Canım yazdıklarını görüyorum ama ultrason cihazından dolayı olmasın. Bende bugün kontrolden geldim unuttum isteyeyim resmini yani nasıl çıkardı bilmiyorum karşılaştırırdık en azından. Elinde fotoğraf olan arkadaşlar varsa bi baksınlar nasıl. Yani ne olabilir ki siyahlık bence aminyon sıvı falandır karanlık çıkmıştır içini ferah tutEki Görüntüle 2895514 Eki Görüntüle 2895513
kızlar merhaba içime dert olan bir konu var düşüncelerinizi yazma imkanınız olur mu ? doktora sordum henüz dönüş yapmadı, kendi doktorumun ultrasonunda bebeğin gözlerinde bir tuhaflık görüyorum sanki büyük duruyor ve ortasında bir siyahlık var gibi,detaylı da görüntü daha normal geliyor bana,17.haftada mra girdim bir şey mi oldu diye korkuyorum doktorlar bir şey demedi ama kontrollerde, annelik sanırım işte her şeyi takıyosun.
Ben başta 4 kilo verdim ilk 4 ay onları geri aldım üstüne 1 kilo almışım.Ne guzel canım ya:))
Sonrasında vermesi de ayrı dert
Canım ben de prolaktin hormonu yüksekti. Daha lisedeyken fark ettik. O zaman doktor ileride bebek sahibi olmak istersen bunun için ilaç kullanmak gerekecek dedi. Evlendim doktora gittim de bi kutunun içinde 8 tane var biliyorsundur. 3 tanesini kullandım yani 6 gün daha sonra hamile kaldım. Başka bir problemin olup olmadığına dikkat edilmeli bence. Çok geçmiş olsun bu arada. Hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah9 haftalıktı.kalp sesini falan duymuştumbirde ilk bebişimizdi.tesekür ederim
Ömer güzel isim kardeşimin ismiBen Ömer koyacağım canım nasipse. Herhangi birinin ismi değil aileden. Benim çocukluktan beri sevdiğim bir isim, eşimin de Ömer Halisdemir'den dolayı çocuğuna çok vermek istediği bir isimmis. Ona karar verdik
Canım eğer bir sorun olsaydı doktorun söylerdi diye düşünüyorum. Detaylı da doktor herhangi bir şey demediyse inşallah bir sorun yoktur. Annelik içgüdüsüyle öyle düşünüyorsundur.Eki Görüntüle 2895514 Eki Görüntüle 2895513
kızlar merhaba içime dert olan bir konu var düşüncelerinizi yazma imkanınız olur mu ? doktora sordum henüz dönüş yapmadı, kendi doktorumun ultrasonunda bebeğin gözlerinde bir tuhaflık görüyorum sanki büyük duruyor ve ortasında bir siyahlık var gibi,detaylı da görüntü daha normal geliyor bana,17.haftada mra girdim bir şey mi oldu diye korkuyorum doktorlar bir şey demedi ama kontrollerde, annelik sanırım işte her şeyi takıyosun
Bi sorun olsaydi detaylida soylerlerdi cnm hic kendini bosa uzme. Mr da hamilelerde cekilebiliyir bebege etkisi yok diyo doktorlar. Icin rahat olsunEki Görüntüle 2895514 Eki Görüntüle 2895513
kızlar merhaba içime dert olan bir konu var düşüncelerinizi yazma imkanınız olur mu ? doktora sordum henüz dönüş yapmadı, kendi doktorumun ultrasonunda bebeğin gözlerinde bir tuhaflık görüyorum sanki büyük duruyor ve ortasında bir siyahlık var gibi,detaylı da görüntü daha normal geliyor bana,17.haftada mra girdim bir şey mi oldu diye korkuyorum doktorlar bir şey demedi ama kontrollerde, annelik sanırım işte her şeyi takıyosun.
Canım bana göz kapaklarını açmış ,lensleri görünüyor gibi geldi.ondan sana öyle geliyor olabilir .Doktor aksi bir şey yolsa ihtimalinde bile bir sürü şey söylerdi .Eki Görüntüle 2895514 Eki Görüntüle 2895513
Canım öncelikle maşallah, çok güzel bir bebekEki Görüntüle 2895514 Eki Görüntüle 2895513
Canim bu haftaki bebeklerin goruntusu hep boyle sanirim. Benimkide oyle bende dert edindim hattaEki Görüntüle 2895514 Eki Görüntüle 2895513
Bende şimdi kontrolden çıktım. Benim hiç bugün renkli çekemedi kendini belli etmedi . Eve geldim acaba niye görüntü neden düzgün değil diye dert edip duruyorumCanim bu haftaki bebeklerin goruntusu hep boyle sanirim. Benimkide oyle bende dert edindim hattaacaba bir sikintimi var diye. Icim hic rahat degil. Sonra bu hafta ultrason goruntulerine baktim genelde boyle goruldugunu gordum. Doktorumda intgram hesabinda hep gorsel paylasiyordu onlara baktim daha once bana garip gelen goruntuler vardi ama sonra bebekler doguncada paylastiginda hic bir bebekde sikinti yoktu. Icimiz rahat olsun bence. Allahin izni ile hic bir sikinti yoktur.
