Bi gün mü kalırız acaba bazen de iki gün vs diyorlar?Bi gün giyicem diye bende bunu aldım netten ürün geldi baya kaliteli kumaşı beğendim
Ben de bu beşiği düşünüyorumTrentyoldan aldım az önce geldi ürün haftasonu sipariş etmiştim hemen yollamışlar
:))) bazı yorumlar çok komik sözde eğitimli insanların böyle yorumlar yapması da ilginç :) gayet eğitimliyim mühendisim 6 yıldır aralıksız çalışıyorum ama 7.ayımda işi bırakıp bir süre bebeğime vakit ayıracağım, sadece yargılamayı biliyoruz maalesef ülkecek.Esim hamileyken calismami istiyor diye bir konu var forumda. Ben ciddi olarak bayanlardan korkmaya basladim ya nasil yorumlar.
Bu biz catir catir normal dogurduk diyen grup varya suan sanirim biz 37.haftaya kadar calistik diyen grupla ayni
Biri yazmis ki egitimsizler hemen isi birakip evde oturuyor
Ben de 37 ye kadar çalışmak istiyorum, sorun nedirEsim hamileyken calismami istiyor diye bir konu var forumda. Ben ciddi olarak bayanlardan korkmaya basladim ya nasil yorumlar.
Bu biz catir catir normal dogurduk diyen grup varya suan sanirim biz 37.haftaya kadar calistik diyen grupla ayni
Dimii. Ya anlamiyorum surekli bir ben daha iyiyim, ben onu basardim, ben bu konuda mukemmelim. Surekli bir baskasini asagilama, ezmeye, kucuk gormeye calisma halimiz var. Bende uzun yillar calistim ve isyerlerinde guzel pozisyonlarim oldu fiziksel yorgunlugum hic olmayan bir is ama bu sureci evde gecirmek istedim. Keyfim oyle istedi, eşim oyle istedi ve allah kismet nasip ederse de bir sure cocuguma kendim bakmak istiyorum. Bu benim egitimsizligimle alakali degil cunku bir doktora yapmasam da bende egitimliyim. Ki olmasam ne olacak ki belki hayat sartlari yuzume gulmedi ve belki okuma yazma dahi bilmiyorum ben daha mi az insan olacagim bu durumda. Ozaman dededen veya babadan gelen zenginlikle 3 5 universite okuyanlar veya profesorler dunyanin en ustun varliklari. Cidden anlayamiyorum nasil bu sekilde genelleme yaparak insanlari asagilama kendilerini ustun gorme gafletinde bulunur bir insan.:))) bazı yorumlar çok komik sözde eğitimli insanların böyle yorumlar yapması da ilginç :) gayet eğitimliyim mühendisim 6 yıldır aralıksız çalışıyorum ama 7.ayımda işi bırakıp bir süre bebeğime vakit ayıracağım, sadece yargılamayı biliyoruz maalesef ülkecek.
Yok canim ya bu konu 37 ye kadar calismakla alakali degil. Bende eger isi birakmamis olsaydim 37 ye kadar calisirdim. Konu ufak olarak su bir bayan hamile kalmak istiyor ama hamile kalinca calismak istemiyor. Ve calisma sartindan bahsetmis cocuklari wc ye goturdugunden, kaldirip, calistigindan vs. Ancak esi ve esinin ailesi calismasi konusunda israr ediyorlarmis. Konuya yazan cogu kisi de sen prenses misin bizde calistik, ne olcak calistin diye dusuk mu yapcaksin vs tarzi yorumlar yapilmis ancak ilimli olarak degil de kucuk gorerek. Ana okul ogretmenligi sanirim arkadasin meslegi kariyer olarak faydasiz tarzi yorumlar, iste egitimsiz kisilerin hemen hamile kalinca isi biraktigi tarzi yorumlar var daBen de 37 ye kadar çalışmak istiyorum, sorun nedirforumu okumadım gerçi de
Hmm evet anladım canım , biraz okudum ben deYok canim ya bu konu 37 ye kadar calismakla alakali degil. Bende eger isi birakmamis olsaydim 37 ye kadar calisirdim. Konu ufak olarak su bir bayan hamile kalmak istiyor ama hamile kalinca calismak istemiyor. Ve calisma sartindan bahsetmis cocuklari wc ye goturdugunden, kaldirip, calistigindan vs. Ancak esi ve esinin ailesi calismasi konusunda israr ediyorlarmis. Konuya yazan cogu kisi de sen prenses misin bizde calistik, ne olcak calistin diye dusuk mu yapcaksin vs tarzi yorumlar yapilmis ancak ilimli olarak degil de kucuk gorerek. Ana okul ogretmenligi sanirim arkadasin meslegi kariyer olarak faydasiz tarzi yorumlar, iste egitimsiz kisilerin hemen hamile kalinca isi biraktigi tarzi yorumlar var da
