Ben cihaz almadım canım geçen hafta dikkat ettim, ettim derken meyveyi kestim talıyı’da ve tahlil verdim bi kaç gün sabah 80- 85 çıktı tokluk 110 doktor 3 aylık şekerime de baktı gayet iyi normal dedi. Şeker yüklemesi sonucu şekerim nasıl çıkıyor diye sordum doktora sözde gizli şekeri çıkarıyormuş dedi hiç bişey anlamadım ama dikkat ediyorumEvde sürekli 105-108 ölçtüğüm açlık kan şekerim kan tahlilinde 75 çıktı bu aradaBuradan da şeker ölçüm cihazının markasının, kalitesinin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz, boşu boşuna tribe girmiştim resmen çok şükür bir sıkıntı yokmuş.
Ben daha başlamadım canım. Allah kısmet ederse bu ay almayı düşünüyorum kendim ve bebeğin son eksiklerini.
Ayy bu kaynanalar varya. Var ki yiyorum sanane ya diyeceksin delinin biri olacakta. Bende çok zayıfsın hamile olmadan önce. Şimdi 13 kilo alınca herkesin gözüne garip geliyorum tabi. İma ediyorlar kilo almışsın diye. Var ki yiyorum, sizene diye ortaya bırakıyorum lafı. Çok ayıp birşey ya. Kimseye böyle söylenmez, hele ki hamileye asla. Düşüncesiz insanlarhiç takma canım valla, kilo bu aldığımız gibi geri veriririz. Sağlığımız yerinde olsun da.
Tesekkurler kizlar ❣❣❣❤
düşüncesiz insanlarmış sen bebeğinin sağlığına önem ver canım takma bunların lafını
Canım ben de çok ekstra dikkat etmedim açıkçası bakalım ne çıkacak diye ama çok şükür normal çıktı. Benim doktorum da şeker yüklemesi istemedi, “O benim işimi görecek bir test değil” dedi, açıkçası bu test konusunda da doktorlarda bir görüş ayrılığı var sanırım ben de anlamadım. Kardeşimin eşinin doktoru da istememiş, “Hala yapılıyor mu ki?” filan demiş hatta geçen sene.Ben cihaz almadım canım geçen hafta dikkat ettim, ettim derken meyveyi kestim talıyı’da ve tahlil verdim bi kaç gün sabah 80- 85 çıktı tokluk 110 doktor 3 aylık şekerime de baktı gayet iyi normal dedi. Şeker yüklemesi sonucu şekerim nasıl çıkıyor diye sordum doktora sözde gizli şekeri çıkarıyormuş dedi hiç bişey anlamadım ama dikkat ediyorum
Aynen canım benim de bi kaç tanıdığım yaptırma falan dedi kendin dikkat et dedi ben gerekli olduğunu düşünüyordum yaptırdım. Ama hiç bir şey anlamadım bu haftada baktıracam bi iki gün kanda öyle dikkat ederek devam edicem.Canım ben de çok ekstra dikkat etmedim açıkçası bakalım ne çıkacak diye ama çok şükür normal çıktı. Benim doktorum da şeker yüklemesi istemedi, “O benim işimi görecek bir test değil” dedi, açıkçası bu test konusunda da doktorlarda bir görüş ayrılığı var sanırım ben de anlamadım. Kardeşimin eşinin doktoru da istememiş, “Hala yapılıyor mu ki?” filan demiş hatta geçen sene.
En güzeli dikkat etmek dediğin gibi, sonuçta dikkat etmenin zararı yok faydası var. Hamilelik dışında da dikkat etmek lazım aslında ama keşke yapabilsek tabii
Bunu sipariş ettim internetten bekliyorum ön tarafının inip kalkması özellikle sezeryan olacağım için çocuğu almamda rahat olur diye düşündüm çok şık bişey değil ama rahat edeceğim kesinKızlar merhaba, sizlere birşey soracagim anne yani yatak almaya karar verdik fakat hangi marka alacağımıza karar veremedik. Var mi alan yardımcı olabilir mi
Hayir cok yedimCanım 18 kiloyu nasıl aldınyatman gereken bir durum falan mı vardı
Ben kullaniyorum hala bugyn doktora gidecem her sey yolundaysa vitaminleri bırakmayi teklif edecem tahlil verdim sonuclarina gore artik evet hem iştahim acildi hemde biraz kendimi kisitlamama gerek yok kafasina girip cok abarttimİnşallah düşsün rahatlayalım ya, çok zorlanıyorum ben
Kıyafet olarak eksiğimiz kalmadı sayılır, banyo seti, bakım seti, termometre, ateş ölçer filan bu tarz şeylerim kaldı. Onları da bu ay tamamlayıp, yıkayıp ütüleyip hazır hale getirmek istiyorum bende canım.
