Hgb 12, Plt 131 çıkmış canım, trombositim yine biraz düşmüş.Kan değerin kaÇ cıktı canım
Benim Ast normal değerde gözüküyor canım ama Alt biraz yüksek 46 yazıyor, referans değerleri 0-33. Aile hekimim bunlara baktırmamıştı hiç, tatilde yerine başka doktor gelmişti o baktırdı yoksa ne yüksek ne alçak hiçbir şeyden haberim yoktuMasallah minnos a
Benimde gecen ay ki kontrolde karaciger enzim degerlerinde sikinti cikti kan degerim dusmustu. Kullandigim kan ilacini degistirdi doktor tekrar yukseldi.
Alt ve ast degerleri sikintili cikmisti benim
Evet canım, Alt değeri oluyor, sağlık ocağında yaptırmıştım.Masalahkaraciger emzinlerine kan tahlilinden mi baktilar
Canım kan ve plt değerlerimiz aynı senle. Ama doktorum şimdilik normal dediHgb 12, Plt 131 çıkmış canım, trombositim yine biraz düşmüş.
Benim Ast normal değerde gözüküyor canım ama Alt biraz yüksek 46 yazıyor, referans değerleri 0-33. Aile hekimim bunlara baktırmamıştı hiç, tatilde yerine başka doktor gelmişti o baktırdı yoksa ne yüksek ne alçak hiçbir şeyden haberim yoktuİnşallah senin gibi sonra düzene girer. Trigliserid, T4 değerleri de normalin dışında çıkmış ama hiç anlamıyorum, Pazartesi randevu almaya çalışıcam bakalım.
Evet canım, Alt değeri oluyor, sağlık ocağında yaptırmıştım.
Benimde ast oyle bir deger cikti. Hgb 10 a dusmustu. T4 troidlerle alakali gebelikte onem.arz edebilir canim. Kendi.doktorun onunla.alakali birsey soyledimi ?Hgb 12, Plt 131 çıkmış canım, trombositim yine biraz düşmüş.
Benim Ast normal değerde gözüküyor canım ama Alt biraz yüksek 46 yazıyor, referans değerleri 0-33. Aile hekimim bunlara baktırmamıştı hiç, tatilde yerine başka doktor gelmişti o baktırdı yoksa ne yüksek ne alçak hiçbir şeyden haberim yoktuİnşallah senin gibi sonra düzene girer. Trigliserid, T4 değerleri de normalin dışında çıkmış ama hiç anlamıyorum, Pazartesi randevu almaya çalışıcam bakalım.
Evet canım, Alt değeri oluyor, sağlık ocağında yaptırmıştım.
Gecmiş olsun canım, kadın doğumxular bir ton ilaç veriyoe ama asıl dahileyinin onayında olmalı.Günaydın kızlar bugün biz de kontrolümüze gittik 27+6 da 1250 gr olmuş minnoş, her şey yolunda şükür
Ama benim karaciğer enzim değerlerim yükselmiş o yüzden tüm vitaminleri ilaçları kesti. Kanım da azalmış ama dahiliyeye gitmeden ilaç vermedi şimdilik, haftaya dahiliyeye gidicem bakalım.
Çok şükür bir sorun yok dedi dr ama Önceki gebeliğimde kayıp yaşadığım için 1 ay o yuzden uzun geliyor.
Amin canım nşallah hepimize nasip olur sağlıkla kavuşmakİçinizi ferah tutun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Gerekirse aile hekimliğine ara ara kalp dinlettirebilirsiniz. Şu an hareket ettikleri için herhangi bir azalma hissetmediğin sürece sorun olmaz umarım. Tabii içiniz nasıl rahat edecekse...
Benimde bu ay ldl kolesterol 220 trigliserid 464 çıkmış dr karbonhidrat azalt dedi ama bu değerler zaten yükseliyormuş hamilelikte Kağan kocatepenin videosu var onu izledim biz bunların yüksek çıkacağını bildiğimiz için hamileler üzülmesin die bakmayız diyor. T4 tiroid benimde düşük çıkmıştı tsh normal değerde olduğu için önemli değil dedi dahiliyeci ayda 1 kan veriyorum dahiliyeyeBenimde ast oyle bir deger cikti. Hgb 10 a dusmustu. T4 troidlerle alakali gebelikte onem.arz edebilir canim. Kendi.doktorun onunla.alakali birsey soyledimi ?
