2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Anladım canım teşekkür ederim. Ben de park beşik mi olsa acaba diye düşünüyordum ama bu da çok hoş geldi :)

Çok güzel güle güle kullan bende bu tarz bi şeyler bakıyorum ama uzun kollu mu alsam üşürmüyüm diye de düşündüm üzerine sabahlikta alacak mısın?
Serum damar yolu vs açıyorlar ya uzun kol sıkıntı olur diye düşündüm

Anladım canım teşekkür ederim. Ben de park beşik mi olsa acaba diye düşünüyordum ama bu da çok hoş geldi :)
Canim ben ilk oğlumda park peşik kullandım. Şimdi bu bebeğede kullanıcam. Biraz büyüdükten sonra alta indiriyorum içinde oyunda oynuyor istediği zamn kendi çıkabiliyordu

Reactions: The
Çok güzelmiş canım güle güle kullanin inşallah :) bu oyun parkı dediği ayarda bebek 2 yaşından sonra normal yatabilir mi acaba? Hani boyları uzuyor ve çıkmaya çalışıyorlar ya o açıdan

Bence insanların kendilerine ait bir aksiyonu övüp karsisindakileri minnoş minnoş yermesi tamamen tatminiyetsizlikten kaynaklanıyor. Bu tür insanlara aciyorum açıkçası. Bu forumda bana ters gelen birçok hayat görüşüyle karşılaşıyorum ama bir kez olsun içimden bile yargılamadim. Herkesin hayatı sınavı farklıdır herkes bir ananın kuzusudur.

Ben hemen gidip rakip olayım şimdi böyle yattığıma bakmayın ilk hamileliğimde işten çıkıp 3. Gün normal doğum la evladıma kavuştum oda bişey mi diye

Kimin çocuğu bu anası görse kızar bebeğini paylaştın diye
Ay instaya doktoru atmıs doktoruna kızsn
Hamıle oldugunu öğrendiği gün heyet raporu alan ben her gebelık kendıne özgü baskalarına sormakta neyın nesi
Canım 2 yıl once kucuk bı op gecırdım doktorumun asıstanı 8 aylık hamıleydı yatakta benı kaldırdı gıydırdı valla utandım Dedım zorlanmıyo msn neden ızne cıkmadın? Doktoruyla anlasması oyleymıs
Kendı sancını beklesen mı ki canım ya
Bı yerde okumustum plasenta vucuttan ayrılır ayrılmaz vucut sut hormonunu salgılıyomus
Çok güzelmiş canım güle güle kullanin inşallah :) bu oyun parkı dediği ayarda bebek 2 yaşından sonra normal yatabilir mi acaba? Hani boyları uzuyor ve çıkmaya çalışıyorlar ya o açıdan
Ahhh 2 yasından sonra cıkamadıkları yer yok ki

Öyle vallahi çok pahalı herşey bezidir mamasidir bunlar zaten başlı masraf
Şuan çok iyi düşünmüş inşallah o haftaya kadar iyi olursun hep sen yine beline birde oturduğun yere yastık minder köy ağrı olmasın çok oturmak iyi olmaz bir zamandan sonra inşallah gebekik iyi geçer bu devirde o maaşla gerçekten zor ya ev kira olsa o daha da ayrı bir zorluk yaşayıp görmesi lazım

Sıkıntı yok o zaman annesi inst attirdisa
Kız bilmiyorum nedense dün gece aklıma geldi normal doğum mmu yapsam hemde kesisiz imkansız mı acaba doğurup hemen ikinci gün taburcu olsam ağrı sızı olmadan ama her seferinde gittiğimde doktora soruyorum vallahi normal olur mu diye bana diyor iki çocuk yani iki sezeryen arası kısa olduğu için sakıncalı dir normal doğum yapmam

Belki kimse bilmiyordue benim kızım 8 aylık oldu ben 6 ay boyunca adet olmadım süt veroyordum süt koruyordu koruadim sonra iki adet oldum hlyine koruadim hamile kaldım çok erken oldu birazcık şuan küçük kızım bebek daha1 yaş 4 aylık kardeşi doğunca 1,5 yaşında olacak o yüzden doktor önermiyor normal doğumu

Araştırdım da normal yaparsm sanrim içerdeki dikişlerin belki tutmamistir kanama olabilir onun garantisini kimse veremez birde sancı çekerken çok ağrı olabilirmiş dikiş yerlwrinde

