Ben bu goruntuyu begendim diye aptal bir sapik " sana sut masaji yapmami istermisin " yazmis. Boyle insan olmayan kisileri gorunce su hayattan okadar korkuyorum ki.İnstagramda annesütüdoktoru var orda görmüştüm, doğumdan sonra eşlerimize yaptırmalıyız
Böyle kişileri hiç takmamak gerek, dünyada kötüler olduğu kadar iyiler de var. Her zaman kadın olarak da anne olarak da çok güçlü bir duruş ve psikolojiye sahip olmak lazım. Ben de böyle kişilerle muhatap olmamak için özellikle ins, face, twitter da kadın veya erkek olduğu belli olmayan kullanıcı ismi ve gizli hesap kullanıyorum. Böylelikle daha rahat ediyorum.Ben bu goruntuyu begendim diye aptal bir sapik " sana sut masaji yapmami istermisin " yazmis. Boyle insan olmayan kisileri gorunce su hayattan okadar korkuyorum ki.
Ben 32-33 hatta 34 ten önce başlamam sanırım. Çünkü gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. Haftam küçükken yapmıştım , kaç saat kasik ağrısı çektimKızlar bu pilates topuyla egzersizlerle hangi haftada başlamalıyız acaba?
O zaman 34 gibi başlamak en mantıklısı sanırım canımBen 32-33 hatta 34 ten önce başlamam sanırım. Çünkü gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. Haftam küçükken yapmıştım , kaç saat kasik ağrısı çektim
Yani yuh artık ne denir ki? Ben de bir ara kullanmadığım kıyafetleri satayım letgo da demiştim de resmen mesaj kutusu sapık istilasına uğramıştı, kapattım hemen sonraBen bu goruntuyu begendim diye aptal bir sapik " sana sut masaji yapmami istermisin " yazmis. Boyle insan olmayan kisileri gorunce su hayattan okadar korkuyorum ki.
Canım doğuma yönelik egzersizlere 36. haftadan sonra başlanıyor, öncesindeki egzersizler daha farklı. Hatta bazı nefes hareketlerini bile çok yapmayın, son haftalarda yapın diyorlar.Kızlar bu pilates topuyla egzersizlerle hangi haftada başlamalıyız acaba?
Ewt canım gene ondan alcam. Ama süt pompası daha etkili olmuştu bende inş bu sefer bu ikisine gerekte kalmazİlk günler göğüs şiştiği içinde meme ucu içeri kaçıyor, size tavsiyem lansinohun yada chiconun meme ucu çıkarıcısı doğum çantanızda bulunsun. Çok işe yarıyor, fiyat olarak da uygun
Bence hormonsal olarak doğumdan i ve süt gelmezCnm ilk sutun icerigi yogunlugu fln farkli. Ilk sutu bebek icmeli kesinlikle. Pompa yapma bence ama yapcaksanda ilk sutu bebege vermeyi unutma
Göğüs uçları çıksın diye iğne varya o plastik şırınga onun ucunu keserler sadece göğüs ucu girer sen çektikçe göğüs ucu çıkıyor canım bebek de ağzına alabilir bunu ebe gistermidti bana doğumdaYa bende öyle yapcam . Ilkinde çok sorun oldu göğüs ucum yoktu
benimde 2-3 aydır 60-65 lerde seyrediyordu doktorum dahiliyeye görün dedi ama dahiliye doktoru 70 yazıyor ama biz 55-60lara kadar normal kabul ediyoruz herhangi bir problem yok dediCokmu kilolu acaba bende hep pekmez kasar muz falan tukettim kilo alsin diye ama bilemedim şimdi bi de arkadas yazmiş bende yazayim benim bugunku açlik sekerim 69 cikti normalin en dusugu 70 3 aylik aclik sekeri ortalamamda 4.5 normali en dusuk 4 olmaliymis 2 ay önceki aclik tokluk sekerlerimde aclik 87 tokluk 83
arada farklı bölgelerde bende de oluyor ben damar atması gibi hissediyorum ama aynı mıdır bilmiyorum da bazen şiddeti fazla oluyorHiç hıçkırık aklıma gelmedi çünkü basende başka bölgelere o şekilde ritmik vuruyor küçük küçük hep aynı noktaya ama bir haftadır oluyor bende
