2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sende bendensin o zaman canım
Yani anlamıyorum kendisi koysa ne olacsk zaten ilk çocuğuma dedesi koydu birzahmet bana olarak da o bir isim bulsun ikinciyi de ben koydum 3.sozde babasının hakkı bakalım ne çıkacak isim

Çok kilo alıyordum . O yüzden kesti canım
Aaa bende cok kilo aliyorum vitaminlerdenmi acaba cok acikiyorum daha doguma 2 bucuk ayim var ve ben 18 kilo almis durumsayim sadece omega3 kullansam olurmu dicem doktora vu gittugimde bakalim ne dicek hafta ici gidecem

Devlet hastanesinde yaptırdım bende ilk düşük diye gerek yok diyip yapmayacaklardı, ama drum 16 haftalık kayıp haftan büyük mutlaka yaptır dedi diyince yaptılar değilse ilk düşük die yapmayacaklardı
Tesekur ederim canım inş sağlıkı bebişerimiz olurBurda paylasırız

Aaa bende cok kilo aliyorum vitaminlerdenmi acaba cok acikiyorum daha doguma 2 bucuk ayim var ve ben 18 kilo almis durumsayim sadece omega3 kullansam olurmu dicem doktora vu gittugimde bakalim ne dicek hafta ici gidecem
Canım 18 kiloyu nasıl aldın yatman gereken bir durum falan mı vardı

Yani anlamıyorum kendisi koysa ne olacsk zaten ilk çocuğuma dedesi koydu birzahmet bana olarak da o bir isim bulsun ikinciyi de ben koydum 3.sozde babasının hakkı bakalım ne çıkacak isim
Dedesi ne alaka kız şahsen eşim dese babama bırakıyorum diye, yok tamam ben bulurum derdim. İsim konusuna anne baba dışında kimsenin hakkı olmaz diye düşünüyorum , özel bir durum olmadığı müddet

Bu ayın 10undan sonra en azından gece sıcaklıkları biraz düşecek
İnşallah düşsün rahatlayalım ya, çok zorlanıyorum ben
Kıyafet olarak eksiğimiz kalmadı sayılır, banyo seti, bakım seti, termometre, ateş ölçer filan bu tarz şeylerim kaldı. Onları da bu ay tamamlayıp, yıkayıp ütüleyip hazır hale getirmek istiyorum bende canım.
Ben 31 hafta 13 kilo almışım canım. Son 1.5 aydır falan taşınma telaşı derken vitamin, demir ve magnezyum içemedim. Değerlerim ne durumda bilmiyorum ama bunları bırakalı sadece 2 kilo almışım. Sanırım vitaminler gerçekten iştah açıp kilo aldırıyor. Ara sıra magnezyum içiyorum bir tane o kadar

Benım doktorumda hıc doguma dair konusmadı:)) tek soyledıği hele bı 32 yi gecelım o zamana kadar sık dişini basından beri zor bı gebelık onun için bnde sormaya cekınıyorm

Canım magnezyum bide kan ilacı kullaniyorum. Bende omega 3 bide vitamin baya ıstah açmıştı. Bakalım yarın kontrolüm var sabah kaç kilo almışim bebek beslenmismi çok merak ediyorum birde kan vercem bütün değerlere bakcak 3 üncü tremestir artik

Kıyafetleri aklıma geldiği kadarı ile tamam şimdilik, bakalım çanta hazırlarken belli olacak park beşik aldım,bebek arabası, puseti, emzik, tırnak makası, bezi, ıslak mendili, pudrası, ateş ölçer, filan tamam şimdilik hazır, kilitli poşet aldım hastane çantasını hazırlarken paketlemek için, bunlar aldıklarım, küveti, kovası filan alınacak, şampuan’ı, alt açma bezi, bebe yağı var, birde beşik için pike takımı düşünüyorum almak için nasip olursa, bebek için aldıklarım, almadıklarım bunlar daha ne eksik aklıma gelmiyor

Benım doktorumda hıc doguma dair konusmadı:)) tek soyledıği hele bı 32 yi gecelım o zamana kadar sık dişini basından beri zor bı gebelık onun için bnde sormaya cekınıyorm
Planlı olunca yani diğer gebelikte sezeryrn olunca kendileri söyledi bu haftada git muaneni ol testlerini kaydını yatisini yap diye inşallah rabbim o gunleri gösterir dört gözle bekliyoruz minişi

Ya ne bilim kız bunların kafası değişik ilk torunlara dede nene koyar dediler Okey dedij sonra ikincisi oldu ben koycam dedim kimse mudahle etmeden kafasını yorup düşünmesinler diye oda oldu şükür

iste eşim dedi ne olursa olsun kız erkek ben koycam 3. Cuyu Okey dedim ama beyfendi bulamadı ben fikir de bulundum bunu bunu koyalım diye yok dedi illa ben koycam bulcsm ddid eni sonunda babasına danististi ne yapayım kendi bilir benim dusunduklerim ayaz, ateş ,Azer değişik isim olsun dedim beğenmiyor bakalım ne bulacak sen buldun mu isim

Aslında analar çekiyor yükü isim bizim hakkımız :) ben zümra nur koymak istiyorum ama ikinci ismi eşim koyacakmış bakalım ikna edebilecek miyim bende

Ben Ömer koyacağım canım nasipse. Herhangi birinin ismi değil aileden. Benim çocukluktan beri sevdiğim bir isim, eşimin de Ömer Halisdemir'den dolayı çocuğuna çok vermek istediği bir isimmis. Ona karar verdik

Çok güzel canım şükür karar vermişsiniz sıkıntı olmadan bitmiş sizin bu sorun

Reactions: The
Aslında analar çekiyor yükü isim bizim hakkımız :) ben zümra nur koymak istiyorum ama ikinci ismi eşim koyacakmış bakalım ikna edebilecek miyim bende
Zümra nur ilk defa duyuyorum çok güzel isim,hadi hsyirlis inşallah anlaşırirsiinix isim konusunda, ben sorun etmiyorum, bende zamanında hakkımı kullandım tabi eşimde dedi ben koycam diye bakalım daha 1.5 ay var o zamana kadar belki kendi bilir isim

kızlar merhaba içime dert olan bir konu var düşüncelerinizi yazma imkanınız olur mu ? doktora sordum henüz dönüş yapmadı, kendi doktorumun ultrasonunda bebeğin gözlerinde bir tuhaflık görüyorum sanki büyük duruyor ve ortasında bir siyahlık var gibi,detaylı da görüntü daha normal geliyor bana,17.haftada mra girdim bir şey mi oldu diye korkuyorum doktorlar bir şey demedi ama kontrollerde, annelik sanırım işte her şeyi takıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…