Canım Inan o gümüş kapaklar banada gereksiz geliyo . illaki azcıkta olsa ilk zamanlar göğüste yara olcak ama hemen geçip bitiyo o emdirmeye alışıncaAy ben de aldım gümüş kapaklardan ama çevremde birkaç kişi işe yaramadığını söyleyince moralim bozulmuştu, ucuz da bir şey değil sonuçtaİyi oldu canım böyle söylediğin, inşallah faydasını görürüm ben de.
Ne diyorsun kızzz bunlar nasıl fiyatlarBir çeyiz sektörü bir de bu bebek sektörü çok fena gerçekten ya. Kapı süsünü, hediyelikleri kendim yapıcam valla, heves ediyorsanız ama çok pahalı geliyorsa da size de tavsiye ederim inanın çok zor şeyler değil. Daha bebemin ismi belli değil ama olunca yapıp buradan da paylaşırım. Bir de takı yastığı yaparım belki gerçi gelip de takı takan olur mu bu ortamda o da belli değil.
Emek verilen işlerde sunulan fiyatlara bir şey demiyorum, herkes emeğini kaça satmak isterse o kadara satar ben de öyle yapıyorum ama ahşap lazer kesim isimliği boyayıp o fiyatlara satanlar var çok saçma geliyor bana.
Katılıyorum ilk çocukta alınanların çoğu ikincide alınmıyor ben kapı süsü yaptırmıştım sonra kaldırdım bi yere. Büyüme hızına ilk aylar yetişemiyoruz kıyafet işini abartmamak lazım.Evet kesinlikle her şey çok pahalı ve tuzak .Resmen apayrı bir pazar .Çok güzel bir yazı okumuştum .Bebeğinizin ne kapı süsüne ,ne süslü eşyalara ihtiyacı var .Anne sevgisi ve temel ihtiyaçlar yeterli .Bebekler çok hızlı büyüyor bebeklerin yediği helal giydiği haram diye .Ben de öyle düşünüyorum .Gerçekten heyecanlanıyoruz ve gerekli gereksiz çok fazla eşya alabiliyoruz .
Canım Inan bende Her şeyi iki gebelikte kendim hazırladım. Bunları düşünüp kendini üzmeBen daha hiç bir şey almadım, kızımın sadece bir anne yanı beşiği var, onu da hala kutudan çıkarıp kurmadık, inşallah iyidir. internetten siparişlerime inşallah bu haftasonu başlayacağım, hafta içi çalıştığım için fırsatım olmuyor. O kadar gözümde büyüyor ki anlatamam… bir de fiziksel olarak gidip bebek arabası puset bakmak istiyorum.
bütün alışveriş hazırlık her şey annelerin üstünde, yani bizde öyle en azından, eşimin hiç katkısı yok. Annem ve kayınvalidemin de pek alakası yok, açıkçası ben güçlü değil şimdiden yorgun ve endişeli hissediyorum
Eşin herşeye karışsaydı da ayrı dert oluyor canım annen ve kvde de aynı şekilde herşeye karışanlar herşeyi kendi bildiklerini düşünüyor boşver keyfine göre beğendiklerini alırsın ❣Ben daha hiç bir şey almadım, kızımın sadece bir anne yanı beşiği var, onu da hala kutudan çıkarıp kurmadık, inşallah iyidir. internetten siparişlerime inşallah bu haftasonu başlayacağım, hafta içi çalıştığım için fırsatım olmuyor. O kadar gözümde büyüyor ki anlatamam… bir de fiziksel olarak gidip bebek arabası puset bakmak istiyorum.
bütün alışveriş hazırlık her şey annelerin üstünde, yani bizde öyle en azından, eşimin hiç katkısı yok. Annem ve kayınvalidemin de pek alakası yok, açıkçası ben güçlü değil şimdiden yorgun ve endişeli hissediyorum
Tmm cnm çok sagol buzluga atmistim biraz cikarayimda yiyeyim bu surecteKemik gelişimine. Kilosuna doğal çökelek olsun ama
Cnm valla benimde öyle eşimin katkisi yok ailesinde benim ailem katki yapmak istedi biseyler almak onlarida ben birakmadim kayinvalidemlerin umrunda degil ellerini ceplerine atmiyolar anca lafta torunumuz deyip duruyolar aslinda maddi imkan varsa en guzeli insan kafasina gore alsin her seyi biz maddi olarak zorlaniyoruz borcumuz var diye kiziyorum biraz maddi durumlarida iyi insan biraz duşunur diyorum o sebepten kiziyorum ama maddi gucun varsa inan cok kolay bi magazaya girip zevkine kafana gore 2 3 gunde bile halledersin her seyi hiç canini sıkma her sey dört dörtlük olmak zorundada degil zamanla yavas yavaşta alinir her sey kendini üzme strese sokma bu sürecteBen daha hiç bir şey almadım, kızımın sadece bir anne yanı beşiği var, onu da hala kutudan çıkarıp kurmadık, inşallah iyidir. internetten siparişlerime inşallah bu haftasonu başlayacağım, hafta içi çalıştığım için fırsatım olmuyor. O kadar gözümde büyüyor ki anlatamam… bir de fiziksel olarak gidip bebek arabası puset bakmak istiyorum.
