- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Lateral ventrikul genisligi azalmiş cok sukur 5.5 ölçüldü bebegin suyu fazla denildi sekerden suphelenildi seker yukleme istendi ama yaptirmak istemiyorum yarin bakacam artik duruma göreİnşallah canım güzel haberlerle gelirsininsalllah su cogalmamistir istediğiniz gibidir
Öyle diyolar bazilari yemeyince sütün olmuyo falan o yuzden 6 ay sonra diyete girerim ddmDoğumdan sonrada süt için mi yediklerimize dikkat edeceğiz?
Durmus cnm durmus Allah razi olsun dua eden herkesten 5.5e gerilemis duşmuş genislik her sey yolunda 1 hafta ileri gorunuyo sadece hafif iri bi cocuk denildi kafasi vucudu falan tansiyonum hafif yuksek kontrol edicem surekli onun haricinde her sey yolunda bin şükür darisı haber bekleyen herkese olsun insallahAynı kampanya devam edıyo mu ki
Gecmıs olsn canım anıden kılo aldın belkı ondandr diğer alanda genısleme durmus mu bolca duamdasnRabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versın inşaAllah
Şükür canım gözünüz aydın insalalh şeker sorunu da yokturLateral ventrikul genisligi azalmiş cok sukur 5.5 ölçüldü bebegin suyu fazla denildi sekerden suphelenildi seker yukleme istendi ama yaptirmak istemiyorum yarin bakacam artik duruma göre
Hee o kimdi kız biri demişti 4 paket seni karıştırdımYok canım yaaaa ben 1 paket 72’li aldım1 paket daha almalı mıyım bilmiyorum ya dediğin gibi kilosuna göre değişiyo ve çok çabuk büyüyorlar o yüzden doğunca gerisini alırım dedim
Haklisin cnm havalarda etkili az kaldi dayanalimGaliba öyle. Benimde kontrol vardı 500g vermişim bile 1 ayda
Havalar da çok ödem yapıyor. Geçen gün ayaklarıma baktım kendi ayağım bana o kadar farklı geldi ki anlatamam. Neredeyse 1 aydır hep terlikle gidip geliyorum işe.Çok sıcaklarda terlik bile sıkıyor bazen. Ah ne zormuş anne olmak.Ama bebişlerimiz herşey değer.
2 adet yeğenim var yengem ikisinde de sleepy kullandı. Bebekler doğmadan 4numaraya kadar stok yapmıştı. Şahsen ben güvenemedim. Benim tenim çok hassas o da öyle olur da Sleepyden memnun kalmazsak diye sadece 1 paket 1 numara aldım
Bende geçen sene açık miyom ameliyatı oldum. O da sezeryan gibi. Keşke normal doğum yapma şansımız olsa. Ben hiçbişeyden değil de sonda takılacak ya ondan çok çekiniyorum. Miyom ameliyatımda uyurken takmışlardı anlamamıştım.
Çok sagol cnm Allah razi olsun inşallah varsada önemli degil ya yediklerime dikkat ederim bogazimi tutarim artik bebek saglikli olsundaŞükür canım gözünüz aydın insalalh şeker sorunu da yoktur
Henüz geçici bir yerdeyim canım ama bahçelievler tarafında olacak evim muhtemelen. Doktorum burda değil eski yaşadığım şehirde, doğum izninde memleketime geri döneceğim yani burda doktor secmedimBende istanbuldayım hangi semtine taşındın doktor vs seçtin mi
Amin insalalh canimÇok sagol cnm Allah razi olsun inşallah varsada önemli degil ya yediklerime dikkat ederim bogazimi tutarim artik bebek saglikli olsunda
Kız çok değil mi 4 paketBen de dört paket aldım aynı indirimden
Ben herhalde bir paket alırım başta ya. Pişik falan yapar veya sevmem ne bileyim. En iyi bez bile bazen bebeğin tenine uymuyor benceKız çok değil mi 4 paket
Aynen iyi yapıyorsun canım ilk paketi dene bebek popisleri hassasBen herhalde bir paket alırım başta ya. Pişik falan yapar veya sevmem ne bileyim. En iyi bez bile bazen bebeğin tenine uymuyor bence
Cok kilo alip agrisi az olan da war cnm.hic boyle genellemelerle canini sikma. Iyi dusun ii olsun insBende ayni bugun kan verdim ogleden sonrada idrar testi verecem saat 2 gibide kadin dogumcumda kontrol var bebek gelişsin saglikli olsunda şu beyinde sivi toplamamizda durmuş ya da gerilemis olsunda gerisi önemli degil artik agri cekecem mecbur cok kilo alanlarin dogumdan sonra agrisi cok oluyomuş mecburen artik cekecem bu da bana ders olur 2.yi dusunursem daha dikkatli olurum
Gule gule kullanin ins ben de bu modelleri cok sewiorumBebe De Luxe Tahteravelli Mika 60*120 Naturel AhÅap DoÄal AhÅap BeÅik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebe De Luxe Tahteravelli Mika 60*120 Naturel AhÅap DoÄal AhÅap BeÅik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bende bunu aldım 4 kadamesi var anne yanı olma özellikli ilk 2-3 ay yatağın yanına koyarım sonra yerine alırım dedim.
