- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Kuyruk yaği 3 kez kullandımIlk keseyi gormeye gittigimde devit verdi canim gunde 9 damla seklinde 1 sise bitirdim. 13.haftada verdigi magnezyumun icinde d vitamini de var. Onun icinde var diye tekrar bitince devit almadim. Doktora da sormadim devammi birakayimmi diye ama. Yani hali hazirda kullandigim magnezyum icinde var.
Ama d vitamini icin canan karatay herzaman yuksek olmasini oneriyordu. Gerci herseyin fazlasi zarar olabilir. Aslinda disardan kullanilmadigi taktirde d vitamini degeri genelde dusuk veya sinirda cikiyor ama demekki yediklerinden guzel sekilde aliyorsun. Yakin zamanda kurban bayrami gecti kuyruk yagi veya ic yag tarzi urunler kullaniyormusun yemeklerinde onlarda guzel yukseltiyor diye biliyorum.
Canım dahada yaza kadar birşey alma . Sende benim gibi hep tulum almissinBenim suan bir tane hastane cikisi var 10 lu. 2 tane yeni dogan var 5 li. Birtane 3 lu var. Bunlar e bebekten. 2 tane lc waikikiden tulum var. 1 tane e bebekten tulum. 2 tane alt ust seklinde var. Yenidoganlar bu sekilde.
2 tane lc waikikiden zibin patikli alt seklinde 0 3 ay
2 tane ayakli tulum e bebekten 0 3 ay
0 3 ay 2 tane e bebekten tulum var. Yani bu tulum dediklerim.fermuarli patikli uzun kollu zibinlar iste.
3 tane hm den fermuarli zibin.
2 4 ay di sanirim hm den alt almistim 5 6 adet . Yine onlarin icin 0 3 ay ve 2 4 ay seklinde uzun kollu tulumlar aldim.
2 tane penye battaniye kitikate
2 tane kalin battaniye
Onun disinda ustlerine giyebilecegi sapkali fermuarli hirka tarzi 1 2 urun var.
Birde 2 tane ic krevuze var.
Genelde ilk 2 ay giyecegi urunleri zibini tulumu fermuarli veya tamami acilabilecek citcitli aldim.
Birde a101 e gelen zibinlardan aldik iste icine giydirebilecegim. Suan aklima.gelenler bunlar.
Valla canim surekli tekrar eden degilde bazi gunlerde oldugu oldu. Belli sure oturduktan sonra ayaga kalkinca veya yururken. O yuzden yavas adimlarla devam ediyordum. Her gun bir olmuyor. Cok rahatsiz oldugum.yani tedirgin oldugum agri oluyorsa uyuyorum gecince rahatliyorum. Mesela gecen hafta alisverise ciktigimda 3 5 kez arabaya inip bindim ozaman baya yasadim.Arkadaşlar bugün kasık ağrısı yaşıyorum ama daha çok ayağa kalkınca otururken sıkıntı yok normal mi bu
Ay yok aynen kiyafet olarak baya alindi benim. Sadece bir kozmonot tarzi astronot tulum alsam mi diye dusunuyorum. Yada musait olan baksin owli nin kundak tulumu var onu mu alsam diye bakiyorum.Canım dahada yaza kadar birşey alma . Sende benim gibi hep tulum almissin
Astronot tulum alabilirsin canım. Ben bitane aldim öyle tulum kış bebeği malum hastaneye bi yere giderken direk onu giydiririm çok sıcak tutar içtende okadar sıkı giydirmeye gerek kalmiyoAy yok aynen kiyafet olarak baya alindi benim. Sadece bir kozmonot tarzi astronot tulum alsam mi diye dusunuyorum. Yada musait olan baksin owli nin kundak tulumu var onu mu alsam diye bakiyorum.
Ay evet ben kucukken kafamdan cikartilan kiyafetleri pek sevmezdim deo yuzden daha rahat giydirip cikartabilecegim seyler almaya calisiyorum. Tecrubem yok ama bakalim
O tulumdan ben de istiyorum ama 6 aylık mı almak gerekir acabaAstronot tulum alabilirsin canım. Ben bitane aldim öyle tulum kış bebeği malum hastaneye bi yere giderken direk onu giydiririm çok sıcak tutar içtende okadar sıkı giydirmeye gerek kalmiyo
Kundak tulum oğlumda kullandım çok iyi olmuştu . Şimdi bu oglumdada aynsini kullancam insAllah . Ama benimkinin kolları dışarda kaliyoAy yok aynen kiyafet olarak baya alindi benim. Sadece bir kozmonot tarzi astronot tulum alsam mi diye dusunuyorum. Yada musait olan baksin owli nin kundak tulumu var onu mu alsam diye bakiyorum.
