2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin insalllah su cogalmamistir istediğiniz gibidir
Lateral ventrikul genisligi azalmiş cok sukur 5.5 ölçüldü bebegin suyu fazla denildi sekerden suphelenildi seker yukleme istendi ama yaptirmak istemiyorum yarin bakacam artik duruma göre

Doğumdan sonrada süt için mi yediklerimize dikkat edeceğiz?
Öyle diyolar bazilari yemeyince sütün olmuyo falan o yuzden 6 ay sonra diyete girerim ddm bakalim bi dogsunlarda nelermiş ne degillermiş görelimde ben simdiden dikkat etmeye baslayacam diyete mecburen cok kilo aldigim icin

Aynı kampanya devam edıyo mu ki

Gecmıs olsn canım anıden kılo aldın belkı ondandr diğer alanda genısleme durmus mu bolca duamdasn Rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versın inşaAllah
Durmus cnm durmus Allah razi olsun dua eden herkesten 5.5e gerilemis duşmuş genislik her sey yolunda 1 hafta ileri gorunuyo sadece hafif iri bi cocuk denildi kafasi vucudu falan tansiyonum hafif yuksek kontrol edicem surekli onun haricinde her sey yolunda bin şükür darisı haber bekleyen herkese olsun insallah

Lateral ventrikul genisligi azalmiş cok sukur 5.5 ölçüldü bebegin suyu fazla denildi sekerden suphelenildi seker yukleme istendi ama yaptirmak istemiyorum yarin bakacam artik duruma göre
Şükür canım gözünüz aydın insalalh şeker sorunu da yoktur

Yok canım yaaaa ben 1 paket 72’li aldım 1 paket daha almalı mıyım bilmiyorum ya dediğin gibi kilosuna göre değişiyo ve çok çabuk büyüyorlar o yüzden doğunca gerisini alırım dedim
Hee o kimdi kız biri demişti 4 paket seni karıştırdım Allah'tan 1 paket almışsın

Haklisin cnm havalarda etkili az kaldi dayanalim

Ben herhalde bir paket alırım başta ya. Pişik falan yapar veya sevmem ne bileyim. En iyi bez bile bazen bebeğin tenine uymuyor bence
Aynen iyi yapıyorsun canım ilk paketi dene bebek popisleri hassas

Reactions: The
Cok kilo alip agrisi az olan da war cnm.hic boyle genellemelerle canini sikma. Iyi dusun ii olsun ins
Gule gule kullanin ins ben de bu modelleri cok sewiorum
Çok güzel güle güle kullan bende bu tarz bi şeyler bakıyorum ama uzun kollu mu alsam üşürmüyüm diye de düşündüm üzerine sabahlikta alacak mısın?
Ben uzun kollu almistim geceligi. Tecrubeli anneler hastane cok sicak oluyor bi de dogumdan sonrA menepozlu gibi oluyosun sicak basiyo fln diyo. Pijamayi kisa kollu almaya karar verdim o yuzden
Konuya baktim sen diyince. Kiz ne guzel yorum yapmisin gurur duydum senle
Cok guzelmis gercekten gule gule kullanin ins

Çok sevindim bebeğinizin iyi olmasına. Sıcaklar da belki tansiyonu yükseltebilir. Ne güzel iri olması bebeğin. Benimkine de hafif zayıf dedi bu hafta yıkıldım. Kendimi resmen besiye çekiyorum bu sıcakta 3 yumurta yedim hiç sevmem aslında ama bebişime yarasın yeter ki

Ay canım bugünden beri aklımdaydın çok sevindim

Henüz geçici bir yerdeyim canım ama bahçelievler tarafında olacak evim muhtemelen. Doktorum burda değil eski yaşadığım şehirde, doğum izninde memleketime geri döneceğim yani burda doktor secmedim
Doktor düşünmene gerek olmaması çok iyi yeni yerleştiğin bi yerde doktor seçmekte zor

Reactions: The
Çay ağacı yağı var ya onu suyla karıştırdım eski sinek ısırıklarına iyi geliyor yenisine de engel okuyor.

Rennie duo iyi gelir eğer doktorunuz verdiyse için ben baya fondip yapıyorum
Sağ ol canım ya Bu akşam doktora gittim yaraları gösterdim alerji ilacı ve merhemi verdi, sıkıntı olur mu dedim yok önerdiğim bir ilaç dedi.
enfeksiyon ilacı da verdi bu arada.

bitmediler, bitmiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…