetikler mı diye.
15 kilo aldim30 haftalık oldum 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
Canım Mahallenin En Mutlu Bebeği ile Bilinçli Bebek kitaplarını inceleyebilirsin. Yenidoğan bakımı ile ilgili zoom eğitimleri daha faydalı oluyor gerçi. Ben de olabildiğince katılıyorum, emzirmeyi, banyoyu vs her şeyi çok güzel anlatıyorlar hepsinde.Kızlar merhaba, bebek bakımıyla ilgili güzel kitap var mı önerebileceğiniz? Ben hamilelik ve doğumla ilgili okuyorum, ama esas bebek bakımını merak ediyorum, ve ilk bebeğim olduğu için de hiç bir şey bilmiyorum. Bana yardım edecek pek kimse de yok malesef.
27. haftadayım en son 8 kiloydum ama bayramda Allah ne verdiyse yediğim için şimdi durum ne bilmiyorum30 haftalık oldum 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
Canım bende senin kadar aldım 76 kilodan 82,700 oldum 30. Haftada yani 7 kilo aldım son aylarda daha da alırız bu hızla bu gidisle30 haftalık oldum 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?