Ewt canım dün benim doktorum takip ettiAklima takilan bir soru sormak istiyorum. Son 1 - 2 aydir kontrollerde doktor bebegin kan akisini kalp atimini takip etmiyor. Sizin kontrol ediyor mu acaba ?
Malesef canım benimkinde öyle bir şey yok . Ne oluyorkiUltrason kağıdında dist değeri yazan var mı?
Ilk aylar duzenli kalp atim hizina fln bakiyordu ama son zamanlarda sadece karin cevresi kafa bacak boyu olculerini girip hafta kontrolu yapiyor ve 3d goruntu ile ultrason resmi aliyor. Acaba dedim normali bu mu ? Olmadigini dusunsemde fikir almak istedim.Ewt canım dün benim doktorum takip etti
Birde su kontrolu yapiyorIlk aylar duzenli kalp atim hizina fln bakiyordu ama son zamanlarda sadece karin cevresi kafa bacak boyu olculerini girip hafta kontrolu yapiyor ve 3d goruntu ile ultrason resmi aliyor. Acaba dedim normali bu mu ? Olmadigini dusunsemde fikir almak istedim.
Sen söyle canim. Benimki hep bakıyorIlk aylar duzenli kalp atim hizina fln bakiyordu ama son zamanlarda sadece karin cevresi kafa bacak boyu olculerini girip hafta kontrolu yapiyor ve 3d goruntu ile ultrason resmi aliyor. Acaba dedim normali bu mu ? Olmadigini dusunsemde fikir almak istedim.
Almanya'da var mı acabaCanım böyle bir ürün varmış doğumdan bir kaç gün önce başlayarak önlem alabilirsin doğum sonrası kullanan arkadaşlarım faydasını gördüklerini söylediler
Bence kalp atımını ekranda gördüğü için ses açmıyordur.Benim açması ile kapatması bir oluyor kalp atımını.Bu haftalardan sonra genelde kafa çevresi karın çevresi kemik ölçümü ve su üzerinden gidiyorlar canım .Benim her gittiğimde hepsini detaylı ölçüp söylüyordu artık bunlara döndü .Aklima takilan bir soru sormak istiyorum. Son 1 - 2 aydir kontrollerde doktor bebegin kan akisini kalp atimini takip etmiyor. Sizin kontrol ediyor mu acaba ?
Yok kalp atimini ekranda da takip etmiyor yada cok profesyonel ben anlamiyorumBence kalp atımını ekranda gördüğü için ses açmıyordur.Benim açması ile kapatması bir oluyor kalp atımını.Bu haftalardan sonra genelde kafa çevresi karın çevresi kemik ölçümü ve su üzerinden gidiyorlar canım .Benim her gittiğimde hepsini detaylı ölçüp söylüyordu artık bunlara döndü .
Arada bebegin tekmeleri altta hissedildigi oldu canim bazen can yakan cinsten ama agri derken nasil bir agri acaba. Benim gecen hafta bu tam sezeryan kesigi nereye atiliyor orada agrim olmustu ama dedigim gibi dinlenince veya uyuyunca gecen agrilar geneldeDün gece çok ağrım oldu. Bebeğin tekmeleri de aşağı doğru vuruyordu. Şu an bulundugum yerde tam teşekküllü bir hastane yok. Çok korktum açıkçası. Benzer şeyler yaşayan oldu mu
Benim de arada oluyor dinlenince geçiyor yorgunlukla alakalı sanırımDün gece çok ağrım oldu. Bebeğin tekmeleri de aşağı doğru vuruyordu. Şu an bulundugum yerde tam teşekküllü bir hastane yok. Çok korktum açıkçası. Benzer şeyler yaşayan oldu mu
Sanırım rahim ağzı uzunluğu çok Bilgi bulamadım neyse dr gitmeme az kaldıMalesef canım benimkinde öyle bir şey yok . Ne oluyorki
Mutlaka bakıyordur canım sen farketmiyorsundur .Bence bir sonraki gidişinde sor için rahatlasınYok kalp atimini ekranda da takip etmiyor yada cok profesyonel ben anlamiyorum
Ben fransaya gitmiştim 3 hafta oradaki dr da kalp atışını dinletmedi burda bi açıp kapatıyor duydum geçen seferdeYok kalp atimini ekranda da takip etmiyor yada cok profesyonel ben anlamiyorum
Ben baktım bende bulamadım canım .Sanırım rahim ağzı uzunluğu çok Bilgi bulamadım neyse dr gitmeme az kaldı
Benim ediyor canım. En son 5 gün arayla gittim her ikisinde de kontrol ediyor. Yalnız 2d den bakıyor bana yüzünü göstermediği için.Aklima takilan bir soru sormak istiyorum. Son 1 - 2 aydir kontrollerde doktor bebegin kan akisini kalp atimini takip etmiyor. Sizin kontrol ediyor mu acaba ?
Ona alttan bakılmıyor mu ? Ben bir önceki gittiğimde bakmıştı alttan.Sanırım rahim ağzı uzunluğu çok Bilgi bulamadım neyse dr gitmeme az kaldı
Sağ olasınBen baktım bende bulamadım canım .
Aynen canım alttan bakmıştı. Sende yazmıyor mu o değerBenim ediyor canım. En son 5 gün arayla gittim her ikisinde de kontrol ediyor. Yalnız 2d den bakıyor bana yüzünü göstermediği için.
Ona alttan bakılmıyor mu ? Ben bir önceki gittiğimde bakmıştı alttan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?