2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende de sari akıntı oluyor önceden iki defa kullandım bende vereyim bol su içerek idare etmeye çalışıyorum ama

Benımde bembeyaz kıvamlı akıntım var
acaba enfeksiyon mu dıye düşünmeye basladım bırde gecen gun kontrole gittim bebiş bas gelıstı :) kontrole erken gittim anıden tuvaletim gelıyo gibi oluyo ve ara ara batan bı acı hıssedıyodum dr bebeğin pozısyonundan kaynaklı dedı ama endise etmeden de duramıyorm
Bende de sari akıntı oluyor önceden iki defa kullandım bende vereyim bol su içerek idare etmeye çalışıyorum ama

Kızlar sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz? Bizim evde klima yok, çarpılırım belki diye de vantilatör filan almadım ama çok kötü oluyorum. 2 gündür özellikle sabahları tansiyonum çok düşüyor, bayılacak gibi oluyorum, ayakları kaldırıp yatınca meyve suyu gibi şekerli bir şeyler içince kendime gelebiliyorum. Arada soğuk duş alıyorum ama etkisi 10 dk en fazla. Bugün de tartıldım 1 ayda 3 kg almış gözüküyorum, her yerim sıcaktan şiş ondan mı bilmiyorum artık.

Bir daha yaz hamileliğine kesinlikle tövbeee

Kendı adıma soyleyeyım canım baş edemıyorm
Artık gece uykusu yok yatarken camı da acamıyorm‍♀ Gündüz sıcagında duş alıp cam acık bı kac saat uyuyorm ve tum gun o uykuyla yetınmeye calısıyorm şişlik konusuna hıc girmıyorm alyansı takmayı bırakalı 4 ay olmustur sıcaklar daha da şişrdi gibi hissediyrm burnum buyudu:)) inşaAllah bu gunler cabucak gecer:)) ılk gebelıgım kıs ayına denk gelmiş yaza girerken dogumum olmustu hem bebeği buyutmesı hem hamılelık cok keyıflıydı:))) yaz sıcakları iyice bunaltıyo
Bırde ortalık zaten hastalıktan kırılıyo ve korkuyrm soguk sıvı tuketmemeye calısıyrm ve içim hiç bi şekılde serınlemıyo kaldık arada

Evet canim oluyor biliyorum zamanla bas etmeyi ogreniyorsun. Tez vakitte hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim. Sebep olarak birsey soyledimi doktor peki. Ben pihtilasma ve genetik testleri yaptirdim ama sorun cikmadi yine de bu hamileligimde kan sulandirici kullaniyorum.
Benimde bayadir beyaz akintim var ama herkeste yokmu ya normal saniyorum.
Cok fena canim Allah yardimcin olsun. Bizde klima var klimasiz asla durulcak gibi degil. Gece sicaktan uyaniyorum ve klima aciyorum. Bol bol su icin kizlar birde minik adimlar hareketleri biraz kisitlamamiz gerekiyor artik

Ben de zorlaniyorum. Oglen sicaklarinda nefes alamiyomusun gibi hissediyorum. Klimasiz hayat dusunemiyorum. Onu da usuturum diye dusuk sicaklikta acmiyorum 27 28 derecede calisiyo. Onla bile terliyorum. Allah yardimcimiz olsun

Yok canım merak etme etmiyor. Bulantı ateş yanma yoksa sorun yoktut

Ben baş edemiyorum, ağlayasım geliyor sinirden ve sıcaktan azıcık kanepeye uzandım, uyuya kalmışım. Gözümü bir açtım her yerim hortumla ıslanmış gibi ıpıslak ter. Ne kısa giyinmek fayda ediyor evin içinde, ne perde çekmek. Yeni taşındım üstelik henüz beyaz eşya da gelmedi, buzdolabım yok. Soğuk su da yok. hararetimi hiçbir şey kesmiyor. Çok zorlanıyorum gerçekten, her yerim balon gibi şiş.

Olsun sen yine de bol bol su ic soguk olmasada en azindan terle kaybettigini yerine koyarsin.

Mecbur klima açıyorum 40 derece burası ama o da çok uzun süre sıkıcı oluyor oksijen almak için sabah öğlene kadar rüzgar olduğu günler açmıyorum bazen de akşam kapatıyorum çok sıcak

Bu gebelikte sanslıyım iki gebelik Mersin de o sıcakta denk gelince anlıyorum sizi vsllshi çok sıcak bunaltıcı klima yoktu vantilatör hasta ediyordu , terasta gece yatardim nem yağardı üstümüze sabah eziyet sabahın 6 sında kalk eve geç sıcak heryer şiş bence sıcaklık da etkiliyor şişkinliği , şimdi Almanya'da hava yağmurlu olduğu için öyle sıkıntım yok şükür belki de şişkinlik o yüzden fazla yoktur bende sürekli yağmurlu değişik iklim yani en fazla 1 hafta sıcak olur 28 derece sonrası yine yağmurlu sıcak olur gece yorgan atıyoruz yine usutmemek için

Bende göğüs ucuna krem sürüp bir parça poşet kesip koyardım hem göğüs ucum kurumazdi hemde nemli yumuşak olurdu , göğüs ucum yara oldug için açık kalınca kuruyordu o yüzden krem yada zeytinyağı şurup kapatıp nemli bırakıyordum iyileşirdi kızım emincd de kan gelmezdi tekrar cstlamazdi yaralar sertlesmezdi

Gecnlerde benimde akıntı sarı krem yeşilimsi gibiydi korktum katta kokuyordu doktorslttsn muane etti sıkıntı yok dedi normalmiş kaşıntı yoktu ilaçta vermedi bol su iç dedi

Biz camı açsak da bir şey fark etmiyor canım yaa daha da beter sıcak geliyor resmen, gece de dahil. Kesinlikle bence de en güzeli kışa bahara denk getirmek, bir dahakine artık inşallah
Allah yardımcın olsun canım senin durumun daha zor ama denildiği gibi ılık da olsa su içmeye çalış. Senin de tansiyonun düşüyor demek ki, geçen yere düşmüştün iyice dikkat etmen gerek. Bu sabah ben de bayılacak gibi oldum, hemen ayakları kaldırıp yattım. Gözlerim kararırken karnımda bebek bir anda o kadar çok debelendi ki anladı herhalde kötü olduğumu resmen çırpındı, tansiyonum düzelince o da sakinleşti sonra. Ay bir de bunu düşünüp düşünüp gözlerimi dolduruyorum sabahtan beri.

Olsun sen yine de bol bol su ic soguk olmasada en azindan terle kaybettigini yerine koyarsin.
Öyle yapıyorum canım soğuk olmasa da içiyorum, içim ferahlamıyor ama en azından susuz kalmayayım diyorum.
Benimki de öyle oldu ya. Düştüm kalktım, karnımda dönüp duruyor. Elim karnımda ağlaya ağlaya markete gidiyordum birde kesinlikle annenin duygularını hissediyor bebekler ya

Bu ayın 10undan sonra en azından gece sıcaklıkları biraz düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…