Yani anlamıyorum kendisi koysa ne olacsk zaten ilk çocuğuma dedesi koyduSende bendensin o zaman canım
Aaa bende cok kilo aliyorum vitaminlerdenmi acaba cok acikiyorum daha doguma 2 bucuk ayim var ve ben 18 kilo almis durumsayimÇok kilo alıyordum . O yüzden kesti canım
Tesekur ederim canım inş sağlıkı bebişerimiz olurDevlet hastanesinde yaptırdım bende ilk düşük diye gerek yok diyip yapmayacaklardı, ama drum 16 haftalık kayıp haftan büyük mutlaka yaptır dedi diyince yaptılar değilse ilk düşük die yapmayacaklardı
Amin canım inşallahTesekur ederim canım inş sağlıkı bebişerimiz olurBurda paylasırız
Canım 18 kiloyu nasıl aldınAaa bende cok kilo aliyorum vitaminlerdenmi acaba cok acikiyorum daha doguma 2 bucuk ayim var ve ben 18 kilo almis durumsayimsadece omega3 kullansam olurmu dicem doktora vu gittugimde bakalim ne dicek hafta ici gidecem
Dedesi ne alaka kızYani anlamıyorum kendisi koysa ne olacsk zaten ilk çocuğuma dedesi koydubirzahmet bana olarak da o bir isim bulsun ikinciyi de ben koydum 3.sozde babasının hakkı bakalım ne çıkacak isim
İnşallah düşsün rahatlayalım ya, çok zorlanıyorum benBu ayın 10undan sonra en azından gece sıcaklıkları biraz düşecek
Kıyafet olarak eksiğimiz kalmadı sayılır, banyo seti, bakım seti, termometre, ateş ölçer filan bu tarz şeylerim kaldı. Onları da bu ay tamamlayıp, yıkayıp ütüleyip hazır hale getirmek istiyorum bende canım.Merhaba hanımlar alışverişlerinizi yaptınız mı neler aldınız ? Ben oğlumda 30. Haftada herseyi tamamlayıp hatta yıkayıp ütüleyip hazırlayıp kenara koyup beklemedeydim 39. Haftada doğddu. Şimdi 30. Haftadayım eksikler bitmedi . 1 2 takım daha yenidoğan alacağım bez şampuan kaldı onları da alıp eksikler bitecek . Ha birde bu hafta yıkayıp ütüleyeceğim . Eğer yardım edecek kimse yoksa tek basımıza yapacaksak şimdiden yapmak en iyisi . Haftalar ilerledikçe herşey çok zor oluyor .
Ben 31 hafta 13 kilo almışım canım. Son 1.5 aydır falan taşınma telaşı derken vitamin, demir ve magnezyum içemedim. Değerlerim ne durumda bilmiyorum ama bunları bırakalı sadece 2 kilo almışım. Sanırım vitaminler gerçekten iştah açıp kilo aldırıyor. Ara sıra magnezyum içiyorum bir tane o kadarAaa bende cok kilo aliyorum vitaminlerdenmi acaba cok acikiyorum daha doguma 2 bucuk ayim var ve ben 18 kilo almis durumsayimsadece omega3 kullansam olurmu dicem doktora vu gittugimde bakalim ne dicek hafta ici gidecem
Ne guzel canım ya:))Canım şekerden dolayı dikkat ediyorum .Yoksa kesin ben de 10 kilo rahat alırdım
Benım doktorumda hıc doguma dair konusmadı:)) tek soyledıği hele bı 32 yi gecelım o zamana kadar sık dişiniBilmiyorum canım doktorum bana dedi randevu al yapacağın hastanede 36. Haftada git konuş dedi artık 38 de mi yada 38,39 haftası arası mi olur bilemem yani Eylül'ün 3.hsftasi gibi gelir bebiş38 derse 17 Eylül gibi olurum yani 7 haftam vR gibi
Canım magnezyum bide kan ilacı kullaniyorum. Bende omega 3 bide vitamin baya ıstah açmıştı. Bakalım yarın kontrolüm var sabah kaç kilo almışim bebek beslenmismi çok merak ediyorum birde kan vercem bütün değerlere bakcak 3 üncü tremestir artikAaa bende cok kilo aliyorum vitaminlerdenmi acaba cok acikiyorum daha doguma 2 bucuk ayim var ve ben 18 kilo almis durumsayimsadece omega3 kullansam olurmu dicem doktora vu gittugimde bakalim ne dicek hafta ici gidecem
Kıyafetleri aklıma geldiği kadarı ile tamam şimdilik, bakalım çanta hazırlarken belli olacakMerhaba hanımlar alışverişlerinizi yaptınız mı neler aldınız ? Ben oğlumda 30. Haftada herseyi tamamlayıp hatta yıkayıp ütüleyip hazırlayıp kenara koyup beklemedeydim 39. Haftada doğddu. Şimdi 30. Haftadayım eksikler bitmedi . 1 2 takım daha yenidoğan alacağım bez şampuan kaldı onları da alıp eksikler bitecek . Ha birde bu hafta yıkayıp ütüleyeceğim . Eğer yardım edecek kimse yoksa tek basımıza yapacaksak şimdiden yapmak en iyisi . Haftalar ilerledikçe herşey çok zor oluyor .
