2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Cnm ben bebegimle oynuyorum kitabini okudum. Oneririm. Bir de mahallenin en mutlu bebegi kitabini almistim onu bitiremedim. Hep aglayan bebekten bahsediyo cok olumsuz etkiledi beni biraktim
Biberon emzik phlips avent aldim ben. Bebek bakim urunlerini mustela aldim merhaba bebek cantasi gibi bisey vardi icinde 4 urun var. Depend 2 paket aldim L beden. Genis alin daha rahat oluyor diye okudum yorumlardan o yuzden L tercih ett

Bende listeme baktım da hâlâ çok eksiğim var gibi geliyor hep ya. Halbuki bebeğin çoğu şeyi bitti sanıyordum

Ateş ölçer aldınız mı kızlar? Ben iyi birşey almak istiyorum da, aynı zamanda fiyatı da makul olsun istiyorum, nasıl olcaksa ablamın bebeğine civil den almıştık iki sene önce, markasını hatırlamıyorum. Hep yüksek ölçüyormuş, o da hep yüksek çıkarıyormuş. Yüksek çıktıkça ateş düşürücü vermiş ablam. Bir gün 41 derece çıkarınca havale geçiriyor diye acile gidiyorlar, bi bakıyorlar ki ateşi bile yok çocuğun. O yüzden düzgün birşey almak istiyorum aslında.

Birde doğum sonrası kullanmak için korse alanınız oldu mu? Nasıl birşey tercih etmek lazım acaba?

Benim hic bakilmadi canim
Saol canim
Ben ates olcer almadim kararsizim bu konuda. Normal kol alti termometreler en guzeli diyorlar ya onunla idare etsem diyorum. Bu ates olcerlerle cok hasir nesir olduk ya surekli bi kizilotesi isin zararli vs gibi yorumlar yapildi bu sebeple bilemedim.

Korse olarak ben favorilerime owli markasini ekledim trendyolda lohusa kisiler onermisti ama influecer olduklari icin abartiyorlar mi bilemedim 160 tl gibi bir fiyati var. Biraz yukseklik olarak dar geldi. Bu eski tarz citcit gecmeliler daha yuksek onlar daha mi mantikli acaba hem fiyatlari daha uygun

Mesajları okuyorum da, ben 2 takım yenidoğan elbisesi dışında henüz birşey almadım. Eylül de alayım diyordum çok mu geç kaldım.?benimde almam gereken bir sürü şey var. Özellikle tulum ve zıbın kaç tane aldınız? Burda büyük bir e bebek mağazası var gidip herşeyi ordan almayı düşünüyorum. Waikiki de de bebek elbisesi var dendi, orayada bakmayı düşünüyorm. Ilk çocuğum değil ama aradan uzun yıllar geçtiği için henüz kafamda tam olusturamadim listeyi. Bebek arabası, puset ve ahşap sallanabilir sepet yatak Annemler de var, bu yüzden almayı düşünmüyorum. Avent elektrikli pompam var ama 9 yıllık çalışıyor ama çekim gücü nasıl bilmiyorum. Kafamda deli sorular

Waikiki den ben aldım bir tane takım ama boyutları e bebekle farklı waikikininkiler baya küçük alırken dikkat edin

Canım eşim covid olduğunda WeeBaby temassız ateş ölçer almıştık, doğru ölçüyordu. Bebekte de onu kullanıcam ama bir tane de klasik kol altı alıcam. Temassızın iyi yani uyurken filan da ölçebiliyorsun, yeğenlerimde kulaktan ölçer vardı çocuklar ölçmeye çalışırken cinnet geçiriyordu Üçü de birbirinden biraz farklı ölçebiliyor sanırım, o yüzden doktora ateşi söylerken neyle ölçtüğümüzü de söylememiz lazımmış.

Korseyi düşünüyorum ama korseyi de doğumdan sonra 40’ımız çıktıktan sonra kullanmamız sağlıklıymış, iç organlar bu sürede eski yerlerine yerleştiği için. O yüzden ben daha sonra alıcam.

D vitamini ne kullanıyorsunuz?

