- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Yok canım sadece söyledi ama unuttum ben, sıkıntı yok deyince.Aynen canım alttan bakmıştı. Sende yazmıyor mu o değer
evet ona sadece alttan bakılabiliyor diye biliyorum. Detaylı ultrasona gittiğimde alttan bakıp ölçmüştüBenim ediyor canım. En son 5 gün arayla gittim her ikisinde de kontrol ediyor. Yalnız 2d den bakıyor bana yüzünü göstermediği için.
Ona alttan bakılmıyor mu ? Ben bir önceki gittiğimde bakmıştı alttan.
Kaçıncı haftada temizleyip ütülemek lazım acaba? Dediğin gibi erkenden yapsak dura dura kokar mı ki sıcaktan kıyafetler?Canım korkma hiç bir şeycik olmaz . Ilk gebelikte benimde bu tür sorunlar oluyordu bunlar hep bebek büyüdüğü için . Benimde herşey hazır hala yıkamadım yikasam paketlesem biisy olurmu acaba diye düşünmeden edemiyorum
Geçiyor canım şükür ya. Korkutuyor beni sıpa arada bir.Canım pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa yalancı sancı oluyor ve bu haftalar normal .Ara ara bende yaşıyorum küçük küçük .Hemen pozisyon değiştiriyorum
Ben hep sol kasığım da hissediyorum. Kafası orda, oraya çok baskı yapıyor, canımı bile acıtıyor bazen. Sürekli bir ağrıysa ve dinlenme ile geçmiyorsa istersen bir doktora gözük canım.Dün gece çok ağrım oldu. Bebeğin tekmeleri de aşağı doğru vuruyordu. Şu an bulundugum yerde tam teşekküllü bir hastane yok. Çok korktum açıkçası. Benzer şeyler yaşayan oldu mu
Benim hep karından baktılar rahim ağzı uzunluğuna. Alttan bakmadı lar hiçBenim ediyor canım. En son 5 gün arayla gittim her ikisinde de kontrol ediyor. Yalnız 2d den bakıyor bana yüzünü göstermediği için.
Ona alttan bakılmıyor mu ? Ben bir önceki gittiğimde bakmıştı alttan.
Ilk hamileliğimde 36 haftada valizlemistim . Biisy olmamıştı. Ama o zman kis ayıydı. Şimdi yaz kokar diye korkuyorum yada sararır diye çünkü hep beyazKaçıncı haftada temizleyip ütülemek lazım acaba? Dediğin gibi erkenden yapsak dura dura kokar mı ki sıcaktan kıyafetler?
Geçiyor canım şükür ya. Korkutuyor beni sıpa arada bir.
Ben hep sol kasığım da hissediyorum. Kafası orda, oraya çok baskı yapıyor, canımı bile acıtıyor bazen. Sürekli bir ağrıysa ve dinlenme ile geçmiyorsa istersen bir doktora gözük canım.
Benim hep karından baktılar rahim ağzı uzunluğuna. Alttan bakmadı lar hiç
Simdi nerde duruyor paketinde ve ya poşette mi?Ilk hamileliğimde 36 haftada valizlemistim . Biisy olmamıştı. Ama o zman kis ayıydı. Şimdi yaz kokar diye korkuyorum yada sararır diye çünkü hep beyaz
PaketindeSimdi nerde duruyor paketinde ve ya poşette mi?
Bende durunun granülunu kullanicamKızlar ben bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün, erkenmi daha bilmiyorum ama ne olur ne olmaz, aniden erken doğum riski olsa aaa daha kıyafetler hazır değil demeyeyim, Allah korusun tabiki de, hazırlıklı olayım diye düşündüm,
Birde kıyafetleri Dalan roxy matik ile yıkıyorum beyaz sabunlu o kadar güzel bir kokusu varki, yumuşatıcı kullanmadım
Benim canım yarım saat zor duruyorum ayakta kasıklarımda sanki balon şişiyor gibi oluyor gerekmedikçede kalkma dendi sende dikkat et canım ben 34 ü görsem çok sevinicemPlesantası aşağıda olan arkadaş kimdi? Benim göbek baya aşağıda duruyor. Dün kendimi çok yordum bugün acayip sancım da var 35 i görmeye dua ediyorum artık kabusum olan sezaryenden de geçtim sağlıklı olsun sağlıkla doğurayım da geçen günü kar biliyorum
evet ona sadece alttan bakılabiliyor diye biliyorum. Detaylı ultrasona gittiğimde alttan bakıp ölçmüştü
Demek ki her iki türlüde ölçülüyor ama benim ultrasonla bakarken bide yattığım yerden rahim ağız uzunluğuna bakalım deyip alttan baktı.Benim hep karından baktılar rahim ağzı uzunluğuna. Alttan bakmadı lar hiç
Çamaşırları yıkayıp kurutmada kurutan oldumu yıpranma küçülme falan olurmu acaba bende kurutmaya atmak zorundayım balkon yok ev küçük asamıyorum bekliyorum şuan karar veremedimBende durunun granülunu kullanicam
Benim ki bakıyorAklima takilan bir soru sormak istiyorum. Son 1 - 2 aydir kontrollerde doktor bebegin kan akisini kalp atimini takip etmiyor. Sizin kontrol ediyor mu acaba ?
Ben balkona koydum canımBebek arabası alan arkadaşlar bebek arabası baya yer kaplıyor nereye koyuyorsunuz?
Bende yarısını yıkadım yarışı paketinde duruyor havalar biraz serinlesin ama dediğiniz gibi sararırsa bazısı bej bazısı beyazPaketinde
E bebekte de varmış internetten sipariş etmişlerdi sen almanyada internetten sipariş edebiliyormusunAlmanya'da var mı acaba
Güneş çok balkonda üstüne örtü vs mi örttünüz rengi atar diye koyamadımBen balkona koydum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?