2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım yazdıklarını görüyorum ama ultrason cihazından dolayı olmasın. Bende bugün kontrolden geldim unuttum isteyeyim resmini yani nasıl çıkardı bilmiyorum karşılaştırırdık en azından. Elinde fotoğraf olan arkadaşlar varsa bi baksınlar nasıl. Yani ne olabilir ki siyahlık bence aminyon sıvı falandır karanlık çıkmıştır içini ferah tut

Ne guzel canım ya:))
Sonrasında vermesi de ayrı dert
Ben başta 4 kilo verdim ilk 4 ay onları geri aldım üstüne 1 kilo almışım.
9 haftalıktı.kalp sesini falan duymuştumbirde ilk bebişimizdi.tesekür ederim
Canım ben de prolaktin hormonu yüksekti. Daha lisedeyken fark ettik. O zaman doktor ileride bebek sahibi olmak istersen bunun için ilaç kullanmak gerekecek dedi. Evlendim doktora gittim de bi kutunun içinde 8 tane var biliyorsundur. 3 tanesini kullandım yani 6 gün daha sonra hamile kaldım. Başka bir problemin olup olmadığına dikkat edilmeli bence. Çok geçmiş olsun bu arada. Hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Ömer güzel isim kardeşimin ismi ben de ailede olmayan isimleri tercih edenlerdenim, dede, büyükanne vs. isimlerini koymak bana uygun gelmiyor. Onların yanında çocuğa ismiyle hitap etmek bence doğru değil. Var olan isimde karışıklığa neden olur. Sonuçta bir tane neden koyayım
Biz de Mehmet Altuğ koyacağız inşallah
Canım eğer bir sorun olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum. Detaylı da doktor herhangi bir şey demediyse inşallah bir sorun yoktur. Annelik içgüdüsüyle öyle düşünüyorsundur.

Bi sorun olsaydi detaylida soylerlerdi cnm hic kendini bosa uzme. Mr da hamilelerde cekilebiliyir bebege etkisi yok diyo doktorlar. Icin rahat olsun

Canım bana göz kapaklarını açmış ,lensleri görünüyor gibi geldi.ondan sana öyle geliyor olabilir .Doktor aksi bir şey yolsa ihtimalinde bile bir sürü şey söylerdi .

Kızlar merhaba bende bişey sormak istiyorum
30+1 günlüğüm şimdi dr kontrolünden çıktım
Bebeğimin herşeyi gayet güzel görünüyor ancak karın çevresi 27+4 günlük gözüküyor kgsu 1412g. Bebek zayıf kalmış bol dinlenmeli protein tüketmelisin dedi ve oksapar iğne yazdı. Ancak ben çok üzüldüm. Sizlerde durumlar nasıl?

Canım öncelikle maşallah, çok güzel bir bebek Cihazdan dolayı olabilir sonuçta bebeğin birebir görüntüsünü vermiyor, benimkinin de en son 24. haftada gözlerinin altı şiş gibiydi ama doktor herhangi bir anormallik görmedi, detaylıda da yine herhangi olumsuz bir şey söylemediler. Doktor en doğrusunu söyler ama olumsuz bir şey görseydi sana bilgisini verirdi merak etme.

Canim bu haftaki bebeklerin goruntusu hep boyle sanirim. Benimkide oyle bende dert edindim hatta acaba bir sikintimi var diye. Icim hic rahat degil. Sonra bu hafta ultrason goruntulerine baktim genelde boyle goruldugunu gordum. Doktorumda intgram hesabinda hep gorsel paylasiyordu onlara baktim daha once bana garip gelen goruntuler vardi ama sonra bebekler doguncada paylastiginda hic bir bebekde sikinti yoktu. Icimiz rahat olsun bence. Allahin izni ile hic bir sikinti yoktur.

Bende şimdi kontrolden çıktım. Benim hiç bugün renkli çekemedi kendini belli etmedi . Eve geldim acaba niye görüntü neden düzgün değil diye dert edip duruyorum

Bence normaldir Canim icinin rahat etmesi icim bence baska bir doktorada gorunebilirsin mra dan kaynakli degildr icin rahat olsun

çok teşekkür ederim birazda olsa içim rahatladı bi doktorada sorduk oda gülmüş çocukların görüntüleri genel olarak hep böyle nette düzgün gördüğünüz görüntüler bir saat oturulup temiz görüntü alınmaya çalışılıyor demiş :) içleri rahat olsun problem yoktur demiş.

Sanki ikinci fotoğrafta bana gözlerini açmış ondan öyle görünmüş gibi geldi ultrasondan kaynaklı olablir bir gariplik olsa bence doktor söylerdi içini ferah tut

Bende şimdi kontrolden çıktım. Benim hiç bugün renkli çekemedi kendini belli etmedi . Eve geldim acaba niye görüntü neden düzgün değil diye dert edip duruyorum
Sorma bende esime video cektirmistim okadar defalarca baktim net bir goruntu yok. Surekli degisik bsylere benzetiyorum fln. Bir defa instgramda bir kadin dogum uzmani demisti ultrasonda gordklerinizi surekli anlamlandirmaya calisip kendi psikolojinizi bozmayin diye. Mantikli bir aciklama da yapmisti ama cumleleri toparlayamiyorum.

Malesef bende bozmustum 3 gün yemek yiyemedim nefes alamadım. Sonra başka doktora gittim öyle icim rahatlamıştı

Oyy cok heycanlı yaa
Canım endıse etme kontrollerını sıklastır benımde bebeğimin karın cevresı kucuk cıkıyo dr önemli değil demıstı bu arada oldugun haftada beklenen kılo hamılelık gunlugunde 1400-1500 yazıyo bebısın kılosunu yakalams sag salım kavusalım inşaAllah
Canım baktm arkadaslarım dediği gibi sıyah beyazda bnce gozunu acmıs kağan kocatepenın bı videosu var orada bunu uzunca anlatmıs bulursam hemen atacagım gonlün ferah olsn bısey olsa emın ol dr bellı ederdı

Buldum canımm

Googleda aradıgım seylerın instada kesfetıme düşmesi

Eklentiler

• 141A2E62-C98A-4564-9176-DD22CA31DC35.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 0408AFA3-7382-466D-9E78-8CB624542CF4.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 56
Herhalde grupta en son tetanoz aşısı olan ben oldum, bugün ilk doz aşımı yaptılar

Dönüşte yine sıcaktan başım inanılmaz döndü, zaten sağlık ocağında dinlenmiş halimi ölçtüklerinde bile tansiyonum 9-6’ydı. Bir ara yere düşecektim, zar zor tutundum bir yere sonra da ilk gördüğüm yere oturup ayran içtim Allahtan taksi durağına yakındı da hemen taksiye binip öyle eve döndüm artık. Gerçekten bu sıcaklar başa bela, bir an önce bitse de kurtulsak artık dışarı çıkmaya korkar oldum

Sifa olsun aman canım dikkat et sabah erken saatlerde çık daha ıyi serin ve ya gölge oluyor

Emegine saglik canim.
Gecmis olsun canim. Yaklasik 3 4 gun surecek kol agrisina hazir ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…