2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde 3 aylık şekerim 4.5 çıktı

Geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsın inşallah

Evet canim bende esimde uzunuz. 175 185 gibi bebiste uzun gidiyor

Hic bilmiyorum canim benim suyum cok fazlaymiş o sebepten sekerden suphelenildi seker yukleme istendi ama ben yapmadim aclik tokluk 3 aylik aclik baktirdim

Çok çok geçmiş olsun canım ya dikkat eidn kendinize Allah şifa versin size hepinize bebeğine

Cok gecmis olsun bol bol dinlenip pozitif dusun canim vitaminlerine de dikkat et insallah en kisa surede atlatirsin

Canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tut, beslenmene dikkat et. Allahın izniyle atlatırsın kolayca

Çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Sizlerde hep dikkat edin.
Aslında hep maskeyleydim, eşimde Dikkatliydi ama herhalde Bi anlık boşluk anında kaptık.
Hayırlısıyla şafak sayacağız iyileşmek için inşallahö

Sagol cnm saglikla alalim bebisleri insallah

Bencede normal ama işte doktorum suyun fazla bebek iri diye korkuttu beni bakalim dikkat edecem bi ay yedigime ictigimw bakalim o zaman nasil gelisecek

Çok gecmis olsun cnm bol bol dinlen vitaminlerini al cabucak iyilesirsin insallah

Bakalım canım zaten geçen doğumda da still yer diyecsy aldım emzir çayı hem gaz sorunu kalktı hemde azda olsa sut yaptı yine inşallah öğünleri görürüz de alırım , zaten doğum yapmadan önce Alaçam , çayları hazır olsun birde pompa da var onu da goturcem necolur ne olmaz benim göğüs uçları acilmiyot tıkanıyor hep önlem Alaçam bu sefer

Nasil yani gebelik sekeriyle ilgili bilgi vermiyomu bi ön bilgi falan
Valla bilmiyorum canim. Benim seker yukleme testinde 2.saat degerim sinirda cikmisti. O yuzden haftada 1 gun degerlerimi olcup dahiliye doktorunu bilgilendiriyorum. Aile hekimine gebelik sekeri ciktigini soyledim o da seker ile alakali olabilicek 4 testi yapmis. Glukoz / insulin serumda / homa ir / hb1ac bu degerleri de soyledim doktora bunlar gebelikte hic bir anlam ifade etmiyor bosuna yapilmis. Tek glukoz gerekli olarak yapilmis dedi. Dogrusu yanlisini bilmiyorum sebebini de sormadim neden diye telefonda gorustugumuz icin. Sadece kendimce yapabilecegim bir yorum su gebelikte kan sekeri dusuklugu yuksekligi cok karsilasilan ve gun gune tutmayan bir durum olabilir veya ki soyle benim en basinda kan sekeri dusuklugum vardi. Bu 3 aylik degere bakiliyor ancak seker yukleme testi 24 28 haftalarda bebegin pankreas i gorev de yapmaya baslayinca bakildigi icin muhtemelen bilimsel bir yonu vardir. Aslinda keske bir dahiliye uzmani veya yaninda calisan asistan olsaydi konumuzda cok super olurmus :)

Oğlumdan kalma kıyafetler vardı. Dedim atim kurutmaya resmen 1 yaş kıyafet 3 aylığa döndü o kadar çekti çok sasirdim
Öyle olur malesef canım ben bile şuan Kendi kıyafetlerimizi saten naylon incecolan şeyleri yunluleri kurutmaya atmıyorum onları askıda kurutuyorum gerçekten yazık oluyor ya o kıyafetlere dikkat edersin canım bir dahakine hiç kurutmaya atma çocuklarınkini birde kumaşın türü de onemli yani

Zaten atmıyorum onları ya artık. Kurutmayı 1 ay oldu alalı

Süt kanalları açılsın diye ilk başta pompa çok iş görüyor
Ya ben hep kurutma kullanıyorum balkon yok bizde kazaklar falan askıda kuruyor da bir sürü bebek kıyafeti ni nerede kurutucam iş çıktı bana da

Ya yaklasik 10 15 dk dir tam bu sezeryan kesiginin atildigi yerde hareket hissediyorum ama ckk ritmik surekli ayni yere ayni sekilde vurmasi fln normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…