2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende sen diyince baktim evet fiyati yuksekmis onun yerine lasinoh daha mantikli sanki ama kiwi alicam hem yorumlarda guzel bende sut saklama poseti dusunuyorum. Gelir gelmez bilmiyorum ama hayirlisi artik.

Ay azonce Eylul annelerine bir goz gezdirdim. 33 34 haftalarda sancilardan agrilardan bahsetmisler az stres oldum sanirim

Bunu alman çok iyi olmuş. Çünkü niplette süt geldikten sonra ise yaramıyor ama lansinohun süt gelse dahi meme üçünü çekiyor. Bende doğum çantama ekleyeceğim inş.

Ama altındaki yorumları okumadınız mi , yorumlar çok kötü

Gümüş kapak kullanınca başka krem vs. Hicbir ürüne gerek kalmıyor. Ayrıca gerçekten iyileştirme gücü çok yüksek. Uzun süre kullanılmıyor ama kesinlikle paranın hakkını veriyor. Ben gümüş kapaktan vazgeçmem kullanmış biri olarak yazayım dedim.

Bende bundan aldım inşallah memnun kalırım :)

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-06-17-55-38.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 49
Yok canim.kalmiyor merak.etme bende o korkuya kapilmistim. 2 saatte bir yersen daha rahat geciyor canim
Öyle yapiyorum 2 saatte bir biseyler yiyorum saglikli olsunlarda az kaldi norma gununu beklerse 81 gün sezeryan olursa daha erken gelir yani 2 bucuk ay belkide daha az kaldi

İnşallah canım memnun kalırız. Bende fazla para vermek istemedim açıkcası, fiyatlar uçmuş çünkü.
Valla benim de birkaç gündür oluyor sanki sancı mı ağrı mı anlamıyorum sıcaklara bağladım üstelik sebebi de. Şuan da ağrıyor mesela, dinlenmeye aldım kendimi. Ya da bebek çok hareketli ondan mı ağrıyor karnım kasıklarım bilemiyorum. Daha 32.haftayım, çok korkuyorum valla erken doğumdan

Allah korusun canim saglikla vakti zamaninda gelsinler insallah sanirim bu aylara kadar rahattik ama asil sikinti simdi basliyor. Ben 35 e birakirim demistim hastane cantasini ama agustos sonu eylul ilk haftasi gibi herseyi her ijtimale karsi hazirlamak gerek sanirim. Sonra sanci dan agridan birseyle ilgilenemeyebiliriz sanirim

Instgram da baktiniz mi sizde hic nakisli uyku setleri var. Hosuma gidiyor fiyat soruyorum 1000 tl 2200 tl diyenler var hayat bukadar pahali alim gucu bu kadar dusukken. Soylenen fiyatlar sizede afaki geliyor mu ?

Gecen gun bir kapi susu sordum 380 TL dedi resmen şok oldum.

Yani alan da var demekki diyorum. Bu maddi gucle alakali degil cunku ederi asla okadar degil. Evet cok cok farkli ve emek harcanmis birsey olsa tamam ama

Evet kesinlikle her şey çok pahalı ve tuzak .Resmen apayrı bir pazar .Çok güzel bir yazı okumuştum .Bebeğinizin ne kapı süsüne ,ne süslü eşyalara ihtiyacı var .Anne sevgisi ve temel ihtiyaçlar yeterli .Bebekler çok hızlı büyüyor bebeklerin yediği helal giydiği haram diye .Ben de öyle düşünüyorum .Gerçekten heyecanlanıyoruz ve gerekli gereksiz çok fazla eşya alabiliyoruz .

Evet katiliyorum yani cogu sey aslinda suan kendimizi tatmin etmek. Ama ozel birseyler de olsun istiyorum hatira olarak kalacagi ama yinede bu rakamlar gereksiz onun yerine onunla vakit gecirip gelecegi icin bsyler yapmak daha mantikli. Ay umarim iyi anneler olabiliriz.

