Bende sen diyince baktim evet fiyati yuksekmis onun yerine lasinoh daha mantikli sanki ama kiwi alicam hem yorumlarda guzelVar canım onu da arkadaşım kullandığı için önerdi. Kız daha 2-3 ay önce 300 liraya almıştı şimdi baktım 400 olmuş
Bu arada süt saklama için bence poşet daha pratik. Yine yeğenlerden antremanlı olarak bizim buzdolabı poşet doluydu bir araDaha az yer kaplıyor özellikle süt bolsa daha pratik bence.
Bunu alman çok iyi olmuş. Çünkü niplette süt geldikten sonra ise yaramıyor ama lansinohun süt gelse dahi meme üçünü çekiyor. Bende doğum çantama ekleyeceğim inş.Csnim bugün eczanaye gittim nipette yoktu internet uzeri sipariş edebilirsin dedi
Lansinohun ki vardı küçük pompa dedi oda 8 Euro
Bende dedim biraz araştırıp bulamazsam bunu alırım bu 8 Euro Muş buda faydalı ama dedgin gibi meme ucu yine kacar
Evet kızlar poşet daha az yer kaplayabilir ama atık yapmak istemedim, bu kaplar tekrar kullanılıyor sonuçta.Poset daha az yer kaplamaz mi buzluga fln koyan da oluyor cunku sutleri bazi anneler de bol sut oluyor :) o kaplari gordum ama 4 lu veya 6 li satiliyordu sanirim
Ama altındaki yorumları okumadınız mi , yorumlar çok kötüBir de bu beşik aklıma yattı. İçinde her şey var ve fiyatı da uygun geldi. Siz de bakın isterseniz.Bamgidoo AhÅap beÅik 60 x120 Organik Sallanır Anne Yanı BeÅik Uyku Setli ve Yataklı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bamgidoo AhÅap beÅik 60 x120 Organik Sallanır Anne Yanı BeÅik Uyku Setli ve Yataklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İyi yorumlar daha fazla gibi geldiAma altındaki yorumları okumadınız mi , yorumlar çok kötü
Gümüş kapak kullanınca başka krem vs. Hicbir ürüne gerek kalmıyor. Ayrıca gerçekten iyileştirme gücü çok yüksek. Uzun süre kullanılmıyor ama kesinlikle paranın hakkını veriyor. Ben gümüş kapaktan vazgeçmem kullanmış biri olarak yazayım dedim.Chicco Göğüs Kalkanı 2'li Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kizlar dun konusuluyordu. Bu gogus ucu kalkanjndan baya olumlu yorum var hem gogus ucu cikarmaya yariyormus hemde yara olmasini onluyormus kiyafetle de temasi kestigi icin baya kisi memnun kalmis. Link ekledim ama oldumu bilmiyorum. Ust kapagi takincada sizan sut orada birikiyormus. Daha uygun fiyatlisi da var hatta mycey diye bir marka sanirim. Gumus kapaktan daha iyi tarzi yorumlar var
Bende bundan aldım inşallah memnun kalırım :)Chicco Göğüs Kalkanı 2'li Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kizlar dun konusuluyordu. Bu gogus ucu kalkanjndan baya olumlu yorum var hem gogus ucu cikarmaya yariyormus hemde yara olmasini onluyormus kiyafetle de temasi kestigi icin baya kisi memnun kalmis. Link ekledim ama oldumu bilmiyorum. Ust kapagi takincada sizan sut orada birikiyormus. Daha uygun fiyatlisi da var hatta mycey diye bir marka sanirim. Gumus kapaktan daha iyi tarzi yorumlar var
Olur cnm yerim bebege kilo yapiyomu çökelekCanım bol bol çökelek ye
Öyle yapiyorum 2 saatte bir biseyler yiyorum saglikli olsunlarda az kaldi norma gununu beklerse 81 gün sezeryan olursa daha erken gelir yani 2 bucuk ay belkide daha az kaldiYok canim.kalmiyor merak.etme bende o korkuya kapilmistim. 2 saatte bir yersen daha rahat geciyor canim
Kemik gelişimine. Kilosuna doğal çökelek olsun amaOlur cnm yerim bebege kilo yapiyomu çökelek
İnşallah canım memnun kalırız. Bende fazla para vermek istemedim açıkcası, fiyatlar uçmuş çünkü.Himm onu farketmedim bak iyi oldu soyledigin bende deliksiz baktimdi sonra baktim.hepsi delikli gibime geldi bulamamistim. Hic farketmemisim
Bir tanidigim aldi o onerdi canim memnun kalmis. Umarim bizde kaliriz. Lansinohlar fln da baya artmis fiyatlari
Valla benim de birkaç gündür oluyor sanki sancı mı ağrı mı anlamıyorumBende sen diyince baktim evet fiyati yuksekmis onun yerine lasinoh daha mantikli sanki ama kiwi alicam hem yorumlarda guzelbende sut saklama poseti dusunuyorum. Gelir gelmez bilmiyorum ama hayirlisi artik.
