- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Benim camlı canım birde duvar tarafından 1 metreden fazla kapalı. Ama üstünü örttüm yine de.Güneş çok balkonda üstüne örtü vs mi örttünüz rengi atar diye koyamadım
Ben kullandım bir sıkıntı olmadı canımÇamaşırları yıkayıp kurutmada kurutan oldumu yıpranma küçülme falan olurmu acaba bende kurutmaya atmak zorundayım balkon yok ev küçük asamıyorum bekliyorum şuan karar veremedim
Prematüre hastene çıkışı aldım 2 tane pamuklu ya dedim iyice küçülmesin :)Ben kullandım bir sıkıntı olmadı canım
Benim detaylida karindan olctu canimevet ona sadece alttan bakılabiliyor diye biliyorum. Detaylı ultrasona gittiğimde alttan bakıp ölçmüştü
Ben çocukların bazaları var baza başlığı ile duvar boşluğu arasına kapatıp koydumBebek arabası alan arkadaşlar bebek arabası baya yer kaplıyor nereye koyuyorsunuz?
Allah yardımcımız olsun inşallah yukarı çıkar. Ben rahat duramıyorum kendimi yoruyorum sonra sancıdan kıvranıyorumBenim canım yarım saat zor duruyorum ayakta kasıklarımda sanki balon şişiyor gibi oluyor gerekmedikçede kalkma dendi sende dikkat et canım ben 34 ü görsem çok sevinicem
Yo sadece alttan bakılmıyor. Kaç defa ölçturdum ben üç farklı doktora , üçü de normal karından baktievet ona sadece alttan bakılabiliyor diye biliyorum. Detaylı ultrasona gittiğimde alttan bakıp ölçmüştü
Ben kurutma makinesinde kuruttum, hiçbir şey de olmadi renk atma, küçülme vs. Etiketlerde kurutma makinesi kullanmayın yazıyor ama neden olduğunu anlamadim açıkçası ben de attım makineyeÇamaşırları yıkayıp kurutmada kurutan oldumu yıpranma küçülme falan olurmu acaba bende kurutmaya atmak zorundayım balkon yok ev küçük asamıyorum bekliyorum şuan karar veremedim
Ben de o haftalarda yerleştirmeyi çok istiyorum ama kıyafetler farklı şehirde benim de ve 37 ye kadar çalışırsam nasıl olacak bilmiyorum açıkçası. Ama kesinlikle erken yapılmalı ya sona kalmamalıBenim de çoğu bebek eşyam ve kıyafetim annemde, o da yanıma ancak 31-32. haftamda gelecek. O gelince de hepsini yıkayıp ütüleyip yerleştireceğiz inşallah, doğum çantamı da o haftalarda genel olarak hazırlarım muhtemelen. Son aya çok bırakmak istemiyorum açıkçası, ne olur ne olmaz diye.
Canım ben kurutmaya atmicam . Hepsini çeker sana diyim yazık zaten küçükler. Ben yıkayıp evin içinde kurutucam yada zaten hava çok sıcak dışarda 1 saatte de kururÇamaşırları yıkayıp kurutmada kurutan oldumu yıpranma küçülme falan olurmu acaba bende kurutmaya atmak zorundayım balkon yok ev küçük asamıyorum bekliyorum şuan karar veremedim
Cok sukur cnm. Sicaklar hepimizi mahvediyo ama aklina kotu seyler getirme hic. Ben de daha hazirlamadim. Bi suru eksigim de warSürekli değil çok şükür. Ara sıra yokluyor sadece, kısa süreli o da geçiyor. Ama insan korkuyor iştesıcaklar yüzünden erken doğururum diye korkuyorum valla. Daha hastane çantam yok, bebek kıyafetleri yıkanmadı
Aklima takilan bir soru sormak istiyorum. Son 1 - 2 aydir kontrollerde doktor bebegin kan akisini kalp atimini takip etmiyor. Sizin kontrol ediyor mu acaba ?
Benim doktorum da kalp atisina bakmiyor. Seninki gibi kafa karin kontrolu yapiyo sadece.Ilk aylar duzenli kalp atim hizina fln bakiyordu ama son zamanlarda sadece karin cevresi kafa bacak boyu olculerini girip hafta kontrolu yapiyor ve 3d goruntu ile ultrason resmi aliyor. Acaba dedim normali bu mu ? Olmadigini dusunsemde fikir almak istedim.