Sık sık ofiste oraya buraya yürüyorum zaten canım haklisin çok oturmak da iyi değil kesinlikle. Ama o konuda da gördüm gerçekten ağır bir iş olmadigi müddetçe hamileyken aktif çalışmak hem psikolojik olarak insanı olumlu etkiliyor hem fiziksel olarak. Ben evdeyken en ufak bir ağrım vs olsa buraya yazardım, bebek hareket etmese hemen endişelenirdim vs. Calismaya başlayınca insanın bu kadar evham yapmaya vakti kalmıyor zaten gün içinde ben çalışırken, müdürle konuşurken vs o içerde tepinip duruyor
Rabbim hepimize kolaylıklar versin, ebeveyn olmak kolay değil. Asıl hamilelikten sonra bebeğini büyütme kısmında bence anne yanında olmalı. İnşallah nasip olur da bebeğimin en azından bir süre yaninda kalabilirim , bundan vicdan azabı duyarım işte

Valla bunun eğitimle alakası olduğunu düşünmüyorum. Hem tercih hem de hayat şartlarına göre değişir. Şimdi ben eğitimliyim diye illa çalışayım mı Mesela ben ayrıldım işimden gayette güzel ve sevdiğim bir işti. Özel çocuklarla çalışıyorum.
Çocuklarla çalışmak dışarıdan kolay, eğlenceli gelebilir ama büyük sorumluluk. Kendini koruman da gerekebiliyor bazı durumlarda. Kreş ortamında öğretmenlik o kadar kolay değil canım. Anaokulunda da çalıştım oradan biliyorum.

Hee senin iki sezeryan arası baya kısa olacak o zaman canım, doktorun en iyisini bilir tabiki ama normal doğum biraz riskli olur bence de.
Kamu spotu yapalım, süt korumaz

Bu arada inşallah sütun hemen gelir bu konuda endişelenme. Sezeryan olup hemen gelen çok kişi gördüm, biraz da psikolojik ama sen aksini düşünme.

inşallah canım doğumdan sonra uzun süre evde olursan bebeğin için iyi olur insan bazen kendine yediremiyir sen calisacaksin süt sagacaksin biri çocuğuna bakacak yada kreşe gidecek

Ben bile şimdiden kayıt yaptım gelecek ay eylullde küçük kızım 1,5 yaşında olacak kreşe yollayacam içim rahat etmiyor ama mecburum sezeryrn olunca ogrularim olacak eşim dil kursuna gidiyo büyük kız okula gidecek 1 hafta sonra herkes evden çıkacak öğlen 2 gibi evde olurlar benle oğlum da evde kalacaz toparlaniriz randevular a gideriz burdacocuk randevuları bitmiyor çocuk doktorunun ki

Canım araları cok az ya dr ne önerıyosa onu yap benım ıkı bebıs arası 6 bucuk yıl dr normal ıcın soz veremem dıyo ve sunı sancı da veremeyız kendı sancın gekırse deneriz dıyo ama endıse etmıyo da değilim

İnşallah canım çabuk gelir aç kalmaz bebiş aynen süt korumaz bunu ogrenmis oldum

Türkiye'de sıkıntı değil araya kaç yıl zaman girse de yine sezeryrn yaparlar ama bu Almanya'da öyle değil ikizleri bile normal doğumla yapıyorlar ne acı ya kadın çekiyor misli sonra karardan vazgeçip sezeryen yaparlar çok saçmalık ya.

Aynen bende öyle yapıcam doktor ne derse ona uyum bakalım insalalh ikinci sezeryende hemen toparlanır ayaklanır im

İnşallah canım , uzun süre kalamam memurum ben ama en azından ücretsiz izin almak istiyorum. İstanbul'dayım haliyle büyük şehir, eşimin evi tek başına geçindirip geçindirememesine bağlı aslında. Çünkü bu şehire biz yeni taşındık, eşim hala eski şehrimizde çalışıyor. Ben doğum iznine gidip geri döndüğümüzde o da burda yeni iş bakacak, inşallah güzel bir iş bulur eğer işi güzel olursa tabiki bebeğimi ben büyütmeyi çok isterim ama İstanbul şartlarına uyum saglayamazsak çalışmaktan başka şansım yok malesef..

1.5 ay kreş için erken haliyle canım ama yapacak bir şey yok canım bebekle çok zor olur. İnşallah kızın da çabucak alışır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…