Ay azonce Eylul annelerine bir goz gezdirdim. 33 34 haftalarda sancilardan agrilardan bahsetmisler az stres oldum sanirim
Allah korusun canim saglikla vakti zamaninda gelsinler insallahİnşallah canım memnun kalırız. Bende fazla para vermek istemedim açıkcası, fiyatlar uçmuş çünkü.
Valla benim de birkaç gündür oluyor sanki sancı mı ağrı mı anlamıyorumsıcaklara bağladım üstelik sebebi de. Şuan da ağrıyor mesela, dinlenmeye aldım kendimi. Ya da bebek çok hareketli ondan mı ağrıyor karnım kasıklarım bilemiyorum. Daha 32.haftayım, çok korkuyorum valla erken doğumdan
Evet kesinlikle her şey çok pahalı ve tuzak .Resmen apayrı bir pazar .Çok güzel bir yazı okumuştum .Bebeğinizin ne kapı süsüne ,ne süslü eşyalara ihtiyacı var .Anne sevgisi ve temel ihtiyaçlar yeterli .Bebekler çok hızlı büyüyor bebeklerin yediği helal giydiği haram diye .Ben de öyle düşünüyorum .Gerçekten heyecanlanıyoruz ve gerekli gereksiz çok fazla eşya alabiliyoruz .Instgram da baktiniz mi sizde hic nakisli uyku setleri var. Hosuma gidiyor fiyat soruyorum 1000 tl 2200 tl diyenler varhayat bukadar pahali alim gucu bu kadar dusukken. Soylenen fiyatlar sizede afaki geliyor mu ?
Gecen gun bir kapi susu sordum 380 TL dedi resmen şok oldum.
Yani alan da var demekki diyorum. Bu maddi gucle alakali degil cunku ederi asla okadar degil. Evet cok cok farkli ve emek harcanmis birsey olsa tamam ama
Evet katiliyorum yani cogu sey aslinda suan kendimizi tatmin etmek. Ama ozel birseyler de olsun istiyorum hatira olarak kalacagi ama yinede bu rakamlar gereksiz onun yerine onunla vakit gecirip gelecegi icin bsyler yapmak daha mantikli. Ay umarim iyi anneler olabiliriz.Evet kesinlikle her şey çok pahalı ve tuzak .Resmen apayrı bir pazar .Çok güzel bir yazı okumuştum .Bebeğinizin ne kapı süsüne ,ne süslü eşyalara ihtiyacı var .Anne sevgisi ve temel ihtiyaçlar yeterli .Bebekler çok hızlı büyüyor bebeklerin yediği helal giydiği haram diye .Ben de öyle düşünüyorum .Gerçekten heyecanlanıyoruz ve gerekli gereksiz çok fazla eşya alabiliyoruz .
Nasıl anne oluruz bilemiyorum ama kendimizice en iyisi olacağımıza eminim .Şimdiden kucağımıza almadan ,hareketlerini hissetmeden bile rahme düştüğü anndan itibaren her şeyine dertlenip takip ediyor ve en iyisi olsun ,sağlıklı olsun diye endişeleniyoruz .Evet katiliyorum yani cogu sey aslinda suan kendimizi tatmin etmek. Ama ozel birseyler de olsun istiyorum hatira olarak kalacagi ama yinede bu rakamlar gereksiz onun yerine onunla vakit gecirip gelecegi icin bsyler yapmak daha mantikli. Ay umarim iyi anneler olabiliriz.
Bence de en mantıklısı erkenden çantaları hazır etmek canım. Son haftalar da iyice dinleniriz, hemde kafamız rahat olur.Allah korusun canim saglikla vakti zamaninda gelsinler insallahsanirim bu aylara kadar rahattik ama asil sikinti simdi basliyor. Ben 35 e birakirim demistim hastane cantasini ama agustos sonu eylul ilk haftasi gibi herseyi her ijtimale karsi hazirlamak gerek sanirim. Sonra sanci dan agridan birseyle ilgilenemeyebiliriz sanirim
Ben nakışlı isimli tulum şapka eldiven falan set oluyor ya onlardan soruyorum, hatıra kalsın diye yaptırmak istiyorum. En kötüsü 100 tlden başlıyor vallaInstgram da baktiniz mi sizde hic nakisli uyku setleri var. Hosuma gidiyor fiyat soruyorum 1000 tl 2200 tl diyenler varhayat bukadar pahali alim gucu bu kadar dusukken. Soylenen fiyatlar sizede afaki geliyor mu ?
