6 yılda iyilesmistir canım ya o zamana kadar daha dikiş kalır mı acabaCanım araları cok az ya dr ne önerıyosa onu yap benım ıkı bebıs arası 6 bucuk yıl dr normal ıcın soz veremem dıyo ve sunı sancı da veremeyız kendı sancın gekırse deneriz dıyo ama endıse etmıyo da değilim
Bende istanbuldayım hangi semtine taşındın doktor vs seçtin miİnşallah canım , uzun süre kalamam memurum ben ama en azından ücretsiz izin almak istiyorum. İstanbul'dayım haliyle büyük şehir, eşimin evi tek başına geçindirip geçindirememesine bağlı aslında. Çünkü bu şehire biz yeni taşındık, eşim hala eski şehrimizde çalışıyor. Ben doğum iznine gidip geri döndüğümüzde o da burda yeni iş bakacak, inşallah güzel bir iş bulureğer işi güzel olursa tabiki bebeğimi ben büyütmeyi çok isterim ama İstanbul şartlarına uyum saglayamazsak çalışmaktan başka şansım yok malesef..
1.5 ay kreş için erken haliyle canım ama yapacak bir şey yok canım bebekle çok zor olur. İnşallah kızın da çabucak alışır :)
1.5 yaşında olacak canım burda çalışan anneler 6 aylık bebeklerini bırakıyorlarİnşallah canım , uzun süre kalamam memurum ben ama en azından ücretsiz izin almak istiyorum. İstanbul'dayım haliyle büyük şehir, eşimin evi tek başına geçindirip geçindirememesine bağlı aslında. Çünkü bu şehire biz yeni taşındık, eşim hala eski şehrimizde çalışıyor. Ben doğum iznine gidip geri döndüğümüzde o da burda yeni iş bakacak, inşallah güzel bir iş bulureğer işi güzel olursa tabiki bebeğimi ben büyütmeyi çok isterim ama İstanbul şartlarına uyum saglayamazsak çalışmaktan başka şansım yok malesef..
1.5 ay kreş için erken haliyle canım ama yapacak bir şey yok canım bebekle çok zor olur. İnşallah kızın da çabucak alışır :)
Ben hemen gidip rakip olayım şimdi böyle yattığıma bakmayın ilk hamileliğimde işten çıkıp 3. Gün normal doğum la evladıma kavuştum oda bişey mi diye
Ya ben korktum fazla alma sakın dedikleri için ala ala 1 paket aldımBen de dört paket aldım aynı indirimden
Kaç tane var paketlerdeMaşallah canım yaBen de çalışmaya devam edecek olsaydım, halim de iyiyse 37’e kadar beklerdim hatta kanuni zorunluluk olmasa son ana kadar beklerdim herhalde çünkü doğum izni süresi bence çok kısa. Keşke bu konuda düzenleme yapılsa da biraz daha uzatsalar.
Ya ben korktum fazla alma sakın dedikleri için ala ala 1 paket aldım
Valla bnde ıyılesmıstr dıyorm ama oğlumda 42. Haftada ve sadece 2 cm acılmayla sunı sancı sonrası sezaryen olmustu6 yılda iyilesmistir canım ya o zamana kadar daha dikiş kalır mı acabagönlüne göre olur inşallah
Azerbaycanda bı arkadasım var ılk yıl tam maas sonra yarım maasla 3 yıla kadar ızın varmıs adı da annelık mezunıyetiMaşallah canım yaBen de çalışmaya devam edecek olsaydım, halim de iyiyse 37’e kadar beklerdim hatta kanuni zorunluluk olmasa son ana kadar beklerdim herhalde çünkü doğum izni süresi bence çok kısa. Keşke bu konuda düzenleme yapılsa da biraz daha uzatsalar.
