2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
6 yılda iyilesmistir canım ya o zamana kadar daha dikiş kalır mı acaba gönlüne göre olur inşallah

Bende istanbuldayım hangi semtine taşındın doktor vs seçtin mi

Reactions: The
1.5 yaşında olacak canım burda çalışan anneler 6 aylık bebeklerini bırakıyorlar

İnşallah canım eşin de orayagelip işi. Ulur düzeni kurarsınız bir an önce inşallah yüksek maaşlı olur sende bebeğinde bu oonudamagdir olmazsınız sende bebeğimle ilgilenirsin bir süre

Ben hemen gidip rakip olayım şimdi böyle yattığıma bakmayın ilk hamileliğimde işten çıkıp 3. Gün normal doğum la evladıma kavuştum oda bişey mi diye

Maşallah canım ya Ben de çalışmaya devam edecek olsaydım, halim de iyiyse 37’e kadar beklerdim hatta kanuni zorunluluk olmasa son ana kadar beklerdim herhalde çünkü doğum izni süresi bence çok kısa. Keşke bu konuda düzenleme yapılsa da biraz daha uzatsalar.
Ben de dört paket aldım aynı indirimden
Ya ben korktum fazla alma sakın dedikleri için ala ala 1 paket aldım

Kaç tane var paketlerde bebeklerin kilosuna bağlı canım bunlar inşallah kullanırsın hepsini

6 yılda iyilesmistir canım ya o zamana kadar daha dikiş kalır mı acaba gönlüne göre olur inşallah
Valla bnde ıyılesmıstr dıyorm ama oğlumda 42. Haftada ve sadece 2 cm acılmayla sunı sancı sonrası sezaryen olmustu yine aynı olursa dıye endıse edıyorm yoksa normal dogum en guzeli.. anında ten tene temas bebek üşüyecek dıye apar topar gondermıyolar kordonu gec kesmeyi talep edebılıyosun bebiş senın gogsundeyken ilk muayenesi yapılıyo en buyuk hayalım bebegımle dogumganeden saglıkla cıkmak

Azerbaycanda bı arkadasım var ılk yıl tam maas sonra yarım maasla 3 yıla kadar ızın varmıs adı da annelık mezunıyeti keske bızım ülkemizde de olsa...

Azerbaycanda bı arkadasım var ılk yıl tam maas sonra yarım maasla 3 yıla kadar ızın varmıs adı da annelık mezunıyeti keske bızım ülkemizde de olsa...
İnşallah bizim ülkede bboyle olur ya her ülke değişik ne güzle hamile çalışan anneler çalışmaz maaş yatar Almanya da bile böyle hamilesin rapor ediyorsun iş yerine kaç ay cslismadi isen her ay o maaşı alıyorsun doğumdan sonra da alıyorsun bazilari var 3 yıl izin alıyor iscyerinden maaş da yatıyor devlet bunu biliyor tabi sorun sıkıntı olmasın diye , sonra anne çalışmak istediği zaman maaş azar azar aylığından kesiliyor devlete borcunu kapatmak için

Çay ağacı yağı var ya onu suyla karıştırdım eski sinek ısırıklarına iyi geliyor yenisine de engel okuyor.
Rennie duo iyi gelir eğer doktorunuz verdiyse için ben baya fondip yapıyorum

Kaç tane var paketlerde bebeklerin kilosuna bağlı canım bunlar inşallah kullanırsın hepsini
72’lik paketten aldım canım Aminnn inşallah sağlıkla kullanırız
Ne kadar güzelmiş yaa keşke bizde de böyle olsa da işten çıkmak, ücretsiz izin kullanmak ya da birkaç aylıkken bebeği bırakmak arasında seçim yapmak zorunda kalmasak...

