- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Merhaba. Daha once de yazmistim bnm bebis de 27+5de 26+6 cikmisti. Doktor hicbi sorun olmadigini her insanin farkli oldugu gibi her bebegin de farkli oldugunu soyledi. Doktorunun tavsiyelerine uy canini sikma. Biliyorum zor benm de aklima takiliyor doktor normal dedigi halde. Biz elimizden geleni yapicaz Allah saglik sihhat versin bebeklerimizeKızlar merhaba bende bişey sormak istiyorum
30+1 günlüğüm şimdi dr kontrolünden çıktım
Bebeğimin herşeyi gayet güzel görünüyor ancak karın çevresi 27+4 günlük gözüküyor kgsu 1412g. Bebek zayıf kalmış bol dinlenmeli protein tüketmelisin dedi ve oksapar iğne yazdı. Ancak ben çok üzüldüm. Sizlerde durumlar nasıl?
Oyy cok heycanlı yaa
Canım endıse etme kontrollerını sıklastır benımde bebeğimin karın cevresı kucuk cıkıyo dr önemli değil demıstı bu arada oldugun haftada beklenen kılo hamılelık gunlugunde 1400-1500 yazıyobebısın kılosunu yakalams sag salım kavusalım inşaAllah
Canım baktm arkadaslarım dediği gibi sıyah beyazda bnce gozunu acmıskağan kocatepenın bı videosu var orada bunu uzunca anlatmıs bulursam hemen atacagım gonlün ferah olsn bısey olsa emın ol dr bellı ederdı
Bakalım haftaya tekrar muayene var bol proteinli beslenmeye çalışacağım bu hafta. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimizeMerhaba. Daha once de yazmistim bnm bebis de 27+5de 26+6 cikmisti. Doktor hicbi sorun olmadigini her insanin farkli oldugu gibi her bebegin de farkli oldugunu soyledi. Doktorunun tavsiyelerine uy canini sikma. Biliyorum zor benm de aklima takiliyor doktor normal dedigi halde. Biz elimizden geleni yapicaz Allah saglik sihhat versin bebeklerimize
AminÇok teşekkür ederim kızlar.
Bakalım haftaya tekrar muayene var bol proteinli beslenmeye çalışacağım bu hafta. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize
Canım sabahtı aslında 9:30-10:00 gibiydi ama yine sıcaktı işte. Hatta ara ara markete bankaya girdim serinleyip yola devam etmek içinSifa olsun aman canım dikkat et sabah erken saatlerde çık daha ıyi serin ve ya gölge oluyor
Ayyy eşim de direkt onu dediEmegine saglik canim.
Gecmis olsun canim. Yaklasik 3 4 gun surecek kol agrisina hazir ol
Canım sabahtı aslında 9:30-10:00 gibiydi ama yine sıcaktı işte. Hatta ara ara markete bankaya girdim serinleyip yola devam etmek içinYarın da gidicem tekrar kan vermeye, hemen sabah ilk iş verip kaçıcam sonra.
Ayyy eşim de direkt onu dediİnşallah çok olmaz bakalım ertesi gün başlıyormuş bekleyip görücem
Evet canim ertesi gun. Hatta herkes agriyo demisti de igne yapildigini dahi anlamadigim icin aman insanlar abartiyormis ne guzel demistmCanım sabahtı aslında 9:30-10:00 gibiydi ama yine sıcaktı işte. Hatta ara ara markete bankaya girdim serinleyip yola devam etmek içinYarın da gidicem tekrar kan vermeye, hemen sabah ilk iş verip kaçıcam sonra.
