Evet canım şükür dr 1,2 hafta önde dedi. Ay burda alttan muayene sonlara doğru yapıyorlar 2.doğum olcak yapmazlar heralde diye ümit ediyorum ilki normal olmuştu.. İnşallah güzel haberler alırsınMaşallah canımbebeğin kilosu gayet oyibende yarın gidecem bakalım bilgi verecek mi yoksa yine alttan mı muane eder bıktım kız hersefrrinde gidiyorum alttan muane ediyor bualmanlar son aylar kalınca birde eliyle nusne ediyor canımı acıtıyor korkuyorum suyu patlatacak
Kız o nedir benim dediger gebelikte meme ucu sorunum oldu bende m,l benden yalancı meme aldım göğsüme taktım ancak öyle göğsünü tuttu emdi , internetten bakım nedir varsa buralarda alam
Bunu da bilmiyorum nipletteonu da araştırim lazım olacaklar listesi yapacam
Defne olacak benimkiBi zahmet kiz isim onerilerinde bulunsaniz
Kızım olsaydı adını Çiçek koyacaktık .Bi zahmet kiz isim onerilerinde bulunsaniz
Canım baktım da niplette o nasıl takılır ki doğum dan önce
Bende meme ucum yoktu diye şırınga almıştım ucunu kestik o iğne yerini , sonra meme ucunu o kestigimiz yere yerleştirdim çektim yavaş yavaş meme ucum çıktı canım ama bu niplette baktım da ucunda şırınga var meme ucunda o emmeyen bebekler için yalancı meme ucu gibi birseydi
O diğer meme ucu çıkarma aparatı lansinoh
Bizim bilfigimizklasik göğüs pompasidir bende işte doğumdan önce biraz göğüs uçlarımi şırınga ve pompa ile açacam çünkü çok tıkalı oluyorlar bebek emip acana kadar istemiyo mizmizlik yapıyorzaten o ilk o sarı yağlı süt bunlarla çabuk gelmiyor
Benim 2 oğlundan sonra bir kızım olacak inş. En küçük oğlum 7 yaşında. Kaynanam bir zamanlar cukurovanin hayranı olduğu için adi züleyha olsun diyor, onun gibi güzel olsunBi zahmet kiz isim onerilerinde bulunsaniz
Çok iyi anlattın cnim benim yöntem de bunun gibi işte siringanin ucunu kes sonraeme ucunu içine doğru çek uç çıkıyor faydalıvalla bu gebelikte araştırmadigim bir şey kalmadı. niplette küçük bir kutu o şırınga sayesinde meme ucunu çekip o kutucuğa hapsediyor. Sonra şırıngayi çıkarıyorsun, o kutucuk hala meme ucunda kalıyor.. südyenin altında falan takıyorsun gözükmüyor. Ne kadar uzun takarsan meme üçün o kadar esneyip uzuyor. Çok anlatamadım ama yotube da avent niplette yazi0 videosunu izlersen daha iyi anlarsın. Lansinohun ise bebek doğduktan sonra meme üçünü birkaç dk çekip öyle bebege vermek için ise yarıyor, uzun vadeli değil yani. Sonra yine meme ucu içeri kaçıyor.
Sağol canım aminEvet canım şükür dr 1,2 hafta önde dedi. Ay burda alttan muayene sonlara doğru yapıyorlar 2.doğum olcak yapmazlar heralde diye ümit ediyorum ilki normal olmuştu.. İnşallah güzel haberler alırsın
Burda çok pahalı, tek bir göğüs için internet fiyatı avent niplettenin 170 lira ve üstü. Ben joom dan sipariş ettim yani çindenÇok iyi anlattın cnim benim yöntem de bunun gibi işte siringanin ucunu kes sonraeme ucunu içine doğru çek uç çıkıyor faydalı
Çok iyi ama bunu daogrenmek colunku senin dediğin şeyde aparat meme ucunda kalıyor süper birşey görürsem alırım ya sıkıntı yaşamak istemiyorum bu lohusalıkta
Dur kız korkutma beni ben hemen googl amcaya sorum Almanya da var mı kaçaBurda çok pahalı, tek bir göğüs için internet fiyatı avent niplettenin 170 lira ve üstü. Ben joom dan sipariş ettim yani çinden1 ay sonra geldi.çiftini 56 liraya, 18 lirada kargo ücreti ödedim. Ayni ürün çok daha uygun geldi, aklında bulunsun canim