Ay evet ben kucukken kafamdan cikartilan kiyafetleri pek sevmezdim deo yuzden daha rahat giydirip cikartabilecegim seyler almaya calisiyorum. Tecrubem yok ama bakalim
O tulumdan ben de istiyorum ama 6 aylık mı almak gerekir acaba
O tulumdan ben de istiyorum ama 6 aylık mı almak gerekir acaba
Ben de öyle biliyorum 6 aydan önce kullanılmıyor diye o yüzden almadım.O tulumdan ben de istiyorum ama 6 aylık mı almak gerekir acaba
Nerden almıştınız bende istiyorum kolları dışarda kalan kundak ya da var mi gördüğünüz bi yerdeKundak tulum oğlumda kullandım çok iyi olmuştu . Şimdi bu oglumdada aynsini kullancam insAllah . Ama benimkinin kolları dışarda kaliyo
Çok ilginç ya bende öyle olabilir o zaman amniyo sivim yuksek cunku gerçi diyet yapiyorum şu an 2 gundur basladim cok zorluyo canım sürekli tatlı istiyor ama mecburen dikkat edecem 1 ay suyum normale dönmusmu baktiracam haslanmis yumurta yiyorum bebek gelişsin diye muz gunde yarim yiyorum normalde yasak ama ben yiyorum yarim ceviz findik yogurt yiyorum karpuz üzüm cok yerdim kestim pogaca kurabiye kek tatli cok yerdim kestim insallah bebek gelişir zayif kalmazEvet şeker çıktı canım ama normal açlık tokluk şekerim iyi çıkıyor
Aynen öyle kafamizda sorular cok ama uzun uzun cevap verecek kimse yokValla bilmiyorum canim. Benim seker yukleme testinde 2.saat degerim sinirda cikmisti. O yuzden haftada 1 gun degerlerimi olcup dahiliye doktorunu bilgilendiriyorum. Aile hekimine gebelik sekeri ciktigini soyledim o da seker ile alakali olabilicek 4 testi yapmis. Glukoz / insulin serumda / homa ir / hb1ac bu degerleri de soyledim doktora bunlar gebelikte hic bir anlam ifade etmiyor bosuna yapilmis. Tek glukoz gerekli olarak yapilmis dedi. Dogrusu yanlisini bilmiyorum sebebini de sormadim neden diye telefonda gorustugumuz icin. Sadece kendimce yapabilecegim bir yorum su gebelikte kan sekeri dusuklugu yuksekligi cok karsilasilan ve gun gune tutmayan bir durum olabilir veya ki soyle benim en basinda kan sekeri dusuklugum vardi. Bu 3 aylik degere bakiliyor ancak seker yukleme testi 24 28 haftalarda bebegin pankreas i gorev de yapmaya baslayinca bakildigi icin muhtemelen bilimsel bir yonu vardir. Aslinda keske bir dahiliye uzmani veya yaninda calisan asistan olsaydi konumuzda cok super olurmus :)
Yok canim.kalmiyor merak.etme bende o korkuya kapilmistim. 2 saatte bir yersen daha rahat geciyor canimÇok ilginç ya bende öyle olabilir o zaman amniyo sivim yuksek cunku gerçi diyet yapiyorum şu an 2 gundur basladim cok zorluyo canım sürekli tatlı istiyor ama mecburen dikkat edecem 1 ay suyum normale dönmusmu baktiracam haslanmis yumurta yiyorum bebek gelişsin diye muz gunde yarim yiyorum normalde yasak ama ben yiyorum yarim ceviz findik yogurt yiyorum karpuz üzüm cok yerdim kestim pogaca kurabiye kek tatli cok yerdim kestim insallah bebek gelişir zayif kalmaz
Canım benim 1 yaş almıştım. Ama aralıkta inşallah giydirmeye başlıcamO tulumdan ben de istiyorum ama 6 aylık mı almak gerekir acaba
Bana hediye geldi ama . Civilde sanırsam vardı canımNerden almıştınız bende istiyorum kolları dışarda kalan kundak ya da var mi gördüğünüz bi yerde
Canım bol bol çökelek yeÇok ilginç ya bende öyle olabilir o zaman amniyo sivim yuksek cunku gerçi diyet yapiyorum şu an 2 gundur basladim cok zorluyo canım sürekli tatlı istiyor ama mecburen dikkat edecem 1 ay suyum normale dönmusmu baktiracam haslanmis yumurta yiyorum bebek gelişsin diye muz gunde yarim yiyorum normalde yasak ama ben yiyorum yarim ceviz findik yogurt yiyorum karpuz üzüm cok yerdim kestim pogaca kurabiye kek tatli cok yerdim kestim insallah bebek gelişir zayif kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?