Evet su sinek isiriklarini bende yasadim. Dis macunu surdum isiran yerlere anca o kesiyor kasintiyiSıcaktan kaçıp yazlığa gittim orada da sinekler, böcekler rahat bırakmadı. Döndüm yine sıcak var üstelik kaşınıyorum, her tarafım yara. Gece su içmeye kalkar gibi kaşınmaya kalkıyorum. Ölüyorum gibi geliyor, nefes alamıyorum. Dediğin gibi canım duşa gir çık yine aynı.
Yangınlarda insanlar, hayvanlar ne hale geldi. Biz burada dayanamıyoruzRabbim yardım etsin onlara
Kolonyayı ve limonu denedim yakıyor bir süre sonra yine kaşınmaya devam. Hem sıcak hem kaşıntı çok sinir bozucu gerçekten.Evet su sinek isiriklarini bende yasadim. Dis macunu surdum isiran yerlere anca o kesiyor kasintiyi
Anlayışlı eşlerden rabbim razı gelsin.. Çok şükür anlayışlı davranıyor yoksa çok zor...Ben de sordum ne yapayım diye. Allahtan anlayışlı gelince yaparım ya da birlikte bakarız dedi. Ben de bişey yemedim bu sıcakta ne yiyeceğiz onuda bilmiyorum.
Şuan bende aynı bu psikolojiye girdim.klimayı açıyorum bazen sanki çok masraf oluyor gibi düşünüyorum. Bende 5.katta oturuyorum ama açmadan da asla serinlemek mümkün değil. Hiç esmiyor. Bu hafta sıcaklıklar iyice yüksek Allah yardımcımız olsunAynen öyle, rahim de artık kaburgalara kadar çıktığı için ciğerlerimizin kapasitesi de azalıyormuş. Allah yardımcısı olsun hepimizin, çok zorrr
Canım biz de tek maaşa düşeceğimiz için her şeye gerekli/gereksiz gözüyle bakmaya başladım, vantilatöre de aynı senin gibi bakıyorumEşim de beni ayrı delirtiyor, 4. kattayız ama hırsız girer diye gece camları tam açmama izin vermiyor, gidiyor arkamdan kapatıyor artık cinnet geçiricem
Allah yardımcımız olsun ya çok zor. Tüm çileyi anneler çekiyorEşime telefon açtım valla yemek yapmadım diye...
İnşallah havalar serinler de tekrar dan eski günlerime dönerim her gün ev temizleyen ben 3 gündür ev temizlemiyorum
Onlara da çok üzülüyorum ya. Şikayet ediyorum sıcak diye, sonra o insanlar hayvanlar ne yapsın diye üzülüp geri pişman oluyorum. Rabbim rahmet yağdırsın, yağmur versin bize hepimiz ferahlayalım, yangınlar da dursunSıcaktan kaçıp yazlığa gittim orada da sinekler, böcekler rahat bırakmadı. Döndüm yine sıcak var üstelik kaşınıyorum, her tarafım yara. Gece su içmeye kalkar gibi kaşınmaya kalkıyorum. Ölüyorum gibi geliyor, nefes alamıyorum. Dediğin gibi canım duşa gir çık yine aynı.
Yangınlarda insanlar, hayvanlar ne hale geldi. Biz burada dayanamıyoruzRabbim yardım etsin onlara
Daha buzdolabım gelmedi kiKolonyayi buzdolabına koyup soğuk sürünmek ve ya buz aküleri oluyor ya onlarla ayak ve ya kolları serinletmek gibi
Aynı benim evimSelam kızlar sıcaklar yüzünden temizlik yapamıyorum evimi bok götürüyor resmenYağmur yağsa ferahlasak nolur Allahım
Dediğiniz gibi benimde tek temiz yerim banyom.bugün bulaşıkları makineden çıkarıp yerleştirirken şöyle Bi mutfak dolapların içlerine baktım çok dağılmış. Toplasam mı dedim ama sonra makineyi boşaltana kadar zaten yoruldumAynı benim evimTek doğru düzgün yapabildiğim banyo temizliği o da banyo bahanesiyle kendimi yıkadığım için Geri kalan her şeyi salladım gitti artık çok zorlanıyorum çünkü sıcakta.
Şu an zaten en kabus iş ütü, eşim sağolsun çok kötüysem giyeceklerini kendi ütülüyor. Evlenirken gaza gelip kazanlı ütü almıştım, şimdiki aklım olsa asla almam bu sıcakta bir de buharla ütü yapmak tam bir işkence. Hele buharı göbeğime denk geliyor tam, işim bitince karnım sırılsıklam oluyor resmen
Kızlar en güzeli ama robot süpürge, annem sağolsun kendininkini bana verdi bu dönem. O da olmasa ne olurdu bilmiyorum, olmayan herkese tavsiye ederim
Bugün ben de kontroldeydim gözleri aynı böyleydi doktor gösterdiğinde bence haftayla alakalı.Canim bu haftaki bebeklerin goruntusu hep boyle sanirim. Benimkide oyle bende dert edindim hattaacaba bir sikintimi var diye. Icim hic rahat degil. Sonra bu hafta ultrason goruntulerine baktim genelde boyle goruldugunu gordum. Doktorumda intgram hesabinda hep gorsel paylasiyordu onlara baktim daha once bana garip gelen goruntuler vardi ama sonra bebekler doguncada paylastiginda hic bir bebekde sikinti yoktu. Icimiz rahat olsun bence. Allahin izni ile hic bir sikinti yoktur.
