2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Banada taitilde gittiğim kontrolde 28.haftada 1300 gr dediler 1 hafta önden gidiyor iri gibi bebek dendi.1 hafta önden gitmesi normalmiş kendi doktorum normal dedi

Canım çamaşır askılığı varsa şer tak ustüne salona koy pencereyi aç kurusun birazda fon mskinasi la kututursun
Hatta ben doğum yapmadan birgun önce pompa yapcsm goguslerime uçları kanalları açılsın diye

Kızlar 30haftalık gebeyim karnım hafif çatladı ama bnm bikini bölgemde çatladı ve çatlıyor böyle olan var mı bugün bi akraba bebek aşağı inince doğuma yakın o bölge çatlar diyodu acaba bebeğim aşağı mı inmiş ya bugünde aklıma o takıldı

Ya yaklasik 10 15 dk dir tam bu sezeryan kesiginin atildigi yerde hareket hissediyorum ama ckk ritmik surekli ayni yere ayni sekilde vurmasi fln normal mi
Bende her gün mutlaka oluyor bi 5 dk 10 dk aynı yere vuruyor gibi aynı aralıkla. Ben hep kendimce başı aşşağıda ya ordan kafa atıyor diyorum acaba ne yapıyor ki. Tam sezeryan yeri doğru

Ya bende öyle yapcam . Ilkinde çok sorun oldu göğüs ucum yoktu

Hıçkırık olabilir mi canım , ritmik deyince aklıma o geldi
Benimde hickirik olabilecegi aklima geldi ama cok uzun surunce de insan endiselenmedim degil internette baktim 2 5 dk arasi yasamis insanlaar genelde
Bende her gün mutlaka oluyor bi 5 dk 10 dk aynı yere vuruyor gibi aynı aralıkla. Ben hep kendimce başı aşşağıda ya ordan kafa atıyor diyorum acaba ne yapıyor ki. Tam sezeryan yeri doğru
Hickirik mi acaba dedik ama uzun surunce merak ettim dogrusu

Emzirme ile ilgili çayların ilk zamanlar bebekte uyku yaptığı için iyi ememediklerini bir yerde okumuştum. Rezene anason bunların içeriği de bebekler için çok uygun değil deniyor. Bende bestlak yada galactonun damlasını alayım diyorum ama işe yarıyorlar mi bilemiyorum. Hiç kullanmadım.Sütü artıran şeyler sık emzirmek, bol su içmek ve sağlıklı beslenmek. O yüzden doğumdan önce kuruyemiş(ceviz,badem,fındık) , hurma , kürü incir gibi ürünleri alıp her emzirme arasında yemeyi düşünüyorum. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz kızlar?

Evet dedigin gibi canim bol su icmeyi genel olarak arkadaslarim oneriyor. Birde saglikli sekilde atistirdigimizda yine dedigin gibi kuru incir ceviz hurma daha faydali olacagina inaniyorum. Dereotlu cacik, kuru incir hosaf i olabilir. Tecrubeli anneler bu konuda daha iyi fikir verebilir ama. Kelle paca corbasi da sut yapimi konusunda cok iyi diye biliyorum. Ama kendisi ile aram yok, eger tuketmeyi seven varsa guzel bir secenek. Onun yerine ben kemik suyu corba tercih edecegim fayda eder mi bilmiyorum ama. Gerci uzmanlar sut uretiminin hipofiz bezinden oldugunu yeme icmenin etkili olmadigi konusunda yayin da yapiyorlar ama bence illa faydasi olacaktir.

Cnm ilk sutun icerigi yogunlugu fln farkli. Ilk sutu bebek icmeli kesinlikle. Pompa yapma bence ama yapcaksanda ilk sutu bebege vermeyi unutma

Cnm ilk sutun icerigi yogunlugu fln farkli. Ilk sutu bebek icmeli kesinlikle. Pompa yapma bence ama yapcaksanda ilk sutu bebege vermeyi unutma
İlk süt olan kolostrum yoğun ve bal kıvamında olduğu için makineyle gelmez. Ancak elle sağım yapılırsa damla damla gelir. Bebeklerin midesi de ilk günler küçük olduğu için o damlalar bile yeter onlara.

Benimde hickirik olabilecegi aklima geldi ama cok uzun surunce de insan endiselenmedim degil internette baktim 2 5 dk arasi yasamis insanlaar genelde

Hickirik mi acaba dedik ama uzun surunce merak ettim dogrusu
Hiç hıçkırık aklıma gelmedi çünkü basende başka bölgelere o şekilde ritmik vuruyor küçük küçük hep aynı noktaya ama bir haftadır oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…