2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aklima takilan bir soru sormak istiyorum. Son 1 - 2 aydir kontrollerde doktor bebegin kan akisini kalp atimini takip etmiyor. Sizin kontrol ediyor mu acaba ?

Ewt canım dün benim doktorum takip etti
Ilk aylar duzenli kalp atim hizina fln bakiyordu ama son zamanlarda sadece karin cevresi kafa bacak boyu olculerini girip hafta kontrolu yapiyor ve 3d goruntu ile ultrason resmi aliyor. Acaba dedim normali bu mu ? Olmadigini dusunsemde fikir almak istedim.

Birde su kontrolu yapiyor

Sen söyle canim. Benimki hep bakıyor

Aklima takilan bir soru sormak istiyorum. Son 1 - 2 aydir kontrollerde doktor bebegin kan akisini kalp atimini takip etmiyor. Sizin kontrol ediyor mu acaba ?
Bence kalp atımını ekranda gördüğü için ses açmıyordur.Benim açması ile kapatması bir oluyor kalp atımını.Bu haftalardan sonra genelde kafa çevresi karın çevresi kemik ölçümü ve su üzerinden gidiyorlar canım .Benim her gittiğimde hepsini detaylı ölçüp söylüyordu artık bunlara döndü .

Yok kalp atimini ekranda da takip etmiyor yada cok profesyonel ben anlamiyorum

Dün gece çok ağrım oldu. Bebeğin tekmeleri de aşağı doğru vuruyordu. Şu an bulundugum yerde tam teşekküllü bir hastane yok. Çok korktum açıkçası. Benzer şeyler yaşayan oldu mu
Arada bebegin tekmeleri altta hissedildigi oldu canim bazen can yakan cinsten ama agri derken nasil bir agri acaba. Benim gecen hafta bu tam sezeryan kesigi nereye atiliyor orada agrim olmustu ama dedigim gibi dinlenince veya uyuyunca gecen agrilar genelde

Dün gece çok ağrım oldu. Bebeğin tekmeleri de aşağı doğru vuruyordu. Şu an bulundugum yerde tam teşekküllü bir hastane yok. Çok korktum açıkçası. Benzer şeyler yaşayan oldu mu
Benim de arada oluyor dinlenince geçiyor yorgunlukla alakalı sanırım

Benim ediyor canım. En son 5 gün arayla gittim her ikisinde de kontrol ediyor. Yalnız 2d den bakıyor bana yüzünü göstermediği için.
Sanırım rahim ağzı uzunluğu çok Bilgi bulamadım neyse dr gitmeme az kaldı
Ona alttan bakılmıyor mu ? Ben bir önceki gittiğimde bakmıştı alttan.

Aynen canım alttan bakmıştı. Sende yazmıyor mu o değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…