- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Eskiyince bebek kıyafetleri bir iki tane ver bari silsin, içinde kalmasın amanKiz oturup yer de silmiyo ama ozendi herhalde
Eskiyince bebek kıyafetleri bir iki tane ver bari silsin, içinde kalmasın aman
Erkek bebekleri olacak anneler .. isimlere karar verdinizmi biz hala bulamadık ne çok zor ya
Yani bilmiyorum verirmiyimEskiyince bebek kıyafetleri bir iki tane ver bari silsin, içinde kalmasın aman
Kusmuklu olanlardanEn kaka lekesi çıkmamışlardan
Ahh ah herşeye para harcarlar kendileri ama senin kendine, bebeğine aldığın çoğu şey gereksiz olur.Yani bilmiyorum verirmiyimbana gereksiz yerlerden tutumlu gorunumu vermek sacma geliyor. Yok zaten cabuk buyucek diyor mesela da. 2 tane zibinla da 1 kis geciremeyiz ki napcaz prima takip bebegi battaniye ile saralim kiyafet almayalim ozaman ki kendi tutumlu biri olsa asla kotu dusunmem huyu derim. Ki kendinin almadigi kiyafetler hakkinda konusmasi garip geliyor. Hersekilde zor yani keske bu tarz yer bezi gibi nerede degerlendiririz diye dusunceklerine bebege ne katabiliriz nasil egitim verebiliriz tarzi dusunceler edinilse.
Benim erkek ismi cok vardi aklimda. Cevremde herkes senin erkek olur dedigi icin hep planlamistimErkek bebekleri olacak anneler .. isimlere karar verdinizmi biz hala bulamadık ne çok zor ya
Hahah yikayip yikayip kullan biz zamaninda oyle yapiyorduk demedi miKusmuklu olanlardan
Ahh ah herşeye para harcarlar kendileri ama senin kendine, bebeğine aldığın çoğu şey gereksiz olur.Benimki de 1 paket bebek bezi 1 ay yeter diyor kaç para sanki bir paket bez diyor, hiç haberi yok
Benim oğluşun adı Yiğit Enes olucak Allah’ın izniyleErkek bebekleri olacak anneler .. isimlere karar verdinizmi biz hala bulamadık ne çok zor ya
Ahh der der, demez miHahah yikayip yikayip kullan biz zamaninda oyle yapiyorduk demedi mi
Lohusalik umarim kolay gecer ya eltimde baya problemleri oldu. Benim kayinvalidem karismayi mudahaleyi cok sever. Kendisi cok bildigi icingerci soguk bir yapim var bana pek ulasamiyor ama ben karsilik vermedigim icin yoksa surekli konusur bildigini okur. Eşimden cekinmese baya bir zorlar beni ama ésimden yuz bulamiyor. Umarim lohusalik da da karisttirmaz esim
Aman canım sakın diyeyimBende nasıl olsa tatildeyiz diye okul başladçyınca almayı düşünüyordum bunu söylediğin iyi oldu canım 2 hafta sonra dra gitcem 32 oluyo çalışamaz raporu alıp okula vereyim o zaman
Bana da kız ismi daha kolay geliyor yaa, erkek de kolaydı aslında ama babası dediğim hiçbir ismi kabul etmediği için resmen kabus oldu bu iş benim için. En son Alpaslan’ı kabul ettim istemeyerek, bezdim artık çünkü adamla uğraşmaktan. İnşallah çocuk bana çekerErkek bebekleri olacak anneler .. isimlere karar verdinizmi biz hala bulamadık ne çok zor ya
Ewt güzel isim . Beğendiklerimizi bot edicez bakalimYa erkek ismi sanki daha kolay.
Nasıl bir şey düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben vefa ismini çok beğeniyorum (%
Çok güzel bende yiğit ismini çok severim . Ama görumcem kendi oğluna koyduBenim oğluşun adı Yiğit Enes olucak Allah’ın izniyle
Banada kız ismi kolay geliyo . Alpaslan çok güzel isimAman canım sakın diyeyimŞöyle yapabilirsin belki, sonra ücretsiz izin almayacaksan... Sizin tatiliniz ne zaman bitiyor, bitince de zaten idari izinli oluyorsun sanırım değil mi yoksa çalışmaya başlıyor musunuz? Eğer 37’ye kadar fiili olarak çalışmayacaksan idari izinli olacaksan, 32’de çalışabilir raporunu alırsın yine evde olursun. 37’de veya daha önceki herhangi bir haftada ise çalışamaz raporunu alıp doğum iznine çıkarsın, hem de birkaç hafta daha doğum sonrasına eklemiş olursun.
Ben de 32’de çalışabilir alıcam, idari izinliyim evde olacağım yine. 36 civarı da işten ayrılacağım artık.
Bana da kız ismi daha kolay geliyor yaa, erkek de kolaydı aslında ama babası dediğim hiçbir ismi kabul etmediği için resmen kabus oldu bu iş benim için. En son Alpaslan’ı kabul ettim istemeyerek, bezdim artık çünkü adamla uğraşmaktan. İnşallah çocuk bana çeker
Göktuğ çok istiyodum . Sonra eşimle dedimki çocuklar okulda k soýlmezlerBenim erkek ismi cok vardi aklimda. Cevremde herkes senin erkek olur dedigi icin hep planlamistim
Bulut, Kutay, Göktuğ, Talha, Çağan, Serhan, Serkay,
Ateş de seviyorum ama iddiali cogu kisi iyi bakmiyor bu isme
Bende kiz ismi bulamadim
Ah su cocuklar haklisinGöktuğ çok istiyodum . Sonra eşimle dedimki çocuklar okulda k soýlmezler
Biz belirledik Merih Erdem olacak Allahın izniyle .Aslında çift isim çok sevmiyorum ama eşim Merih ismini istiyor ben de Erdem ismini o yüzden birleştirdik .Erkek bebekleri olacak anneler .. isimlere karar verdinizmi biz hala bulamadık ne çok zor ya
Merhaba bizde eşimle Ömer Yağız koymaya karar verdik Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Erkek bebekleri olacak anneler .. isimlere karar verdinizmi biz hala bulamadık ne çok zor ya
Ben kullanmiyorum.Merhaba arkadaşlar doktor önerisiyle C vitamini takviyesi kullanan var mı son zamanlarda diş eti kanaması yaşıyorum c vitamini eksikliğinden olabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?