Ben uzun kollu almistim geceligi. Tecrubeli anneler hastane cok sicak oluyor bi de dogumdan sonrA menepozlu gibi oluyosun sicak basiyo fln diyo. Pijamayi kisa kollu almaya karar verdim o yuzdenÇok güzel güle güle kullan bende bu tarz bi şeyler bakıyorum ama uzun kollu mu alsam üşürmüyüm diye de düşündüm üzerine sabahlikta alacak mısın?
Konuya baktim sen diyince. Kiz ne guzel yorum yapmisin gurur duydum senleEsim hamileyken calismami istiyor diye bir konu var forumda. Ben ciddi olarak bayanlardan korkmaya basladim ya nasil yorumlar.
Bu biz catir catir normal dogurduk diyen grup varya suan sanirim biz 37.haftaya kadar calistik diyen grupla ayni
Biri yazmis ki egitimsizler hemen isi birakip evde oturuyor
Cok guzelmis gercekten gule gule kullanin insKizlar ben şunu aldım kurduk gerçekten çok güzel cikti. Reflü yatağı Montessori falan da oluyor umarım bebeğim rahat eder
EGEBABY Beyaz Ahşap 4 In 1 Beşik Takım 70x110 (GRİ-LEAF) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EGEBABY Beyaz Ahşap 4 In 1 Beşik Takım 70x110 (GRİ-LEAF) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok sevindim bebeğinizin iyi olmasına.Durmus cnm durmus Allah razi olsun dua eden herkesten 5.5e gerilemis duşmuş genislik her sey yolunda 1 hafta ileri gorunuyo sadece hafif iri bi cocuk denildi kafasi vucudu falan tansiyonum hafif yuksek kontrol edicem surekli onun haricinde her sey yolunda bin şükür darisı haber bekleyen herkese olsun insallah
Aynen iyiki yapmamissin. Dikkat etmeye çalışSagol cnm insallah kadin dogumcum suyun fazla dedi şekerden suphelendi seker yukleme yapalim dedi ama yaptirmak istemiyorum kilo almamdan dolayi diyetisyene gidip diyete girecem zaten seker ciksada aynisi yapilacak
Ay canım bugünden beri aklımdaydın çok sevindimDurmus cnm durmus Allah razi olsun dua eden herkesten 5.5e gerilemis duşmuş genislik her sey yolunda 1 hafta ileri gorunuyo sadece hafif iri bi cocuk denildi kafasi vucudu falan tansiyonum hafif yuksek kontrol edicem surekli onun haricinde her sey yolunda bin şükür darisı haber bekleyen herkese olsun insallah
Doktor düşünmene gerek olmaması çok iyi yeni yerleştiğin bi yerde doktor seçmekte zorHenüz geçici bir yerdeyim canım ama bahçelievler tarafında olacak evim muhtemelen. Doktorum burda değil eski yaşadığım şehirde, doğum izninde memleketime geri döneceğim yani burda doktor secmedim
Sağ ol canım yaÇay ağacı yağı var ya onu suyla karıştırdım eski sinek ısırıklarına iyi geliyor yenisine de engel okuyor.
Rennie duo iyi gelir eğer doktorunuz verdiyse için ben baya fondip yapıyorum
Esim hamileyken calismami istiyor diye bir konu var forumda. Ben ciddi olarak bayanlardan korkmaya basladim ya nasil yorumlar.
Bu biz catir catir normal dogurduk diyen grup varya suan sanirim biz 37.haftaya kadar calistik diyen grupla ayni
Biri yazmis ki egitimsizler hemen isi birakip evde oturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?