Canım arada haftasonu filan gidip gelme durumun varsa o ara yaparsın diyeceğim ama çok mesafe varsa zor olur tabii. Her şey yolunda gittiği sürece bir şekilde halloluyor boşver, benim arkadaşlarım da neredeyse son haftayı beklemişlerdi her şeyi yerleştirmek içinBen de o haftalarda yerleştirmeyi çok istiyorum ama kıyafetler farklı şehirde benim de ve 37 ye kadar çalışırsam nasıl olacak bilmiyorum açıkçası. Ama kesinlikle erken yapılmalı ya sona kalmamalı
Bende kararsızım yandan gönlüm o küçük kıyafetleri tek tek asmak istiyor ama Bi yandan da kurutma makinesinde kolaylık olur gibi düşünüyorum.Çamaşırları yıkayıp kurutmada kurutan oldumu yıpranma küçülme falan olurmu acaba bende kurutmaya atmak zorundayım balkon yok ev küçük asamıyorum bekliyorum şuan karar veremedim
Bende haftaya yavaştan başlamaya düşünüyorum.Hem ne eksik görüp not edip tamamlarım diye düşündüm. Dalan roxy granül sabun kullanacağım.Bebek kıyafetlerinin ilk 3 ay için olanları dün yıkanıp ütülenip bir hurca koyduk. Eksik bi kac parça kıyafet ve pijama fln varsi, onları aldık internetten. Gelince onları da yıkayıp hastane çantasını hazırlayıp yerleştireceğiz. Benim dogumum sezaryen olacagi için son haftaya kadar beklemeyiz zaten. Ben de yataktan kalkamadım için 31. Haftada başlamış olduk hazırlamaya.bebek deterjanı olarak üni baby yenidogan var beyaz kapaklı, kokusu yok, onu kullandık. Bez olarak da prima primium care 1 ve 2 no birer paket almıştım. İlk 6 ay bunu kullanacağım galiba.islak havlu olarak unibaby yenidogan alacagim. İndirime girmesini bekliyorum
Cok sagol cnm umarim beslenmeme dikkat edebilirim biraz tombik olacak galiba suyumun fazlaligi biraz üzdü beni ama 1 ay dikkat etmeye calisacam bakalim insallah saglikla aliriz kucagimiza cok az kaldiAy canım bugünden beri aklımdaydın çok sevindim
Çok sagol umarim oyle olur herkes saglikla kucagina alir bebegini insallahCok kilo alip agrisi az olan da war cnm.hic boyle genellemelerle canini sikma. Iyi dusun ii olsun ins
Gule gule kullanin ins ben de bu modelleri cok sewiorum
Ben uzun kollu almistim geceligi. Tecrubeli anneler hastane cok sicak oluyor bi de dogumdan sonrA menepozlu gibi oluyosun sicak basiyo fln diyo. Pijamayi kisa kollu almaya karar verdim o yuzden
Konuya baktim sen diyince. Kiz ne guzel yorum yapmisin gurur duydum senle
Cok guzelmis gercekten gule gule kullanin ins
7 saatlik bir mesafe var canım. Ben de son zamanima kadar mecburen 3-4 haftada bir gideceğim bu yoluCanım arada haftasonu filan gidip gelme durumun varsa o ara yaparsın diyeceğim ama çok mesafe varsa zor olur tabii. Her şey yolunda gittiği sürece bir şekilde halloluyor boşver, benim arkadaşlarım da neredeyse son haftayı beklemişlerdi her şeyi yerleştirmek için
Ben onları da geçtim 36’da istifa için İstanbul’a gitmem lazım, şimdiden kara kara onu düşünüyorum bir şey olur mu yolda diye. Şehirlerarası arası yolculuklar iyice gözümde büyümeye başladı artık...
Canim şekerli seylerden uzak dur pogaca pilav makarna ekmegi kes. Birde sanirim yuruyus ama bunda cok emin degilim bir arastir. Onun disinda hic bir sorun olmazCok sagol cnm umarim beslenmeme dikkat edebilirim biraz tombik olacak galiba suyumun fazlaligi biraz üzdü beni ama 1 ay dikkat etmeye calisacam bakalim insallah saglikla aliriz kucagimiza cok az kaldi
Birde eklemeyi unutmusum gayet vakti zamaninda saglikla dunyaya geldi hatta 40 haftayi gectiCok sagol cnm umarim beslenmeme dikkat edebilirim biraz tombik olacak galiba suyumun fazlaligi biraz üzdü beni ama 1 ay dikkat etmeye calisacam bakalim insallah saglikla aliriz kucagimiza cok az kaldi
Evet bugun yoldan geldim dikkat edemedim tabi o sebepten ama yarindan itibaren giriyorum diyete bu arada bebegimin boyunu anladim ama kilosu 1400 gr ben tam 27+6 daydim sizce nasilCanim şekerli seylerden uzak dur pogaca pilav makarna ekmegi kes. Birde sanirim yuruyus ama bunda cok emin degilim bir arastir. Onun disinda hic bir sorun olmazbir tanidigimin fazlaydi daha gecenlerde tatli hamurisi pilav makarna kesti. Meyveyi de kontrollu ye allahin izni ile sikinti olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?