Yani alan da var demekki diyorum. Bu maddi gucle alakali degil cunku ederi asla okadar degil. Evet cok cok farkli ve emek harcanmis birsey olsa tamam ama
Ahh ah karnıma düştüğünden beri herşeyi bebek için düşünür olmuşum. Nasıl büyüyecek, ne giyecek, ne yiyecek, nasıl beslenerek. Farkettim de kendime iki pantolon, iki tişmrtten başka birşey almamışım. Hep bebeğime almışım ve hâlâ birşeyler bakarken onun için bakıyorum, kendim aklıma gelmiyorum. Annelik biraz da çocuklar için yaşamak sanırım..Nasıl anne oluruz bilemiyorum ama kendimizice en iyisi olacağımıza eminim .Şimdiden kucağımıza almadan ,hareketlerini hissetmeden bile rahme düştüğü anndan itibaren her şeyine dertlenip takip ediyor ve en iyisi olsun ,sağlıklı olsun diye endişeleniyoruz .
Geçen eşime kendimi hiç bu kadar güçlü hissettiğim bir dönem olmadı dedim .Neden dedi önceden olsa bir çok kişiyi hayatımda ön plana koyardım ki aşk evliliği yaptım ve eşimi çok seviyorum .Ama hayatıma bebeğim girdiğinden beri hayatımın merkezi tamamen bebeğim,onun için yapamayacağım yada ondan daha değerli bir şey yokmuş gibi hissediyorum .Onun için her şeyi göze alabilirim gibi geliyor .Bence annelik bizleri çok ama çok güçlü sağlam kadınlar yapacak .Ve hepimiz bebeğimiz için kendimizce en iyisini yapacağız
Bence de en mantıklısı erkenden çantaları hazır etmek canım. Son haftalar da iyice dinleniriz, hemde kafamız rahat olur.
Ben nakışlı isimli tulum şapka eldiven falan set oluyor ya onlardan soruyorum, hatıra kalsın diye yaptırmak istiyorum. En kötüsü 100 tlden başlıyor valla
Ahh ah karnıma düştüğünden beri herşeyi bebek için düşünür olmuşum. Nasıl büyüyecek, ne giyecek, ne yiyecek, nasıl beslenerek. Farkettim de kendime iki pantolon, iki tişmrtten başka birşey almamışım. Hep bebeğime almışım ve hâlâ birşeyler bakarken onun için bakıyorum, kendim aklıma gelmiyorum. Annelik biraz da çocuklar için yaşamak sanırım..
Ay ben de aldım gümüş kapaklardan ama çevremde birkaç kişi işe yaramadığını söyleyince moralim bozulmuştu, ucuz da bir şey değil sonuçtaGümüş kapak kullanınca başka krem vs. Hicbir ürüne gerek kalmıyor. Ayrıca gerçekten iyileştirme gücü çok yüksek. Uzun süre kullanılmıyor ama kesinlikle paranın hakkını veriyor. Ben gümüş kapaktan vazgeçmem kullanmış biri olarak yazayım dedim.
Ne diyorsun kızzz bunlar nasıl fiyatlarInstgram da baktiniz mi sizde hic nakisli uyku setleri var. Hosuma gidiyor fiyat soruyorum 1000 tl 2200 tl diyenler varhayat bukadar pahali alim gucu bu kadar dusukken. Soylenen fiyatlar sizede afaki geliyor mu ?
Bende oyle sadece 2 elbise 1 hamile pantolonu aldim sadece. Dun aksam eksik listesi cikardim. Taç yazmistim ( lohusa taci ) eşim gordu bu ne diyoBence de en mantıklısı erkenden çantaları hazır etmek canım. Son haftalar da iyice dinleniriz, hemde kafamız rahat olur.
Ben nakışlı isimli tulum şapka eldiven falan set oluyor ya onlardan soruyorum, hatıra kalsın diye yaptırmak istiyorum. En kötüsü 100 tlden başlıyor valla
Ahh ah karnıma düştüğünden beri herşeyi bebek için düşünür olmuşum. Nasıl büyüyecek, ne giyecek, ne yiyecek, nasıl beslenerek. Farkettim de kendime iki pantolon, iki tişmrtten başka birşey almamışım. Hep bebeğime almışım ve hâlâ birşeyler bakarken onun için bakıyorum, kendim aklıma gelmiyorum. Annelik biraz da çocuklar için yaşamak sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?