2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben cihaz almadım canım geçen hafta dikkat ettim, ettim derken meyveyi kestim talıyı’da ve tahlil verdim bi kaç gün sabah 80- 85 çıktı tokluk 110 doktor 3 aylık şekerime de baktı gayet iyi normal dedi. Şeker yüklemesi sonucu şekerim nasıl çıkıyor diye sordum doktora sözde gizli şekeri çıkarıyormuş dedi hiç bişey anlamadım ama dikkat ediyorum

düşüncesiz insanlarmış sen bebeğinin sağlığına önem ver canım takma bunların lafını
Tesekkurler kizlar ❣❣❣

Canım ben de çok ekstra dikkat etmedim açıkçası bakalım ne çıkacak diye ama çok şükür normal çıktı. Benim doktorum da şeker yüklemesi istemedi, “O benim işimi görecek bir test değil” dedi, açıkçası bu test konusunda da doktorlarda bir görüş ayrılığı var sanırım ben de anlamadım. Kardeşimin eşinin doktoru da istememiş, “Hala yapılıyor mu ki?” filan demiş hatta geçen sene.

En güzeli dikkat etmek dediğin gibi, sonuçta dikkat etmenin zararı yok faydası var. Hamilelik dışında da dikkat etmek lazım aslında ama keşke yapabilsek tabii

Aynen canım benim de bi kaç tanıdığım yaptırma falan dedi kendin dikkat et dedi ben gerekli olduğunu düşünüyordum yaptırdım. Ama hiç bir şey anlamadım bu haftada baktıracam bi iki gün kanda öyle dikkat ederek devam edicem.
Kesinlikle hep dikkat etsek keşke

Kızlar merhaba, sizlere birşey soracagim anne yani yatak almaya karar verdik fakat hangi marka alacağımıza karar veremedik. Var mi alan yardımcı olabilir mi
Bunu sipariş ettim internetten bekliyorum ön tarafının inip kalkması özellikle sezeryan olacağım için çocuğu almamda rahat olur diye düşündüm çok şık bişey değil ama rahat edeceğim kesin

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-04-11-41-30.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2021-07-04-11-41-15.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 47
Canım 18 kiloyu nasıl aldın yatman gereken bir durum falan mı vardı
Hayir cok yedim öncesinde diyetteydim 6 ay kadar kaliteli yumurtam olsun diye ekmek tatli seker hamurisi pirinc hepsini kesmistim hamile kalinca tatliya cikolataya hamur işine abandim malesef nasil bi kendimi kaybettiysem aldim ama ayaklarim falan cok şiş odemde vardir heralde

Ben kullaniyorum hala bugyn doktora gidecem her sey yolundaysa vitaminleri bırakmayi teklif edecem tahlil verdim sonuclarina gore artik evet hem iştahim acildi hemde biraz kendimi kisitlamama gerek yok kafasina girip cok abarttim şimdi dikkat edeyim diyorum ama acaba diyorum şimdide dikkat etsem bebekmi zayif kalir sanirim 100 kiloyla doguma gidecem artik dogumdan sonra 6 ay sonra filan diyete baslarim

Bende ayni bugun kan verdim ogleden sonrada idrar testi verecem saat 2 gibide kadin dogumcumda kontrol var bebek gelişsin saglikli olsunda şu beyinde sivi toplamamizda durmuş ya da gerilemis olsunda gerisi önemli degil artik agri cekecem mecbur cok kilo alanlarin dogumdan sonra agrisi cok oluyomuş mecburen artik cekecem bu da bana ders olur 2.yi dusunursem daha dikkatli olurum

Kızlar merhaba, sizlere birşey soracagim anne yani yatak almaya karar verdik fakat hangi marka alacağımıza karar veremedik. Var mi alan yardımcı olabilir mi

bende bunu aldım 4 kadamesi var anne yanı olma özellikli ilk 2-3 ay yatağın yanına koyarım sonra yerine alırım dedim.

Inş hayırlı haberler alırsın canım

İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin insalllah su cogalmamistir istediğiniz gibidir

Inşallah güzel haberlerle gelirsin

Doğumdan sonrada süt için mi yediklerimize dikkat edeceğiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…