2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Ben de bu tarz ıvır zıvırları bi ekleyim trendyol sepetine dedim
800 TL falan tuttu ki bir de e bebekten liste yapacağım hangisi uygun tutarsa onu alacağım.
avent vs eklemedim bir de genelde wee baby tercih ettim.
Dependi arkadaşlarım 1 paket yeterli, yoğun olursa bir daha alırsın ama normal pedler 3 günden sonra işini görür dediler.
Pişik için sanırım bepanthol ve hametanı alacağım şimdilik. Doktoru da ne önerecek, cildi nasıl olacak ona göre hareket edeceğim. Şampuanda farmasinin bebe şampuanı vardı açılmamış sanırım onu kullanırım.

Çamaşırları yıkayıp kurutmada kurutan oldumu yıpranma küçülme falan olurmu acaba bende kurutmaya atmak zorundayım balkon yok ev küçük asamıyorum bekliyorum şuan karar veremedim
Kurutma mikropları da öldürdüğü için ütüye de gerek olmuyor biraz küçülme yapabilir ama zaten şimdi atmasan doğduktan sonra atacaksın değişen bir şey yok yani at gitsin. Hemen çıkarırsan buruşmaz hem

Canım bakim ürünü olarak ben üni baby alcam . Biberon olarak o kadar pahalıya kaçma oğlumda çok uygun bu tane minik aldim çokta güzel tuttu işimize baya yaradı. Depente bir paket aldim sanırsam içinde 9 tane yeterli ilk 2 3 gün sonrasında loğusa pedi kullanıcam

Biberon olarak bir avent vardı evde, ona uç alıcam bir de Bim’den aldığım ikili cam biberon var yeter zaten.

Bebek bakım ürünlerinde Sebamed diğerlerine göre biraz daha kimyasal içerikliymiş o yüzden ben Mustela veya Incia markalarından birinden alıcam. Bebek bakım ürünlerini Trendyol’dan filan almamak lazım bu arada, her şeyin sahtesi çıktığı gibi bunların da çakmalarını yapmışlar maalesef.

Yeni doğum yapan arkadaşım depend için 3 paket almamı söylemişti. Bir paketi suyu geldiği zaman bitirmiş zaten, diğerlerini de doğumdan sonra kullanmış. Ben de herhalde 2-3 paket alırım canım, nolur nolmaz diye.

Ben de mustelanin setini aldım bebek bakımı için, biberon da lansinoh biberon setini aldım indirimdeydi ebebekte

Tesekkur ederim kizlar az cok fikir olustu kafamda.

Mustela aliyorum ozaman bende. Bir arkadasim da mustela onerdi.

Sampuan pisik kremi sabun baska ne aliniyor :))

Depend i 2 aliyorum ozaman. Beden nasil oluyor suan 74 75 kg civariyim. L beden buyuk mu olur kullanan oldu mu ?

Birde valiz kullananlar kabin boy valiz ufak gelir dimi hastane icin

İyi ki sordunuz ben de aynı sorularin cevaplarini merak ediyordum

L BEDen rahat olur canım. Ben kabin boy çantası birde anne bebek çantası goturcem

Ya kızlar youtube’da doğum çantası videolarını izliyorum. Millet hem bebeğe hem kendine nevresim takımı filan götürmüş hastane çarşafında yatmamak için, gerçekten gerek var mı bu kadarına? Bu izlediklerimi koysam kabin boya asla sığamam herhalde

Canım valla cok gereksiz ya . Zaten tertemiz cafcaf veriyolar istediğin zman değişiyorlar. Bence bu kadarına gerek yok elimden geldiğince herşeyi kararında göturcem

Bu valizleri yapanlar sonra neler gerekli oldu neler olmadı videosuda yapıyorlar onları izlemek daha iyi olabilir gereksiz şeyleri götürmemek için

Benim başlıca koyacaklarim . 3 takım bebeğe kıyafet bi tane kalın battaniye .ıslak mendil bir paket 2 alt açma bezi 6 tane bebek bezi ağız mendili 2 tane biberon pompa emzik pişik kremi. 2 adet müslin bez . Kendim için.. 2takim picama depent yiyecek içecek camasir falan yedek çıkarken giyeceğim kiyafet emzirme sütyeni

L BEDen rahat olur canım. Ben kabin boy çantası birde anne bebek çantası goturcem
Ben tek valiz istiyorum ama bakayim
Ay sanki gunler yaklasiyor ya
Ya evet yapan var icine sinmiyor muhtemelen ama bende o nevrrsimj orda kullanip eve getirip tekrar kullanamam. ( yikayip tabiki ) kendimi ve bebegi yikamak daha mantikli ben sadece bebegin yataginin altina bir tane batttaniye veya muslin bez gibi birseyi koymayi dusunuyorum.

Bu valizleri yapanlar sonra neler gerekli oldu neler olmadı videosuda yapıyorlar onları izlemek daha iyi olabilir gereksiz şeyleri götürmemek için
Canım onları izliyorum zaten, kadın “Bu nevresimler çok iyi oldu hastane çarşafına yatmadıkkk” filan diyor, “Kuru şampuan kullandım çok iyi oldu” diyor bir yandan da Nevresimi düşünene kadar o parfüm kokulu kimyasal şeyi düşünse keşke. Doğurmayanların videoları da 1 aylık tatile gider gibi maşallah hiç bakmıyorum ondan.
Aynen canım bir tane müslin bez gibi bir şey yeterli bence de. Eve gelince hem bebek hem de biz yıkanacağız zaten her türlü, çarşafla marşafla ben de uğraşmak istemiyorum.

Kızlar d vitamini değerleriniz nasıl. Ben pazartesi kan vermistim sonuç şimdi cıktı. Normal değerler 19.3 79.3 olması gerekirken benimki 85.8 çıkmış acaba sorun yaratırmı doktora yazdım ama bakalim

Cnm ben bebegimle oynuyorum kitabini okudum. Oneririm. Bir de mahallenin en mutlu bebegi kitabini almistim onu bitiremedim. Hep aglayan bebekten bahsediyo cok olumsuz etkiledi beni biraktim
Biberon emzik phlips avent aldim ben. Bebek bakim urunlerini mustela aldim merhaba bebek cantasi gibi bisey vardi icinde 4 urun var. Depend 2 paket aldim L beden. Genis alin daha rahat oluyor diye okudum yorumlardan o yuzden L tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…