2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba. Daha once de yazmistim bnm bebis de 27+5de 26+6 cikmisti. Doktor hicbi sorun olmadigini her insanin farkli oldugu gibi her bebegin de farkli oldugunu soyledi. Doktorunun tavsiyelerine uy canini sikma. Biliyorum zor benm de aklima takiliyor doktor normal dedigi halde. Biz elimizden geleni yapicaz Allah saglik sihhat versin bebeklerimize

Çok teşekkür ederim kızlar.

Bakalım haftaya tekrar muayene var bol proteinli beslenmeye çalışacağım bu hafta. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize

Sifa olsun aman canım dikkat et sabah erken saatlerde çık daha ıyi serin ve ya gölge oluyor
Canım sabahtı aslında 9:30-10:00 gibiydi ama yine sıcaktı işte. Hatta ara ara markete bankaya girdim serinleyip yola devam etmek için Yarın da gidicem tekrar kan vermeye, hemen sabah ilk iş verip kaçıcam sonra.

Emegine saglik canim.

Gecmis olsun canim. Yaklasik 3 4 gun surecek kol agrisina hazir ol
Ayyy eşim de direkt onu dedi İnşallah çok olmaz bakalım ertesi gün başlıyormuş bekleyip görücem

Havalar çok sıcak ya sabahta olsa iyice ağırlaşmaya başladığımız için sanki bir 2 katı sıcak gibi oluyor. 2 adım atsam nefesim kesilmeye başladı artık benim.
Tetanoz da 1gün sonra yapıyor ağrı kolda pek yukarı kalkmıyor Bi kaç gün yine kollayın kendinizi

Evet canim ertesi gun. Hatta herkes agriyo demisti de igne yapildigini dahi anlamadigim icin aman insanlar abartiyormis ne guzel demistm
Klima canim sadece birde hep elbise giyiyorum pamuklu yumusak bol. Gunduzleri hic uyuyamiyorum artik ben.

Evet canim ertesi gun. Hatta herkes agriyo demisti de igne yapildigini dahi anlamadigim icin aman insanlar abartiyormis ne guzel demistm

Klima canim sadece birde hep elbise giyiyorum pamuklu yumusak bol. Gunduzleri hic uyuyamiyorum artik ben.
Klima düşünüyorduk ama taşınma işi derken çok sıkıştık bu ay. Bi vantilatör alalım dedik, inan ona bile gereksiz gözüyle bakıyoruz, o derece sıkıştık sıcaktan da pişiyorum delirmek üzereyim. Burası gece de aynı

Canım hangi şehirde yaşıyorsun. Ben İstanbul'da geceleri bile uyuyamiyorum

Aynen öyle, rahim de artık kaburgalara kadar çıktığı için ciğerlerimizin kapasitesi de azalıyormuş. Allah yardımcısı olsun hepimizin, çok zorrr
Canım biz de tek maaşa düşeceğimiz için her şeye gerekli/gereksiz gözüyle bakmaya başladım, vantilatöre de aynı senin gibi bakıyorum Eşim de beni ayrı delirtiyor, 4. kattayız ama hırsız girer diye gece camları tam açmama izin vermiyor, gidiyor arkamdan kapatıyor artık cinnet geçiricem

E
Eylül annelerini okuyor musun hiç bilmiyorum ama orada sıcaklarla baş etmek için değişik çözümler önermişler

Canım hangi şehirde yaşıyorsun. Ben İstanbul'da geceleri bile uyuyamiyorum
Amasya merkez canım. Gece gündüz hep aynı gibi, pişeceğim yakında canlı canlı üşümeyi özledim ya
Bizim de 4.kat canım. Birde kedimiz var, heryeri kapalı tutuyorum mecbur, çok meraklı çünkü camlara. Sineklik yapıştırdım ama güven olmuyor yine de. Yatarken sadece yatak odasının camını açıp kapısını kapatıyorum kedi gelmesin diye. Ama yine sıcak yine sıcak
Selam kızlar sıcaklar yüzünden temizlik yapamıyorum evimi bok götürüyor resmen Yağmur yağsa ferahlasak nolur Allahım
Vallahi bende öyleyim canım sabah kahvaltısının bulaşığı hâlâ duruyor tezgahta, mutfak fırın gibi sıcak, giremiyorum bile.
E

Eylül annelerini okuyor musun hiç bilmiyorum ama orada sıcaklarla baş etmek için değişik çözümler önermişler
Hiç bakmadım canım, ne gibi şeyler var mesela en basit ve kolay olarak

Eşime telefon açtım valla yemek yapmadım diye...
İnşallah havalar serinler de tekrar dan eski günlerime dönerim her gün ev temizleyen ben 3 gündür ev temizlemiyorum

Sıcaktan kaçıp yazlığa gittim orada da sinekler, böcekler rahat bırakmadı. Döndüm yine sıcak var üstelik kaşınıyorum, her tarafım yara. Gece su içmeye kalkar gibi kaşınmaya kalkıyorum. Ölüyorum gibi geliyor, nefes alamıyorum. Dediğin gibi canım duşa gir çık yine aynı.
Yangınlarda insanlar, hayvanlar ne hale geldi. Biz burada dayanamıyoruz Rabbim yardım etsin onlara

Kolonyayi buzdolabına koyup soğuk sürünmek ve ya buz aküleri oluyor ya onlarla ayak ve ya kolları serinletmek gibi

Eşime telefon açtım valla yemek yapmadım diye...
İnşallah havalar serinler de tekrar dan eski günlerime dönerim her gün ev temizleyen ben 3 gündür ev temizlemiyorum
Ben de sordum ne yapayım diye. Allahtan anlayışlı gelince yaparım ya da birlikte bakarız dedi. Ben de bişey yemedim bu sıcakta ne yiyeceğiz onuda bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…