Canım baktım pahalı değilmiş en ucuzu 7,50 Euro dan başlıyor markaya göre artıyor fiyat bu çok iyi bunu sorarım eczanelere varsa alırım çok iyi fikir canım teşekkürlerBurda çok pahalı, tek bir göğüs için internet fiyatı avent niplettenin 170 lira ve üstü. Ben joom dan sipariş ettim yani çinden1 ay sonra geldi.çiftini 56 liraya, 18 lirada kargo ücreti ödedim. Ayni ürün çok daha uygun geldi, aklında bulunsun canim
Sende gule güle kullan kendi kimi inşallah faydasını görürsün ben bundan haber yoktu o yüzden medela nin yalanci göğüs ucunu takmıştım aylarca oyle besledim alıştı o meme yeBurda çok pahalı, tek bir göğüs için internet fiyatı avent niplettenin 170 lira ve üstü. Ben joom dan sipariş ettim yani çinden1 ay sonra geldi.çiftini 56 liraya, 18 lirada kargo ücreti ödedim. Ayni ürün çok daha uygun geldi, aklında bulunsun canim
Rica ederim. Ne kadar da uygun , turkiyede çok pahalı. Alıp önce biraz göğsünü kremleyip dene meme üçün hassas ise çok kullanma , doğuma 3 hafta kala sık sık kullanırsın, ben gece bile takıyorum, hiç rahatsız etmiyor . Çünkü ne kadar meme ucunda kalırsa o kadar kalıcı olur.Canım baktım pahalı değilmiş en ucuzu 7,50 Euro dan başlıyor markaya göre artıyor fiyat bu çok iyi bunu sorarım eczanelere varsa alırım çok iyi fikir canım teşekkürler
Evet uygunmuş canımRica ederim. Ne kadar da uygun , turkiyede çok pahalı. Alıp önce biraz göğsünü kremleyip dene meme üçün hassas ise çok kullanma , doğuma 3 hafta kala sık sık kullanırsın, ben gece bile takıyorum, hiç rahatsız etmiyor . Çünkü ne kadar meme ucunda kalırsa o kadar kalıcı olur.
Doğumdan bir hafta sonra ise yaramıyor, çünkü süt çok geldiği için hemen düşüyor. Normalde hamileliğin ilk 6 ayı ya da son haftaları kullanılıyor. Düşün o kadar süt sağdım yine de ucu hiç çıkmamıştı bunun sayesinde ucu baya çıktı. Bazen çıkarıyorum bir kaç saatliğine onda bile ucu içeri kaçıyor. Cok memnun kaldım. Umarım sende kalırsın.Sende gule güle kullan kendi kimi inşallah faydasını görürsün ben bundan haber yoktu o yüzden medela nin yalanci göğüs ucunu takmıştım aylarca oyle besledim alıştı o meme yeinşallah bu niplette yi bulurum hem ne güzel 24 saat üstümde kalır emzirecegim zaman çıkarırım işim bitince yine takarım
Kaçmıyor diyecektimDoğumdan bir hafta sonra ise yaramıyor, çünkü süt çok geldiği için hemen düşüyor. Normalde hamileliğin ilk 6 ayı ya da son haftaları kullanılıyor. Düşün o kadar süt sağdım yine de ucu hiç çıkmamıştı bunun sayesinde ucu baya çıktı. Bazen çıkarıyorum bir kaç saatliğine onda bile ucu içeri kaçıyor. Cok memnun kaldım. Umarım sende kalırsın.
İnşallah canım o zaman iki hafta kala alıştırim memeyi dediğin mantıklı zaten bebek emdikve süt de cogslacsk gelecek öyle yaparım inşallah bulurumDoğumdan bir hafta sonra ise yaramıyor, çünkü süt çok geldiği için hemen düşüyor. Normalde hamileliğin ilk 6 ayı ya da son haftaları kullanılıyor. Düşün o kadar süt sağdım yine de ucu hiç çıkmamıştı bunun sayesinde ucu baya çıktı. Bazen çıkarıyorum bir kaç saatliğine onda bile ucu içeri kaçıyor. Cok memnun kaldım. Umarım sende kalırsın.
Anladım canım iyi yaptın duzeltme yi arkadaşlara da yardımcı oldun anlamaları içinKaçmıyor diyecektim
Zümra ismi anlamı güzel, iyi ahlaklı, cesur, yiğit, yürekli, zeki ve bilgili kadın olarak bilinmektedir.Bi zahmet kiz isim onerilerinde bulunsaniz
Kızlar ben de sonunda tetanoz aşımı oldum .20. Haftalarda sağlık ocağı yapmadı .Nadir de olsa düşüğe neden oluyor biraz büyüsün dedi .24 de kanama yaşadığım için yapmadılar .Şimdi yaptırdım .Umarım sıkıntı ile karşılaşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?