2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ayrıntılı yazdigin için teşekkür ederim canım, kaydettim yazdıklarını. bende yavaştan başlayacağım inş.

Kizlar aranizda ogretmen olan varmi 37.haftaya kadar calisabilir raporu alacak misiniz yoksa 32 de ayrilacakmisiniz dogum iznine ben haftaya 32 haftalik olacam
Ben de öğretmenim, 30 ağustosta 32 haftayı doldurucam, yani okullar tam açıldığı hafta 32 nin içinde olucam.o zaman çalışabilir raporu alıp 37 e kadar çalışmayı düşünüyorum. Asıl doğumdan sonra o haftalar çok lazım olacak diye düşünüyorum.

Ben e bebeğin sitesinde onları sepetime ekledim alacağım inş. Mycey in göğüs kalkanından çok memnun kalmışlar. Biberon yerine de materninin emzirme kaşığı onu alicam o da e bebekte var. Emzik ve biberon meme reddi yaptığı için almayı düşünmüyorum sadece avent makina için bir biberon alicam sağabilmek için. Avent biberon fiyatları çok yüksek zaten kullanmayacağım onun yerine baby plusun manüel pompasınin biberonu avent ile de uyumlu. O yüzden manüel pompayi almayı düşünüyorum evde bulunsun diye. Avent elektrikli olandan verim alamayabilirim. Çünkü bebeğin 3 ayından sonra çalışacağım. Bazen e bebek sitesinde emzirme ürünleri indirime giriyor açıkçası onu bekliyorum, indirime girer girmez alicam

Ben kiwi markasinin elektrikli pompasini alicam daha uygun fiyati. Digerlerinin baya yuksek.

Ben kiwi markasinin elektrikli pompasini alicam daha uygun fiyati. Digerlerinin baya yuksek.
Evet avent ben zamanında 250 tl almıştım, şuan 1400 lira, şok oldum. Bu arada chiconun kalkanına baktım onda sadece delikli başlık var, mycey de hem delikli hem süt toplamalı kapalı hemde bir başlık daha var. Yanı her göğüs için 3 farklı başlık var. Chicida ise 2 baslik.

Kizlar aranizda ogretmen olan varmi 37.haftaya kadar calisabilir raporu alacak misiniz yoksa 32 de ayrilacakmisiniz dogum iznine ben haftaya 32 haftalik olacam
Ben öğretmenim, şuan 27 +2 yim . İyi olursam 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum. Tabi aşı da olacağım sanırım .

Ben ateş konusunda çok evhamlıyım ya, bir tane almalıyım mutlaka korseyi de nasıl almak gerek bilemedim hiç
Eylüle belki geç kalabilirsin canım, en erken zamanda halletmeye bak bence. Yorulmazsın hem son aylarda daha iyi olur senin için.
Klasik koltuk altı ateş ölçer var ama markalı birşey değil, şimdilik o bulunsun elimde. Birde dediğin gibi temassız alıyım o da lazım olur.

Sezeryan olursa zaten dikişler iyileşene kadar takamazsın diyorlar korseyi. Sonra da alınabilir o yüzden dediğin gihi canım.
Maşallah canım, kilosu gayet iyi sağlıkla doğurursun inşallah
Bende o klasik koltuk altı ölçenlerden var, bilindik marka değil ama bulunsun elimde şimdilik, iş görür
Ürün geldi kullandık memnun kaldık fiyatıda uygun bir bak istersen
Çok teşekkürler canım bakıyorum

Ben bimden kiwi in aldım canım, 120 TL mi neydi. Denedim şöyle bir çalıştırdım, masaj nodu var, Süt sağım modları var. Göğsümün üst kısmında çekiş gücüne baktım gayet iyi geldi, inşallah kullanınca da memnun kalırım.

Çok sevindim canım senin anın adına
Bizim minik hala başi yukarıda bakalım bol yürüş şu içiyorum bu ay dönsün diye .oğlumda 35 haftada dönmüştü
Şu an erken zaten dediğin gibi 35 e kadar vakti var hayırlısıyla dönecektir inşallah

Yok canım 37 ye kadar çalışmayacağım. Acaba 34 de ayrılabiliyor muyuz onu merak ediyorum yoksa 32 de ayrılacağım

Bu mutlulukla kendimi hamburger yemeğe attım ebebeğe uğradım ilk defa bir şeyler aldım. Size tavsiye ebebeğin kalıpları küçüktür yani en son öyleydi yenidoğan bir tane aldım geri kalanı 0-3 ay aldım.
Bir de bebek yeni doğunca en rahatı önden yandan açılan çıtçıtlı üstler. O kadar küçük oluyorki rahat giydirmek önemli.

Ya bunu çok kişi tavsiye etmiş ben de Mamajoo ile Kiwi arasında kaldım.
Yok canım 37 ye kadar çalışmayacağım. Acaba 34 de ayrılabiliyor muyuz onu merak ediyorum yoksa 32 de ayrılacağım
Ayrılabiliyorsun canım, 32 de çalışabilir raporu alacaksın 34 de de çalışamaz raporu ile iznini başlatacaksın.

Himm onu farketmedim bak iyi oldu soyledigin bende deliksiz baktimdi sonra baktim.hepsi delikli gibime geldi bulamamistim. Hic farketmemisim
Bir tanidigim aldi o onerdi canim memnun kalmis. Umarim bizde kaliriz. Lansinohlar fln da baya artmis fiyatlari

Ben de öğretmenim, cumartesi günü doktora gidip çalışamaz raporu alıcam. Benim 37 haftam 15 eylüle denk geliyor çalışır alsam da işe yaramayacak gibi. Zaten yaz tatilindeki günler sonraya aktarılmıyormuş. Bir de açıkçası 17 ağustosa toplantı koymuşlar ona da gitmek istemiyorum kapalı alanda, o yüzden çalışamaz daha iyi gibi geldi.
Ben de aldım kiwi pompa güzel geldi bana pahalı bişey almaya gerek yok sanki. Bir de aventin süt saklama kaplarından aldım, poşet almaktan daha mantıklı geldi.

Poset daha az yer kaplamaz mi buzluga fln koyan da oluyor cunku sutleri bazi anneler de bol sut oluyor :) o kaplari gordum ama 4 lu veya 6 li satiliyordu sanirim

Birde olasi sezeryan icin daha once instgramda gormustum yara izi iyilestirici kullanan oldu mu acaba ? Veya duyan bilen isteyen varsa urunu bulup ekleyebilirim.

Csnim bugün eczanaye gittim nipette yoktu internet uzeri sipariş edebilirsin dedi

Lansinohun ki vardı küçük pompa dedi oda 8 Euro

Bende dedim biraz araştırıp bulamazsam bunu alırım bu 8 Euro Muş buda faydalı ama dedgin gibi meme ucu yine kacar

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-06-12-05-03-802_com.android.chrome.webp
    14 KB · Görüntüleme: 53
Hmm.mamajo nun da mi var gogus pompasi
Var canım onu da arkadaşım kullandığı için önerdi. Kız daha 2-3 ay önce 300 liraya almıştı şimdi baktım 400 olmuş

Bu arada süt saklama için bence poşet daha pratik. Yine yeğenlerden antremanlı olarak bizim buzdolabı poşet doluydu bir ara Daha az yer kaplıyor özellikle süt bolsa daha pratik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…