2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende an itibariyle covid19 pozitif çıktım. Eşim 2 gün önce pozitif çıkmıştı. Bende de bademcik ağrısı ve hafif öksürük olunca test yaptırdık. Benimde pozitif. Az önce kendi Dr ile görüştüm o da korkulacak bişey olmadığını D vitamini ve c vitamini almamı bol meyve ve su tüketmemi önerdi.
Kızlar çok dikkat edin kendinize. Delta virüsü aynı grip gibi. Şuan için hafif geçiyor. İnşallah böyle devam edip biter.

E bebekte de varmış internetten sipariş etmişlerdi sen almanyada internetten sipariş edebiliyormusun
Canım
E bebekte de varmış internetten sipariş etmişlerdi sen almanyada internetten sipariş edebiliyormusun
Baktım üye olmak istedim zırt pırt sorun yaptı şifreyi yazıyorum yanlış diyor numarayı yaziyirum 0 yada alan kodu koymayın diyor bende vazgeçtim ama o damladan burda yok onun yerine emzirme çayları var süt çoğaltıyor içinde bitkisel ürünler var

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-04-17-23-03-581_com.android.chrome.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 32
Çok çok geçmiş olsun canım ya dikkat eidn kendinize Allah şifa versin size hepinize bebeğine

Cok gecmis olsun bol bol dinlenip pozitif dusun canim vitaminlerine de dikkat et insallah en kisa surede atlatirsin

Canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tut, beslenmene dikkat et. Allahın izniyle atlatırsın kolayca

Kizlar bende yikayip utuledim valla perisan oldum hele bu sicaklarda ki cogunu annem yapti ben geriye kalan bir kac seyi yapmama ragmen size tavsiyem bu yaz aylrinda sona birakmamaniz cunku anca siruyor yika kurula utule duzenle yerlsstie cok is cikiyor onun disinda alinan biberon vs gibi seylerin sterilize edilmesi de var

Sanırım bende 30 derece de yıkarım evde kuruturum kurutmaya atmam

Canım biberon emzik yikadiktan sonra nasıl muhafaza ettin m sararma olurmu 2 ay beklerse

7 saatlik bir mesafe var canım. Ben de son zamanima kadar mecburen 3-4 haftada bir gideceğim bu yolu senin de kolay olur inşallah
Uzakmış canım yaa Allah yardımcın olsun, benim yine yakın Bursa - İstanbul arası o bile gözümde büyüyor. Artık bir yerde uzun süre oturunca belim ağrımaya başladı çünkü gerçekten zor ama mecburiyetten katlanacağız tabii yapacak bir şey yok.
Çok geçmiş olsun canım inşallah böyle hafifçe atlatırsınız. Aynen vitaminlerini ihmal etme, Allah’ın izniyle böyle geçip gider.

Yalnız aşı çıktığından beri bakıyorum sokakta filan kimse maske takmamaya başladı. Hadi açık hava neyse diyorum, en son şehirlerarası otobüste bile şoför dahil çoğu insan maskesini takmıyordu, nasıl gerildim anlatamam. Yasakların bitmesini en çok isteyen insanlardan biri bendim ama bizim insanımız gerçekten yasaklardan anlıyor sanırım. Aşı da olmuş olsanız çok dikkat edin kızlar kendinize.

Diyet verecektir
Allah yardımcımız olsun inşallah yukarı çıkar. Ben rahat duramıyorum kendimi yoruyorum sonra sancıdan kıvranıyorum
İnşallah canım ama bu haftadan sonra fazla çıkmaz 24. Haftaya kadar çıkmış olması gerekiyormuş
Evet bugun yoldan geldim dikkat edemedim tabi o sebepten ama yarindan itibaren giriyorum diyete bu arada bebegimin boyunu anladim ama kilosu 1400 gr ben tam 27+6 daydim sizce nasil
Kilosu gayet güzel maşallah :)