Ayyy eşim de direkt onu dediİnşallah çok olmaz bakalım ertesi gün başlıyormuş bekleyip görücem
Klima canim sadece birde hep elbise giyiyorum pamuklu yumusak bol. Gunduzleri hic uyuyamiyorum artik ben.Kızlar sıcaklarla nasıl mücadele ediyorsunuz ya? Çıldırmak üzereyim, inanılmaz sıcak. Nerde oturacağımı şaşırdım. Azcık uyuya kalmışım ter içinde uyandım. Çok zor geliyor sıcak, dayanamıyorumsoğuk duşta fayda etmiyor, kurulanınca yine aynı
Klima düşünüyorduk ama taşınma işi derken çok sıkıştık bu ay. Bi vantilatör alalım dedik, inan ona bile gereksiz gözüyle bakıyoruz, o derece sıkıştıkEvet canim ertesi gun. Hatta herkes agriyo demisti de igne yapildigini dahi anlamadigim icin aman insanlar abartiyormis ne guzel demistm
Klima canim sadece birde hep elbise giyiyorum pamuklu yumusak bol. Gunduzleri hic uyuyamiyorum artik ben.
Canım hangi şehirde yaşıyorsun. Ben İstanbul'da geceleri bile uyuyamiyorumKlima düşünüyorduk ama taşınma işi derken çok sıkıştık bu ay. Bi vantilatör alalım dedik, inan ona bile gereksiz gözüyle bakıyoruz, o derece sıkıştıksıcaktan da pişiyorum delirmek üzereyim. Burası gece de aynı
Aynen öyle, rahim de artık kaburgalara kadar çıktığı için ciğerlerimizin kapasitesi de azalıyormuş. Allah yardımcısı olsun hepimizin, çok zorrrHavalar çok sıcak ya sabahta olsa iyice ağırlaşmaya başladığımız için sanki bir 2 katı sıcak gibi oluyor. 2 adım atsam nefesim kesilmeye başladı artık benim.
Tetanoz da 1gün sonra yapıyor ağrı kolda pek yukarı kalkmıyor Bi kaç gün yine kollayın kendinizi
Canım biz de tek maaşa düşeceğimiz için her şeye gerekli/gereksiz gözüyle bakmaya başladım, vantilatöre de aynı senin gibi bakıyorumKlima düşünüyorduk ama taşınma işi derken çok sıkıştık bu ay. Bi vantilatör alalım dedik, inan ona bile gereksiz gözüyle bakıyoruz, o derece sıkıştıksıcaktan da pişiyorum delirmek üzereyim. Burası gece de aynı
Amin cnm insÇok teşekkür ederim kızlar.
Bakalım haftaya tekrar muayene var bol proteinli beslenmeye çalışacağım bu hafta. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize
Eylül annelerini okuyor musun hiç bilmiyorum ama orada sıcaklarla baş etmek için değişik çözümler önermişlerKızlar sıcaklarla nasıl mücadele ediyorsunuz ya? Çıldırmak üzereyim, inanılmaz sıcak. Nerde oturacağımı şaşırdım. Azcık uyuya kalmışım ter içinde uyandım. Çok zor geliyor sıcak, dayanamıyorumsoğuk duşta fayda etmiyor, kurulanınca yine aynı
Bende kıyafet dolabını düzenleyemiyorum o oda çok sıcak kıyafetler havaların serinlemesini bekliyorumSelam kızlar sıcaklar yüzünden temizlik yapamıyorum evimi bok götürüyor resmenYağmur yağsa ferahlasak nolur Allahım
Ben hiç bir iş yapamıyorum vantilatör bile ılık hava veriyorBende kıyafet dolabını düzenleyemiyorum o oda çok sıcak kıyafetler havaların serinlemesini bekliyorum
Amasya merkez canım. Gece gündüz hep aynı gibi, pişeceğim yakında canlı canlıCanım hangi şehirde yaşıyorsun. Ben İstanbul'da geceleri bile uyuyamiyorum
