Bu aksam eksik listesi yaptim. Hersey eksikmis
Bir an once almam gerekiyor sanirim.
Biberon hangi marka aldiniz avent philips bu aksam mamajoo markasini gordum guzel yorumlar vardi. Deneyen oldu mu daha once veya ilk bebegine kullanmak icin alan.
Bebek sampuan sabun pisik kremi tarzi urunleri sebamed baktim. Tamamlayan oldu mu ?
Birde depend kac paket alinmasi gerek. Bedenleri nasil acaba ?
Kurutma mikropları da öldürdüğü için ütüye de gerek olmuyor biraz küçülme yapabilir ama zaten şimdi atmasan doğduktan sonra atacaksın değişen bir şey yok yani at gitsin. Hemen çıkarırsan buruşmaz hemÇamaşırları yıkayıp kurutmada kurutan oldumu yıpranma küçülme falan olurmu acaba bende kurutmaya atmak zorundayım balkon yok ev küçük asamıyorum bekliyorum şuan karar veremedim
Bi zahmet kiz isim onerilerinde bulunsaniz
Canım bakim ürünü olarak ben üni baby alcam . Biberon olarak o kadar pahalıya kaçma oğlumda çok uygun bu tane minik aldim çokta güzel tuttu işimize baya yaradı. Depente bir paket aldim sanırsam içinde 9 tane yeterli ilk 2 3 gün sonrasında loğusa pedi kullanıcamBu aksam eksik listesi yaptim. Hersey eksikmis
Biberon hangi marka aldiniz avent philips bu aksam mamajoo markasini gordum guzel yorumlar vardi. Deneyen oldu mu daha once veya ilk bebegine kullanmak icin alan.
Bebek sampuan sabun pisik kremi tarzi urunleri sebamed baktim. Tamamlayan oldu mu ?
Biberon olarak bir avent vardı evde, ona uç alıcam bir de Bim’den aldığım ikili cam biberon var yeter zaten.Bu aksam eksik listesi yaptim. Hersey eksikmis
Kızlar günaydın bebeğin ritmik vurması hıçkırıkmış. Dışardan vuruyor gözükürmüş içerden hıçkırırmış. Çok etkilendim ben
Ben de mustelanin setini aldım bebek bakımı için, biberon da lansinoh biberon setini aldım indirimdeydi ebebekteBu aksam eksik listesi yaptim. Hersey eksikmis
Suan devam ediyor mu acaba indirim birde magazadan mi web den mi acabaBen de mustelanin setini aldım bebek bakımı için, biberon da lansinoh biberon setini aldım indirimdeydi ebebekte
Tesekkur ederim kizlar az cok fikir olustu kafamda.
Mustela aliyorum ozaman bende. Bir arkadasim da mustela onerdi.
Sampuan pisik kremi sabun baska ne aliniyor :))
Depend i 2 aliyorum ozaman. Beden nasil oluyor suan 74 75 kg civariyim. L beden buyuk mu olur kullanan oldu mu ?
Birde valiz kullananlar kabin boy valiz ufak gelir dimi h
L BEDen rahat olur canım. Ben kabin boy çantası birde anne bebek çantası goturcemTesekkur ederim kizlar az cok fikir olustu kafamda.
Mustela aliyorum ozaman bende. Bir arkadasim da mustela onerdi.
Sampuan pisik kremi sabun baska ne aliniyor :))
Depend i 2 aliyorum ozaman. Beden nasil oluyor suan 74 75 kg civariyim. L beden buyuk mu olur kullanan oldu mu ?
