2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Nst için şu haftada olacak dedi mi kızlar dr unuz? 30.haftadayız 34. Haftada gel dedi bana dr 4 hffta ara biraz fazla geldi 32 için randevu aldım.
Ben 25. Haftadan itibaren iki hafta da 1 yaptırıyorum doktor istio sanirm Almanyads böyle gebelik takibi

Valla en güzeli az almak aslında canım. Az ve öz her zaman daha iyi geliyor bana da. Aradığım şeyi hemen buluyorum, birini kullandıysam temizlenene kadar diğerini kullanıyorum. Hem kalabalık olmuyor, hemde göz yormuyor. Bebek bunlar büyüdükçe alırız ihtiyaç halinde ne de olsa.
Valla bende hep indirimden, kampanyadan, marketten falan aldım çoğu şeyi. Çokta güzel, kaliteli hepsi açıkçası. Büyük paralara denk gelmedi, hemde içime çok sindi şükür
Amaan tulummuş kıyafetmiş gelir geçer canım. Hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Allah bize
Bizim baba da sadece maddi kısımla ilgili olanlardan söyleyince de sen daha iyi bilirsin canım diyor. Alalım diye gösterdiği emzikler erkek bebek emziği. Çocuğuma alacağım dediği şey akülü erkek bebek arabası birazda o yüzden ben kontrolü elime aldım.
Ona kalsak ohooo.
Benimde kvde ben çocuğun tüm eksiklerini aldıktan sonra amaan herşeyi aldık zaten kızım çok fazla bişey alma, çul çaput gerek yok, büyüdükçe alırız diyor. Çul çaput değil onlar, hepsi gerekli şeyler, hepsini de tek başıma aldım dedim. Biraz eski kafalar böyle tabir ediyor heralde anlamadım
O yüzden herşeyi tek yapmak bazen güzel oluyor canım, sakın yorgun hissetme kendini. İki hafta sonunu ayırsa bile herşeyini tamamlaesın bebeğin, endişe etme hiç

Benimki de ilk hamile kaldığım zaman herşeyini alırım ben diyordu ortalıkta yok şimdilik. Biz zaten aldık annemle ve eşimle, ona kalsa doğuma bir hafta kala alırdı almaz değil ama ben de hiç gelemem o halimle onu beklemeye.

Demekki çoğu kayinvalideler böyle icim biraz da olsun rahatladı. Bende sanıyordum sadece benimki umursamaz

Benimki önce bin TL'lik kıyafet alıyordu, baktım tık yok ben aldım. Şimdi de yatak odası alacak bebeğe, öyle diyor bakalım model falan beğendik ama inşallah çocuk ilkokula başlayınca almaz

Benimki önce bin TL'lik kıyafet alıyordu, baktım tık yok ben aldım. Şimdi de yatak odası alacak bebeğe, öyle diyor bakalım model falan beğendik ama inşallah çocuk ilkokula başlayınca almaz

Valla benim canım tez bekleyemem o kadar aldım koydum istiyorsa altın taksın yapamadıklarına

Demekki çoğu kayinvalideler böyle icim biraz da olsun rahatladı. Bende sanıyordum sadece benimki umursamaz

Benimki normalde umursar ama alışveriş olunca böyle oluyor. Eskiden bayramlık falan beklemezdim ama illa ki o arefe gününün kalabalığına çarşıya çıkalım derdi. Tecrübeyle sabit olunca 9 aylık karnımla alışverişe çıkmayım diye herşeyi halletmeye bakıyorum şimdiden.

Kayinvalide konusuna girersek cok fena.
Benim genel olarak kiyafetleri battaniyeleri annem aldi. Kendisi de aldi birseyler ama annem kadar degil. Hala eksikler var tabi. Annemin aldiklarini gorunce annen zaten almis benim almama gerek yok dedi. Gecenlerde bebegin kiyafetlerini cam bezi yer silme bezi olarak kullaniriz diye plan yapiyordu.

Günaydın kızlar bugün biz de kontrolümüze gittik 27+6 da 1250 gr olmuş minnoş, her şey yolunda şükür

Ama benim karaciğer enzim değerlerim yükselmiş o yüzden tüm vitaminleri ilaçları kesti. Kanım da azalmış ama dahiliyeye gitmeden ilaç vermedi şimdilik, haftaya dahiliyeye gidicem bakalım.

Kimsenin kimseye faydası yok . Malesef bende hep tek başına hallettim .

Kan değerin kaÇ cıktı canım

Oha yine biisyler almış. Benim ilk doğumda bir çorap bile düşünüp almadı. Hep kızının doğumlarında aldıklarını diyip durdu

Kızlar size sormak istedim. Benim başta göğüslerim sert ve büyüktü şimdi çok sönük ve dolu gibi değil sanki. Normal mi sizce bu durum
Yani o en bastaki gerginlik dolululuk agri yok ama normal degilmiki agirlasmis ama ay ornek kotu olcak ama su bingil bingil dedikleri gibi suan
Masallah minnos a
Benimde gecen ay ki kontrolde karaciger enzim degerlerinde sikinti cikti kan degerim dusmustu. Kullandigim kan ilacini degistirdi doktor tekrar yukseldi.
Alt ve ast degerleri sikintili cikmisti benim

Ama en doğru tabir Benimkide öyle şuaan

Çok şükür bir sorun yok dedi dr ama Önceki gebeliğimde kayıp yaşadığım için 1 ay o yuzden uzun geliyor.

Ates olcerlerden braunun kulaktan olceni de yuksek cikariyomus. Kuzenim kullanmisti alma ondan gereksiz stres yaratiyo dedi. Ama hangisini alcagima karar vermedim henuz. Korse de alcama ona da bakamadim hala
Masalah ii gunlerde kullanin ins
Gercekten hersey cok pahali. Indirimleri bekliyorum surekli. Bi urune de ederinden fazla vermek de istemiyorum. Kaliteli makul fiyatli olanlardan ilerliycez artik
Boswer cnm hepsini kendin secersin mis gibi. En iisini bebegin annesi bilir o yuzden en iilerini seccenegine eminim. Surec endiseli ve yorgun zaten hepimiz ayniyiz caninj sikma
Masalah karaciger emzinlerine kan tahlilinden mi baktilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…