2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hamileliğin nasıl geçeceğini bilemezsin. Anlamıyorum bu insanlari hoc prenses falan degilim ama 2 yasinda kizimi alamiyorum kucağıma. 5 hafta hiç kalkmadan yattım. Her hamilelik farklı. Asıl bunları yaşanır cahil takımı bence

39+0 da doğum yaptım. Doğumdan sonra sütüm hemen geldi. Sıkıntı olmadı planlı sezeryandı. Sonra durum yetmedi ama onun sezeryanla ilgisi yok.

Miyom ameliyatından sonra normal doğum yaptırmıyorlar rahmin yırtılma ihtimali olduğu için tabi bu ameliyatın şekline miyomun yapısına falan da bağlı. Sondanın ameliyathanede takılmasını talep edebilirsin eğer ameliyata olmadan takmak için gelirlerse. Önceden doktoruna da söyleyebilirsin. Boşuna acı çekmenin anlamı yok. Belden uyusturduktan sonra takıyorlar hiç acı hissetmiyosun.

Her hastanenin uygulaması farklı. Ilk bakımlarını annenin görebileceği yerde yapıyorlar izliyorsun. Sonra da senin yanına getirip koklatiyorlar falan. Sonra çıkarıyorlar yani sen görüyorsun kokluyorsun sezeryan da olsa. Ayrıca bebegin ilk bakımlarının düzgün yapılması çok önemli o yüzden ben kordon hemen kesilmiş falan takılmıyorum o kısımlarına. Sağlıkla gelsin, hata yapmasınlar yeter. Bebek ilk doğduğunda iyi aspireel etmezlerse solunum sıkıntısı falan olabiliyor ALLAH korusun.

Yok canım yaaaa ben 1 paket 72’li aldım 1 paket daha almalı mıyım bilmiyorum ya dediğin gibi kilosuna göre değişiyo ve çok çabuk büyüyorlar o yüzden doğunca gerisini alırım dedim
Ilk doğduğunda günde ortalama 10 tane bez kullanılıyor. Çünkü çok sık kaka yapıyorlar. O yüzden 1 numara en az 3-4 paket gider.

Bakalım rica edicem Dr ve hemşireden. Zaten bence mantıklı olandan iğneden sonra olması sonuçta uyuşturulacağım bari acı çekmeyeyim

Sağol canım insalllah sütum gelir
Canım böyle bir ürün varmış doğumdan bir kaç gün önce başlayarak önlem alabilirsin doğum sonrası kullanan arkadaşlarım faydasını gördüklerini söylediler

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-04-07-38-41.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar 31+4üm. Uzanırken böyle karnımdan kasıklarıma doğru minik sancı mı desem ağrı mı desem bişeyler giriyor. Adet sancısı başlangıcı gihi. Bu gün oldu ilk kez. Normal mi bu haftalarda?
Ayni sey mi bilmiyorum ama benimde kasiklarimda hafif hafif agri olmustu gecen gun ama uyuyunca gecmisti sanirim.

Plesantası aşağıda olan arkadaş kimdi? Benim göbek baya aşağıda duruyor. Dün kendimi çok yordum bugün acayip sancım da var 35 i görmeye dua ediyorum artık kabusum olan sezaryenden de geçtim sağlıklı olsun sağlıkla doğurayım da geçen günü kar biliyorum

Aynı kampanya devam edıyo mu ki

Gecmıs olsn canım anıden kılo aldın belkı ondandr diğer alanda genısleme durmus mu bolca duamdasnRabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versın inşaAllah
Baktım şimdi devam ediyor canım Ben sanırım biraz daha alıcam Uymazsa da en kötü ihtiyacı olana veririm dedim sonra düşününce.

Kızlar 31+4üm. Uzanırken böyle karnımdan kasıklarıma doğru minik sancı mı desem ağrı mı desem bişeyler giriyor. Adet sancısı başlangıcı gihi. Bu gün oldu ilk kez. Normal mi bu haftalarda?
Canım dinlenince geçiyorsa sıkıntı yokmuş. 3 bardak su iç soluna yat dinlen denmişti geçen eğitimde, düzenli de değilse yalancı sancıdır muhtemelen. 28. haftadan itibaren yalancı sancılar başlıyormuş zaten.

Dr kagan kocatepe surekli olmadigi surece karin kasik agrisi fln normal diyo. Sen kendini dinle takip et bence.

Ayni sey mi bilmiyorum ama benimde kasiklarimda hafif hafif agri olmustu gecen gun ama uyuyunca gecmisti sanirim.
Dinlenince geçti canım şükür. Sırt üstü fazla uzandım ondan oldu sanırım.
Yalancı sancı olabilir
Muhtemelen öyle gibi.
Geçiyor dinlenince şükür ya. Düzenli de değil
Ara sıra yokluyor böyle. Bebekte çok hareketli, kasıklarıma kafasıyla vurup duruyor. O da ağrı yapıyor sanırım biraz. Valla sıcaklar yüzünden doğuracağım diye korkuyorum

Dr kagan kocatepe surekli olmadigi surece karin kasik agrisi fln normal diyo. Sen kendini dinle takip et bence.
Sürekli değil çok şükür. Ara sıra yokluyor sadece, kısa süreli o da geçiyor. Ama insan korkuyor işte sıcaklar yüzünden erken doğururum diye korkuyorum valla. Daha hastane çantam yok, bebek kıyafetleri yıkanmadı

Canım korkma hiç bir şeycik olmaz . Ilk gebelikte benimde bu tür sorunlar oluyordu bunlar hep bebek büyüdüğü için . Benimde herşey hazır hala yıkamadım yikasam paketlesem biisy olurmu acaba diye düşünmeden edemiyorum

Canım pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa yalancı sancı oluyor ve bu haftalar normal .Ara ara bende yaşıyorum küçük küçük .Hemen pozisyon değiştiriyorum

Bez olarak baby turcoyu denicem ben kızlar güzel yorumlar var ama beden olarak 2,5kg 1 no, 3.6 kg 2 no 1 no çok az alıp 2 no ile devam ederiz sanrım küçük numaraları stok yapmaya gerek yok ilk oğlum da tüm bezleri denedik hassas değildi yine öyle tüm bezlere alıştırcam.. E bebeğin bezi baby me içinde güzel diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…