2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben bu goruntuyu begendim diye aptal bir sapik " sana sut masaji yapmami istermisin " yazmis. Boyle insan olmayan kisileri gorunce su hayattan okadar korkuyorum ki.
Böyle kişileri hiç takmamak gerek, dünyada kötüler olduğu kadar iyiler de var. Her zaman kadın olarak da anne olarak da çok güçlü bir duruş ve psikolojiye sahip olmak lazım. Ben de böyle kişilerle muhatap olmamak için özellikle ins, face, twitter da kadın veya erkek olduğu belli olmayan kullanıcı ismi ve gizli hesap kullanıyorum. Böylelikle daha rahat ediyorum.

Ben 32-33 hatta 34 ten önce başlamam sanırım. Çünkü gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. Haftam küçükken yapmıştım , kaç saat kasik ağrısı çektim
O zaman 34 gibi başlamak en mantıklısı sanırım canım öylece kutusunda duruyor, heveslendim başlamak için bir an önce.

Ben bu goruntuyu begendim diye aptal bir sapik " sana sut masaji yapmami istermisin " yazmis. Boyle insan olmayan kisileri gorunce su hayattan okadar korkuyorum ki.
Yani yuh artık ne denir ki? Ben de bir ara kullanmadığım kıyafetleri satayım letgo da demiştim de resmen mesaj kutusu sapık istilasına uğramıştı, kapattım hemen sonra
Kızlar bu pilates topuyla egzersizlerle hangi haftada başlamalıyız acaba?
Canım doğuma yönelik egzersizlere 36. haftadan sonra başlanıyor, öncesindeki egzersizler daha farklı. Hatta bazı nefes hareketlerini bile çok yapmayın, son haftalarda yapın diyorlar.

İlk günler göğüs şiştiği içinde meme ucu içeri kaçıyor, size tavsiyem lansinohun yada chiconun meme ucu çıkarıcısı doğum çantanızda bulunsun. Çok işe yarıyor, fiyat olarak da uygun
Ewt canım gene ondan alcam. Ama süt pompası daha etkili olmuştu bende inş bu sefer bu ikisine gerekte kalmaz

Cnm ilk sutun icerigi yogunlugu fln farkli. Ilk sutu bebek icmeli kesinlikle. Pompa yapma bence ama yapcaksanda ilk sutu bebege vermeyi unutma
Bence hormonsal olarak doğumdan i ve süt gelmez sadece uçları açılsın yani biraz gevsesin uçlar zaten ilk süt sağlıklı yoğunluk vitamin olarak bence gelmez geçen deniledim süt gelmedi herhalde vücut bebek çıkınca cevap verir bana

Ya bende öyle yapcam . Ilkinde çok sorun oldu göğüs ucum yoktu
Göğüs uçları çıksın diye iğne varya o plastik şırınga onun ucunu keserler sadece göğüs ucu girer sen çektikçe göğüs ucu çıkıyor canım bebek de ağzına alabilir bunu ebe gistermidti bana doğumda

benimde 2-3 aydır 60-65 lerde seyrediyordu doktorum dahiliyeye görün dedi ama dahiliye doktoru 70 yazıyor ama biz 55-60lara kadar normal kabul ediyoruz herhangi bir problem yok dedi

Merhabalar ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan nifty yaptrdm aranızda bu riskli 13-18 cikan oldu mu fikir verebilir misiniz çok teşekkür ederim

Ewt canım gene ondan alcam. Ama süt pompası daha etkili olmuştu bende inş bu sefer bu ikisine gerekte kalmaz
Hamileliğinin son haftalarında niplette kullanırsan süt kanalları esneyeceği için ucunu çıkarmak daha da kolaylaşabilir. Bende meme ucum olmadığı için emzirememiştim, ne kadar meme ucuna gerek yok deselerd3 kesinlikle bebekler ememiyor uç olmayınca. 6 ay sağarak verdim onda da 2 saatte 50 ml anca çıkıyordu. Bu yüzden doktoruma da danışarak meme ucum hassas olmadığı için şimdiden nipletteyi sürekli takıyorum en azından biraz ucu çıktı, doğuma kadar tam çıkar inş. Ama senin meme ucun hassas ise doğuma 2-3hafta kala kullan, doğumu tetiklemesin. İnşallah bu sefer emzirebiliriz

1 hafta kala yaparım. Şuan bile sıvı gelir

Reactions: The
Maalesef kurutma var diye askılık almadım ama annemde yıkayıp balkona asarız artık bu seferlik hiç giydirmeden küçülmesinde :)
Psikolojik tedaviye ihtiyacı var böylelerinin kadın çocuk ve hayvan olmak böyle insanlar yüzünden çok zor
Benimde aynı sebepten 6 ay sağarak besledim çok zor inşallah bunda emzirebiliriz :)

Benimde 20. Haftada tetenoz olduktan sonra 21. Haftada ilk kanamam olmuştu ikinci aşıyı yapmadılar onun için inşallah bir sıkıntı yaşamazsın geçmiş olsun

Doğum sonrası korse kullanıcaakmısnız düşündüğünüz bir model varmı
Ben kullanacağım canım .Ablalarım mutlaka kullan dediler .Ağustos annelerini de okudum orada da doktorlar istemiş .Giyilebilir değil de sanırım üstten takılanları önermişler
Benimde 20. Haftada tetenoz olduktan sonra 21. Haftada ilk kanamam olmuştu ikinci aşıyı yapmadılar onun için inşallah bir sıkıntı yaşamazsın geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah yaşamam .Çok tedirgin ediyor fikri

Öyle yapın canım annen gelir gider çamaşırlarını alır götürür getiriri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…