Bizim de 4.kat canım. Birde kedimiz var, heryeri kapalı tutuyorum mecbur, çok meraklı çünkü camlara. Sineklik yapıştırdım ama güven olmuyor yine de. Yatarken sadece yatak odasının camını açıp kapısını kapatıyorum kedi gelmesin diye. Ama yine sıcak yine sıcakAynen öyle, rahim de artık kaburgalara kadar çıktığı için ciğerlerimizin kapasitesi de azalıyormuş. Allah yardımcısı olsun hepimizin, çok zorrr
Canım biz de tek maaşa düşeceğimiz için her şeye gerekli/gereksiz gözüyle bakmaya başladım, vantilatöre de aynı senin gibi bakıyorumEşim de beni ayrı delirtiyor, 4. kattayız ama hırsız girer diye gece camları tam açmama izin vermiyor, gidiyor arkamdan kapatıyor artık cinnet geçiricem
Vallahi bende öyleyim canımSelam kızlar sıcaklar yüzünden temizlik yapamıyorum evimi bok götürüyor resmenYağmur yağsa ferahlasak nolur Allahım
Hiç bakmadım canım, ne gibi şeyler var mesela en basit ve kolay olarakE
Eylül annelerini okuyor musun hiç bilmiyorum ama orada sıcaklarla baş etmek için değişik çözümler önermişler
Eşime telefon açtım valla yemek yapmadım diye...Amasya merkez canım. Gece gündüz hep aynı gibi, pişeceğim yakında canlı canlıüşümeyi özledim ya
Bizim de 4.kat canım. Birde kedimiz var, heryeri kapalı tutuyorum mecbur, çok meraklı çünkü camlara. Sineklik yapıştırdım ama güven olmuyor yine de. Yatarken sadece yatak odasının camını açıp kapısını kapatıyorum kedi gelmesin diye. Ama yine sıcak yine sıcak
Vallahi bende öyleyim canımsabah kahvaltısının bulaşığı hâlâ duruyor tezgahta, mutfak fırın gibi sıcak, giremiyorum bile.
Hiç bakmadım canım, ne gibi şeyler var mesela en basit ve kolay olarak
Sıcaktan kaçıp yazlığa gittim orada da sinekler, böcekler rahat bırakmadı. Döndüm yine sıcak var üstelik kaşınıyorum, her tarafım yara. Gece su içmeye kalkar gibi kaşınmaya kalkıyorum. Ölüyorum gibi geliyor, nefes alamıyorum. Dediğin gibi canım duşa gir çık yine aynı.Kızlar sıcaklarla nasıl mücadele ediyorsunuz ya? Çıldırmak üzereyim, inanılmaz sıcak. Nerde oturacağımı şaşırdım. Azcık uyuya kalmışım ter içinde uyandım. Çok zor geliyor sıcak, dayanamıyorumsoğuk duşta fayda etmiyor, kurulanınca yine aynı
Kolonyayi buzdolabına koyup soğuk sürünmek ve ya buz aküleri oluyor ya onlarla ayak ve ya kolları serinletmek gibiAmasya merkez canım. Gece gündüz hep aynı gibi, pişeceğim yakında canlı canlıüşümeyi özledim ya
Bizim de 4.kat canım. Birde kedimiz var, heryeri kapalı tutuyorum mecbur, çok meraklı çünkü camlara. Sineklik yapıştırdım ama güven olmuyor yine de. Yatarken sadece yatak odasının camını açıp kapısını kapatıyorum kedi gelmesin diye. Ama yine sıcak yine sıcak
Vallahi bende öyleyim canımsabah kahvaltısının bulaşığı hâlâ duruyor tezgahta, mutfak fırın gibi sıcak, giremiyorum bile.
Hiç bakmadım canım, ne gibi şeyler var mesela en basit ve kolay olarak
Ben de sordum ne yapayım diye. Allahtan anlayışlı gelince yaparım ya da birlikte bakarız dedi. Ben de bişey yemedim bu sıcakta ne yiyeceğiz onuda bilmiyorum.Eşime telefon açtım valla yemek yapmadım diye...
İnşallah havalar serinler de tekrar dan eski günlerime dönerim her gün ev temizleyen ben 3 gündür ev temizlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?