Hepimiz ayniyiz yaBugün ben de kontroldeydim gözleri aynı böyleydi doktor gösterdiğinde bence haftayla alakalı.
Aynı benim evimTek doğru düzgün yapabildiğim banyo temizliği o da banyo bahanesiyle kendimi yıkadığım için Geri kalan her şeyi salladım gitti artık çok zorlanıyorum çünkü sıcakta.
Şu an zaten en kabus iş ütü, eşim sağolsun çok kötüysem giyeceklerini kendi ütülüyor. Evlenirken gaza gelip kazanlı ütü almıştım, şimdiki aklım olsa asla almam bu sıcakta bir de buharla ütü yapmak tam bir işkence. Hele buharı göbeğime denk geliyor tam, işim bitince karnım sırılsıklam oluyor resmen
Kızlar en güzeli ama robot süpürge, annem sağolsun kendininkini bana verdi bu dönem. O da olmasa ne olurdu bilmiyorum, olmayan herkese tavsiye ederim
Ben daha başlamadım canım. Allah kısmet ederse bu ay almayı düşünüyorum kendim ve bebeğin son eksiklerini.Dediğiniz gibi benimde tek temiz yerim banyom.bugün bulaşıkları makineden çıkarıp yerleştirirken şöyle Bi mutfak dolapların içlerine baktım çok dağılmış. Toplasam mı dedim ama sonra makineyi boşaltana kadar zaten yoruldumo yüzden ondan da vazgeçtim belki haftaya biraz serinler havalar da hepimiz rahatlarız.
Kızlar bu arada hastane çantanızı hazırlamaya başladınız mı
Ayy bu kaynanalar varya. Var ki yiyorum sanane ya diyeceksin delinin biri olacakta. Bende çok zayıfsın hamile olmadan önce. Şimdi 13 kilo alınca herkesin gözüne garip geliyorum tabi. İma ediyorlar kilo almışsın diye. Var ki yiyorum, sizene diye ortaya bırakıyorum lafı. Çok ayıp birşey ya. Kimseye böyle söylenmez, hele ki hamileye asla. Düşüncesiz insanlarIyi geceler kizlar. Aksam gorumcemler geldi. Kayinvalide goruntulu aradi. O da esimle beni gosterdi ben goruntulu konusmaktan kaciniyodum basima gelcegi tahmin ettigim icin. Esim kilolu biraz. Kv sisko patateslere bak dedi. Sinir oldum. Aileleri cok kilolu ben hicbi zamn bunu ima etcek bisi dahi soylemedim soylemem de zaten insanlari bu sekilde yargilamam. Hamilelikten dolayi kilo alincada ki hamile olmadan da kilo da alabilirim sonucta vucut bnm vucudum boyle demesi cok igrenc geldi. Esim de bu konulara taktigimi bildigi halde hicbisey demedi her zmanki gibi
❤Iyi geceler kizlar. Aksam gorumcemler geldi. Kayinvalide goruntulu aradi. O da esimle beni gosterdi ben goruntulu konusmaktan kaciniyodum basima gelcegi tahmin ettigim icin. Esim kilolu biraz. Kv sisko patateslere bak dedi. Sinir oldum. Aileleri cok kilolu ben hicbi zamn bunu ima etcek bisi dahi soylemedim soylemem de zaten insanlari bu sekilde yargilamam. Hamilelikten dolayi kilo alincada ki hamile olmadan da kilo da alabilirim sonucta vucut bnm vucudum boyle demesi cok igrenc geldi. Esim de bu konulara taktigimi bildigi halde hicbisey demedi her zmanki gibi
Benimde yaniyor canim. Gunluk şişe sutlerden tuketiyorum iyi geliyor aoguk soguk dene istersen sendeKızlar gece tuvalete yine çok sık çıkıyorum bi de tuvalete gidip gelince uyumaya çalışırken hareket ediyor sanki bebek size oluyor mu?prilami bırakınca gece 3 te bi mide yanması yaşıyorum ekmek atıyorum ağzıma acaba yatmadan şurup şeklindeki ilaçtan mı ıçsem rennie duo faydası olur mu gece midesi yanan var mı ?
TamamBenimde yaniyor canim. Gunluk şişe sutlerden tuketiyorum iyi geliyor aoguk soguk dene istersen sende
Prilamı bıraktığım ilk hafta acayip mide yanmam oldu canım, soğuk veya ılık süt iyi geliyordu, yandıkça içiyordum. Bu hafta bir şey yok çok şükür, gerçi artık bu aylarda mide yanmaları normalmiş. Sütle idare edebildiğin kadar et bence, çok zorlanırsan da doktora danışarak ilaç içersin. Bir de yediğin şeyler çok etkiliyor, hamur işi poğaça filan yediğim zaman çok yanıyordu benim de onları kesince geçti.Kızlar gece tuvalete yine çok sık çıkıyorum bi de tuvalete gidip gelince uyumaya çalışırken hareket ediyor sanki bebek size oluyor mu?prilami bırakınca gece 3 te bi mide yanması yaşıyorum ekmek atıyorum ağzıma acaba yatmadan şurup şeklindeki ilaçtan mı ıçsem rennie duo faydası olur mu gece midesi yanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?