Ya ben korktum fazla alma sakın dedikleri için ala ala 1 paket aldım
İnşallah bizim ülkede bboyle olur ya her ülke değişik ne güzle hamile çalışan anneler çalışmaz maaş yatar Almanya da bile böyle hamilesin rapor ediyorsun iş yerine kaç ay cslismadi isen her ay o maaşı alıyorsun doğumdan sonra da alıyorsun bazilari var 3 yıl izin alıyor iscyerinden maaş da yatıyor devlet bunu biliyor tabi sorun sıkıntı olmasın diye , sonra anne çalışmak istediği zaman maaş azar azar aylığından kesiliyor devlete borcunu kapatmak içinAzerbaycanda bı arkadasım var ılk yıl tam maas sonra yarım maasla 3 yıla kadar ızın varmıs adı da annelık mezunıyetikeske bızım ülkemizde de olsa...
Sıcaktan kaçıp yazlığa gittim orada da sinekler, böcekler rahat bırakmadı. Döndüm yine sıcak var üstelik kaşınıyorum, her tarafım yara. Gece su içmeye kalkar gibi kaşınmaya kalkıyorum. Ölüyorum gibi geliyor, nefes alamıyorum. Dediğin gibi canım duşa gir çık yine aynı.
Yangınlarda insanlar, hayvanlar ne hale geldi. Biz burada dayanamıyoruzRabbim yardım etsin onlara
Rennie duo iyi gelir eğer doktorunuz verdiyse için ben baya fondip yapıyorumKızlar gece tuvalete yine çok sık çıkıyorum bi de tuvalete gidip gelince uyumaya çalışırken hareket ediyor sanki bebek size oluyor mu?prilami bırakınca gece 3 te bi mide yanması yaşıyorum ekmek atıyorum ağzıma acaba yatmadan şurup şeklindeki ilaçtan mı ıçsem rennie duo faydası olur mu gece midesi yanan var mı ?
Hadi ya evet doktorum vermişti içeyim bariÇay ağacı yağı var ya onu suyla karıştırdım eski sinek ısırıklarına iyi geliyor yenisine de engel okuyor.
Rennie duo iyi gelir eğer doktorunuz verdiyse için ben baya fondip yapıyorum
72’lik paketten aldım canımKaç tane var paketlerdebebeklerin kilosuna bağlı canım bunlar inşallah kullanırsın hepsini
Ne kadar güzelmiş yaa keşke bizde de böyle olsa da işten çıkmak, ücretsiz izin kullanmak ya da birkaç aylıkken bebeği bırakmak arasında seçim yapmak zorunda kalmasak...Azerbaycanda bı arkadasım var ılk yıl tam maas sonra yarım maasla 3 yıla kadar ızın varmıs adı da annelık mezunıyetikeske bızım ülkemizde de olsa...
Galiba öyle. Benimde kontrol vardı 500g vermişim bile 1 aydaSanırım bu sıcakların en güzel yanı hic bisey yiyemedigimiz için çok kilo almıyor olmamız:)
Havalar da çok ödem yapıyor. Geçen gün ayaklarıma baktım kendi ayağım bana o kadar farklı geldi ki anlatamam. Neredeyse 1 aydır hep terlikle gidip geliyorum işe.Çok sıcaklarda terlik bile sıkıyor bazen. Ah ne zormuş anne olmak.Hayir cok yedimöncesinde diyetteydim 6 ay kadar kaliteli yumurtam olsun diye ekmek tatli seker hamurisi pirinc hepsini kesmistim hamile kalinca tatliya cikolataya hamur işine abandim malesef nasil bi kendimi kaybettiysem aldim ama ayaklarim falan cok şiş odemde vardir heralde
2 adet yeğenim var yengem ikisinde de sleepy kullandı. Bebekler doğmadan 4numaraya kadar stok yapmıştı. Şahsen ben güvenemedim. Benim tenim çok hassas o da öyle olur da Sleepyden memnun kalmazsak diye sadece 1 paket 1 numara aldımKızlar bebek bezi için hangi markayı düşünüyosunuz? Sleepy güzel midir sizce öncecen tecrübeli anneler var mı
Bende geçen sene açık miyom ameliyatı oldum. O da sezeryan gibi. Keşke normal doğum yapma şansımız olsa. Ben hiçbişeyden değil de sonda takılacak ya ondan çok çekiniyorum. Miyom ameliyatımda uyurken takmışlardı anlamamıştım.Hee senin iki sezeryan arası baya kısa olacak o zaman canım, doktorun en iyisini bilir tabiki ama normal doğum biraz riskli olur bence de.
