2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben olmadım canım olan vardır da hamilelere yan etki oluyor mu acaba bende merak ettim bende karşıyım hamile iken yapmaya , ne olur ne olmaz insan korkuyor ya

Reactions: The
Bende totem yaptım yeni kürtsj oldum bebeğimin kalbi durdu.İnş ekim annesi olurum
Çok geçmiş olsun inşallah canım Ekim annesi olursun aralığa çok vsr iyice hazırlığını yap iyiles dinlen Rabb'im bİrdaha yaşatmasın kayıp

Ben olmadım canım olan vardır da hamilelere yan etki oluyor mu acaba bende merak ettim bende karşıyım hamile iken yapmaya , ne olur ne olmaz insan korkuyor ya
Bende çok tereddütlüydüm halada öyleyim tabi zor bi karardı Allah tüm anne adaylarını yavrularımızı hastalıklardan korusun inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah canım Ekim annesi olursun aralığa çok vsr iyice hazırlığını yap iyiles dinlen Rabb'im bİrdaha yaşatmasın kayıp
Amin canım inş hepimiz sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırızKayıp allah kimseye yaşatmasın çok zor toparlanamadım psıkolojık olarak bir türlü canım çok acıyor

Evet buzdolabı poşeti nemli tutsun diyeymiş. Arkadaşlar ya gümüş kapak ya poşet dediler :)

Mantar maalesef sıkıntılı ama antibiyotik sonrası genelde oluyormuş ve 20. Haftadan sonra çok sık görüldüğünü söyledi doktorum.

Amin canım inş hepimiz sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırızKayıp allah kimseye yaşatmasın çok zor toparlanamadım psıkolojık olarak bir türlü canım çok acıyor
Malesef öyledir canım ama toparlanman lazım daha saglikli bir gebelik için iyi olman lazım sağlıklı olman lazım Allah büyük zamanla toparlanirsin

Keşke biontech olsaydınız, sinovac ın koruyuculuğu pek yok delta varyantına karşı. Ben 2 doz biontech oldum

kizlar gunduz bebek salonda nerede uyuyor ? yataktan ayri bi sey aliyor musunuz yoksa ana kucagi ve ya koltukta mi uyuyor eşim surekli bunu soruyor
Ben ayrice besik aldim
Sanirim yanlis bir yere yaptim.umarim sorun olmaz. Hala ara ara kaniyor 3 saat oldu.
30 haftalık oldum 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
12 :)))
Bende totem yaptım yeni kürtsj oldum bebeğimin kalbi durdu.İnş ekim annesi olurum
Insallah canim. Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlat nasip eylesin. Kac haftalikken kaybettin bebegini. Benim de gecmis donemde kayiplarim oldu. Acisi hic unutulmuyor malesef hala diyorum yasasaydi su yasta olucakti diye ona hamileyken diger bebek bekleyen arkadaslarimin cocuklarini suan gorunce resmen burnum sizliyor.

30 haftalık oldum 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
31 hafta 13 kilo et tavuğuna benzedin diyor eşim
Çok mantıklı ya öğrendiğim iyi oldu canım

Bana da enfeksiyon için gebelerde artık normal, vücut çok hassas olduğu için sürekli yakalanıyorlar demişti aile hekimi.

Canım bende prolaktin yüksekliği bardı.Hamile kalmakta biraz zorlandım9 haftalıkken kalbi durdu.hersey yolunda gidiyordu oysaki.Evet suan bebek sesı duyunca bıle ağlamak istiyorum bende.inanılmaz bir şey.yada sokakta dilenen çocukları görünce ister istemez düşünüyorum.Neden benim değil onun diye

Kızlar enfeksiyon’dan dolayı bende 2 kere şase antibiyotik kullandım. En sonuncusunu geçen hafta artık düzeldi düzelmedi bilmiyorum belki bu hafta sağlık ocağına gider tahlil veririm. Demekki herkeste var inşallah büyük sorun teşkil etmiyordur bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…