Ben 31 hafta 13 kilo almışım canım. Son 1.5 aydır falan taşınma telaşı derken vitamin, demir ve magnezyum içemedim. Değerlerim ne durumda bilmiyorum ama bunları bırakalı sadece 2 kilo almışım. Sanırım vitaminler gerçekten iştah açıp kilo aldırıyor. Ara sıra magnezyum içiyorum bir tane o kadar
Bende ayni bugun kan verdim ogleden sonrada idrar testi verecem saat 2 gibide kadin dogumcumda kontrol var bebek gelişsin saglikli olsunda şu beyinde sivi toplamamizda durmuş ya da gerilemis olsunda gerisi önemli degil artik agri cekecem mecbur cok kilo alanlarin dogumdan sonra agrisi cok oluyomuş mecburen artik cekecem bu da bana ders olur 2.yi dusunursem daha dikkatli olurumCanım magnezyum bide kan ilacı kullaniyorum. Bende omega 3 bide vitamin baya ıstah açmıştı. Bakalım yarın kontrolüm var sabah kaç kilo almışim bebek beslenmismi çok merak ediyorum birde kan vercem bütün değerlere bakcak 3 üncü tremestir artik
Kızlar merhaba, sizlere birşey soracagim anne yani yatak almaya karar verdik fakat hangi marka alacağımıza karar veremedik. Var mi alan yardımcı olabilir mi
Canım nerden ve ne kadara aldın bunuBunu sipariş ettim internetten bekliyorum ön tarafının inip kalkması özellikle sezeryan olacağım için çocuğu almamda rahat olur diye düşündüm çok şık bişey değil ama rahat edeceğim kesin
Bende ayni bugun kan verdim ogleden sonrada idrar testi verecem saat 2 gibide kadin dogumcumda kontrol var bebek gelişsin saglikli olsunda şu beyinde sivi toplamamizda durmuş ya da gerilemis olsunda gerisi önemli degil artik agri cekecem mecbur cok kilo alanlarin dogumdan sonra agrisi cok oluyomuş mecburen artik cekecem bu da bana ders olur 2.yi dusunursem daha dikkatli olurum
Inş hayırlı haberler alırsın canımBende ayni bugun kan verdim ogleden sonrada idrar testi verecem saat 2 gibide kadin dogumcumda kontrol var bebek gelişsin saglikli olsunda şu beyinde sivi toplamamizda durmuş ya da gerilemis olsunda gerisi önemli degil artik agri cekecem mecbur cok kilo alanlarin dogumdan sonra agrisi cok oluyomuş mecburen artik cekecem bu da bana ders olur 2.yi dusunursem daha dikkatli olurum
Bende daha gecelik beşik ve bebek arabası almadımBu arada sezeryan olacaksak ilk önce gecelik giymemiz gerekiyormuş pijamayı kum torbası ve sonta çıkınca giyebiliyormuşuz
Kimin çocuğu buGoogleda aradıgım seylerın instada kesfetıme düşmesi
İnşallah canım güzel haberlerle gelirsinBende ayni bugun kan verdim ogleden sonrada idrar testi verecem saat 2 gibide kadin dogumcumda kontrol var bebek gelişsin saglikli olsunda şu beyinde sivi toplamamizda durmuş ya da gerilemis olsunda gerisi önemli degil artik agri cekecem mecbur cok kilo alanlarin dogumdan sonra agrisi cok oluyomuş mecburen artik cekecem bu da bana ders olur 2.yi dusunursem daha dikkatli olurum
Inşallah güzel haberlerle gelirsinBende ayni bugun kan verdim ogleden sonrada idrar testi verecem saat 2 gibide kadin dogumcumda kontrol var bebek gelişsin saglikli olsunda şu beyinde sivi toplamamizda durmuş ya da gerilemis olsunda gerisi önemli degil artik agri cekecem mecbur cok kilo alanlarin dogumdan sonra agrisi cok oluyomuş mecburen artik cekecem bu da bana ders olur 2.yi dusunursem daha dikkatli olurum
Doğumdan sonrada süt için mi yediklerimize dikkat edeceğiz?Ben kullaniyorum hala bugyn doktora gidecem her sey yolundaysa vitaminleri bırakmayi teklif edecem tahlil verdim sonuclarina gore artik evet hem iştahim acildi hemde biraz kendimi kisitlamama gerek yok kafasina girip cok abarttimşimdi dikkat edeyim diyorum ama acaba diyorum şimdide dikkat etsem bebekmi zayif kalir sanirim 100 kiloyla doguma gidecem artik dogumdan sonra 6 ay sonra filan diyete baslarim
Bende daha gecelik beşik ve bebek arabası almadım
Trentyoldan aldım az önce geldi ürün haftasonu sipariş etmiştim hemen yollamışlarCanım nerden ve ne kadara aldın bunu
Çok güzel güle güle kullan bende bu tarz bi şeyler bakıyorum ama uzun kollu mu alsam üşürmüyüm diye de düşündüm üzerine sabahlikta alacak mısın?Bi gün giyicem diye bende bunu aldım netten ürün geldi baya kaliteli kumaşı beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?