2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaşlar bugün kasık ağrısı yaşıyorum ama daha çok ayağa kalkınca otururken sıkıntı yok normal mi bu

Kuyruk yaği 3 kez kullandım

Canım dahada yaza kadar birşey alma . Sende benim gibi hep tulum almissin

Arkadaşlar bugün kasık ağrısı yaşıyorum ama daha çok ayağa kalkınca otururken sıkıntı yok normal mi bu
Valla canim surekli tekrar eden degilde bazi gunlerde oldugu oldu. Belli sure oturduktan sonra ayaga kalkinca veya yururken. O yuzden yavas adimlarla devam ediyordum. Her gun bir olmuyor. Cok rahatsiz oldugum.yani tedirgin oldugum agri oluyorsa uyuyorum gecince rahatliyorum. Mesela gecen hafta alisverise ciktigimda 3 5 kez arabaya inip bindim ozaman baya yasadim.
Yine bir gun yururken kasik agrisi ile beraber bebek sertlesir gibi oldu wc hissi ama 1 saat sonra fln gecti.

Canım dahada yaza kadar birşey alma . Sende benim gibi hep tulum almissin
Ay yok aynen kiyafet olarak baya alindi benim. Sadece bir kozmonot tarzi astronot tulum alsam mi diye dusunuyorum. Yada musait olan baksin owli nin kundak tulumu var onu mu alsam diye bakiyorum.
Ay evet ben kucukken kafamdan cikartilan kiyafetleri pek sevmezdim de o yuzden daha rahat giydirip cikartabilecegim seyler almaya calisiyorum. Tecrubem yok ama bakalim

Astronot tulum alabilirsin canım. Ben bitane aldim öyle tulum kış bebeği malum hastaneye bi yere giderken direk onu giydiririm çok sıcak tutar içtende okadar sıkı giydirmeye gerek kalmiyo

Kızlar ben biberon almadım daha doğrusu EDAY markasını duydum kaşık biberon şeklinde ondan aldım. Emzik de düşünmüyorum bilmiyorum doğunca fikrim değişir mi
İç zıbın bayaa bi aldım, bez taşar falan ihtiyaç olur diye. 3-5 tulum aldım ama hep boyları uzuyor bacaklı şeyler olmuyor diyorlar onu da bilemiyorum. Acemi annelik böyle oluyor öğrenicez inşallah
Hastane çantası için sabırsızlanıyorum. Bir an önce hazırlamak istiyorum ama erken mi buruşur mu kafama takılıyor. Küçük hurçlar aldım hem kendi eşyalarımı hem bebişin eşyalarını ayırıp koymayı düşünüyorum.

Astronot tulum alabilirsin canım. Ben bitane aldim öyle tulum kış bebeği malum hastaneye bi yere giderken direk onu giydiririm çok sıcak tutar içtende okadar sıkı giydirmeye gerek kalmiyo
O tulumdan ben de istiyorum ama 6 aylık mı almak gerekir acaba

Kundak tulum oğlumda kullandım çok iyi olmuştu . Şimdi bu oglumdada aynsini kullancam insAllah . Ama benimkinin kolları dışarda kaliyo

Kundak tulum oğlumda kullandım çok iyi olmuştu . Şimdi bu oglumdada aynsini kullancam insAllah . Ama benimkinin kolları dışarda kaliyo
Nerden almıştınız bende istiyorum kolları dışarda kalan kundak ya da var mi gördüğünüz bi yerde

Kizlar aranizda ogretmen olan varmi 37.haftaya kadar calisabilir raporu alacak misiniz yoksa 32 de ayrilacakmisiniz dogum iznine ben haftaya 32 haftalik olacam

Evet şeker çıktı canım ama normal açlık tokluk şekerim iyi çıkıyor
Çok ilginç ya bende öyle olabilir o zaman amniyo sivim yuksek cunku gerçi diyet yapiyorum şu an 2 gundur basladim cok zorluyo canım sürekli tatlı istiyor ama mecburen dikkat edecem 1 ay suyum normale dönmusmu baktiracam haslanmis yumurta yiyorum bebek gelişsin diye muz gunde yarim yiyorum normalde yasak ama ben yiyorum yarim ceviz findik yogurt yiyorum karpuz üzüm cok yerdim kestim pogaca kurabiye kek tatli cok yerdim kestim insallah bebek gelişir zayif kalmaz

Aynen öyle kafamizda sorular cok ama uzun uzun cevap verecek kimse yok ben nolur nolmaz diye amniyo sivim yuksek ciktigi icin diyet yapiyorum tatli seker kestim bakalim daha 1 ay sonraki kontrolde belli olacaktir

Yok canim.kalmiyor merak.etme bende o korkuya kapilmistim. 2 saatte bir yersen daha rahat geciyor canim

Chicco Göğüs Kalkanı 2'li Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Kizlar dun konusuluyordu. Bu gogus ucu kalkanjndan baya olumlu yorum var hem gogus ucu cikarmaya yariyormus hemde yara olmasini onluyormus kiyafetle de temasi kestigi icin baya kisi memnun kalmis. Link ekledim ama oldumu bilmiyorum. Ust kapagi takincada sizan sut orada birikiyormus. Daha uygun fiyatlisi da var hatta mycey diye bir marka sanirim. Gumus kapaktan daha iyi tarzi yorumlar var

O tulumdan ben de istiyorum ama 6 aylık mı almak gerekir acaba
Canım benim 1 yaş almıştım. Ama aralıkta inşallah giydirmeye başlıcam
Nerden almıştınız bende istiyorum kolları dışarda kalan kundak ya da var mi gördüğünüz bi yerde
Bana hediye geldi ama . Civilde sanırsam vardı canım

Canım bol bol çökelek ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…