Planlı olunca yani diğer gebelikte sezeryrn olunca kendileri söyledi bu haftada git muaneni ol testlerini kaydını yatisini yap diye inşallah rabbim o gunleri gösterirBenım doktorumda hıc doguma dair konusmadı:)) tek soyledıği hele bı 32 yi gecelım o zamana kadar sık dişinibasından beri zor bı gebelık onun için bnde sormaya cekınıyorm
Ya ne bilim kız bunların kafası değişikDedesi ne alaka kızşahsen eşim dese babama bırakıyorum diye, yok tamam ben bulurum derdim. İsim konusuna anne baba dışında kimsenin hakkı olmaz diye düşünüyorum , özel bir durum olmadığı müddet
Çok geçmiş olsun arkadasım kaç haftalıktıAmin canım inş hepimiz sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırızKayıp allah kimseye yaşatmasın çok zor toparlanamadım psıkolojık olarak bir türlü canım çok acıyor
9 haftalıktı.kalp sesini falan duymuştumÇok geçmiş olsun arkadasım kaç haftalıktı
Aslında analar çekiyor yükü isim bizim hakkımız :) ben zümra nur koymak istiyorum ama ikinci ismi eşim koyacakmış bakalım ikna edebilecek miyim bendeYa ne bilim kız bunların kafası değişikilk torunlara dede nene koyar dediler Okey dedij sonra ikincisi oldu ben koycam dedim kimse mudahle etmeden kafasını yorup düşünmesinler diye oda oldu şükür
iste eşim dedi ne olursa olsun kız erkek ben koycam 3. Cuyu Okey dedim ama beyfendi bulamadı ben fikir de bulundumbunu bunu koyalım diye yok dedi illa ben koycam bulcsm ddid eni sonunda babasına danististi ne yapayım kendi bilir benim dusunduklerim ayaz, ateş ,Azer değişik isim olsun dedim beğenmiyor bakalım ne bulacak sen buldun mu isim
Ben Ömer koyacağım canım nasipse. Herhangi birinin ismi değil aileden. Benim çocukluktan beri sevdiğim bir isim, eşimin de Ömer Halisdemir'den dolayı çocuğuna çok vermek istediği bir isimmis. Ona karar verdikYa ne bilim kız bunların kafası değişikilk torunlara dede nene koyar dediler Okey dedij sonra ikincisi oldu ben koycam dedim kimse mudahle etmeden kafasını yorup düşünmesinler diye oda oldu şükür
iste eşim dedi ne olursa olsun kız erkek ben koycam 3. Cuyu Okey dedim ama beyfendi bulamadı ben fikir de bulundumbunu bunu koyalım diye yok dedi illa ben koycam bulcsm ddid eni sonunda babasına danististi ne yapayım kendi bilir benim dusunduklerim ayaz, ateş ,Azer değişik isim olsun dedim beğenmiyor bakalım ne bulacak sen buldun mu isim
Çok güzel canımBen Ömer koyacağım canım nasipse. Herhangi birinin ismi değil aileden. Benim çocukluktan beri sevdiğim bir isim, eşimin de Ömer Halisdemir'den dolayı çocuğuna çok vermek istediği bir isimmis. Ona karar verdik
Zümra nur ilk defa duyuyorumAslında analar çekiyor yükü isim bizim hakkımız :) ben zümra nur koymak istiyorum ama ikinci ismi eşim koyacakmış bakalım ikna edebilecek miyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?