Kamu spotu yapalım, süt korumaz
Bu arada inşallah sütun hemen gelir bu konuda endişelenme. Sezeryan olup hemen gelen çok kişi gördüm, biraz da psikolojik ama sen aksini düşünme.
Canım sezaryende de o dediklerini yapanlar var, benim doktorun instagramında görüyorum mesela öylelerini. Sezaryen olsa da bebeği annenin kucağına veriyorlar örtünün altından, kordonunu da yine kan akışı bitene kadar kesmiyor. Sezaryen olmak zorunda kalırsan da doktorunla konuşursan en azından bunları yaşamana izin verir benceValla bnde ıyılesmıstr dıyorm ama oğlumda 42. Haftada ve sadece 2 cm acılmayla sunı sancı sonrası sezaryen olmustuyine aynı olursa dıye endıse edıyorm yoksa normal dogum en guzeli.. anında ten tene temas bebek üşüyecek dıye apar topar gondermıyolar kordonu gec kesmeyi talep edebılıyosun bebiş senın gogsundeyken ilk muayenesi yapılıyo en buyuk hayalım bebegımle dogumganeden saglıkla cıkmak
Ahh buna seve seve rıza gosterırımmİnşallah bizim ülkede bboyle olur ya her ülke değişik ne güzle hamile çalışan anneler çalışmaz maaş yatar Almanya da bile böyle hamilesin rapor ediyorsun iş yerine kaç ay cslismadi isen her ay o maaşı alıyorsun doğumdan sonra da alıyorsun bazilari var 3 yıl izin alıyor iscyerinden maaş da yatıyor devlet bunu biliyor tabi sorun sıkıntı olmasın diye , sonra anne çalışmak istediği zaman maaş azar azar aylığından kesiliyor devlete borcunu kapatmak için
Sezaryenımde sonda takıldıgını dogumdan sonra yatagıma geldıgınde gordumGaliba öyle. Benimde kontrol vardı 500g vermişim bile 1 ayda
Havalar da çok ödem yapıyor. Geçen gün ayaklarıma baktım kendi ayağım bana o kadar farklı geldi ki anlatamam. Neredeyse 1 aydır hep terlikle gidip geliyorum işe.Çok sıcaklarda terlik bile sıkıyor bazen. Ah ne zormuş anne olmak.Ama bebişlerimiz herşey değer.
2 adet yeğenim var yengem ikisinde de sleepy kullandı. Bebekler doğmadan 4numaraya kadar stok yapmıştı. Şahsen ben güvenemedim. Benim tenim çok hassas o da öyle olur da Sleepyden memnun kalmazsak diye sadece 1 paket 1 numara aldım
Bende geçen sene açık miyom ameliyatı oldum. O da sezeryan gibi. Keşke normal doğum yapma şansımız olsa. Ben hiçbişeyden değil de sonda takılacak ya ondan çok çekiniyorum. Miyom ameliyatımda uyurken takmışlardı anlamamıştım.