Nasıl anne oluruz bilemiyorum ama kendimizice en iyisi olacağımıza eminim .Şimdiden kucağımıza almadan ,hareketlerini hissetmeden bile rahme düştüğü anndan itibaren her şeyine dertlenip takip ediyor ve en iyisi olsun ,sağlıklı olsun diye endişeleniyoruz .
Geçen eşime kendimi hiç bu kadar güçlü hissettiğim bir dönem olmadı dedim .Neden dedi önceden olsa bir çok kişiyi hayatımda ön plana koyardım ki aşk evliliği yaptım ve eşimi çok seviyorum .Ama hayatıma bebeğim girdiğinden beri hayatımın merkezi tamamen bebeğim,onun için yapamayacağım yada ondan daha değerli bir şey yokmuş gibi hissediyorum .Onun için her şeyi göze alabilirim gibi geliyor .Bence annelik bizleri çok ama çok güçlü sağlam kadınlar yapacak .Ve hepimiz bebeğimiz için kendimizce en iyisini yapacağız

Bence de en mantıklısı erkenden çantaları hazır etmek canım. Son haftalar da iyice dinleniriz, hemde kafamız rahat olur.
Ben nakışlı isimli tulum şapka eldiven falan set oluyor ya onlardan soruyorum, hatıra kalsın diye yaptırmak istiyorum. En kötüsü 100 tlden başlıyor valla
Ahh ah karnıma düştüğünden beri herşeyi bebek için düşünür olmuşum. Nasıl büyüyecek, ne giyecek, ne yiyecek, nasıl beslenerek. Farkettim de kendime iki pantolon, iki tişmrtten başka birşey almamışım. Hep bebeğime almışım ve hâlâ birşeyler bakarken onun için bakıyorum, kendim aklıma gelmiyorum. Annelik biraz da çocuklar için yaşamak sanırım..

Evet heves edip ay şöyle alalım vs diyoruz. Bir sürü araştırdım o isimli tulumları falan, gereksiz pahalı geldi. Kumaş kalitesini beğenip yaptıracak olsam 300den aşağı değil bir tulum bir Battaniye.isimli bir şey yaptırmamaya karar verdim. ki hastane çıkışını da tatlı bir şey aldım. Onu hatıra olarak saklayacağım sadece.
Bir gün bir vlog izledim kızcağız heves etmiş çocuğa pek bir şey almadım diye gösterdiği çocuğun odasında 4 kapaklı dolabı tıklım tıklım dolu, herşeyi fazla fazla almış.
Dedim yok çocuğumu bu eşya kalabalığından büyütmeyeceğim. Temel kıyafetlerini aldı annem daha alacaktı izin vermedim daha fazlasına gerek yok diye düşündüm. Bir kaç da ıvır zıvır, emzik, ana kucağı bebek arabası vs var alınacak ihtiyaç listelerini hep eksiye eksiltme aldım. Düğün zamanı da öyle yapmıştım açıkçası çok rahatım.
Hediyeler de gelsin eksikliğini hissedeceğim bir kıyafet olursa o şekilde alacağım. Kendime sınır koydum :)

Ay ben de aldım gümüş kapaklardan ama çevremde birkaç kişi işe yaramadığını söyleyince moralim bozulmuştu, ucuz da bir şey değil sonuçta İyi oldu canım böyle söylediğin, inşallah faydasını görürüm ben de.
Ne diyorsun kızzz bunlar nasıl fiyatlar Bir çeyiz sektörü bir de bu bebek sektörü çok fena gerçekten ya. Kapı süsünü, hediyelikleri kendim yapıcam valla, heves ediyorsanız ama çok pahalı geliyorsa da size de tavsiye ederim inanın çok zor şeyler değil. Daha bebemin ismi belli değil ama olunca yapıp buradan da paylaşırım. Bir de takı yastığı yaparım belki gerçi gelip de takı takan olur mu bu ortamda o da belli değil.

Emek verilen işlerde sunulan fiyatlara bir şey demiyorum, herkes emeğini kaça satmak isterse o kadara satar ben de öyle yapıyorum ama ahşap lazer kesim isimliği boyayıp o fiyatlara satanlar var çok saçma geliyor bana.

Bende oyle sadece 2 elbise 1 hamile pantolonu aldim sadece. Dun aksam eksik listesi cikardim. Taç yazmistim ( lohusa taci ) eşim gordu bu ne diyo .

Bugun aradi haftasonu isimiz varmi ?
Alisverise gidecekmiyiz diye ?
Bende dedim bizim icin mi bebek icin mi ?
Bizim Taç disinda bir eksigimiz yok diyo

Isin sakasi bir yana evet gonlum hep iyi ve kalitesini almak ama cok da masraf yapmak istemiyorum o yuzsen iyisini ucuza veya kampanyaya denk getirip aliyorum.

Allah herkese cocugunu gonlune gore yetistirmeyi nasip etsin insallah. Her cocuk bunu hak ediyor. Insallah hayirli anne babalar oluruz. Insallah baska cocuklara da faydamiz dokunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…