Doğumdan birkaç gün önce kullanmaya başla canım kapakları. Doğumdan sonra da her emzirme sonrası meme ucunu kurulayıp kapakları sürekli kullan. Başka hiçbir urun kullanma kapaklarla. Kapakları 24 saat kullan. Emzirmedigin sürece kapaklar olsun. Meme ucunu her defasında bu bebeklerin ağız mendilleri varya onunla kurulayabilirsin kuru olması önemli. Kapakları da suyla temizle arada bir de karbonatla temizleyebilirsin ama çok sık yapmana gerek yok o işlemi. Nasıl işe yaradığını göreceksin.Ay ben de aldım gümüş kapaklardan ama çevremde birkaç kişi işe yaramadığını söyleyince moralim bozulmuştu, ucuz da bir şey değil sonuçtaİyi oldu canım böyle söylediğin, inşallah faydasını görürüm ben de.
Ne diyorsun kızzz bunlar nasıl fiyatlarBir çeyiz sektörü bir de bu bebek sektörü çok fena gerçekten ya. Kapı süsünü, hediyelikleri kendim yapıcam valla, heves ediyorsanız ama çok pahalı geliyorsa da size de tavsiye ederim inanın çok zor şeyler değil. Daha bebemin ismi belli değil ama olunca yapıp buradan da paylaşırım. Bir de takı yastığı yaparım belki gerçi gelip de takı takan olur mu bu ortamda o da belli değil.
Emek verilen işlerde sunulan fiyatlara bir şey demiyorum, herkes emeğini kaça satmak isterse o kadara satar ben de öyle yapıyorum ama ahşap lazer kesim isimliği boyayıp o fiyatlara satanlar var çok saçma geliyor bana.
Ben de almayı düşünüyorum. Onerdiginiz bir marka var mı acaba hepsi iş görür müDoğumdan birkaç gün önce kullanmaya başla canım kapakları. Doğumdan sonra da her emzirme sonrası meme ucunu kurulayıp kapakları sürekli kullan. Başka hiçbir urun kullanma kapaklarla. Kapakları 24 saat kullan. Emzirmedigin sürece kapaklar olsun. Meme ucunu her defasında bu bebeklerin ağız mendilleri varya onunla kurulayabilirsin kuru olması önemli. Kapakları da suyla temizle arada bir de karbonatla temizleyebilirsin ama çok sık yapmana gerek yok o işlemi. Nasıl işe yaradığını göreceksin.
Sizde öğretmendiniz sanırm yaz tatilinde olduğumuz için 32 de çalışmaz raporu almaya gerek varmı okul açılınca alsak olur mu acaba31+4 kontrolden geliyorum kızlar. 1755 gram olmuş bebişim. Her şeyi iyi dedi ama suyu sanırım alt ortalama değere yaklaşmış, daha fazla su iç dedi doktor ki günde 2 litre içiyordum zaten ama sıcaklardan çok kaybettim bu aralar. Siz de içtiğiniz suya dikkat edin
32 hafta raporunu da günü gelmeden vermiyor pazartesi arayıp alicam artık.
Saf gümüş olması gerekiyor canım. Ben ablam doğum yaptığında ona almıştım çok yara oldu hastanede çok zorlandı diye o zamanlar sadece silverette marka vardı italyadan ithal ediliyordu başka yoktu ve tam 1 çeyrek altın fiyatıydı. Şimdi hem bir sürü marka cıkmış hem de fiyatlar o zamanlara göre gayet uygun. Ablama aldığımı sonra bende kullandım. Bizimki silverette marka diğerleri nasıldır bilmiyorum ama tek özelliği saf gümüş olacak başka bir özelliği yok yani gümüş olduğu sürece iş görür. Maddi açıdan sıkıntın yoksa silverette al gönlün rahat olsun.Ben de almayı düşünüyorum. Onerdiginiz bir marka var mı acaba hepsi iş görür mü
Teşekkür ederim canım ben bı araştırayım o zaman:)Saf gümüş olması gerekiyor canım. Ben ablam doğum yaptığında ona almıştım çok yara oldu hastanede çok zorlandı diye o zamanlar sadece silverette marka vardı italyadan ithal ediliyordu başka yoktu ve tam 1 çeyrek altın fiyatıydı. Şimdi hem bir sürü marka cıkmış hem de fiyatlar o zamanlara göre gayet uygun. Ablama aldığımı sonra bende kullandım. Bizimki silverette marka diğerleri nasıldır bilmiyorum ama tek özelliği saf gümüş olacak başka bir özelliği yok yani gümüş olduğu sürece iş görür. Maddi açıdan sıkıntın yoksa silverette al gönlün rahat olsun.
