Bende totem yaptım yeni kürtsj oldum bebeğimin kalbi durdu.İnş ekim annesi olurumİnşallah hamile kalırız
Ben olmadım canım olan vardır da hamilelere yan etki oluyor mu acaba bende merak ettim bende karşıyım hamile iken yapmaya , ne olur ne olmaz insan korkuyor yaMerhaba kızlar bugün sonunda karar verip sinovac aşısı oldum malum ortalık gene kaynamaya başladı, virüsün etkisini de bilemediğim için olmaya karar verdim en sonunda. İçimde bir endişe yok değil tabi genede sizlerden aşı olan var mı?
Çok geçmiş olsunBende totem yaptım yeni kürtsj oldum bebeğimin kalbi durdu.İnş ekim annesi olurum
Bende çok tereddütlüydüm halada öyleyim tabi zor bi karardı Allah tüm anne adaylarını yavrularımızı hastalıklardan korusun inşallahBen olmadım canım olan vardır da hamilelere yan etki oluyor mu acaba bende merak ettim bende karşıyım hamile iken yapmaya , ne olur ne olmaz insan korkuyor ya
Amin canım inş hepimiz sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırızÇok geçmiş olsuninşallah canım Ekim annesi olursun aralığa çok vsr iyice hazırlığını yap iyiles dinlen Rabb'im bİrdaha yaşatmasın kayıp
Benimde öyle canım. Başı aşağıda, popo yukarıda. Popoyu mideme vurdukca aniden midem bulanıyor, kusacak gibi fena oluyorum. Bide dediğin gibi löp löp dönüyor, karnım acıyor
Canım meme ucuna niye poşet kapatmayı öneriyorlar acaba? İlk kez duydum, nemli tutsun yara olmasın diye mi acaba?
Mutlaka sorucam canım, mantar enfeksiyon sıkıntılı şeyler.
Gideceğim bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz canım.
Malesef öyledir canım ama toparlanman lazımAmin canım inş hepimiz sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırızKayıp allah kimseye yaşatmasın çok zor toparlanamadım psıkolojık olarak bir türlü canım çok acıyor
Amin inşallah canımBende çok tereddütlüydüm halada öyleyim tabi zor bi karardı Allah tüm anne adaylarını yavrularımızı hastalıklardan korusun inşallah
Keşke biontech olsaydınız, sinovac ın koruyuculuğu pek yok delta varyantına karşı. Ben 2 doz biontech oldumMerhaba kızlar bugün sonunda karar verip sinovac aşısı oldum malum ortalık gene kaynamaya başladı, virüsün etkisini de bilemediğim için olmaya karar verdim en sonunda. İçimde bir endişe yok değil tabi genede sizlerden aşı olan var mı?
İnş toparlancam buna mecburumMalesef öyledir canım ama toparlanman lazımdaha saglikli bir gebelik için iyi olman lazım sağlıklı olman lazım Allah büyük zamanla toparlanirsin
Keşke biontech olsaydınız, sinovac ın koruyuculuğu pek yok delta varyantına karşı. Ben 2 doz biontech oldum
Ben ayrice besik aldimkizlar gunduz bebek salonda nerede uyuyor ? yataktan ayri bi sey aliyor musunuz yoksa ana kucagi ve ya koltukta mi uyuyor eşim surekli bunu soruyor
Sanirim yanlis bir yere yaptim.umarim sorun olmaz. Hala ara ara kaniyor 3 saat oldu.Orta bölümün üst kısmı sert olur dış yan yüzeyine. Sağlık ocağına gittim ebe gösterdi aynen öyle yaptım koldan daha iyi.Elinle kontrol ettiğinde yumuşak bir kısım eline geliyor oraya yaptık. Kas olan kısım sert oluyor.
12 :)))30 haftalık oldum 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
Insallah canim. Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlat nasip eylesin. Kac haftalikken kaybettin bebegini. Benim de gecmis donemde kayiplarim oldu. Acisi hic unutulmuyor malesef hala diyorum yasasaydi su yasta olucakti diye ona hamileyken diger bebek bekleyen arkadaslarimin cocuklarini suan gorunce resmen burnum sizliyor.Bende totem yaptım yeni kürtsj oldum bebeğimin kalbi durdu.İnş ekim annesi olurum
31 hafta 13 kilo30 haftalık oldum 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
Çok mantıklı ya öğrendiğim iyi oldu canımEvet buzdolabı poşeti nemli tutsun diyeymiş. Arkadaşlar ya gümüş kapak ya poşet dediler :)
Mantar maalesef sıkıntılı ama antibiyotik sonrası genelde oluyormuş ve 20. Haftadan sonra çok sık görüldüğünü söyledi doktorum.
Son bir haftadır tartilmadim ama 3-4 kilo falan aldim canım.30 haftalık oldum 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
Ben ayrice besik aldim
Sanirim yanlis bir yere yaptim.umarim sorun olmaz. Hala ara ara kaniyor 3 saat oldu.
12 :)))
Insallah canim. Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlat nasip eylesin. Kac haftalikken kaybettin bebegini. Benim de gecmis donemde kayiplarim oldu. Acisi hic unutulmuyor malesef hala diyorum yasasaydi su yasta olucakti diye ona hamileyken diger bebek bekleyen arkadaslarimin cocuklarini suan gorunce resmen burnum sizliyor
Canım bende prolaktin yüksekliği bardı.Hamile kalmakta biraz zorlandımBen ayrice besik aldim
Sanirim yanlis bir yere yaptim.umarim sorun olmaz. Hala ara ara kaniyor 3 saat oldu.
12 :)))
Insallah canim. Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlat nasip eylesin. Kac haftalikken kaybettin bebegini. Benim de gecmis donemde kayiplarim oldu. Acisi hic unutulmuyor malesef hala diyorum yasasaydi su yasta olucakti diye ona hamileyken diger bebek bekleyen arkadaslarimin cocuklarini suan gorunce resmen burnum sizliyor.
Sinovac önermişti aile hekimim biraz nerende araştırdım sanki sinovac için endişeleri daha az gibi geldi o yüzden onu tercih ettim artık hepimiz için hayırlısıKeşke biontech olsaydınız, sinovac ın koruyuculuğu pek yok delta varyantına karşı. Ben 2 doz biontech oldum
BenKizlar kan sulandiriciyi bacaktan yapan varmi ?
29 hafta 4,5 kilo30 haftalık oldum 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?