Hamileliğinin son haftalarında niplette kullanırsan süt kanalları esneyeceği için ucunu çıkarmak daha da kolaylaşabilir. Bende meme ucum olmadığı için emzirememiştim, ne kadar meme ucuna gerek yok deselerd3 kesinlikle bebekler ememiyor uç olmayınca. 6 ay sağarak verdim onda da 2 saatte 50 ml anca çıkıyordu. Bu yüzden doktoruma da danışarak meme ucum hassas olmadığı için şimdiden nipletteyi sürekli takıyorum en azından biraz ucu çıktı, doğuma kadar tam çıkar inş. Ama senin meme ucun hassas ise doğuma 2-3hafta kala kullan, doğumu tetiklemesin. İnşallah bu sefer emzirebilirizEwt canım gene ondan alcam. Ama süt pompası daha etkili olmuştu bende inş bu sefer bu ikisine gerekte kalmaz
1 hafta kala yaparım. Şuan bile sıvı gelirHamileliğinin son haftalarında niplette kullanırsan süt kanalları esneyeceği için ucunu çıkarmak daha da kolaylaşabilir. Bende meme ucum olmadığı için emzirememiştim, ne kadar meme ucuna gerek yok deselerd3 kesinlikle bebekler ememiyor uç olmayınca. 6 ay sağarak verdim onda da 2 saatte 50 ml anca çıkıyordu. Bu yüzden doktoruma da danışarak meme ucum hassas olmadığı için şimdiden nipletteyi sürekli takıyorum en azından biraz ucu çıktı, doğuma kadar tam çıkar inş. Ama senin meme ucun hassas ise doğuma 2-3hafta kala kullan, doğumu tetiklemesin. İnşallah bu sefer emzirebiliriz
Maalesef kurutma var diye askılık almadım ama annemde yıkayıp balkona asarız artık bu seferlik hiç giydirmeden küçülmesinde :)Canım çamaşır askılığı varsa şer tak ustüne salona koy pencereyi aç kurusun birazda fon mskinasi la kututursun
Hatta ben doğum yapmadan birgun önce pompa yapcsm goguslerime uçları kanalları açılsın diye
Psikolojik tedaviye ihtiyacı var böylelerinin kadın çocuk ve hayvan olmak böyle insanlar yüzünden çok zorBen bu goruntuyu begendim diye aptal bir sapik " sana sut masaji yapmami istermisin " yazmis. Boyle insan olmayan kisileri gorunce su hayattan okadar korkuyorum ki.
Benimde aynı sebepten 6 ay sağarak besledim çok zor inşallah bunda emzirebiliriz :)Hamileliğinin son haftalarında niplette kullanırsan süt kanalları esneyeceği için ucunu çıkarmak daha da kolaylaşabilir. Bende meme ucum olmadığı için emzirememiştim, ne kadar meme ucuna gerek yok deselerd3 kesinlikle bebekler ememiyor uç olmayınca. 6 ay sağarak verdim onda da 2 saatte 50 ml anca çıkıyordu. Bu yüzden doktoruma da danışarak meme ucum hassas olmadığı için şimdiden nipletteyi sürekli takıyorum en azından biraz ucu çıktı, doğuma kadar tam çıkar inş. Ama senin meme ucun hassas ise doğuma 2-3hafta kala kullan, doğumu tetiklemesin. İnşallah bu sefer emzirebiliriz
Benimde 20. Haftada tetenoz olduktan sonra 21. Haftada ilk kanamam olmuştu ikinci aşıyı yapmadılar onun için inşallah bir sıkıntı yaşamazsın geçmiş olsunKızlar ben de sonunda tetanoz aşımı oldum .20. Haftalarda sağlık ocağı yapmadı .Nadir de olsa düşüğe neden oluyor biraz büyüsün dedi .24 de kanama yaşadığım için yapmadılar .Şimdi yaptırdım .Umarım sıkıntı ile karşılaşmam
Ben çok istiyorum ama hangi marka almam gerektiğini bilmiyorumDoğum sonrası korse kullanıcaakmısnız düşündüğünüz bir model varmı
Ben kullanacağım canım .Ablalarım mutlaka kullan dediler .Ağustos annelerini de okudum orada da doktorlar istemiş .Giyilebilir değil de sanırım üstten takılanları önermişlerDoğum sonrası korse kullanıcaakmısnız düşündüğünüz bir model varmı
Teşekkür ederim inşallah yaşamam .Çok tedirgin ediyor fikriBenimde 20. Haftada tetenoz olduktan sonra 21. Haftada ilk kanamam olmuştu ikinci aşıyı yapmadılar onun için inşallah bir sıkıntı yaşamazsın geçmiş olsun
Öyle yapın canım annen gelir gider çamaşırlarını alır götürür getiririMaalesef kurutma var diye askılık almadım ama annemde yıkayıp balkona asarız artık bu seferlik hiç giydirmeden küçülmesinde :)
Psikolojik tedaviye ihtiyacı var böylelerinin kadın çocuk ve hayvan olmak böyle insanlar yüzünden çok zor
Benimde aynı sebepten 6 ay sağarak besledim çok zor inşallah bunda emzirebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?