Birde valiz kullananlar kabin boy valiz ufak gelir dimi hastane icin
Canım valla cok gereksiz ya . Zaten tertemiz cafcaf veriyolar istediğin zman değişiyorlar. Bence bu kadarına gerek yok elimden geldiğince herşeyi kararında göturcemYa kızlar youtube’da doğum çantası videolarını izliyorum. Millet hem bebeğe hem kendine nevresim takımı filan götürmüş hastane çarşafında yatmamak için, gerçekten gerek var mı bu kadarına? Bu izlediklerimi koysam kabin boya asla sığamam herhalde
Bu valizleri yapanlar sonra neler gerekli oldu neler olmadı videosuda yapıyorlar onları izlemek daha iyi olabilir gereksiz şeyleri götürmemek içinYa kızlar youtube’da doğum çantası videolarını izliyorum. Millet hem bebeğe hem kendine nevresim takımı filan götürmüş hastane çarşafında yatmamak için, gerçekten gerek var mı bu kadarına? Bu izlediklerimi koysam kabin boya asla sığamam herhalde
Benim başlıca koyacaklarim . 3 takım bebeğe kıyafet bi tane kalın battaniye .ıslak mendil bir paket 2 alt açma bezi 6 tane bebek bezi ağız mendili 2 tane biberon pompa emzik pişik kremi. 2 adet müslin bez . Kendim için.. 2takim picama depent yiyecek içecek camasir falan yedek çıkarken giyeceğim kiyafet emzirme sütyeniYa kızlar youtube’da doğum çantası videolarını izliyorum. Millet hem bebeğe hem kendine nevresim takımı filan götürmüş hastane çarşafında yatmamak için, gerçekten gerek var mı bu kadarına? Bu izlediklerimi koysam kabin boya asla sığamam herhalde
Ben tek valiz istiyorum ama bakayimL BEDen rahat olur canım. Ben kabin boy çantası birde anne bebek çantası goturcem
Ya evet yapan var icine sinmiyor muhtemelen ama bende o nevrrsimj orda kullanip eve getirip tekrar kullanamam. ( yikayip tabikiYa kızlar youtube’da doğum çantası videolarını izliyorum. Millet hem bebeğe hem kendine nevresim takımı filan götürmüş hastane çarşafında yatmamak için, gerçekten gerek var mı bu kadarına? Bu izlediklerimi koysam kabin boya asla sığamam herhalde
Canım onları izliyorum zaten, kadın “Bu nevresimler çok iyi oldu hastane çarşafına yatmadıkkk” filan diyor, “Kuru şampuan kullandım çok iyi oldu” diyor bir yandan daBu valizleri yapanlar sonra neler gerekli oldu neler olmadı videosuda yapıyorlar onları izlemek daha iyi olabilir gereksiz şeyleri götürmemek için
Aynen canım bir tane müslin bez gibi bir şey yeterli bence de. Eve gelince hem bebek hem de biz yıkanacağız zaten her türlü, çarşafla marşafla ben de uğraşmak istemiyorum.Ben tek valiz istiyorum ama bakayim
Ay sanki gunler yaklasiyor ya
Ya evet yapan var icine sinmiyor muhtemelen ama bende o nevrrsimj orda kullanip eve getirip tekrar kullanamam. ( yikayip tabiki) kendimi ve bebegi yikamak daha mantikli ben sadece bebegin yataginin altina bir tane batttaniye veya muslin bez gibi birseyi koymayi dusunuyorum.
Cnm ben bebegimle oynuyorum kitabini okudum. Oneririm. Bir de mahallenin en mutlu bebegi kitabini almistim onu bitiremedim. Hep aglayan bebekten bahsediyo cok olumsuz etkiledi beni biraktimHangi kitabı okuyordun? Biz de fransada bir kitap var laurence pernaud ama basımı yok artık turkiyede onu almak istiyorduk ben hatırlıyorum annemde vardı bu kitap nadir kitaptan buldum biraz eski aldım söyle bi okurum eski yılların bilgileridir ama yeni kitaplardan güzel diye tavsiye edeceğiniz var mı gerçi şimdi herşey videoya dönüştü youtube a ne yazsan buluyorsun.
Biberon emzik phlips avent aldim ben. Bebek bakim urunlerini mustela aldim merhaba bebek cantasi gibi bisey vardi icinde 4 urun var. Depend 2 paket aldim L beden. Genis alin daha rahat oluyor diye okudum yorumlardan o yuzden L tercih ettimBu aksam eksik listesi yaptim. Hersey eksikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?