2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim canım yarım saat zor duruyorum ayakta kasıklarımda sanki balon şişiyor gibi oluyor gerekmedikçede kalkma dendi sende dikkat et canım ben 34 ü görsem çok sevinicem
Allah yardımcımız olsun inşallah yukarı çıkar. Ben rahat duramıyorum kendimi yoruyorum sonra sancıdan kıvranıyorum

Çamaşırları yıkayıp kurutmada kurutan oldumu yıpranma küçülme falan olurmu acaba bende kurutmaya atmak zorundayım balkon yok ev küçük asamıyorum bekliyorum şuan karar veremedim
Ben kurutma makinesinde kuruttum, hiçbir şey de olmadi renk atma, küçülme vs. Etiketlerde kurutma makinesi kullanmayın yazıyor ama neden olduğunu anlamadim açıkçası ben de attım makineye
Ben hep internetten aldım kıyafetleri kızlar, gelir gelmez de poşetinden çıkardım yıkadım ütüledim dolaba dizdim. Daha ileriki haftalara bırakmak istemedim.

Bebek kıyafetlerinin ilk 3 ay için olanları dün yıkanıp ütülenip bir hurca koyduk. Eksik bi kac parça kıyafet ve pijama fln varsi, onları aldık internetten. Gelince onları da yıkayıp hastane çantasını hazırlayıp yerleştireceğiz. Benim dogumum sezaryen olacagi için son haftaya kadar beklemeyiz zaten. Ben de yataktan kalkamadım için 31. Haftada başlamış olduk hazırlamaya.bebek deterjanı olarak üni baby yenidogan var beyaz kapaklı, kokusu yok, onu kullandık. Bez olarak da prima primium care 1 ve 2 no birer paket almıştım. İlk 6 ay bunu kullanacağım galiba.islak havlu olarak unibaby yenidogan alacagim. İndirime girmesini bekliyorum

Ben de o haftalarda yerleştirmeyi çok istiyorum ama kıyafetler farklı şehirde benim de ve 37 ye kadar çalışırsam nasıl olacak bilmiyorum açıkçası. Ama kesinlikle erken yapılmalı ya sona kalmamalı

Çamaşırları yıkayıp kurutmada kurutan oldumu yıpranma küçülme falan olurmu acaba bende kurutmaya atmak zorundayım balkon yok ev küçük asamıyorum bekliyorum şuan karar veremedim
Canım ben kurutmaya atmicam . Hepsini çeker sana diyim yazık zaten küçükler. Ben yıkayıp evin içinde kurutucam yada zaten hava çok sıcak dışarda 1 saatte de kurur

Cok sukur cnm. Sicaklar hepimizi mahvediyo ama aklina kotu seyler getirme hic. Ben de daha hazirlamadim. Bi suru eksigim de war
Aklima takilan bir soru sormak istiyorum. Son 1 - 2 aydir kontrollerde doktor bebegin kan akisini kalp atimini takip etmiyor. Sizin kontrol ediyor mu acaba ?

Benim doktorum da kalp atisina bakmiyor. Seninki gibi kafa karin kontrolu yapiyo sadece.

Ben de o haftalarda yerleştirmeyi çok istiyorum ama kıyafetler farklı şehirde benim de ve 37 ye kadar çalışırsam nasıl olacak bilmiyorum açıkçası. Ama kesinlikle erken yapılmalı ya sona kalmamalı
Canım arada haftasonu filan gidip gelme durumun varsa o ara yaparsın diyeceğim ama çok mesafe varsa zor olur tabii. Her şey yolunda gittiği sürece bir şekilde halloluyor boşver, benim arkadaşlarım da neredeyse son haftayı beklemişlerdi her şeyi yerleştirmek için

Ben onları da geçtim 36’da istifa için İstanbul’a gitmem lazım, şimdiden kara kara onu düşünüyorum bir şey olur mu yolda diye. Şehirlerarası arası yolculuklar iyice gözümde büyümeye başladı artık...

Reactions: The
Bende kararsızım yandan gönlüm o küçük kıyafetleri tek tek asmak istiyor ama Bi yandan da kurutma makinesinde kolaylık olur gibi düşünüyorum.
Bende haftaya yavaştan başlamaya düşünüyorum.Hem ne eksik görüp not edip tamamlarım diye düşündüm. Dalan roxy granül sabun kullanacağım.

Çok sagol umarim oyle olur herkes saglikla kucagina alir bebegini insallah

7 saatlik bir mesafe var canım. Ben de son zamanima kadar mecburen 3-4 haftada bir gideceğim bu yolu senin de kolay olur inşallah

Cok sagol cnm umarim beslenmeme dikkat edebilirim biraz tombik olacak galiba suyumun fazlaligi biraz üzdü beni ama 1 ay dikkat etmeye calisacam bakalim insallah saglikla aliriz kucagimiza cok az kaldi
Canim şekerli seylerden uzak dur pogaca pilav makarna ekmegi kes. Birde sanirim yuruyus ama bunda cok emin degilim bir arastir. Onun disinda hic bir sorun olmaz bir tanidigimin fazlaydi daha gecenlerde tatli hamurisi pilav makarna kesti. Meyveyi de kontrollu ye allahin izni ile sikinti olmaz.

Cok sagol cnm umarim beslenmeme dikkat edebilirim biraz tombik olacak galiba suyumun fazlaligi biraz üzdü beni ama 1 ay dikkat etmeye calisacam bakalim insallah saglikla aliriz kucagimiza cok az kaldi
Birde eklemeyi unutmusum gayet vakti zamaninda saglikla dunyaya geldi hatta 40 haftayi gecti

Evet bugun yoldan geldim dikkat edemedim tabi o sebepten ama yarindan itibaren giriyorum diyete bu arada bebegimin boyunu anladim ama kilosu 1400 gr ben tam 27+6 daydim sizce nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…