Himm alayım mmi yaniBunu alman çok iyi olmuş. Çünkü niplette süt geldikten sonra ise yaramıyor ama lansinohun süt gelse dahi meme üçünü çekiyor. Bende doğum çantama ekleyeceğim inş.
Ben ayda bir yaptırıyorum.. kolestrol sorunum hiç olmamasına rağmen hamilelikte hep yüksek çıkıyor ama normalmiş. Trigliseritim hala normal değerlerde ama.. doktor doğru söylemiş khidratı azaltın, kızartma türü yemekler yemeğin, margarin tüketiyorsanız bırakın (tereyağı değil) bol bol sebze , yağ olarakta zeytinyağı kullanınBugun dahiliye ye tsh takibi için gittim doktor tüm değerlerine bakalım dedi kolesterol ve triglesirid yüksek çıkmış ama bu değerlerin hamilelerde yüksek çıkması normal miş trigliserid için karbonhidratı kısıtla dedi. Bu değerlere baktıran oldu mu hiç kızlar
Muhakkak bulunsu , biz önlemimizi alalım da varsın hiç gerek kalmasın onlara, lohusayken insan herşeyi elinin altında olsun istiyor.Himm alayım mmi yanidaha almadım da bilmiyorum kız acaba yine sorun olur mu meme ucu çıkmama yoksa doğumdan sonra mi bakatim sorun olursa öyle mi sipariş edeyim duruma göre mu bakim anlamadım şimdi boşuna da almak istemiyorum normal el pompası davar ama o sadece sutsagmak için birde geçen doğumdan kalan açılmamis meme ucu var yalancı meme bakalım ya olursaonu sipariş edeyim ne olur ne olmaz tutsun hep içsin sütu
Bana ilk kez bakıldı dahiliye dr u tüm değerlerine bakalım diyince çıktı kolesterol bi tık yüksek ama triglesirisid baya yüksek çıkmış bi kaç video izledim hamilelikte yüksek çıkar demiş drlar. 1 ay dikkat edeceğim son zamanlarda et ağırlıklı besledim tereyağ da yasak demiş margarin kullanmıyorum zaten.Ben ayda bir yaptırıyorum.. kolestrol sorunum hiç olmamasına rağmen hamilelikte hep yüksek çıkıyor ama normalmiş. Trigliseritim hala normal değerlerde ama.. doktor doğru söylemiş khidratı azaltın, kızartma türü yemekler yemeğin, margarin tüketiyorsanız bırakın (tereyağı değil) bol bol sebze , yağ olarakta zeytinyağı kullanın
Nst için şu haftada olacak dedi mi kızlar dr unuz? 30.haftadayız 34. Haftada gel dedi bana dr 4 hffta ara biraz fazla geldi 32 için randevu aldım.
37 dedi doktorum canımNst için şu haftada olacak dedi mi kızlar dr unuz? 30.haftadayız 34. Haftada gel dedi bana dr 4 hffta ara biraz fazla geldi 32 için randevu aldım.
30 haftada gittim . 34 haftada gel dedi ama nSt 37 basliyo ama doktor uygun görürse zatenNst için şu haftada olacak dedi mi kızlar dr unuz? 30.haftadayız 34. Haftada gel dedi bana dr 4 hffta ara biraz fazla geldi 32 için randevu aldım.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Farklı bir durum olmadıkça doktorun öngördüğü periyodlar yeterli, o da ayda bir oluyor zatenSorun olacak olsa 34te gel demezdi ki. Açıkçası ben de ilaç yazdırmam vs gerektiği için aylık yada 1,5 aylık periyotlarla gittim ama eğer ki özel olarak sıkıntılı bir durum yoksa doktorun söylediği vakitte gidin.
Şahsen geçen hafta gittim kontrole, 34e kadar da gitmeyi düşünmüyorum eğer ki bir sıkıntı hissetmezsem.
Aynen zaten lohusalık kafayı yedirtiyoMuhakkak bulunsu , biz önlemimizi alalım da varsın hiç gerek kalmasın onlara, lohusayken insan herşeyi elinin altında olsun istiyor.
Bende bugün doktora gittim yine alttan muane etti nst ye verdi sancı çıkmadı , doğumla ilgili konuştuk hangi hastanede olacağımı kaydetti ona göre dedi 36. Haftada doktorum sevk kağıdı verecek o kağıtla o hastaneye gidecrm yatış işlemleri için konuşcam sezeryen icin artık ne zmana gün verirler 17ila 24 Eylül arasi olur büyük ihtimal 38,39, hafta arası30 haftada gittim . 34 haftada gel dedi ama nSt 37 basliyo ama doktor uygun görürse zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?