Çok geçmiş olsun vitaminlerini aksatma bol bol dinlen inşallah çabucak iyileşirsin
Çaylarda oldukça faydalıymış bu damla hızlı etki ediyor dedikleri için paylaşmıştım ama çayda iş görür

Diyet verecektir

İnşallah canım ama bu haftadan sonra fazla çıkmaz 24. Haftaya kadar çıkmış olması gerekiyormuş

Kilosu gayet güzel maşallah :)
Cokmu kilolu acaba bende hep pekmez kasar muz falan tukettim kilo alsin diye ama bilemedim şimdi bi de arkadas yazmiş bende yazayim benim bugunku açlik sekerim 69 cikti normalin en dusugu 70 3 aylik aclik sekeri ortalamamda 4.5 normali en dusuk 4 olmaliymis 2 ay önceki aclik tokluk sekerlerimde aclik 87 tokluk 83

Dahiliyeye gittinmi sen seninde düşük çıkmış

Kizlar merhaba.ben bayadır yazamiyorum. 2 aydir doktora da gidemedim .yarin gidecegim nasipse. Hasta olanlara acil sifalar diliyorum .burasi çok sicak bunaltıcı o yuzden hicbirsey yaapasim yok sanirim ..

Evet bugun yoldan geldim dikkat edemedim tabi o sebepten ama yarindan itibaren giriyorum diyete bu arada bebegimin boyunu anladim ama kilosu 1400 gr ben tam 27+6 daydim sizce nasil
Benim 28 de 1340 gr dedi. Bence gayet normal
Birde oradaki gr olcumu sanirim kapladigi kutle olarak hesaplaniyor. Yani cok birebir ayni degil tahmini degerler. Bu bizim minyon veya uzun olmamizla da degisiyor sanirim. Gecenlerde ayni haftalarda daha minyon bir arkadasimin bebegi 600 gr iken benim bebis 720 gr lardaydi.

Gözümüz aydın canımm

Aklima takilan bir soru sormak istiyorum. Son 1 - 2 aydir kontrollerde doktor bebegin kan akisini kalp atimini takip etmiyor. Sizin kontrol ediyor mu acaba ?
Benımde sadece bas karın ve uyluk kemıgını ölcüyo gecen ultrasonda uyuyodu sanırım minik hiç hareket etmedı Dedi sen şimdi evham yapacaksn kalp atısını dinleyelim dıyıp oylelıkle duydum. Oğlumun dr u cok ılgılıydı teker teker acıklar anlatırdı şimdi kontrolde sonra bıle içim rahatlamamıs geri dönüyorm
Sanırım rahim ağzı uzunluğu çok Bilgi bulamadım neyse dr gitmeme az kaldı
Canım eger rahım agzı uzunlugu ise bu degerın 2.5 mm altında olmaması gerekıyo benım sureklı kasık agrım var dıye dr bakıyo en son
1 hafta once 3.75 mm cıkmıstı
Çok gecmıs olsn canım Rabbım şafi ismiyle şifalandrsn Bol bol dinlen cabucacık ve kolaylıkla gecsin inşaAllah

Bende eşimde balık etlıyız boylarımızda 165-177 ama bebıklerım mınnak oğlumda öyleydı kızımda mınık gıdıyo abısının degerıyle karsılastırıyorm bu haftalarda ıkısıde 1150-1170 gram arası Ozellıkle boyu uzun anne babaların cocukları hem uzun hem daha gram olarak buyuk cıkıyo endıse etmeyelım dogunca hızlı bı sekılde buyuyolar elhamdulillah

Ben şeker yükleme yaptırdığım zaman açlık 70 çıkmıştı, tokluk 74 mü ne demişti doktor yanlış hatırlamıyorsam. Açlıktan eminim de tokluğu tam hatırlamıyorum. Açlık düşük çıkınca da dahiliye gitmek gerekiyor mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…