O kesin canim hayat sartlari malesef cok zor. Hatta bende yorum yazdim. Ben ozel sorunlardan dolayi isten ayrildim. Ayrildigim ay hamile oldugumu ogrendim ki aksi olsaydi calismaya devam ederdim bu surecte bebegin ihtiyaclarini daha rahat alabilmek gelecegi icin birseyler yapabilmek adina. Konuda bana garip gelen ilimli bir sekilde yorumdan ziyade sert bir sekilde bizde calistik senin neyin fazla tarzi yorumlar. Cunku bu psikolojiyi herkes kaldiramayabiliyor. Maddi durum acisindan kendi kararlari aza kaanat edebilir cok buyuk beklentisi yoktur vs vs. Ama bizim canimiz kiymetli degilmi de biz calistik yazmislar. Bu herkesin evliligi icin gosterecegi fedakarlik farklidir. Bazisi calisir cocugundan ilgisini eksik etmez. Bazisi calismaz yine de ilgilenmez vs vsHmm evet anladım canım , biraz okudum ben deama onların sorunu biraz da maddiyat bence eşi o yüzden çalışmasını istiyor olabilir. Hepimiz gördük ki gerçekten bebek demek aynı zamanda masraf demek. Hamile olduğunu söyleyince çok gaddar insanlar olmadığı müddet her iş yeri yardımcı olur, illa ki ağır kaldir demezler bence. Malesef maddiyat yoksa ben işten çıkmadan hamile kalmam demek bana biraz tuhaf geldi. Elbette ki kişisel bir karar
Benimde canım gececoynuyor idrar doluu olunca rahat hareket edemiyorlar herhalde idrar boşalınca alan açılıyorKızlar gece tuvalete yine çok sık çıkıyorum bi de tuvalete gidip gelince uyumaya çalışırken hareket ediyor sanki bebek size oluyor mu?prilami bırakınca gece 3 te bi mide yanması yaşıyorum ekmek atıyorum ağzıma acaba yatmadan şurup şeklindeki ilaçtan mı ıçsem rennie duo faydası olur mu gece midesi yanan var mı ?
Kızlar bende o konuyu gördüm gercekllten hemcinslerimiz çok kırıcı konuşurlar , belki kadın istemiyordur çalışmak vs eşi maddiyettsn dolayı istiyor, Allah yardımcıları olsun , bende yazdım hamile kal ve gorsun sonucu ağrıları olursa kocasi bile istemez müsade etmez belki çalışmasına , herkesin hamileligi farklı geçiyor , şükür senin ki güzel geçiyor maşallahHmm evet anladım canım , biraz okudum ben deama onların sorunu biraz da maddiyat bence eşi o yüzden çalışmasını istiyor olabilir. Hepimiz gördük ki gerçekten bebek demek aynı zamanda masraf demek. Hamile olduğunu söyleyince çok gaddar insanlar olmadığı müddet her iş yeri yardımcı olur, illa ki ağır kaldir demezler bence. Malesef maddiyat yoksa ben işten çıkmadan hamile kalmam demek bana biraz tuhaf geldi. Elbette ki kişisel bir karar
O kesin canim hayat sartlari malesef cok zor. Hatta bende yorum yazdim. Ben ozel sorunlardan dolayi isten ayrildim. Ayrildigim ay hamile oldugumu ogrendim ki aksi olsaydi calismaya devam ederdim bu surecte bebegin ihtiyaclarini daha rahat alabilmek gelecegi icin birseyler yapabilmek adina. Konuda bana garip gelen ilimli bir sekilde yorumdan ziyade sert bir sekilde bizde calistik senin neyin fazla tarzi yorumlar. Cunku bu psikolojiyi herkes kaldiramayabiliyor. Maddi durum acisindan kendi kararlari aza kaanat edebilir cok buyuk beklentisi yoktur vs vs. Ama bizim canimiz kiymetli degilmi de biz calistik yazmislar. Bu herkesin evliligi icin gosterecegi fedakarlik farklidir. Bazisi calisir cocugundan ilgisini eksik etmez. Bazisi calismaz yine de ilgilenmez vs vs