Bence normaldir Canim icinin rahat etmesi icim bence baska bir doktorada gorunebilirsin mra dan kaynakli degildr icin rahat olsunEki Görüntüle 2895514 Eki Görüntüle 2895513
Sanki ikinci fotoğrafta bana gözlerini açmış ondan öyle görünmüş gibi geldiEki Görüntüle 2895514 Eki Görüntüle 2895513
Sorma bende esime video cektirmistim okadar defalarca baktim net bir goruntu yok. Surekli degisik bsylere benzetiyorum fln. Bir defa instgramda bir kadin dogum uzmani demisti ultrasonda gordklerinizi surekli anlamlandirmaya calisip kendi psikolojinizi bozmayin diye. Mantikli bir aciklama da yapmisti ama cumleleri toparlayamiyorum.Bende şimdi kontrolden çıktım. Benim hiç bugün renkli çekemedi kendini belli etmedi . Eve geldim acaba niye görüntü neden düzgün değil diye dert edip duruyorum
Malesef bende bozmustum 3 gün yemek yiyemedim nefes alamadım. Sonra başka doktora gittim öyle icim rahatlamıştıSorma bende esime video cektirmistim okadar defalarca baktim net bir goruntu yok. Surekli degisik bsylere benzetiyorum fln. Bir defa instgramda bir kadin dogum uzmani demisti ultrasonda gordklerinizi surekli anlamlandirmaya calisip kendi psikolojinizi bozmayin diye. Mantikli bir aciklama da yapmisti ama cumleleri toparlayamiyorum.
Oyy cok heycanlı yaaBilmiyorum canım doktorum bana dedi randevu al yapacağın hastanede 36. Haftada git konuş dedi artık 38 de mi yada 38,39 haftası arası mi olur bilemem yani Eylül'ün 3.hsftasi gibi gelir bebiş38 derse 17 Eylül gibi olurum yani 7 haftam vR gibi
Canım endıse etme kontrollerını sıklastır benımde bebeğimin karın cevresı kucuk cıkıyo dr önemli değil demıstı bu arada oldugun haftada beklenen kılo hamılelık gunlugunde 1400-1500 yazıyoKızlar merhaba bende bişey sormak istiyorum
30+1 günlüğüm şimdi dr kontrolünden çıktım
Bebeğimin herşeyi gayet güzel görünüyor ancak karın çevresi 27+4 günlük gözüküyor kgsu 1412g. Bebek zayıf kalmış bol dinlenmeli protein tüketmelisin dedi ve oksapar iğne yazdı. Ancak ben çok üzüldüm. Sizlerde durumlar nasıl?
Canım baktm arkadaslarım dediği gibi sıyah beyazda bnce gozunu acmısçok teşekkür ederim birazda olsa içim rahatladı bi doktorada sorduk oda gülmüş çocukların görüntüleri genel olarak hep böyle nette düzgün gördüğünüz görüntüler bir saat oturulup temiz görüntü alınmaya çalışılıyor demiş :) içleri rahat olsun problem yoktur demiş.
çok teşekkür ederim birazda olsa içim rahatladı bi doktorada sorduk oda gülmüş çocukların görüntüleri genel olarak hep böyle nette düzgün gördüğünüz görüntüler bir saat oturulup temiz görüntü alınmaya çalışılıyor demiş :) içleri rahat olsun problem yoktur demiş.
Hemen bakayım çok teşekkürlerBuldum canımm
Herhalde grupta en son tetanoz aşısı olan ben oldum, bugün ilk doz aşımı yaptılar
Dönüşte yine sıcaktan başım inanılmaz döndü, zaten sağlık ocağında dinlenmiş halimi ölçtüklerinde bile tansiyonum 9-6’ydı. Bir ara yere düşecektim, zar zor tutundum bir yere sonra da ilk gördüğüm yere oturup ayran içtimAllahtan taksi durağına yakındı da hemen taksiye binip öyle eve döndüm artık. Gerçekten bu sıcaklar başa bela, bir an önce bitse de kurtulsak artık dışarı çıkmaya korkar oldum
Sifa olsun aman canım dikkat et sabah erken saatlerde çık daha ıyi serin ve ya gölge oluyorHerhalde grupta en son tetanoz aşısı olan ben oldum, bugün ilk doz aşımı yaptılar
Dönüşte yine sıcaktan başım inanılmaz döndü, zaten sağlık ocağında dinlenmiş halimi ölçtüklerinde bile tansiyonum 9-6’ydı. Bir ara yere düşecektim, zar zor tutundum bir yere sonra da ilk gördüğüm yere oturup ayran içtimAllahtan taksi durağına yakındı da hemen taksiye binip öyle eve döndüm artık. Gerçekten bu sıcaklar başa bela, bir an önce bitse de kurtulsak artık dışarı çıkmaya korkar oldum
Emegine saglik canim.Buldum canımm
Gecmis olsun canim. Yaklasik 3 4 gun surecek kol agrisina hazir olHerhalde grupta en son tetanoz aşısı olan ben oldum, bugün ilk doz aşımı yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?