Kızlar doktordayım çok şükür benim için sürpriz oldu eşi yukarıdaymış bebek baş aşağı Rabbim nasip ederse normal doğum için risk yok görünüyor hemen bir sadaka vermeliyim 30 hafta bebek 1500gr normal herhalde.
Bu arada aşağıya çok baskı var ayakları nerdeyse çıkacak gibi dedim doktor normal dedi. Belim çok ağrıyor böbreğe falan bakılacak. Hayırlısı bakalım

Ben normal koltuk altından ölçen ateş ölçer aldım canım, diğer çocuklarımda hep bu ateş ölçer kullandım gayet güzel ölçüyor ben memnunum, sadece bir dakika beklemek gerekiyor ölçesiye kadar ama net sonuç veriyor, ben uzaktan ateş ölçer alacaktım fakat kullananlar yanlış ölçtüğü konusunda yorum yapmışlar vazgeçtim, tabi hepsi böyle demiyorum mutlaka iyi ölçenler vardır ama ben klasikten yana kullandım yine hakkımı

Ürün geldi kullandık memnun kaldık fiyatıda uygun bir bak istersen

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-06-12-54-02.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 48
Maşallah çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah

Benim ilk tahlillerde istemişti doktor d vitamini, kapalısın düşük olabilir diye gerçekten çok düşük çıkmıştı, ilk fıs fıs d vitamini kullandım daha sonra damla d vitaminine geçtim, kullanmayıda unutuyorum çoğu zaman

Peki d vitamini kullanıyormusun. Benim doktor takip ediyor

Bende kapalıyım canım ya . Ama sanırsam süt yumurta çökelek çok tükettiğim için böyle oldu

Çok sevindim canım senin anın adına
Bizim minik hala başi yukarıda bakalım bol yürüş şu içiyorum bu ay dönsün diye .oğlumda 35 haftada dönmüştü

Benim suan bir tane hastane cikisi var 10 lu. 2 tane yeni dogan var 5 li. Birtane 3 lu var. Bunlar e bebekten. 2 tane lc waikikiden tulum var. 1 tane e bebekten tulum. 2 tane alt ust seklinde var. Yenidoganlar bu sekilde.
2 tane lc waikikiden zibin patikli alt seklinde 0 3 ay
2 tane ayakli tulum e bebekten 0 3 ay
0 3 ay 2 tane e bebekten tulum var. Yani bu tulum dediklerim.fermuarli patikli uzun kollu zibinlar iste.
3 tane hm den fermuarli zibin.
2 4 ay di sanirim hm den alt almistim 5 6 adet . Yine onlarin icin 0 3 ay ve 2 4 ay seklinde uzun kollu tulumlar aldim.
2 tane penye battaniye kitikate
2 tane kalin battaniye
Onun disinda ustlerine giyebilecegi sapkali fermuarli hirka tarzi 1 2 urun var.
Birde 2 tane ic krevuze var.
Genelde ilk 2 ay giyecegi urunleri zibini tulumu fermuarli veya tamami acilabilecek citcitli aldim.
Birde a101 e gelen zibinlardan aldik iste icine giydirebilecegim. Suan aklima.gelenler bunlar.

Peki d vitamini kullanıyormusun. Benim doktor takip ediyor
Ilk keseyi gormeye gittigimde devit verdi canim gunde 9 damla seklinde 1 sise bitirdim. 13.haftada verdigi magnezyumun icinde d vitamini de var. Onun icinde var diye tekrar bitince devit almadim. Doktora da sormadim devammi birakayimmi diye ama. Yani hali hazirda kullandigim magnezyum icinde var.
Ama d vitamini icin canan karatay herzaman yuksek olmasini oneriyordu. Gerci herseyin fazlasi zarar olabilir. Aslinda disardan kullanilmadigi taktirde d vitamini degeri genelde dusuk veya sinirda cikiyor ama demekki yediklerinden guzel sekilde aliyorsun. Yakin zamanda kurban bayrami gecti kuyruk yagi veya ic yag tarzi urunler kullaniyormusun yemeklerinde onlarda guzel yukseltiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…