Kizlar ben şunu aldım kurduk gerçekten çok güzel cikti. Reflü yatağı Montessori falan da oluyor umarım bebeğim rahat ederBunu sipariş ettim internetten bekliyorum ön tarafının inip kalkması özellikle sezeryan olacağım için çocuğu almamda rahat olur diye düşündüm çok şık bişey değil ama rahat edeceğim kesin
Anladım canım . Ya tabiki riskli bir hamilelikte falan ben de kesinlikle çalışmak istemem, gözü çıksın parasının yani bebeğimden önemli mi , asla. Ama su an elhamdülillah benim hamileliğim güzel geçiyor ağrım sızım ödemim yok , işim de çoğunlukla masa başı, eşim şahsen 37 ye kadar calis diyor , doğum iznini dogumdan sonraya uzatabilmek adına . Benim eşim de mi gaddarBenimde canım gececoynuyor idrar doluu olunca rahat hareket edemiyorlar herhalde idrar boşalınca alan açılıyorrahatlıyor lar başlıyorlar oynamaya tekmelemeye benimki de bu aralar hep ayakları altta vajinama vuruyor korkuyorum suyu patlatacak cikacsk konuşuyorum rahat dur diyorum cuma günü randevu var bakalım beyfendi ne durumda nasıl keyifleri
Kızlar bende o konuyu gördüm gercekllten hemcinslerimiz çok kırıcı konuşurlar , belki kadın istemiyordur çalışmak vs eşi maddiyettsn dolayı istiyor, Allah yardımcıları olsun , bende yazdım hamile kal ve gorsun sonucu ağrıları olursa kocasi bile istemez müsade etmez belki çalışmasına , herkesin hamileligi farklı geçiyor , şükür senin ki güzel geçiyor maşallahThe ben de ilk evlenfigim zamanlar maddi konuda sıkıntı çektik evimizin yanında fabrika vardı balık ağı fabrikası hamile komşumuz giderdi eismde banadedi gidelim beraber çalışalım diye ama çok gürültülü makinalı ortamdi bende sinüzit var yeni hsmileydim ben o gullrultu de cslisamazdim başım agrirdi gözlerim i acamazdim ağrıdan ,red ettim olmaz dedim yapamam bana dedi dene ben yine yok crktim kendimi biliyorm çünkü dayanamaz bu kafa o gürültüye
Neyse uzatmatim zaten ondan sinra dusuk tehlikelerin oldu hep gebeliklerde oda istemadi çalışmamı çünkü rahim aşağıda yukarı çıkması ayrı dert plasenta aşağıda olsa ayrı derthamilelik zor
Offf gerçekten ne alaka yaaEsim hamileyken calismami istiyor diye bir konu var forumda. Ben ciddi olarak bayanlardan korkmaya basladim ya nasil yorumlar.
Çok güzel güle güle kullanKizlar ben şunu aldım kurduk gerçekten çok güzel cikti. Reflü yatağı Montessori falan da oluyor umarım bebeğim rahat eder
EGEBABY Beyaz Ahşap 4 In 1 Beşik Takım 70x110 (GRİ-LEAF) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EGEBABY Beyaz Ahşap 4 In 1 Beşik Takım 70x110 (GRİ-LEAF) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok güzelmiş canım güle güle kullanin inşallah :) bu oyun parkı dediği ayarda bebek 2 yaşından sonra normal yatabilir mi acaba? Hani boyları uzuyor ve çıkmaya çalışıyorlar ya o açıdanKizlar ben şunu aldım kurduk gerçekten çok güzel cikti. Reflü yatağı Montessori falan da oluyor umarım bebeğim rahat eder
EGEBABY Beyaz Ahşap 4 In 1 Beşik Takım 70x110 (GRİ-LEAF) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EGEBABY Beyaz Ahşap 4 In 1 Beşik Takım 70x110 (GRİ-LEAF) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım Carrefour’da indirimde gördüm diye geçen 1 paket Prima Yenidoğan aldım benKızlar bebek bezi için hangi markayı düşünüyosunuz? Sleepy güzel midir sizce öncecen tecrübeli anneler var mı
Ben almadan adamı aradım bin tane soru sordumÇok güzelmiş canım güle güle kullanin inşallah :) bu oyun parkı dediği ayarda bebek 2 yaşından sonra normal yatabilir mi acaba? Hani boyları uzuyor ve çıkmaya çalışıyorlar ya o açıdan
Ben de dört paket aldım aynı indirimdenCanım Carrefour’da indirimde gördüm diye geçen 1 paket Prima Yenidoğan aldım benSleepy’den arkadaşım memnun kalmamıştı ama herkeste bir değildir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?