Evet gebelik hormonlsr herseyi alt üst ediyor rahmin büyümesi vajinaya baskı herşeyi tetikliyorCanım benim hamileliğim basından beri varama fitil herşey kullandım gecmiyo gebeliğe bağlı
Bu ayın 10undan sonra en azından gece sıcaklıkları biraz düşecek
Canım pıhtılaşma testi yaptır mutlaka .Canım bende prolaktin yüksekliği bardı.Hamile kalmakta biraz zorlandım9 haftalıkken kalbi durdu.hersey yolunda gidiyordu oysaki.Evet suan bebek sesı duyunca bıle ağlamak istiyorum bende.inanılmaz bir şey.yada sokakta dilenen çocukları görünce ister istemez düşünüyorum.Neden benim değil onun diye
Biz Merih Erdem olarak karar verdik .Eşim Merih ismini ben de Erdem ismini isteyince birleştirdik30 haftalık olduk bugun hala ismimiz belli değil herkesin isimler belli mi kızlarÖmer asil aklımda olan eşim tek isim olsun diyor kararsızım Akif Eymen oğlumun ismi onu hemen bulmuştuk 2.cide hala netlik yol
Bizde ilkinde öyle oldu ama bunda birleşemiyoruzBiz Merih Erdem olarak karar verdik .Eşim Merih ismini ben de Erdem ismini isteyince birleştirdik
29. Haftaya girdik hala karar veremedık çünkü eşim agzını acmıyo30 haftalık olduk bugun hala ismimiz belli değil herkesin isimler belli mi kızlarÖmer asil aklımda olan eşim tek isim olsun diyor kararsızım Akif Eymen oğlumun ismi onu hemen bulmuştuk 2.cide hala netlik yol
Amin canım 5 derece daha artacakmıs sıcaklıklarKızlar bende 3kilo aldım .3kiloyu da 24.haftadan sonra aldım .
ayrıca sıcaklardan perişan durumdayım.Ağlamayı beğenmiyorum .önümüzdeki hafta çöl sıcakları gelecekmiş hamilelik resmen son iki ay.Allah yardımcımız olsun .
Canım şekerden dolayı dikkat ediyorum .Yoksa kesin ben de 10 kilo rahat alırdım29. Haftaya girdik hala karar veremedık çünkü eşim agzını acmıyobenımde gonlümde Asel Mina var
Amin canım 5 derece daha artacakmıs sıcaklıklarcabucak artıp düşsün inşaAllah Bu arada kılona maşaAllah Dıkkat mı ediyosn yoksa genetık mi
Bilmiyorum canım doktorum bana dedi randevu al yapacağın hastanede 36. Haftada git konuş dedi artık 38 de mi yada 38,39 haftası arası mi olur bilemem yani Eylül'ün 3.hsftasi gibi gelir bebişKızlar sezaryen olacak olanlara dru kacıncı haftayı önerdi?
Ben 38 diye sayıklıyorum ama doğumu bebiş baslatsnda istiyormama 10 hafta kalmıs yada 9 hafta kalmıs demek cok daha cazip gelıyo
Bizimki belli değil canım sözde eşim koyscskti onun hakkidi bu seferki çocuğa isim koyma ama geçen gün babasına danisti aklında güzle isim olursa bize şöyle diye30 haftalık olduk bugun hala ismimiz belli değil herkesin isimler belli mi kızlarÖmer asil aklımda olan eşim tek isim olsun diyor kararsızım Akif Eymen oğlumun ismi onu hemen bulmuştuk 2.cide hala netlik yol
Bende sinovak oldum yarin 2.dozu olacagim biontek daha kiruyucudr tabi ama yan etkilerinden korktum artik dogumdan sonra 3. Dozu olursa biontek yaptiririmSinovac önermişti aile hekimim biraz nerende araştırdım sanki sinovac için endişeleri daha az gibi geldi o yüzden onu tercih ettim artık hepimiz için hayırlısı
Sende bendensin o zaman canımBizimki belli değil canım sözde eşim koyscskti onun hakkidi bu seferki çocuğa isim koyma ama geçen gün babasına danisti aklında güzle isim olursa bize şöyle diyeartık dedesi mi koyar babası mi ismi koyar bilemiyorum
Canım ben vantilatörü ayaklarıma sabitliyorum ayak ve bacaklar serinleyince baya faydası oluyor birde eczacının iğnelerle verdiği dikdörtgen buz kalıplarını bir beze sarıp ayak altı koltuk altı boyun koyarak ciddi ferahlıyorumKızlar sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz? Bizim evde klima yok, çarpılırım belki diye de vantilatör filan almadım ama çok kötü oluyorum. 2 gündür özellikle sabahları tansiyonum çok düşüyor, bayılacak gibi oluyorum, ayakları kaldırıp yatınca meyve suyu gibi şekerli bir şeyler içince kendime gelebiliyorum. Arada soğuk duş alıyorum ama etkisi 10 dk en fazla. Bugün de tartıldım 1 ayda 3 kg almış gözüküyorum, her yerim sıcaktan şiş ondan mı bilmiyorum artık.
Bir daha yaz hamileliğine kesinlikle tövbeee
34 ten başlamak daha iyi aslımda şuan çok erkek uyarı yapmayalım vücuda . Ben oğlumda da ozaman başlamıştımArkadaşlar merhaba ilk doğumumdan tecrübeyle artık gögüs uçlarınıza krem sürmeye başlayın . Bebek ilk çektiğinde çok can yakıyor esnemesi ve yara olmaması için şimdiden başlamak gerek
Evet gen testi ve pıhtılaşma testi yaptırcam.Beynimden mr çektircem hipofiz bezi için.devlet hastanesi iki düşüktemi pıhtılaşma testi yapıyor acabaCanım pıhtılaşma testi yaptır mutlaka .
Devlet hastanesinde yaptırdım bende ilk düşük diye gerek yok diyip yapmayacaklardı, ama drum 16 haftalık kayıp haftan büyük mutlaka yaptır dedi diyince yaptılar değilse ilk düşük die yapmayacaklardıEvet gen testi ve pıhtılaşma testi yaptırcam.Beynimden mr çektircem hipofiz bezi için.devlet hastanesi iki düşüktemi pıhtılaşma testi yapıyor acaba
Onu bilmiyorum ama ben de seninle benzer durumu yaşadım ve süreç benim için de çok zor geçti .Ben bezmialemde yaptırdım testlerimi .Tüp bebek olduğu için mi bilmiyorum ama ilkinde yapıldı bende .Evet gen testi ve pıhtılaşma testi yaptırcam.Beynimden mr çektircem hipofiz bezi için.devlet hastanesi iki düşüktemi pıhtılaşma testi yapıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?