2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım pıhtılaşma testi yaptır mutlaka .

Kızlar bende 3kilo aldım .3kiloyu da 24.haftadan sonra aldım .
ayrıca sıcaklardan perişan durumdayım.Ağlamayı beğenmiyorum .önümüzdeki hafta çöl sıcakları gelecekmiş hamilelik resmen son iki ay.Allah yardımcımız olsun .

30 haftalık olduk bugun hala ismimiz belli değil herkesin isimler belli mi kızlar Ömer asil aklımda olan eşim tek isim olsun diyor kararsızım Akif Eymen oğlumun ismi onu hemen bulmuştuk 2.cide hala netlik yol
Biz Merih Erdem olarak karar verdik .Eşim Merih ismini ben de Erdem ismini isteyince birleştirdik

30 haftalık olduk bugun hala ismimiz belli değil herkesin isimler belli mi kızlar Ömer asil aklımda olan eşim tek isim olsun diyor kararsızım Akif Eymen oğlumun ismi onu hemen bulmuştuk 2.cide hala netlik yol
29. Haftaya girdik hala karar veremedık çünkü eşim agzını acmıyo benımde gonlümde Asel Mina var
Amin canım 5 derece daha artacakmıs sıcaklıklarcabucak artıp düşsün inşaAllah Bu arada kılona maşaAllah Dıkkat mı ediyosn yoksa genetık mi

Kızlar sezaryen olacak olanlara dru kacıncı haftayı önerdi?
Ben 38 diye sayıklıyorum ama doğumu bebiş baslatsnda istiyorm ama 10 hafta kalmıs yada 9 hafta kalmıs demek cok daha cazip gelıyo

Canım şekerden dolayı dikkat ediyorum .Yoksa kesin ben de 10 kilo rahat alırdım

Kızlar sezaryen olacak olanlara dru kacıncı haftayı önerdi?
Ben 38 diye sayıklıyorum ama doğumu bebiş baslatsnda istiyorm ama 10 hafta kalmıs yada 9 hafta kalmıs demek cok daha cazip gelıyo
Bilmiyorum canım doktorum bana dedi randevu al yapacağın hastanede 36. Haftada git konuş dedi artık 38 de mi yada 38,39 haftası arası mi olur bilemem yani Eylül'ün 3.hsftasi gibi gelir bebiş 38 derse 17 Eylül gibi olurum yani 7 haftam vR gibi

Bizimki belli değil canım sözde eşim koyscskti onun hakkidi bu seferki çocuğa isim koyma ama geçen gün babasına danisti aklında güzle isim olursa bize şöyle diye artık dedesi mi koyar babası mi ismi koyar bilemiyorum

Sinovac önermişti aile hekimim biraz nerende araştırdım sanki sinovac için endişeleri daha az gibi geldi o yüzden onu tercih ettim artık hepimiz için hayırlısı
Bende sinovak oldum yarin 2.dozu olacagim biontek daha kiruyucudr tabi ama yan etkilerinden korktum artik dogumdan sonra 3. Dozu olursa biontek yaptiririm

Canım ben vantilatörü ayaklarıma sabitliyorum ayak ve bacaklar serinleyince baya faydası oluyor birde eczacının iğnelerle verdiği dikdörtgen buz kalıplarını bir beze sarıp ayak altı koltuk altı boyun koyarak ciddi ferahlıyorum

Arkadaşlar merhaba ilk doğumumdan tecrübeyle artık gögüs uçlarınıza krem sürmeye başlayın . Bebek ilk çektiğinde çok can yakıyor esnemesi ve yara olmaması için şimdiden başlamak gerek
34 ten başlamak daha iyi aslımda şuan çok erkek uyarı yapmayalım vücuda . Ben oğlumda da ozaman başlamıştım

Merhaba hanımlar alışverişlerinizi yaptınız mı neler aldınız ? Ben oğlumda 30. Haftada herseyi tamamlayıp hatta yıkayıp ütüleyip hazırlayıp kenara koyup beklemedeydim 39. Haftada doğddu. Şimdi 30. Haftadayım eksikler bitmedi . 1 2 takım daha yenidoğan alacağım bez şampuan kaldı onları da alıp eksikler bitecek . Ha birde bu hafta yıkayıp ütüleyeceğim . Eğer yardım edecek kimse yoksa tek basımıza yapacaksak şimdiden yapmak en iyisi . Haftalar ilerledikçe herşey çok zor oluyor .

Evet gen testi ve pıhtılaşma testi yaptırcam.Beynimden mr çektircem hipofiz bezi için.devlet hastanesi iki düşüktemi pıhtılaşma testi yapıyor acaba
Devlet hastanesinde yaptırdım bende ilk düşük diye gerek yok diyip yapmayacaklardı, ama drum 16 haftalık kayıp haftan büyük mutlaka yaptır dedi diyince yaptılar değilse ilk düşük die yapmayacaklardı

Evet gen testi ve pıhtılaşma testi yaptırcam.Beynimden mr çektircem hipofiz bezi için.devlet hastanesi iki düşüktemi pıhtılaşma testi yapıyor acaba
Onu bilmiyorum ama ben de seninle benzer durumu yaşadım ve süreç benim için de çok zor geçti .Ben bezmialemde yaptırdım testlerimi .Tüp bebek olduğu için mi bilmiyorum ama ilkinde yapıldı bende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…