Selam, o diğer çıkan markaların saf gümüş olduğundan nasıl emin olabiliriz, hiç bir şeye güvenim kalmadı artıkSaf gümüş olması gerekiyor canım. Ben ablam doğum yaptığında ona almıştım çok yara oldu hastanede çok zorlandı diye o zamanlar sadece silverette marka vardı italyadan ithal ediliyordu başka yoktu ve tam 1 çeyrek altın fiyatıydı. Şimdi hem bir sürü marka cıkmış hem de fiyatlar o zamanlara göre gayet uygun. Ablama aldığımı sonra bende kullandım. Bizimki silverette marka diğerleri nasıldır bilmiyorum ama tek özelliği saf gümüş olacak başka bir özelliği yok yani gümüş olduğu sürece iş görür. Maddi açıdan sıkıntın yoksa silverette al gönlün rahat olsun.
999 ayar yazıyorsa saf gümüştür. Bazılarında 925 ayar yazıyor onlarda karışım var. Şimdi bende biraz tereddüt ettim , bende mi silikon seğil de gümüş kapak alsam? E bebeğin kendi markasının var; şimdi baktım da biri 999 ayar biri 925. 999 ayar olan diğer gümüş kapaklara göre 60-70 lira daha uygun. Kararsız kaldım gümüş kapak mı silikon mu?Selam, o diğer çıkan markaların saf gümüş olduğundan nasıl emin olabiliriz, hiç bir şeye güvenim kalmadı artık
Arkadaşlar emin olduğunuz markalar varsa önerirseniz çok iyi olur
Merhaba 925 ayar değil 999 ayar olması gerekiyor alacağınız ürünün en önemli kriteri bu e bebekte var bakabilirsiniz sevgilerSelam, o diğer çıkan markaların saf gümüş olduğundan nasıl emin olabiliriz, hiç bir şeye güvenim kalmadı artık
Hiç bilmiyorum elimizde olunca araştırma ihtiyacı doğmadı. Ama silveretteyi alırken baya araştırmıştım ablam daha yeni doğum yapmıştı hastanede onu o kadar acı çekerken görünce hemen sipariş verdim 2 günde iyileşti yaralar. Kullandığın sürece yara olmuyor. Yani baştan alıp doğumdan önce kullanmaya başlamakta fayda var.Selam, o diğer çıkan markaların saf gümüş olduğundan nasıl emin olabiliriz, hiç bir şeye güvenim kalmadı artık
Krem de alman gerekecek aynı paraya gelecek. Bir de zararsız bile olsa çocuğun kremliyken emmesi kafama yatmıyor benim999 ayar yazıyorsa saf gümüştür. Bazılarında 925 ayar yazıyor onlarda karışım var. Şimdi bende biraz tereddüt ettim , bende mi silikon seğil de gümüş kapak alsam? E bebeğin kendi markasının var; şimdi baktım da biri 999 ayar biri 925. 999 ayar olan diğer gümüş kapaklara göre 60-70 lira daha uygun. Kararsız kaldım gümüş kapak mı silikon mu?
Bendeki silverette 925 yazıyormuş şimdi baktım.Merhaba 925 ayar değil 999 ayar olması gerekiyor alacağınız ürünün en önemli kriteri bu e bebekte var bakabilirsiniz sevgiler
Benim silverette 925 yazıyor.999 ayar yazıyorsa saf gümüştür. Bazılarında 925 ayar yazıyor onlarda karışım var. Şimdi bende biraz tereddüt ettim , bende mi silikon seğil de gümüş kapak alsam? E bebeğin kendi markasının var; şimdi baktım da biri 999 ayar biri 925. 999 ayar olan diğer gümüş kapaklara göre 60-70 lira daha uygun. Kararsız kaldım gümüş kapak mı silikon mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?