Yaa inşaAllahCanım sezaryende de o dediklerini yapanlar var, benim doktorun instagramında görüyorum mesela öylelerini. Sezaryen olsa da bebeği annenin kucağına veriyorlar örtünün altından, kordonunu da yine kan akışı bitene kadar kesmiyor. Sezaryen olmak zorunda kalırsan da doktorunla konuşursan en azından bunları yaşamana izin verir bence
Ay inşallah öyle olur yaAhh buna seve seve rıza gosterırımmKeske ulkemde de olsa
Sezaryenımde sonda takıldıgını dogumdan sonra yatagıma geldıgınde gordumspınal yapıldıktan sonra takılıyo gonlunu ferah tut canım
Yaa inşaAllahbu taleplerle gıdenlere dr’lar bı tuhaf bakıyo Yoruldum artık izah etmekten((( doktorumla 32. Haftada konusacagım eger kabul etmezse dogum paketını yakıp baska bı dr la anlasmayı bıle düşünüyorm sezaryende en zoru bebişi karnından alıyo ve gonderıyolar O kadar sabırszlandım ki görebılmek için 18 gece oğlum dogdu 34 te odadaydm ama gecmedi o dakıkalar
Kız 72li paket birde 4tane almışsın inşallah biter72’lik paketten aldım canımAminnn inşallah sağlıkla kullanırız
Ne kadar güzelmiş yaa keşke bizde de böyle olsa da işten çıkmak, ücretsiz izin kullanmak ya da birkaç aylıkken bebeği bırakmak arasında seçim yapmak zorunda kalmasak...
Hiç olmasa uzaktan esnek çalışma seçeneği de getirilebilir bence. Pandemide hep uzaktan çalıştım hiç de bir sıkıntı olmadı mesela, hatta işyerindeki stresten, dedikodudan uzak olunca daha da verimli çalıştım. Ama çoğu eski kafa yöneticiler “Çalışmasa da karşımda otursun göreyim” modunda olduğu için maalesef zor bunun uygulanması
İnşallah canım bizim ülkeye de gelir bu sistemAhh buna seve seve rıza gosterırımmKeske ulkemde de olsa
Sezaryenımde sonda takıldıgını dogumdan sonra yatagıma geldıgınde gordumspınal yapıldıktan sonra takılıyo gonlunu ferah tut canım
Yaa inşaAllahbu taleplerle gıdenlere dr’lar bı tuhaf bakıyo Yoruldum artık izah etmekten((( doktorumla 32. Haftada konusacagım eger kabul etmezse dogum paketını yakıp baska bı dr la anlasmayı bıle düşünüyorm sezaryende en zoru bebişi karnından alıyo ve gonderıyolar O kadar sabırszlandım ki görebılmek için 18 gece oğlum dogdu 34 te odadaydm ama gecmedi o dakıkalar
Yok canım yaaaa ben 1 paket 72’li aldımKız 72li paket birde 4tane almışsın inşallah biterbebeğin kilosuna göre uyumlu olur çünkü 2,5 kilo arası mi acaba yada 3,6 kg arası mi 2aya bebekler alıyor kiloyu 6ya çıkarlar kakalar i tasmasa o küçük bezde iyidir
Canım kontrol nasıl geçti yazmadın merak ettimBende ayni bugun kan verdim ogleden sonrada idrar testi verecem saat 2 gibide kadin dogumcumda kontrol var bebek gelişsin saglikli olsunda şu beyinde sivi toplamamizda durmuş ya da gerilemis olsunda gerisi önemli degil artik agri cekecem mecbur cok kilo alanlarin dogumdan sonra agrisi cok oluyomuş mecburen artik cekecem bu da bana ders olur 2.yi dusunursem daha dikkatli olurum
Sagol cnm insallah kadin dogumcum suyun fazla dedi şekerden suphelendi seker yukleme yapalim dedi ama yaptirmak istemiyorum kilo almamdan dolayi diyetisyene gidip diyete girecem zaten seker ciksada aynisi yapilacakInş hayırlı haberler alırsın canım
Aynı kampanya devam edıyo mu kiYok canım yaaaa ben 1 paket 72’li aldım1 paket daha almalı mıyım bilmiyorum ya dediğin gibi kilosuna göre değişiyo ve çok çabuk büyüyorlar o yüzden doğunca gerisini alırım dedim
Gecmıs olsn canım anıden kılo aldın belkı ondandr diğer alanda genısleme durmus mu bolca duamdasnSagol cnm insallah kadin dogumcum suyun fazla dedi şekerden suphelendi seker yukleme yapalim dedi ama yaptirmak istemiyorum kilo almamdan dolayi diyetisyene gidip diyete girecem zaten seker ciksada aynisi yapilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?