Hiç olmasa uzaktan esnek çalışma seçeneği de getirilebilir bence. Pandemide hep uzaktan çalıştım hiç de bir sıkıntı olmadı mesela, hatta işyerindeki stresten, dedikodudan uzak olunca daha da verimli çalıştım. Ama çoğu eski kafa yöneticiler “Çalışmasa da karşımda otursun göreyim” modunda olduğu için maalesef zor bunun uygulanması

Sanırım bu sıcakların en güzel yanı hic bisey yiyemedigimiz için çok kilo almıyor olmamız:)
Galiba öyle. Benimde kontrol vardı 500g vermişim bile 1 ayda
Havalar da çok ödem yapıyor. Geçen gün ayaklarıma baktım kendi ayağım bana o kadar farklı geldi ki anlatamam. Neredeyse 1 aydır hep terlikle gidip geliyorum işe.Çok sıcaklarda terlik bile sıkıyor bazen. Ah ne zormuş anne olmak. Ama bebişlerimiz herşey değer.
Kızlar bebek bezi için hangi markayı düşünüyosunuz? Sleepy güzel midir sizce öncecen tecrübeli anneler var mı
2 adet yeğenim var yengem ikisinde de sleepy kullandı. Bebekler doğmadan 4numaraya kadar stok yapmıştı. Şahsen ben güvenemedim. Benim tenim çok hassas o da öyle olur da Sleepyden memnun kalmazsak diye sadece 1 paket 1 numara aldım
Bende geçen sene açık miyom ameliyatı oldum. O da sezeryan gibi. Keşke normal doğum yapma şansımız olsa. Ben hiçbişeyden değil de sonda takılacak ya ondan çok çekiniyorum. Miyom ameliyatımda uyurken takmışlardı anlamamıştım.

Canım sezaryende de o dediklerini yapanlar var, benim doktorun instagramında görüyorum mesela öylelerini. Sezaryen olsa da bebeği annenin kucağına veriyorlar örtünün altından, kordonunu da yine kan akışı bitene kadar kesmiyor. Sezaryen olmak zorunda kalırsan da doktorunla konuşursan en azından bunları yaşamana izin verir bence

Ahh buna seve seve rıza gosterırımm Keske ulkemde de olsa
Sezaryenımde sonda takıldıgını dogumdan sonra yatagıma geldıgınde gordum spınal yapıldıktan sonra takılıyo gonlunu ferah tut canım
Yaa inşaAllah bu taleplerle gıdenlere dr’lar bı tuhaf bakıyoYoruldum artık izah etmekten((( doktorumla 32. Haftada konusacagım eger kabul etmezse dogum paketını yakıp baska bı dr la anlasmayı bıle düşünüyorm sezaryende en zoru bebişi karnından alıyo ve gonderıyolar O kadar sabırszlandım ki görebılmek için 18 gece oğlum dogdu 34 te odadaydm ama gecmedi o dakıkalar

Ay inşallah öyle olur ya

Kız 72li paket birde 4tane almışsın inşallah biter bebeğin kilosuna göre uyumlu olur çünkü 2,5 kilo arası mi acaba yada 3,6 kg arası mi 2aya bebekler alıyor kiloyu 6ya çıkarlar kakalar i tasmasa o küçük bezde iyidir
İnşallah canım bizim ülkeye de gelir bu sistem
Kız iyikide hatırlattın bende bu sonda işini uyanınca kendimde takılı gördüm ama 1gun üstümde kaldı sonra çıkardılar inşallah dediğin gibi uyuttuktan sonra yaparlar ayy utanırım kız ameliyat tan önce canlı canlı yapsalar ödüm kopar kız acı veriyor .mu bilmiyorum ama çıkarırken biraz acitmisti

Yok canım yaaaa ben 1 paket 72’li aldım 1 paket daha almalı mıyım bilmiyorum ya dediğin gibi kilosuna göre değişiyo ve çok çabuk büyüyorlar o yüzden doğunca gerisini alırım dedim

Canım kontrol nasıl geçti yazmadın merak ettim

Yok canım yaaaa ben 1 paket 72’li aldım 1 paket daha almalı mıyım bilmiyorum ya dediğin gibi kilosuna göre değişiyo ve çok çabuk büyüyorlar o yüzden doğunca gerisini alırım dedim
Aynı kampanya devam edıyo mu ki
Sagol cnm insallah kadin dogumcum suyun fazla dedi şekerden suphelendi seker yukleme yapalim dedi ama yaptirmak istemiyorum kilo almamdan dolayi diyetisyene gidip diyete girecem zaten seker ciksada aynisi yapilacak
Gecmıs olsn canım anıden kılo aldın belkı ondandr diğer alanda genısleme durmus mu bolca duamdasn Rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…