2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet canım şükür dr 1,2 hafta önde dedi. Ay burda alttan muayene sonlara doğru yapıyorlar 2.doğum olcak yapmazlar heralde diye ümit ediyorum ilki normal olmuştu.. İnşallah güzel haberler alırsın

valla bu gebelikte araştırmadigim bir şey kalmadı. niplette küçük bir kutu o şırınga sayesinde meme ucunu çekip o kutucuğa hapsediyor. Sonra şırıngayi çıkarıyorsun, o kutucuk hala meme ucunda kalıyor.. südyenin altında falan takıyorsun gözükmüyor. Ne kadar uzun takarsan meme üçün o kadar esneyip uzuyor. Çok anlatamadım ama yotube da avent niplette yazi0 videosunu izlersen daha iyi anlarsın. Lansinohun ise bebek doğduktan sonra meme üçünü birkaç dk çekip öyle bebege vermek için ise yarıyor, uzun vadeli değil yani. Sonra yine meme ucu içeri kaçıyor.

Bi zahmet kiz isim onerilerinde bulunsaniz
Benim 2 oğlundan sonra bir kızım olacak inş. En küçük oğlum 7 yaşında. Kaynanam bir zamanlar cukurovanin hayranı olduğu için adi züleyha olsun diyor, onun gibi güzel olsun annem nisa olsun diyor. Bende topu eşime attım sen köy ismini dedim. Zavallı her hafta yeni bir isim ile sesleniyor. Ilk ay defne dedi sonra yasemin dedi, sonra ahsen dedi, bir ara rana dedi... benim için hafif ve manasının güzel olması yeterli. Bakalım doğduktan sonra neye karar vericek bende merak ediyorum

Çok iyi anlattın cnim benim yöntem de bunun gibi işte siringanin ucunu kes sonraeme ucunu içine doğru çek uç çıkıyor faydalı

Çok iyi ama bunu daogrenmek colunku senin dediğin şeyde aparat meme ucunda kalıyor süper birşey görürsem alırım ya sıkıntı yaşamak istemiyorum bu lohusalıkta

Evet canım şükür dr 1,2 hafta önde dedi. Ay burda alttan muayene sonlara doğru yapıyorlar 2.doğum olcak yapmazlar heralde diye ümit ediyorum ilki normal olmuştu.. İnşallah güzel haberler alırsın
Sağol canım amin bende 25. Haftada sonra randevualrim ayda 2 sefere çıktı hep gidiyorum yapıyorlar muaneyi geçen 2 hafta önce yaptılar sonrada noal karın ultrasonu yaptialr bakalım yarın ola hayrola neler olacak

Burda çok pahalı, tek bir göğüs için internet fiyatı avent niplettenin 170 lira ve üstü. Ben joom dan sipariş ettim yani çinden1 ay sonra geldi.çiftini 56 liraya, 18 lirada kargo ücreti ödedim. Ayni ürün çok daha uygun geldi, aklında bulunsun canim

Dur kız korkutma beni ben hemen googl amcaya sorum Almanya da var mı kaça

Canım baktım pahalı değilmiş en ucuzu 7,50 Euro dan başlıyor markaya göre artıyor fiyat bu çok iyi bunu sorarım eczanelere varsa alırım çok iyi fikir canım teşekkürler

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-05-22-40-41-650_com.android.chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 48
Sende gule güle kullan kendi kimi inşallah faydasını görürsün ben bundan haber yoktu o yüzden medela nin yalanci göğüs ucunu takmıştım aylarca oyle besledim alıştı o meme ye inşallah bu niplette yi bulurum hem ne güzel 24 saat üstümde kalır emzirecegim zaman çıkarırım işim bitince yine takarım

Canım baktım pahalı değilmiş en ucuzu 7,50 Euro dan başlıyor markaya göre artıyor fiyat bu çok iyi bunu sorarım eczanelere varsa alırım çok iyi fikir canım teşekkürler
Rica ederim. Ne kadar da uygun , turkiyede çok pahalı. Alıp önce biraz göğsünü kremleyip dene meme üçün hassas ise çok kullanma , doğuma 3 hafta kala sık sık kullanırsın, ben gece bile takıyorum, hiç rahatsız etmiyor . Çünkü ne kadar meme ucunda kalırsa o kadar kalıcı olur.

Evet uygunmuş canım inşallah eczanelerde mağazalarda görürüm hassas maalesef hemen yara olur bugün dus aldım sıktım süt geliyiordu beyaz değildi sarımsidi az kadli vaktim artık hazırlanıyor sütler dediğin gibi krem sürerim sezeryen belki 38 de olur ya o yizdne ne kadar erken yapsma iyi meme ucum çıkar çok teşekkürler bu bilgi için

Doğumdan bir hafta sonra ise yaramıyor, çünkü süt çok geldiği için hemen düşüyor. Normalde hamileliğin ilk 6 ayı ya da son haftaları kullanılıyor. Düşün o kadar süt sağdım yine de ucu hiç çıkmamıştı bunun sayesinde ucu baya çıktı. Bazen çıkarıyorum bir kaç saatliğine onda bile ucu içeri kaçıyor. Cok memnun kaldım. Umarım sende kalırsın.

Kaçmıyor diyecektim

İnşallah canım o zaman iki hafta kala alıştırim memeyi dediğin mantıklı zaten bebek emdikve süt de cogslacsk gelecek öyle yaparım inşallah bulurum

Bu aksam eksik listesi yaptim. Hersey eksikmis
Bir an once almam gerekiyor sanirim.
Biberon hangi marka aldiniz avent philips bu aksam mamajoo markasini gordum guzel yorumlar vardi. Deneyen oldu mu daha once veya ilk bebegine kullanmak icin alan.

Bebek sampuan sabun pisik kremi tarzi urunleri sebamed baktim. Tamamlayan oldu mu ?

Birde depend kac paket alinmasi gerek. Bedenleri nasil acaba ?

Benim tetanoz covid aşısı derken tetanozun 2.dozunu olamadım. Gerçi ilki o kadar kötü ateşli geçti ki zerre olmak istemiyorum da. Covid aşısını hissetmedim bile. Hemşiremiz doğumdan sonra yapabilirim artık yetişmez son 10 haftaya girilecek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…