2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ultrasonda iki tane HC HC* var bu baş çevresi oluyor biliyorum da neden iki tane var ? Ve iki değerde farklı

evet ona sadece alttan bakılabiliyor diye biliyorum. Detaylı ultrasona gittiğimde alttan bakıp ölçmüştü

Kaçıncı haftada temizleyip ütülemek lazım acaba? Dediğin gibi erkenden yapsak dura dura kokar mı ki sıcaktan kıyafetler?
Canım pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa yalancı sancı oluyor ve bu haftalar normal .Ara ara bende yaşıyorum küçük küçük .Hemen pozisyon değiştiriyorum
Geçiyor canım şükür ya. Korkutuyor beni sıpa arada bir.
Dün gece çok ağrım oldu. Bebeğin tekmeleri de aşağı doğru vuruyordu. Şu an bulundugum yerde tam teşekküllü bir hastane yok. Çok korktum açıkçası. Benzer şeyler yaşayan oldu mu
Ben hep sol kasığım da hissediyorum. Kafası orda, oraya çok baskı yapıyor, canımı bile acıtıyor bazen. Sürekli bir ağrıysa ve dinlenme ile geçmiyorsa istersen bir doktora gözük canım.
Benim hep karından baktılar rahim ağzı uzunluğuna. Alttan bakmadı lar hiç

Ilk hamileliğimde 36 haftada valizlemistim . Biisy olmamıştı. Ama o zman kis ayıydı. Şimdi yaz kokar diye korkuyorum yada sararır diye çünkü hep beyaz

Kızlar ben bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün, erkenmi daha bilmiyorum ama ne olur ne olmaz, aniden erken doğum riski olsa aaa daha kıyafetler hazır değil demeyeyim, Allah korusun tabiki de, hazırlıklı olayım diye düşündüm,
Birde kıyafetleri Dalan roxy matik ile yıkıyorum beyaz sabunlu o kadar güzel bir kokusu varki, yumuşatıcı kullanmadım

Benim de çoğu bebek eşyam ve kıyafetim annemde, o da yanıma ancak 31-32. haftamda gelecek. O gelince de hepsini yıkayıp ütüleyip yerleştireceğiz inşallah, doğum çantamı da o haftalarda genel olarak hazırlarım muhtemelen. Son aya çok bırakmak istemiyorum açıkçası, ne olur ne olmaz diye.

Bende durunun granülunu kullanicam

Benim canım yarım saat zor duruyorum ayakta kasıklarımda sanki balon şişiyor gibi oluyor gerekmedikçede kalkma dendi sende dikkat et canım ben 34 ü görsem çok sevinicem

Bende durunun granülunu kullanicam
Çamaşırları yıkayıp kurutmada kurutan oldumu yıpranma küçülme falan olurmu acaba bende kurutmaya atmak zorundayım balkon yok ev küçük asamıyorum bekliyorum şuan karar veremedim

Bebek arabası alan arkadaşlar bebek arabası baya yer kaplıyor nereye koyuyorsunuz?

Kızlar doktorum alerji ilaçlarını kullanabilirsin dedi ama emin olamıyorum ya. Bir torba ilaç, vitamin aldım yine. (Enfeksiyon ilacı, alerji ilacı, vitaminler )
Annelerimiz bunlarsız bizi nasıl doğurmuş bazen kendimi sorunlu hissediyorum.
Dünde gereksiz yere ağladım, sebepsiz canım sıkılıyor, ben böyle yaptıkça bebeğim de tekmeyi basıyor, gerçekten hissediyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…